Dating Apps: Από την αρχή ως το κλείσιμο - Men's Bible

Dating Apps: Από την αρχή ως το κλείσιμο

Dating Apps: Από την αρχή ως το κλείσιμο

Πιστεύω ότι στα θέματα του φλερτ πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί.

Ωστόσο πολλοί από εμάς έχουμε την τάση να ξοδεύουμε πολύ χρόνο και ενέργεια σε τομείς του φλερτ που δεν έχουν καλή απόδοση. Μας ρουφάν το χρόνο, μας καθυστερούν, μας δημιουργούν στρες και άγχος και κάνουν όλη την διαδικασία δυσκολότερη.

Κι αυτό είναι κάτι που βλέπω να γίνεται ιδιαίτερα στα dating apps. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να χάνεις πολύ περισσότερο χρόνο με τα dating apps, από το να έβγαινες έξω σε ένα μπαρ ή μια καφετέρια και να μίλαγες σε όποια σου αρέσει.

Βλέπεις, το online dating μπορεί να μοιάζει τέλειο σε ορισμένους (ειδικά αν έχουν φόβο προσέγγισης). Γιατί να μην γνωρίζεις γυναίκες από την ηρεμία του σπιτιού σου; Φλέρταρε με την άνεσή σου χωρίς καν να χρειαστεί να ντυθείς και να βάλεις τα καλά σου.

Δυστυχώς όμως όσο εύκολο μπορεί να γίνει το online dating με τα dating apps, είναι ακόμα πιο εύκολο να καταλήξεις να σπαταλάς τον χρόνο σου. Οπότε καλό είναι να αποφύγεις τα ακόλουθα λάθη:10 Κανόνες για να στέλνεις Μηνύματα που θα κρατήσουν το Ενδιαφέρον της, Θες να γίνεις καλός στο φλερτ; Άσε στην άκρη τις Εφαρμογές Γνωριμιών

Ξεκίνα καλά

Τα περισσότερα dating apps και site έχουν ένα πλήκτρο με το οποίο μπορείς να δείξεις το ενδιαφέρον σου στην κοπέλα. Συνήθως έχει ένα γλυκούλι όνομα όπως “wink”, “flirt” ή “send a flower”.

Και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που το πατάς δείχνεις τεμπέλης και ότι απλά μπήκες και πατάς σε όλες με τη σειρά αυτό το κουμπί.

Φυσικά η κοπέλα το καταλαβαίνει. Είναι σαν να της λες: «Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα μου απαντήσεις, οπότε δεν ήθελα να κάτσω να ασχοληθώ».

Είναι όμως πολύ πιο ωραίο (και ανδρικό) να κάνεις την πρώτη κίνηση με ομαλό τρόπο.

Οπότε, εφόσον σε ενδιαφέρει, ξεκίνα να μιλάς απευθείας μαζί της!

Να θυμάσαι ότι η πρώτη ατάκα (ή η πρώτη επαφή) έχει να κάνει με το να της τραβήξει αρκετά το ενδιαφέρον ώστε να απαντήσει. Ωστόσο δεν χρειάζεται κάποια εξτραβαγκάντζα.

Το κλειδί εδώ είναι να είσαι σύντομος και νορμάλ. Όσο πιο πολλά γράφεις, τόσο πιο πολύ δείχνεις ότι το προσπαθείς. Επίσης όσο πιο επιθετικά (δηλαδή χυδαία) ξεκινάς, τόσο πιο creepy δείχνεις.

Οπότε δώσε λίγο χρόνο και τσέκαρε το προφίλ της στο dating app.  Τι γράφει; Τι ενδιαφέροντα φαίνεται να έχει;

Έπειτα ξεκίνα απλά: Χαιρετισμός, κάτι που σου άρεσε στο προφίλ της, μια ερώτηση για να έχει σε κάτι να σου απαντήσει και κάτι προσωπικό δικό σου. Δεν χρειάζεται μεγάλο μάκρος, απλά δώσε λίγο χρόνο να το σκεφτείς και να το ξαναδιαβάσεις προτού το στείλεις.

Να και ένα γρήγορο παράδειγμα:

Γεια, δείχνεις αρκετά cool και είπα να στείλω ένα γεια. Μου τράβηξε το μάτι ότι ασχολείσαι με το Χ. Έχεις δοκιμάσει το Ψ; Εμένα μου αρέσει πολύ το Ζ.

