Πώς να κρατήσω την κοπέλα μου Ευτυχισμένη; - Men's Bible

Πώς να κρατήσω την κοπέλα μου Ευτυχισμένη;

Πώς να κρατήσω την κοπέλα μου Ευτυχισμένη;

Καλώς η κακώς, στις ερωτικές γνωριμίες και στις σχέσεις δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη γραμμή την οποία αφού την αγγίξεις, σταματάς να αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια. Ειδικά μάλιστα όταν θες να διατηρήσεις τη σχέση δυνατή και την κοπέλα σου ευτυχισμένη.

Αν λοιπόν είσαι σε σχέση και όντως σου αρέσει αυτή η κοπέλα και θες να συνεχίσεις μαζί της, θα πρέπει και να συνεχίσεις να διατηρείς το ερωτικό ενδιαφέρον στη μεταξύ σας επαφή.

Και ενώ κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγεται απλό, άλλωστε με την κοπέλα ήδη γνωρίζεστε και έχετε σχηματίσει μια σχέση, δεν είναι.

Ο τρόπος με τον οποίο θα φερθείς για να διατηρήσεις τη φλόγα αναμμένη, απέχει αρκετά από το πως θα φερθείς για να την ανάψεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται να είσαι αυθεντικός και να φαίνεται πως ότι λες το εννοείς.

Αν μπορείς να επικοινωνείς με ειλικρίνεια και να ικανοποιείς την κοπέλα σε συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο, τότε πιθανότατα θα είναι και αυτή ικανοποιημένη.

Κατά μια έννοια λοιπόν το παιχνίδι του φλερτ δεν τελειώνει ποτέ. Όπως η ερωτική γνωριμία εξελίσσεται σταδιακά σε σχέση, έτσι εξελίσσεται και αυτό.

Ωστόσο, η ουσία από πίσω παραμένει.

Ο στόχος πάντα είναι να διατηρείς το ερωτικό ενδιαφέρον. Τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα. Από τη στιγμή που θεωρήσεις την κοπέλα δεδομένη και σταματήσεις να φλερτάρεις μαζί της, τότε κινδυνεύεις να χάσεις ότι έχεις χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Για να κάνεις την κοπέλα σου ευτυχισμένη, μη φοβάσαι να γίνεις ρομαντικός

Σε μια πρώτη γνωριμία που εσύ και η κοπέλα είστε πρακτικά άγνωστοι, η υπερβολική επένδυση και το υπερβολικό ενδιαφέρον σε κάνουν να δείχνεις απελπισμένος.

Για αυτό και χρειάζεται να ξεκινάς ελαφρώς πιο αδιάφορος και όσο η γνωριμία προχωράει και κλιμακώνεται, αντίστοιχα να κλιμακώνεται και η επένδυση που κάνεις στη γνωριμία αυτή.

Ωστόσο αρκετοί άνδρες παρερμηνεύουν αυτήν την τακτική. Φοβούμενοι να μην υπερβάλουν και φανούν απελπισμένοι, νομίζουν πως ακόμα και μέσα στη σχέση πρέπει να δείχνουν αδιάφοροι.

Θέλοντας να δείξουν πιο δυνατοί και δυναμικοί, αποφεύγουν να εκφράσουν επαρκώς τα συναισθήματα τους, να κάνουν κομπλιμέντα στην κοπέλα και να γίνουν πιο ρομαντικοί. Και ενώ κάτι τέτοιο βοηθά στην πρώτη γνωριμία, στη σχέση αποβαίνει καταστροφικό.

Η κοπέλα νιώθει πως δεν εκτιμάται και πως δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Έτσι εκείνη χάνει σταδιακά το ενδιαφέρον της και γεμίζει παράπονα και πικρία, ενώ παράλληλα η σχέση οδηγείται στον χωρισμό.

Όταν είσαι σε σχέση λοιπόν, επιβάλλεται να δείχνεις και να εκφράζεις τακτικά την εκτίμηση σου και το ενδιαφέρον σου προς τη σύντροφο σου.

Άρα αν ήδη βγαίνεις με κάποια για την οποία είσαι σίγουρος πως σου αρέσει, χρειάζεται να της κάνεις κομπλιμέντα και να γίνεις ρομαντικός.

Δεν απαιτούνται υπερβολές, ούτε πρέπει να την λούζεις συνεχώς με εκφράσεις και πράξεις εκτίμησης, αλλά επίσης δε πρέπει να είσαι και φειδωλός.

