Θέλεις να Επενδύσει σε Εσένα και τη Γνωριμία σας; Πρέπει πρώτα να την Ιντριγκάρεις - Men's Bible

Θέλεις να Επενδύσει σε Εσένα και τη Γνωριμία σας; Πρέπει πρώτα να την Ιντριγκάρεις

Πώς να την κάνεις να Επενδύσει σε Εσένα και τη Γνωριμία σας

Το να ξέρεις πώς να την κάνεις να επενδύσει σε εσένα και στην επαφή μαζί σου είναι απολύτως απαραίτητο για να προχωρήσει η γνωριμία σας.

Διαφορετικά, θα μπερδεύεσαι:

«Μα της μίλησα 5 λεπτά, μου έδωσε τον αριθμό της, αλλά τώρα δεν απαντάει». (που δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται, οπότε δεν επιμένεις για να μην γίνεις πιεστικός).

Ωστόσο αν είσαι απόλυτα ειλικρινής, ξέρεις ότι η συνομιλία σας δεν είχε ακριβώς τη ροή που χρειαζόταν. Κάπου υπήρχε αμηχανία, κοιτάζατε ο ένας τον άλλον και το «εεε… έρχεσαι συχνά εδώ;» βγήκε με φυσικότητα.

Ένα καλό σημάδι του ότι δεν γνωρίζεις πώς να την κάνεις να επενδύσει σε εσένα είναι να αρχίσεις να κάνεις μια σειρά από βαρετές ερωτήσεις όπως όλοι.

Και οι πιο πολλοί ξεκινάνε: «Τι κάνεις;», «Με τι ασχολείσαι;», «Έρχεσαι συχνά εδώ;».

Το μεγάλο πρόβλημα με αυτές τις ερωτήσεις είναι ότι δεν δημιουργούν κάποιο συναίσθημα σε αυτήν, ούτε της επιτρέπουν να εκφραστεί συναισθηματικά.

Αυτές οι ερωτήσεις τύπου «συνέντευξης» σκοτώνουν τη συζήτηση. Σταματούν οποιαδήποτε γνήσια σύνδεση πάει να γίνει. Δημιουργούν έναν τοίχο που μπλοκάρει το συναίσθημα.

Τι χρειάζεται για να επενδύσει;

Ο λόγος που είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να την κάνεις να επενδύσει, έχει να κάνει με το ότι είναι η ίδια διαδικασία που πέρασε κι αυτή όταν γνώρισε τις κολλητές της.

Για να μπορέσεις να συνδεθείς μαζί της, χρειάζεται να δημιουργήσεις την άνεση που έχει με τους φίλους της και την αινιγματικότητα του εραστή. Χρειάζονται και τα δύο για να την κάνεις να ενδιαφερθεί για εσένα και τη συζήτησή σας.

Αυτά τα δύο στοιχεία είναι που αργότερα θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο να δει το μήνυμά σου και να το αγνοήσει και ανάμεσα στο να δει το μήνυμά σου και να απαντήσει: «Ναι, η Πέμπτη είναι καλή μέρα για να τα πούμε. Που λες να πάμε;»

Και θα απαντήσει έτσι γιατί όταν θα ανακαλεί την αλληλεπίδραση που είχε μαζί σου, θα θυμάται πόσο ωραία την έκανες να νιώθει.

Και παρ’ όλο που εδώ μιλάμε για γνωριμίες με γυναίκες, αυτό ισχύει για την συζήτησή σου με οποιονδήποτε.

Άλλωστε είμαι σίγουρος πως είχες κι εσύ αυτό το συναίσθημα που έρχεται κάποιος συνάδελφος στη δουλειά για να σου πει τι έγινε στο τελευταίο αεροπορικό του ταξίδι και πόσο καθυστέρησε η βαλίτσα του, που νόμιζε ότι την είχε χάσει αλλά ούφ τι καλά, τελικά την βρήκε.

Κι ενώ στα λέει όλα αυτά, εσύ σκέφτεσαι να πατήσεις κατά λάθος τον συναγερμό της φωτιάς για να μπορέσεις να εξαφανιστείς.

Νιώθεις έτσι επειδή ο συνάδελφος κάνει έναν μονόλογο που δεν εξαρτάται καθόλου από εσένα και το πώς απαντάς.

Δεν υπάρχει λοιπόν πραγματική επικοινωνία εδώ, παρά ένας ξερός μονόλογος που ενδιαφέρει μόνο το ένα μέρος (αυτόν που τον κάνει).

Αν όμως κατανοήσεις τη δομή που δίνουμε στην Ακαδημία μας, θα παρατηρήσεις ότι οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάς επικοινωνούν και συνδέονται μαζί σου σε βαθύτερο επίπεδο.

