4 σημάδια για να καταλάβεις ότι η κοπέλα σου δεν ενδιαφέρεται πια - Men's Bible

4 σημάδια για να καταλάβεις ότι η κοπέλα σου δεν ενδιαφέρεται πια

4 σημάδια για να καταλάβεις ότι η κοπέλα σου δεν ενδιαφέρεται πια

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πότε ξεκινάει να χαλάει μία σχέση; Ποια είναι η στιγμή που περνάτε το σημείο χωρίς επιστροφή;

Οι περισσότεροι άντρες δεν συνειδητοποιούμε ότι η σχέση μας χαλάει, γιατί πολλές φορές θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα. Συνήθως κάνουμε υπερπροσπάθεια στην αρχή της σχέσης, μέχρις ότου να βεβαιωθούμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την σχέση μας και μετά χαλαρώνουμε και αφηνόμαστε εντελώς.

Για κάποιον λόγο θεωρούμε ότι η αποδοχή που απολαμβάνουμε από μία γυναίκα, θα είναι παντοτινή, χωρίς εμείς να πρέπει να την συντηρήσουμε. Συχνά έρχονται άνθρωποι στο γραφείο και μου ζητάνε να τους βοηθήσω να τα ξαναβρούν με την κοπέλα τους, γιατί μετά από πολλά χρόνια σχέσης ή γάμου, τους άφησαν.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όταν τους ρωτάω τι ήταν αυτό που τις έδιωξε, όλοι μου λένε, η αδιαφορία.

Όταν τους ρωτάω τι ήθελε η γυναίκα από την σχέση και δεν το είχε, συνήθως δεν ξέρουν να μου απαντήσουν και όταν ρωτάω να μου πουν πότε κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, μου λένε αρκετούς μήνες ή αρκετά χρόνια πριν.

Γι’ αυτό το λόγο θα σου δώσω κάποια στοιχεία για να μπορείς να καταλάβεις πότε αρχίζει η κάτω βόλτα, για να προλάβεις το κακό που έρχεται να σε βρει.

#1 Εκνευρισμός – Έλλειψη υπομονής

Είναι αναμενόμενο, όταν μία γυναίκα αισθάνεται ότι δεν αναγνωρίζεται ή όταν βλέπει ότι αγνοείται, να αρχίσει να αντιδρά υπερβολικά. Θα παρατηρήσεις λοιπόν ότι η συμπεριφορά της μπορεί να γίνει πιο εκρηκτική όσο περνάει ο καιρός.

Εκνευρισμός, λεκτικές επιθέσεις και αντιπαραθέσεις γίνονται καθημερινό φαινόμενο και ο μόνος λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή. Αν δεν μπορεί να σε κάνει να ασχοληθείς μαζί της με το καλό, θα το κάνει με φωνές και εκνευρισμούς.

Αν θες να το αλλάξεις αυτό, όταν παρατηρήσεις ότι αρχίζει να συμβαίνει, σταμάτα και άκου προσεκτικά τι σου λέει. Κάνε παύση και ρώτα την τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει να σου πει. Άρχισε να της δίνεις σημασία και θα δεις ότι θα ηρεμήσει όταν συνειδητοποιήσει ότι έχει την προσοχή σου ξανά.4 σημάδια για να καταλάβεις ότι η κοπέλα σου δεν ενδιαφέρεται πια

#2 Αδιαφορία

Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο και συνήθως εδώ είναι χειρότερα τα πράγματα. Για να φτάσει κάποια στην γενική αδιαφορία για το τι κάνεις και που πας και να σταματήσει να μιλάει, σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πλέον δεν ενδιαφέρεται καθόλου.

Έχει πάρει απόφαση ότι δεν θα σε αλλάξει και είναι ένα στάδιο πριν αποχωρήσει. Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο, κάνε άμεσα προσπάθειες να μιλήσετε και να κάτσεις να την ακούσεις πολύ προσεκτικά. Θα έχει πολλά να σου πει.

#3 Αλλαγή στις συνήθειες

Αυτό καταδεικνύει μία γενικότερη στάση σε συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Σε πρώτη φάση, έρχεται ξανά σε επαφή με φίλες που είχε χάσει καιρό. Αυτό συμβαίνει συνήθως, γιατί ο λόγος που την έκανε στην αρχή να σταματήσει να κάνει παρέα με την φίλη της, είναι πλέον αδιάφορος.

Σταμάτησε όταν άρχισε να βγαίνει μαζί σου και ήθελε να σου αφιερώσει χρόνο, ενώ τώρα δεν έχει τον ίδιο λόγο άρα επιστρέφει στις παλιές της συνήθειες. Επίσης, χρειάζεται κάποια που την ξέρει καλά για να παραπονεθεί με άνεση.

Ταυτόχρονα, αρχίζει να περιποιείται περισσότερο τον εαυτό της, αλλάζοντας κούρεμα ή και αγοράζοντας ρούχα. Αρχίζει να βγαίνει συστηματικά με φίλες και αμελεί να βγαίνει μαζί σου και ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, χωρίς να συμπεριλαμβάνει κι εσένα.

Βλέπεις ότι δεν ενδιαφέρεται; Άλλαξε την κατάσταση εγκαίρως

#4 Γίνεται απαξιωτική

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την στιγμή που μία γυναίκα χάνει την πίστη της στον άντρα που έχει δίπλα της. Αν συμβεί αυτό, είναι γιατί ενώ στην αρχή πίστευε ότι είσαι ο άνθρωπός της, πλέον έχει πειστεί ότι οτιδήποτε κι αν κάνει, δεν πρόκειται να αλλάξεις.

Αυτό μπορεί να κλιμακωθεί ακόμη περισσότερο αν αρχίσει να απαξιώνει τις κινήσεις σου λέγοντας ότι «Σιγά μην τα καταφέρεις» ή «Ε καλά, έτσι ήταν πάντα η συμπεριφορά σου, οπότε δεν περιμένω τίποτα καλύτερο».

Τέλος, αν περνάει πολλές ώρες στο κινητό της, χωρίς να σου δείχνει τι κάνει ή τι διαβάζει εκεί, τότε τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ χειρότερα.

Θα σου πω κι εσένα, αυτό που λέω σε όλους όσοι έρχονται για να ζητήσουν συμβουλές και οδηγίες. Αν περιμένεις να χωρίσεις πρώτα και μετά να κάνεις κινήσεις για να την κερδίσεις πίσω, τότε σε περιμένουν πολλές απογοητεύσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!