Δεν είναι κακό να της πεις κάτι που μπορεί να ακουστεί περισσότερο ρομαντικό ή ακόμα και κλισέ, αρκεί να το εννοείς και να μην ακούγεται υπερβολικό.Πώς να την κάνεις να σε Ερωτευτεί, Πώς να κρατήσω την κοπέλα μου Ευτυχισμένη;

Εστίασε στις μικρές πράξεις και όχι στον εντυπωσιασμό

Και στο φλερτ αλλά και μέσα στη σχέση, οι λέξεις δεν είναι αρκετές. Για να κρατήσεις μια κοπέλα ευτυχισμένη σε σχέση χρειάζονται πράξεις. Ωστόσο υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να δείχνεις με πράξεις το ενδιαφέρον σου στην κοπέλα σου.

Αυτό που χρειάζεται να έχεις στο νου σου είναι πως τα μικρά πράγματα, έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα μεγάλα.

Μικροπράγματα όπως το να τη βοηθήσεις να μετακινήσει τον καναπέ ή να την πας ένα πρωινό στην δουλειά της, μετράνε και μάλιστα περισσότερο από μεγάλες εντυπωσιακές πράξεις ή από το να της παίρνεις ακριβά δώρα.

Και ο λόγος είναι πως η υπερβολή στον εντυπωσιασμό και τα ακριβά δώρα, δίνουν συχνά την εντύπωση πως προσπαθείς να εξαγοράσεις τα συναισθήματα της.

Μάλιστα, υπερβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, εύκολα δείχνεις ανασφαλής καθώς μοιάζει σαν να θεωρείς πως χωρίς τα ακριβά δώρα και τις πράξεις εντυπωσιασμού, δεν αρκείς για να την κρατήσεις κοντά σου.

Αντίθετα, μέσα από απλές μικρές πράξεις, δείχνεις πως πραγματικά νοιάζεσαι για εκείνη και παράλληλα δείχνεις και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Θες να αναζωογονήσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Οι σχέσεις δε χτίζονται με λέξεις

Οι λέξεις λοιπόν παίζουν δευτερεύοντα ρόλο σε μια πραγματική και ποιοτική σχέση. Το καλό σεξ, οι πράξεις που φανερώνουν ενδιαφέρον και η αυθεντική επιθυμία να είστε μαζί, είναι τα κλειδιά που διατηρούν τη σχέση δυνατή και την κοπέλα σου ευτυχισμένη.

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το τι θα της πεις αλλά το πώς νοιώθει η κοπέλα μαζί σου. Και θα πρέπει να νιώθει πως πραγματικά νοιάζεσαι για εκείνη.

Αρκετοί άνδρες μπορούν να προσποιηθούν πως νοιάζονται αλλά μονάχα για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Για αυτό χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με την κοπέλα.

Αν νιώθεις πως απαγγέλεις μερικές φράσεις όταν της κάνεις κομπλιμέντα ή της μιλάς γλυκά, χωρίς να υπάρχει το συναίσθημα από πίσω, τότε μάλλον αυτή η κοπέλα δεν είναι για εσένα.

Το να δείχνεις και να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου δεν πρέπει να το νιώθεις σαν αγγαρεία, αλλά σαν κάτι που πραγματικά θες να κάνεις. Δε λες κάτι απλά για να σου ανταποδώσει εκείνη το ενδιαφέρον, αλλά γιατί θες πραγματικά η κοπέλα σου να είναι χαρούμενη .

Για αυτό το λόγο, αναρωτήσου τι είναι αυτό που θαυμάζεις στην κοπέλα σου και αν όντως θες πραγματικά να είσαι μαζί της.

Και αν βρεις πως πραγματικά υπάρχουν πράγματα που σου αρέσουν σε αυτή τη κοπέλα, που σε κάνουν χαρούμενο και που σε κάνουν να θες να την κάνεις χαρούμενη και ευτυχισμένη, τότε δείξε με πράξεις τα συναισθήματα σου.

Να θυμάσαι πως με το να γίνεις ρομαντικός δε δείχνεις αδύναμος, ούτε γίνεσαι απαραίτητα χαλί να σε πατήσει. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι συναισθηματικά δυνατοί άνδρες και οι άνδρες αυτοί δεν κολλάνε να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και να δείξουν πως νιώθουν

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!