Συχνά συμβαίνει στους μαθητές μας, την επόμενη ημέρα να τους στέλνει η κοπέλα μήνυμα λέγοντας πόσο ωραία πέρασε και πόσο διαφορετικό ήταν από άλλα ραντεβού της.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι μαθητές μας έχουν κατά νου έναν χάρτη για το που θέλουν να πάνε και πώς να το κάνουν αυτό. Οπότε όταν έρθει η ώρα να πιάσουν κουβέντα με την ωραία κοπέλα στο μπαρ ή στο λεωφορείο δεν χρειάζεται να κάνουν ένα σωρό κουραστικές ερωτήσεις.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε εδώ 3 κύρια στοιχεία που θα την κάνουν να επενδύσει σε εσένα και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα ραντεβού σου. Πώς να την κάνεις να Επενδύσει σε Εσένα και τη Γνωριμία σας

Για να επενδύσει κάνε τις σωστές ερωτήσεις

Αυτός ο τύπος ερωτήσεων βοηθάει να γίνει πιο προσωπική κουβέντα και να φέρουν θετικά συναισθήματα στην επιφάνεια.

Κι αν νιώθει συχνά θετικά μαζί σου, τότε θα σε συνδέσει με αυτά τα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να θέλει να σε δει ξανά και ξανά, επειδή την κάνεις να νιώθει καλά.

Οπότε αντί να κάνεις ξερές ερωτήσεις κλειστού τύπου (που απαντώνται με ναι ή όχι), μπορείς να κάνεις πιο ανοικτές ερωτήσεις, όπως τι ήταν αυτό που την τράβηξε στη δουλειά της ή στο χόμπι της.

Ασφαλώς αυτή είναι απλά μια εισαγωγική ερώτηση που μπορείς να κάνεις στο φλερτ. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού μπορείς να κάνεις και πιο εξειδικευμένες, όπως «ποια είναι τα 3 χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχει ο σύντροφός σου και γιατί;»

Ερωτήσεις σαν αυτή σου δίνουν πολύ περισσότερες πληροφορίες για την ίδια, την προσωπικότητά της και τον τρόπο σκέψης της από όλο τον υπόλοιπο καταιγισμό κλειστών ερωτήσεων.

Θες να μπορείς να προχωράς τις γνωριμίες σου; Δες εδώ

Ζήτα της κάτι συγκεκριμένο

Μπορείς να της ζητήσεις κάτι συγκεκριμένο για το ραντεβού σας. Μπορεί να είναι κάτι του στυλ να φέρει μαζί της ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή προϊόν.

Δεν έχει τόση σημασία το τι ακριβώς θα είναι αυτό, όσο το να το κάνει.

Αυτό θα το κάνει πιο πιθανό να έρθει στη συνάντηση από το να σε στήσει, και αυτό επειδή χρειάστηκε να καταβάλλει και μια παραπάνω προσπάθεια.

Ίσως είναι λίγο ασυνήθιστο, αλλά αποτελεσματικό, γιατί έτσι ξεχωρίζεις. Αυτή η μέθοδος αποτελεί έναν διακριτικό τρόπο να την κάνεις να επενδύσει λίγο στο ραντεβού σας.

Για παράδειγμα, μπορείς να της στείλεις ένα μήνυμα πριν το ραντεβού, όπως: «Μπορείς να φέρεις μαζί σου κι ένα χαρτί κι ένα στυλό; Θα σου εξηγήσω από κοντά τι το θέλω».

Τώρα και την έχεις ιντριγκάρει, και την κάνεις να κάνει μια μικρή προσπάθεια για το ραντεβού και άρα να επενδύσει ψυχολογικά σε αυτό.

Αλλάξτε τοποθεσίες για να επενδύσει κι αυτή κι εσύ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού μπορείτε να αλλάξετε μέρος (πχ διαφορετικό μπαράκι), για να την κάνεις να επενδύσει περισσότερο σε εσένα. (δες περισσότερα κι εδώ)

Το να περάσετε μαζί χρόνο σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες στη διάρκεια μια βραδιάς, δημιουργεί και στους δυο σας την αίσθηση ότι έχετε ζήσει πιο πολλά πράγματα μαζί.

Και αυτό την κάνει να νιώθει πως σε γνωρίζει περισσότερο, με αποτέλεσμα να είναι και πιο άνετη. Επιπλέον θεωρεί πως έχει επενδύσει χρόνο και συναισθήματα σε εσένα. Οπότε σε αυτό το σημείο θα νιώθει πιο έτοιμη για πιο οικείες στιγμές.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!