Φλέρταρε πάντα με Θετική Προδιάθεση - Men's Bible

Φλέρταρε πάντα με Θετική Προδιάθεση

Φλέρταρε πάντα με θετική προδιάθεση

Μικρός έβλεπα το φλερτ σαν αγγαρεία και το έκανα χωρίς θετική προδιάθεση. Ήθελα να προσεγγίσω γυναίκες και σκεφτόμουν μόνο αρνητικά σενάρια. Θα γελάσει μαζί μου, θα που πετάξει το ποτό στη μούρη, θα με κοροϊδεύει το υπόλοιπο μαγαζί, θα με πετάξουν έξω και άλλα πολλά.

Με τον καιρό διαπίστωσα ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες και ότι στην πραγματικότητα, όχι μόνο δεν αντιδρούν αρνητικά οι γυναίκες, αλλά χαίρονται. Ειδικά αν η προσέγγισή μου είναι ποιοτική και σωστή και όχι ατσούμπαλη και αγενής.

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι όσο πιο θετική προδιάθεση έχω εγώ, τόσο πιο θετικά με δέχονται και οι γυναίκες στην παρέα τους. Αυτό με έκανε να αντιμετωπίζω με χαμόγελο οποιοδήποτε τεστ δέχομαι όταν είμαι σε μία παρέα γυναικών.

Πως να φλερτάρεις με θετική προδιάθεση

#1 Η δική μου διάθεση μετράει περισσότερο

Δεν έχει σημασία η διάθεση της κοπέλας που μόλις προσέγγισες. Σημασία έχει η δική σου διάθεση. Όταν προσεγγίσεις κάποια, ακόμα και την καλύτερη διάθεση να έχει, θα επηρεαστεί αρνητικά αν έχεις μούτρα μέχρι το πάτωμα.

Έχουμε ξαναπεί ότι το φλερτ πρέπει να είναι μία ευχάριστη διαδικασία. Αν είσαι κακοδιάθετος, να είσαι σίγουρος ότι οι κοπέλες θα το εισπράξουν. Ακόμα κι αν δεν το δείχνεις λεκτικά, η στάση του σώματός σου και ο τόνος της φωνής σου θα το φανερώσουν.   

Συνεπώς, εσύ είσαι αυτός που θα διαμορφώσει τη διάθεση της παρέας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεχτείς «τα πυρά τους», δηλαδή την αμφισβήτηση και τα τεστ τους, είναι στο χέρι σου να δείξεις ότι δεν επηρεάζεσαι.Φλέρταρε πάντα με θετική προδιάθεση

#2 Διασκέδασέ το

Πολλές γυναίκες δεν έχουν συνηθίσει να δέχονται προσεγγίσεις. Έτσι, μπορεί να ξαφνιαστούν και να αντιδράσουν αρνητικά, όχι γιατί δε θέλουν αλλά γιατί δεν το περίμεναν. «Μα καλά, εμένα βρήκες;» μπορεί να σου πει κάποια. «Έλα ντε, είναι περίεργα τα γούστα του κόσμου» θα ήταν μία καλή απάντηση. Πολύ καλύτερη από το να μπεις σε απολογητική διάθεση και να κάτσεις να της εξηγήσεις γιατί την προσέγγισες ή να της πεις ότι είναι πολύ όμορφη.

Αντίστοιχα, αν σου πουν κάτι που οι περισσότεροι θα το θεωρήσουν προσβλητικό, όπως «Περνιέσαι για έξυπνος;», αντί να απολογηθείς είναι προτιμότερο να πεις κάτι σαν, «Με πιάνεις απροετοίμαστο. Θα πω ναι». Δείξε ότι δεν αντιδράς όπως ο περισσότερος κόσμος και ότι είσαι διαφορετικός. Ακόμα κι αν στο πουν με μία ατάκα όπως «Οι περισσότεροι άντρες δεν το συνηθίζουν αυτό», αποδέξου το και εκμεταλλεύσου το λέγοντας «Χαίρομαι που δε λειτουργώ διαφορετικά».

Να ξέρεις ότι σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πάρεις μία ατάκα της και να την μετατρέψεις σε κάτι θετικό για εσένα, αρκεί να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

#3 Αποδέξου αυτό που είσαι

Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός, κοντός, παχύς, αδύνατος, μεγάλος ή μικρός σε ηλικία. Αν μοιάζεις με Άγγλο, Γάλλο, Ισπανό ή οποιονδήποτε άλλο λαό. Αρκεί να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχει μία γυναίκα εκεί έξω που της αρέσεις. Έχω δει εύσωμους και με πιο πολλά κιλά ανθρώπους να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες, από ανθρώπους πολύ πιο όμορφους από αυτούς και ο λόγος είναι γιατί το πίστευαν. Πίστευαν στον εαυτό τους και τον αποδέχονταν όπως είναι.

Την επόμενη φορά που θα σου πει κάποια ότι έχεις λίγο κοιλίτσα, δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία να απολογηθείς.

Αν σου πουν ότι φαίνεται να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, ευχαρίστησέ τες και πες ότι απόψε είσαι λίγο πεσμένος και ότι συνήθως έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δείξε ότι δε μασάς με κανένα σχόλιο και να είσαι σίγουρος ότι θα το εκτιμήσουν όλες. Ακόμα κι αυτές που όντως δε σε θέλουν, θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι είχες θάρρος και αυτοπεποίθηση.  Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει την ατάκα «Κοίτα, δεν ενδιαφέρομαι αλλά είμαι σίγουρη ότι η φίλη μου θα θέλει να σε γνωρίσει».

Γι’ αυτό λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βγεις έξω, φόρα το καλύτερο χαμόγελό σου, οπλίσου με όση περισσότερη αυτοπεποίθηση έχεις και προσέγγισε όσες περισσότερες γυναίκες μπορείς. Προσέγγισέ τες γνωρίζοντας ότι ακόμα κι αν δεν πετύχεις τον στόχο σου, θα έχεις περάσει καλά και ταυτόχρονα θα έχεις κάνει κι αυτές να περάσουν εξίσου καλά.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά του φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!