4 Tips για να Αυξήσεις την Επιρροή σου στους Άλλους - Men's Bible

4 Tips για να Αυξήσεις την Επιρροή σου στους Άλλους

4 tips για να αυξήσεις την επιρροή σου στους άλλους

Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι ακρογωνιαίος λίθος σε κάθε μορφή διάδρασης με άλλους ανθρώπους και σε βοηθάει να αυξήσεις την επιρροή σου στους άλλους. Αυτό συμβαίνει και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε φιλικό επίπεδο και φυσικά σε επίπεδο φλερτ.

Κάθε κοπέλα και γενικά κάθε άνθρωπος που θα γνωρίσεις διαχειρίζεται τις πληροφορίες που εκπέμπεις με διαφορετικό, και θα λέγαμε μοναδικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι καμία δεν θα αντιληφθεί το μήνυμα σου με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, πως μπορείς να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με οποιαδήποτε κοπέλα και με τέτοιο τρόπο που δεν θα χρειάζεσαι manual διαχείρισης;

Ας δούμε τέσσερα βασικά πράγματα που θα απογειώσουν την επικοινωνία σου και θα σε κάνουν ευέλικτο σε κάθε επαφή σου και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την επιρροή σου στους άλλους.

Πως να αυξήσεις την επιρροή σου στους άλλους

Πίστεψε στο μήνυμά σου

Ένα βασικό στοιχείο για να ξεσηκώσεις το ενδιαφέρον αυτών που έχεις μπροστά σου, είναι πολύ απλά να πιστέψεις 100% στο μήνυμά σου. Έχω γνωρίσει κόσμο που προσπαθεί να προσεγγίσει και να γνωρίσει γυναίκες ενώ μέσα του δεν το πιστεύει.

Αν προσπαθείς να προσεγγίσεις κάποια ενώ ταυτόχρονα πιστεύεις ότι θα την ενοχλήσεις ή ότι θα είσαι παρείσακτος ή ότι αυτό που πας να κάνεις είναι κάτι κακό-πονηρό, τότε είναι αναμενόμενο να εκπέμψεις αυτή την πεποίθηση.

Η κάθε σου πεποίθηση εκφράζεται από το σώμα σου και το πρόσωπο σου όσο μιλάς, ακόμα κι αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Αντίστοιχα, το ίδιο συμβαίνει και με τις λέξεις που χρησιμοποιείς. Αν πραγματικά πιστεύεις αυτό που λες, τότε θα φανεί και στο είδος των λέξεων που χρησιμοποιείς.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας, αρκεί να σκεφτείς και να πιστέψεις ότι το να προσεγγίσεις μία κοπέλα δεν έχει κάτι κακό ή πονηρό. Προσεγγίζεις γιατί σου αρέσει και θέλεις να περάσετε και οι δύο όμορφα. Οπότε κράτα αυτό στο μυαλό σου κάθε φορά που προσεγγίζεις κάποια.Αυτοβελτίωση και φλερτ: Όταν οι φίλοι σου δεν έχουν ιδέα, 4 tips για να αυξήσεις την επιρροή σου στους άλλους

Υιοθέτησε έναν παραγωγικό τρόπο σκέψης

Καθώς ετοιμάζεσαι να προσεγγίσεις κάποια κοπέλα, σκέψου λίγο την δική σου ψυχολογική κατάσταση εκείνη την στιγμή.

Αισθάνεσαι καλά με αυτό που πας να κάνεις; Μήπως έχεις παραπάνω άγχος από όσο χρειάζεται; Μήπως είσαι θυμωμένος, εκνευρισμένος ή απογοητευμένος με κάτι άλλο που σου συνέβη; Αν ναι, τότε και η προσέγγιση σου θα είναι θυμωμένη και εκνευριστική, οπότε έχεις δύο επιλογές. Είτε αποφεύγεις να προσεγγίσεις όταν αισθάνεσαι κατά αυτόν τον τρόπο, είτε αλλάζεις τον τρόπο που αισθάνεσαι.

Μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που αισθάνεσαι δημιουργώντας μία συναισθηματική άγκυρα. Αυτό σημαίνει ότι εστιάζεις σε κάποια στιγμή στη ζωή σου που είχες αισθανθεί θετικά συναισθήματα και είχες το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι μία απλή και βασική τεχνική του NLP που μπορεί να σου αλλάξει άμεσα την συναισθηματική σου κατάσταση. Αυτό, μαζί με μία δόση χιούμορ θα σε κάνει να χτίσεις εύκολα χημεία με την κοπέλα που έχεις μπροστά σου.

Επικοινωνιακή άνεση ή αλλιώς χημεία

Είμαι σίγουρος ότι σου έχει συμβεί στο παρελθόν να γνωρίσεις κάποιο άτομο και παρόλο που περάσατε ελάχιστο χρόνο μαζί, να αισθάνθηκες ότι το ξέρεις για δεκαετίες ολόκληρες. Αυτό είναι αυτό που λέμε χημεία ανάμεσα σε δύο άτομα ή σε ένα άτομο και μία ομάδα ατόμων.

Στην πολύ απλή δομή της, η επικοινωνιακή άνεση είναι ουσιαστικά μία χορογραφίας ταιριάσματος και καθρεφτίσματος την συμπεριφοράς του ατόμου που έχεις μπροστά σου. φαντάσου να συναντήσεις κάποια κοπέλα και οι συμπεριφορές σας να εξελιχθούν σε μία «χορογραφία» συντονισμένων κινήσεων και εκφράσεων.

Αυτή είναι η πεμπτουσία της χημείας και είναι μία αρχέγονη διαδικασία που γίνεται, συνήθως, από ένστικτο. Φαντάσου να μπορείς να το πετύχεις από μόνος σου, κατά βούληση!

Δόμησε τον λόγο σου

Οπότε, πιστεύεις στο μήνυμά σου και έχεις φτιάξει μία καλή συναισθηματική κατάσταση. Πέρασες λίγη ώρα δημιουργώντας χημεία και πλέον είσαι έτοιμος να περάσεις το μήνυμά σου.

Αν θυμάσαι, στην αρχή είπαμε ότι κάθε κοπέλα αντιλαμβάνεται διαφορετικά το μήνυμά σου, οπότε φρόντισε να χρωματίσεις τον λόγο σου για να είσαι σίγουρος ότι θα της ξυπνήσεις το ενδιαφέρον.

Χρησιμοποίησε λέξεις που ξυπνάνε αισθήσεις και συναισθήματα. Χρωμάτισε την φωνή σου και δημιούργησε προσμονή με αυτά που λες. Χρησιμοποίησε μεταφορές και ιστορίες για να κάνεις την κουβέντα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και βάλε θετικές λέξεις. Απόφυγε τις αρνητικές έννοιες όσο περισσότερο μπορείς.

Χρησιμοποίησε τις αισθήσεις σου – αυτό που λέμε αισθητηριακή οξύτητα. Παρατήρησε αν αυτό που λες επηρεάζει θετικά την κοπέλα και προσαρμόσου στις αντιδράσεις της. Αν αισθανθείς ότι δεν την κερδίζεις, τότε προσαρμόσου, άλλαξε θέμα ή τρόπο προσέγγισης.

Να θυμάσαι ότι κάθε φορά που μιλάς, αλλάζεις τον τρόπο που αισθάνεται η κοπέλα μπροστά σου, οπότε εστίασε τις σκέψεις σου και τον λόγο σου στο θετικό αποτέλεσμα.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!