Πώς να Σταματήσεις να είσαι Needy στο Φλερτ - Men's Bible

Πώς να Σταματήσεις να είσαι Needy στο Φλερτ

Πώς να Σταματήσεις να είσαι Needy στο Φλερτ

Είναι πολλοί αυτοί που νιώθουν ότι είναι κάπως needy στο φλερτ και μου ζητούν να γράψω κάποια πράγματα για το θέμα. Κι αυτό ακριβώς θα κάνω σήμερα.

Καταρχάς, το να είσαι needy και απεγνωσμένος σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και ότι δεν πιστεύεις στην αξία σου. Αξιολογείς την άποψη των άλλων για εσένα, πάνω από τη δική σου. Επιζητείς επιβεβαίωση του ποιος είσαι και του τι κάνεις.

Με απλά λόγια το να είσαι needy σημαίνει ότι νοιάζεσαι περισσότερο για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, από το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Και εξαιτίας αυτού, οι συμπεριφορές και πράξεις σου περιστρέφονται γύρω από το να ευχαριστείς τους άλλους, αντί να ευχαριστείς εσένα τον ίδιο.

Οι needy άνδρες λοιπόν προσπαθούν απεγνωσμένα να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες, δεν τις βλέπουν ισότιμα και νιώθουν ότι χωρίς σχέση δεν θα τα καταφέρουν στη ζωή τους. Όμως αυτή είναι μια απολύτως μη ελκυστική συμπεριφορά, που αν την έχεις και εσύ, τότε σαμποτάρεις την επιτυχία σου στο φλερτ.

Αυτός είναι και ο λόγος που το να μην είσαι needy είναι τόσο σημαντικό. Πως θα γίνω λιγότερο απεγνωσμένος και ανασφαλής; needy

Τι μπορείς να κάνεις για να μην είσαι needy;

Να τι μπορείς να κάνεις: Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο σκέψης σου στην πραγματικότητα.

Κάτι που έμαθα και προσωπικά κάνω για να μην είμαι απεγνωσμένος στις επαφές μου με τους άλλους ανθρώπους είναι όταν γνωρίζω κάποιον καινούριο άνθρωπο να σκέφτομαι πως «ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί».

Ας σου εξηγήσω όμως γιατί αυτό είναι σημαντικό. Οι περισσότεροι όταν βγαίνουν έξω για φλερτ, έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο κατά νου, για παράδειγμα να βρουν κοπέλα ή να κάνουν σεξ. Βάζοντας όμως τέτοιο στόχο, καταστρέφεις το βράδυ σου, γιατί ασυνείδητα το προβάλλεις σε κάθε νέα γνωριμία με την οποία μιλάς.

Σαν άτομο, μπορείς να ελέγξεις μόνο τον εαυτό σου και όχι τους άλλους. Οι άλλοι άνθρωποι θα κάνουν ότι θέλουν να κάνουν και αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας στόχος που περιλαμβάνει άλλους είναι εντελώς μη παραγωγικός.

Η κοπέλα θα καταλάβει ότι κάτι έχεις κατά νου, ότι κάτι θέλεις από εκείνη. Και θα έχει δίκιο, γιατί όντως θέλεις κάτι. Θέλεις σεξ, αγάπη, έρωτα και φυσικά θα το καταλάβει αν δείχνεις διψασμένος, απεγνωσμένος και needy.

Αυτός είναι και ο λόγος που αν βγαίνεις πιο χαλαρός και χωρίς συγκεκριμένο στόχο απελευθερώνεσαι. Και έτσι θα μιλάς πιο άνετα με κοπέλες που σου αρέσουν.

Σκέψου τα πιθανά σενάρια

Ή για να το πω αλλιώς, σκέψου όλα τα πιθανά σενάρια:

1. Αν η συζήτησή σας πάει καλά και είστε και οι δύο θετικοί στο να τα ξαναπείτε προσωπικά, τότε τέλεια!

2. Αν η συζήτηση πηγαίνει στο φιλικό, τότε πάλι όλα πάνε καλά. Πάντα είναι ωραίο να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, να κάνεις νέους φίλους και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Παράλληλα το να μιλάς με ανθρώπους, να αλληλεπιδράς μαζί τους, να γελάς και να περνάς καλά, βοηθάει στο να μην είσαι needy, καθώς οι φίλοι εμπλουτίζουν τη ζωή σου και σε κάνουν λιγότερο απεγνωσμένο για γνωριμίες.

