Δεν το παίζει Δύσκολη, απλά δεν Ενδιαφέρεται Ερωτικά - Men's Bible

Δεν το παίζει Δύσκολη, απλά δεν Ενδιαφέρεται Ερωτικά

Το παίζει δύσκολή ή μήπως τελικά δεν ενδιαφέρεται ερωτικά;

Είσαι στη σχολή και πιάνεις κουβέντα στη συμφοιτήτρια που σου αρέσει. Της κάνεις πειράγματα, της κάνεις κομπλιμέντα, προσπαθείς να τη φλερτάρεις και στο τέλος της ζητάς να πάτε για ένα καφέ.

Εκείνη αρνείται ευγενικά, λέγοντας ότι αυτό το διάστημα είναι πηγμένη και δεν έχει χρόνο για τίποτα.

Μετά από μερικές μέρες την ξαναπετυχαίνεις στο αμφιθέατρο και ξαναπιάνετε κουβέντα.

Προσπαθείς και πάλι να τη φλερτάρεις και εκείνη είναι κοινωνική. Γελάει με τα αστεία σου και συμμετέχει στην κουβέντα, όμως όταν της προτείνεις να βγείτε, αρνείται και πάλι ευγενικά λέγοντας πως πρέπει να διαβάσει για την εξεταστική.

Είσαι πεπεισμένος ότι αφού η κοπέλα σου μιλάει και γελάει με τα αστεία σου, τότε φλερτάρει μαζί σου και απλά θέλει να το παίξει δύσκολη.

Κι έτσι συνεχίζεις να προσπαθείς ξανά και ξανά να την πείσεις να βγείτε με διάφορους τρόπους.

Το παίζεις για ένα διάστημα αδιάφορος. Προσπαθείς να την κάνεις να ζηλέψει. Διαβάζεις έξυπνες ατάκες και τις «πετάς» διακριτικά στην κουβέντα καθώς μιλάς μαζί της κλπ.

Η κοπέλα συνεχίζει να είναι κοινωνική μαζί σου, να αποκρίνεται στην κουβέντα και να σε πειράζει κι εκείνη με τη σειρά της όμως, ότι και να κάνεις, δεν φαίνεται πρόθυμη να βγει κάποιο ραντεβού μαζί σου.

Άραγε το παίζει δύσκολη όπως πιστεύεις, ή μήπως η πραγματικότητα είναι πιο απλή; Κι αν τελικά δεν το παίζει δύσκολη, με ποιον τρόπο είναι καλύτερο να αντιμετωπίσεις μια τέτοια περίπτωση;

Δεν το παίζει δύσκολη

Σε γενικές γραμμές, ο μέσος άνδρας είναι κακός στο να διαβάζει σωστά το κοινωνικό πλαίσιο και τη μη λεκτική επικοινωνία.

Και γι’ αυτόν το λόγο πολλές φορές μπορεί να μην καταλάβει ότι μια κοπέλα ενδιαφέρεται για εκείνον, όσες προσπάθειες κι αν κάνει εκείνη για να του το δείξει, ή μπορεί να θεωρήσει λανθασμένα πως η κοπέλα που του μιλάει χαμογελαστά τον γουστάρει ενώ εκείνη είναι απλά κοινωνική.

Και γι’ αυτόν το λόγο μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι η κοπέλα το παίζει δύσκολη, ενώ εκείνη δεν ενδιαφέρεται.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις σωστά τα σημάδια που σου στέλνει η γυναίκα που φλερτάρεις και να κατανοείς τα λόγια της χωρίς να ψάχνεις για δήθεν κρυφά νοήματα.

Πολλές γυναίκες δεν θέλουν να πληγώσουν τον άνδρα που δείχνει το ενδιαφέρον του και τις φλερτάρει, απορρίπτοντας τον άμεσα με έντονο και ξεκάθαρο τρόπο και έτσι προτιμούν να δείξουν έμμεσα ότι δεν ενδιαφέρονται.

Αυτός είναι και ένας απ’ τους λόγους που μπορεί να σου δώσει την αριθμό της (ή το Instagram της) και μετά να μην απαντάει στα μηνύματα σου ή να απαντάει μονολεκτικά.Το παίζει δύσκολή ή μήπως τελικά δεν ενδιαφέρεται ερωτικά;

Δες την απόρριψη και το φλερτ σαν τρόπο να φιλτράρεις τις γυναίκες που γνωρίζεις

Σε γενικές γραμμές στο φλερτ ισχύει πως τα όμοια έλκονται. Οι άνθρωποι που νιώθουν αμοιβαίο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, μοιάζουν κατά κάποιον τρόπο μεταξύ τους.

Και δεν μιλάω απαραίτητα για κοινά επιφανειακά χαρακτηριστικά, όπως πχ το να ακούτε ίδιο είδος μουσικής, αλλά για ομοιότητες στον τρόπο σκέψης, στον τρόπο ζωής, στις πεποιθήσεις, στους στόχους, στις αξίες, αλλά και στο επίπεδο ωριμότητας.

Όσο λιγότερο συμβατοί είστε τόσο πιο δύσκολο είναι να υπάρχει χημεία μεταξύ σας και να δημιουργηθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πρώτα απ’ όλα ότι πρέπει να γίνεις εσύ ο ίδιος αυτό που ψάχνεις. Αν ψάχνεις μια κοπέλα υπεύθυνη, που να έχει βάλει τη ζωή της σε τάξη και να φροντίζει τον εαυτό της και την εμφάνιση της θα πρέπει να έχεις φροντίσει κι εσύ αντίστοιχα τον εαυτό σου.

Δεύτερον και σημαντικότερο, σημαίνει ότι η απόρριψη δεν έχει σχέση με την αξία σου ως άνδρας.

Πολλοί άνθρωποι (και άνδρες και γυναίκες) βλέπουν την απόρριψη ως μια αξιολόγηση της προσωπικής τους αξίας. Όμως αυτό δεν ισχύει.

Στην πραγματικότητα η απόρριψη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φίλτρο το οποίο σε βοηθάει να εντοπίσεις τις γυναίκες με τις οποίες είστε συμβατοί, έχετε παρόμοιες αξίες, πεποιθήσεις και στόχους και γενικά έχετε αρκετά κοινά.

Αυτό σημαίνει πως αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται είναι σημαντικό να το σεβαστείς και να κοιτάξεις αλλού.

Αν μη τι άλλο το όλο νόημα με το φλερτ είναι να κάνεις γνωριμίες που εμπλουτίζουν τη ζωή σου και σε κάνουν ευτυχισμένο. Και για να γίνει κάτι τέτοιο θες να είσαι με κάποια που τρέφει αμοιβαία αισθήματα για εσένα και θέλει τα ίδια πράγματα που θέλεις κι εσύ από τον έρωτα, τις σχέσεις και τη ζωή.

Θες να γίνεις καλύτερος άνδρας; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!