Εδώ μπορείς να βάλεις και λίγο χιούμορ: Όχι μόνο μου αρέσει πολύ το Ζ, αλλά είμαι και εξαιρετικά καλός σε αυτό! Όπως είμαι και πολύ ταπεινός!

Και σαν κλείσιμο: Μου φάνηκες ενδιαφέρουσα και ήθελα να σε γνωρίσω. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα.

Όπως βλέπεις της δείχνεις ότι ασχολήθηκες προσωπικά με το προφίλ της και ότι έστειλες επειδή όντως σε ενδιαφέρει.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά των dating apps; Δες εδώ

Μην καθυστερήσεις να της ζητήσεις να βγείτε

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παγίδα στα dating apps: Το να καθυστερήσεις πολύ να της ζητήσεις να βγείτε.

Κοίτα, το καταλαβαίνω. Αν δεν έχεις και την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μπορεί να μη νιώθεις άνετα να της ζητήσεις να βγείτε από νωρίς.

Μπορεί να θες πρώτα να δεις πως πάει και να την γνωρίσεις καλύτερα.

Μπορεί να θες να αποφύγεις την απόρριψη και να περιμένεις μέχρι να είσαι 100% σίγουρος ότι γουστάρει και αυτή.

Ή μπορεί να μην θες να δείξεις «γύπας», αλλά τζέντλεμαν ή και ότι και εσύ δεν καίγεσαι. Σωστά;

Να ποιο είναι όμως το πρόβλημα όταν καθυστερείς να της ζητήσεις να βγείτε: όσο πιο πολύ περιμένεις για να της το πεις, τόσο πιο πιθανό είναι τελικά να μην βγείτε ποτέ. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύεις σε μηνύματα και chat, τόσο πιο πολύ χάνεις το momentum.

Αυτή η αρχική έλξη και ενθουσιασμός χάνονται όσο καθυστερείς. Σε λίγο θα αρχίσει να πιστεύει και η ίδια, είτε ότι δεν ενδιαφέρεσαι, είτε ότι είσαι δεδομένος.

Άσε που κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι και το μοναδικό άτομο με το οποίο μιλάει. Δεν είσαι ο μόνος που θεωρεί ότι είναι ελκυστική, το ίδιο σκέπτονται και άλλοι. Και όσο καθυστερείς να της πεις ότι θα ήταν ωραία ιδέα να βγείτε για ένα πότο ή για τη Χ δραστηριότητα, τόσο πιο πιθανό είναι να σε προλάβει κάποιος άλλος.

Τι πρέπει να κάνεις; Μα να της πεις να βγείτε.

Αν έχετε αρχίσει τα μηνύματα, αν ενδιαφέρεται να σου μιλάει, τότε πάρε το σαν ένδειξη ενδιαφέροντος και πες της:

«Ξέρεις τι, πιστεύω ότι το να γνωρίσεις κάποιον από κοντά είναι πολύ καλύτερο από το απλά να ανταλλάζεις μηνύματα».

Και πως ξέρεις πότε μπορείς να της το πεις; Είναι απλό. Αφού έχετε πει 3-4 πράγματα για εσάς και έχει ξεκινήσει ένας διάλογος.

Επίσης παρατηρείς και την έκταση των απαντήσεων της. Όπως κι όταν μιλάς με κάποια από κοντά, αν γράφει μεγαλύτερες απαντήσεις ή κάνει αρκετές ερωτήσεις, τότε δείχνει ότι ενδιαφέρεται. Αντίθετα αν απαντάει μονολεκτικά, δεν κάνει ερωτήσεις και αργεί με τις ώρες να απαντήσει, τότε κάπου αρχίζει να ξεθωριάζει η έλξη.

Το καλύτερο της υπόθεσης όμως είναι ότι ζητώντας της να βγείτε, δεν έχεις κάτι να χάσεις στην πράξη. Αν πει «ναι», τότε ωραία θα κάνεις άλλη μια γνωριμία από κοντά. Διάβασε και τα άρθρα μας για τα πρώτα ραντεβού και πέρνα καλά. Αν πει «όχι»; Και πάλι είσαι cool, δεν έγινε κάτι, τώρα γνωρίζεις ότι δεν χρειάζεται να χάσεις άλλο χρόνο μαζί της και μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη περίπτωση.

Κι αν θες πλήρες αναλυτικό Πλάνο για το Online Flirt, ώστε να ξέρεις βήμα –βήμα πώς να χειριστείς κάθε κατάσταση, έλα σε επαφή μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!