3. Αν η συζήτηση τελειώσει με απόρριψη, είναι κι αυτό οκ. Γιατί έτσι λαμβάνεις πολύτιμη εμπειρία. Μαθαίνεις πολλά για τις κοινωνικές δυναμικές, τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις αργότερα. Όλες οι απορρίψεις βοηθάνε, καθώς σε κάνουν καλύτερο και σου μαθαίνουν πράγματα.

Το ξέρεις ήδη ότι οι επιτυχημένοι στο φλερτ είναι αυτοί που έχουν μαζέψει επικοινωνιακές εμπειρίες και μέσα από αυτές έχουν βελτιώσει τον εαυτό τους. Υπάρχει και ένα σχετικό γνωμικό που λέει: Δεν μαθαίνεις μέσα από τις επιτυχίες, μαθαίνεις από τις αποτυχίες.

Σταδιακά θα έχεις όλο και λιγότερες απορρίψεις. Αν και πάντα θα υπάρχουν, γιατί όσο ωραίος τύπος κι αν είσαι, πλούσιος, όμορφος, διάσημος, γοητευτικός, θα απορρίπτεσαι κατά διαστήματα. Είναι ανθρώπινο. Δεν θα αρέσεις σε όλες τις κοπέλες, όπως κι εσένα δεν θα σου αρέσουν όλες.

Θες να πατήσεις γερά στα πόδια σου; Δες το σχετικό Σεμινάριο μας.

Πως όμως όλο αυτό βοηθάει στο να μην είναι needy στο φλερτ;

Βλέπεις, με αυτόν τον τρόπο σκέψης, κάθε αλληλεπίδραση είναι σημαντική και κάθε αποτέλεσμα ευπρόσδεκτο. Γιατί παίρνεις κάτι καλό από κάθε ένα και έτσι απολαμβάνεις τη στιγμή και γίνεσαι λιγότερο needy.

Η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις τους άλλους θα εξαφανιστεί. Κι έτσι γίνεσαι πιο ελκυστικός. Βλέπεις οι γυναίκες (όπως και οι άνδρες) μυρίζονται την απόγνωση από χιλιόμετρα μακριά. Και αποφεύγουν τους απεγνωσμένους τύπους.

Γιατί εδώ που τα λέμε, ποιος θέλει να είναι με κάποιον που δεν σέβεται τον εαυτό του και προσπαθεί πάντα να ζει τη ζωή του μιμούμενος τους άλλους και δεν είναι ποτέ ο εαυτός του;

Ωστόσο το να το κάνεις αυτό και να αλλάξεις τρόπο σκέψης δεν είναι και τόσο εύκολο, καθώς πρέπει να αλλάξεις χρόνια συνήθειας.

Όμως ο τρόπος σκέψης είναι και το 90% στο φλερτ. Όλες αυτές οι «τεχνικές» που σου πλασάρουν δεν βοηθούν πουθενά, αν δεν έχεις ισχυρά θεμέλια. Το να μπορείς να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου είναι η αρχή για να μπορείς να γίνεις καλός στο φλερτ και την επικοινωνία.

Γιατί αν έχεις καλή ψυχολογία και τρόπο σκέψης, τότε οι περισσότερες επικοινωνίες σου με γυναίκες θα πηγαίνουν καλά. Θα είσαι ελκυστικός εξαιτίας του ποιος είσαι και όχι του τι κάνεις. Και δεν θα χρειάζεσαι «τεχνικές» και «κόλπα». Θα στηρίζεσαι στον εαυτό σου και την προσωπικότητά σου.

Το να είσαι needy και απεγνωσμένος δείχνει ανασφάλεια και πρέπει να δουλέψεις για να τo ξεπεράσεις. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις μόνος σου, όμως είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Πριν από αυτό όμως, στείλε μου τις εμπειρίες σου: Δυσκολεύεσαι να φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις needy; Τι σε δυσκολεύει περισσότερο στο φλερτ;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!