Της αρέσεις εσύ ή αυτά που έχεις; - Men's Bible

Της αρέσεις εσύ ή αυτά που έχεις;

Της αρέσεις εσύ ή αυτά που έχεις;

Ήσουν πότε σε σχέση με μια κοπέλα αλλά δεν ένιωθες σίγουρος αν η κοπέλα ήταν μαζί σου για εσένα ή για αυτά που έχεις;

Σίγουρα δεν είναι ωραίο να μην είσαι σίγουρος για τις προθέσεις της κοπέλας σου και μια τέτοια κατάσταση σε φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση.

Από τη μια δε θες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να κάνεις τα πράγματα άβολα ανάμεσα σας. Από την άλλη, όμως, δε θες να είσαι σε σχέση με κάποια που ενδιαφέρεται περισσότερο για την περιουσία σου παρά για εσένα. Επομένως, θες με κάποιο τρόπο να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Τα υλικά αγαθά δεν «δένουν» τους ανθρώπους

Κάτι που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι πως τα υλικά αγαθά δεν είναι εκείνα που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα υπερπολυτελές αμάξι. Όσο φοβερό και κουλ και αν είναι, δε δημιουργεί μια ιδιαίτερη σύνδεση ανάμεσα σας. Ναι μπορεί τα αμάξια να είναι ένα από τα κοινά ενδιαφέροντα σας, αλλά το αμάξι κάθε αυτό δεν την κάνει να νιώθει πως είσαι ενδιαφέρων άνθρωπος.

Αυτό που βοηθάει τους ανθρώπους να δεθούν μεταξύ τους είναι οι κοινές εμπειρίες, η χημεία, τα παρόμοια ενδιαφέροντα και απόψεις και γενικά η αίσθηση πως η άλλη πλευρά μας μοιάζει και ανήκει κατά κάποιο τρόπο στην ίδια «φυλή» με εμάς.

Άρα λοιπόν, τα υλικά αγαθά δε δημιουργούν μια ιδιαίτερη σύνδεση ανάμεσα σε σένα και την κοπέλα. Και αν το ενδιαφέρον για τα υλικά αγαθά είναι το μόνο που υπάρχει, τότε έχεις δίκιο να σκέφτεσαι πως υπάρχει πρόβλημα.Της αρέσεις εσύ ή αυτά που έχεις;

Θέλει μόνο να κάνει πράγματα που κοστίζουν

Και εγώ και εσύ ξέρουμε πως τα καλύτερα πράγματα στην ερωτική ζωή ενός άντρα δεν είναι δωρεάν. Και ως άντρας, από τη στιγμή που είστε σε σχέση, θα είσαι πιο συχνά εκείνος που θα βάλει το χέρι στην τσέπη, χωρίς ωστόσο να χάνεται η ισορροπία.

Όμως αν είστε σε σχέση για κάποιο καιρό και ακόμα θέλει να κάνετε μόνο δραστηριότητες που κοστίζουν χρήματα, αντί να εστιάζει απλά στο να περνάτε χρόνο μαζί, τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

Καλό είναι, λοιπόν, να την ρωτήσεις γιατί θέλει να ασχολείστε μόνο με τέτοιες δραστηριότητες. Η απάντηση της θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι μαζί σου γιατί της αρέσεις ή της αρέσουν αυτά που έχεις.

Θες να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Θέλει δώρα

Ναι τα δώρα χρειάζονται σε μια σχέση και ειδικά όταν είναι αυθόρμητα και απρόβλεπτα.

Όμως, όταν εκείνη ξεκινά να περιμένει δώρα από εσένα και μάλιστα σε τακτική βάση αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Ακόμα χειρότερα μάλιστα γιατί μπορεί να είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι πως ενδιαφέρεται περισσότερο για την περιουσία σου και αυτά που έχεις, παρά για σένα.

Δείχνει ενοχλημένη όταν δεν της κάνεις κάποιο δώρο; Σου πετάει υπονοούμενα πως θα έπρεπε να της πηγαίνεις περισσότερα δώρα;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην ενδιαφέρεται για σένα αλλά για αυτά που έχεις.

Είναι προσκολλημένη με ένα απ’ τα υπάρχοντα σου

Ας επιστρέψουμε σε εκείνο το υπέροχο αμάξι που έχεις. Μήπως ταυτίζεται υπερβολικά με αυτό ή με κάποιο άλλο υλικό αγαθό που έχεις στην κατοχή σου; Μήπως νιώθεις πως ενδιαφέρεται και ασχολείται περισσότερο με εκείνο παρά με εσένα;

Βρίσκεται σε σχέση μαζί σου άρα πρέπει να είναι εκεί για σένα και όχι για αυτά που έχεις. Αν, λοιπόν, νιώθεις καθημερινά πως η προσοχή της είναι μόνιμα στραμμένη σε δικά σου υλικά αγαθά, τότε σίγουρα θα νιώθεις και μια αίσθηση αδιαφορίας. Κάτι που είναι περισσότερο τοξικό για σένα και δεν σε βοηθάει στο να απολαύσεις τη σχέση σας.

Βέβαια ίσως όλο αυτό να είναι και μια παρεξήγηση ή παρανόηση, όμως ίσως και να υπάρχει κάτι το οποίο χρήζει προσοχής από μεριάς σου. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, θα πρέπει να εξετάσεις την κατάσταση προσεκτικά ώστε να έχεις πλήρη εικόνα.Της αρέσεις εσύ ή αυτά που έχεις;

Έχει προσφερθεί ποτέ να πληρώσει εκείνη;

Το αν θα πληρώνεις εσύ σε μια έξοδο ή εκείνη ή ο καθένας τα δικά του είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από εσάς τους δυο. Όμως αν πληρώνεις συνεχώς εσύ κι εκείνη δεν προσφέρεται ποτέ να πληρώσει, τότε αυτό είναι ανησυχητικό σημάδι.

Προτιμάει λοιπόν να πληρώνεις εσύ συνεχώς; Αυτό είναι και που έχει σημασία. Ακόμα και αν είσαι εσύ που πληρώνεις σε κάθε έξοδο, θα πρέπει μερικές φορές να προσφέρεται και εκείνη.

Αν δεν το κάνει, τότε μάλλον θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!