5 αντρικές συνήθειες που είναι Αντιαισθητικές για τις γυναίκες - Men's Bible

5 αντρικές συνήθειες που είναι Αντιαισθητικές για τις γυναίκες

5 αντρικές συνήθειες που είναι Αντιαισθητικές για τις γυναίκες

Πάντα θεωρούσα ότι αυτό το θέμα είναι αρκετά αυτονόητο για να γράψω κάτι για αυτό. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με την βελτίωσή σου, τότε οφείλεις να το τηρείς σε οτιδήποτε λες και κάνεις. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από την εσωτερική σου βελτίωση, φροντίζεις και για την εξωτερική σου.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, η πρώτη ματιά παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ρυθμισμένος να αντιδρά σε ένα πρώτο ερέθισμα, για να αξιολογήσει την κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι όταν μία γυναίκα σε βλέπει για πρώτη φορά, με την πρώτη ματιά που θα ρίξει (και που θα της πάρει περίπου πέντε δευτερόλεπτα), θα κρίνει αν της αρέσεις ή όχι. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι είναι κάποια πράγματα που αν τα φροντίσεις από την αρχή, θα σου κάνουν ευκολότερη την ζωή.

Χέρια στον καβάλο

Πρέπει να ήμουν γύρω στα 17 όταν έζησα μία πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση. Βρισκόμουν σε ένα μαγαζί με γνωστούς και ένας από αυτούς έφερε τον φίλο του για να μας τον συστήσει. Στην παρέα μας είχαμε δύο κοπέλες, οι οποίες δεν είχαν σταματήσει να τον σχολιάζουν. Βλέπεις, ο φίλος δεν σταματούσε να φτιάχνει τον καβάλο του.

Προφανώς κάτι τον ενοχλούσε αλλά ο τρόπος που το διόρθωνε δεν βοηθούσε την κατάσταση. Οι κοπέλες ενοχλήθηκαν τόσο πολύ που δεν ήθελαν καν να του δώσουν το χέρι τους και κατά βάθος τις καταλαβαίνω απόλυτα. Ξέρω ότι είναι δύσκολη υπόθεση και ότι οι γυναίκες δεν θα μας καταλάβουν ποτέ σε αυτό το θέμα αλλά αν πραγματικά σε ενοχλεί κάτι, καλύτερα να πας μέχρι το μπάνιο και να το ρυθμίσεις εκεί.

Καθαρά χέρια

Με αφορμή αυτό, ας πούμε και για τα χέρια σου. Παρόλο που είναι αυτονόητο, πολλές γυναίκες διαμαρτύρονται γιατί βλέπουν άντρες με χέρια που δεν είναι καθαρά, που είναι απεριποίητα ή ακόμα και ξεκάθαρα βρώμικα.

Φρόντιζε να τα σαπουνίζεις συχνά, να έχεις κοντά κομμένα νύχια, καθαρά από μέσα και αν τα χέρια σου είναι σκασμένα ή σκληρά από το γυμναστήριο ή την δουλειά, τότε μία ήπια αντρική κρέμα θα σε βοηθήσει πολύ.

Σκάλισμα

Μόνο αν είσαι κηπουρός, επιτρέπεται το σκάλισμα! Είτε μύτη, είτε αυτιά ή δόντια, υπάρχει χρόνος και μέρος για να το κάνεις αυτό και αυτός δεν είναι μέσα στο μαγαζί. Δεν υπάρχει καλός ή κακός τρόπος να το κάνεις, ούτε διακριτικά. Απλά αποφεύγεις να το κάνεις οπωσδήποτε. 5 αντρικές συνήθειες που είναι Αντιαισθητικές για τις γυναίκες

Υπερβολικά παιδαριώδης συμπεριφορά

Το να είσαι άντρα με αυτοπεποίθηση είναι κάτι που πρέπει να φαίνεται σε κάθε σου κίνηση. Ειδικά όταν κυκλοφορείς με μεγάλη αντρική παρέα, ρισκάρεις να εκτεθείς αν αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι σαν δεκαπεντάχρονος.

Με αυτό εννοώ οποιαδήποτε συμπεριφορά που ενδεχομένως να ταιριάζει καλύτερα σε γήπεδο και όχι σε ένα μπαρ ή ένα κλαμπ. Υπερβολικές φωνές, συνεχόμενα high fives me τους κολλητούς, κραυγές όταν πίνετε σφηνάκια, σπρωξίματα και οτιδήποτε άλλο βγάζει συμπεριφορά μικρών παιδιών, δεν θα σε βοηθήσει.

Όσο μικρότερος είσαι σε ηλικία (ή όσο μικρότερος συμπεριφέρεσαι) τόσο περισσότερο θα κάνεις κάποια από αυτά. Ίσως στο σχολείο συνηθίζαμε να τα κάνουμε για να τραβήξουμε τα βλέμματα των κοριτσιών αλλά αυτή η συνήθεια είναι καλή μόνο για εκεί. Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό άλλοι τρόποι για να την κάνεις να σε προσέξει.

Θες να την κάνεις να σε προσέξει για τους σωστούς λόγους; Δες εδώ

Παρατεταμένη οπτική επαφή

Το κάνουν πολλοί αυτό αλλά γενικά είναι μία από τις χειρότερες κινήσεις που μπορείς να κάνεις. Αν σου αρέσει κάποια, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την πλησιάσεις κατ’ ευθείαν και να την μιλήσεις. Δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι με τις ώρες και να κοιτάς κάποια χωρίς να την προσεγγίζεις.

Κατ’ αρχήν είναι ένδειξη αδυναμίας. Δείχνει ότι δεν έχεις το κουράγιο να πλησιάσεις μία γυναίκα και ακόμα κι αν το κάνεις κάποια στιγμή αργότερα, θα μετρήσει αρνητικά στην εικόνα σου.

Από την άλλη, αν συνεχίσεις να το κάνεις για πολλή ώρα, θα φανείς σαν …περίεργος που την παρακολουθεί με τις ώρες. Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που συχνά διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι πέρασαν ακόμα και ώρες έχοντας κάποιον εκεί κοντά, να τις κοιτάζει καρφωμένος.

Σε γενικές γραμμές απόφυγε καταστάσεις και συμπεριφορές που θα σε κάνουν γραφικό. Όπως εκείνες είναι περιποιημένες και προσπαθούν να μας δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι κι εμείς οφείλουμε να βγάλουμε τον δικό μας τέλειο εαυτό.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!