6 συμπεριφορές που σε κάνουν πιο Αρρενωπό και Ελκυστικό - Men's Bible

6 συμπεριφορές που σε κάνουν πιο Αρρενωπό και Ελκυστικό

6 συμπεριφορές που σε κάνουν πιο Αρρενωπό και Ελκυστικό

Για να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι τακτικά με συγκεκριμένο τρόπο, που σε κάνει περισσότερο αρρενωπό.

Η ελκυστική συμπεριφορά είναι ο θεμέλιος λίθος του φλερτ και αυτή είναι που θέτει τις βάσεις για να αρχίσει να ενδιαφέρεται ερωτικά η κοπέλα στην οποία μιλάς. Μοιάζει λίγο με το σκηνικό μιας θεατρικής παράστασης το οποίο θέτει τον τόνο και το πλαίσιο στα όσα κάνουν οι ηθοποιοί.

Αντίστοιχα, η συμπεριφορά σου είναι αυτή που θα βοηθήσει τα λόγια σου και τις κοινωνικές σου δεξιότητες να περάσουν το πλαίσιο του δυναμικού και αρρενωπού άνδρα. Γιατί δεν είναι αυτά που λέει ο ίδιος για τον εαυτό του που τον κάνουν ελκυστικό, αλλά αυτά που καταλαβαίνει η κοπέλα για εκείνον από τον τρόπο που φέρεται.

Όπως μου αρέσει να λέω συχνά, την αυτοπεποίθηση σου δεν τη δηλώνεις, την προβάλεις.

Κάποιες από τις παρακάτω συμπεριφορές είναι προφανείς, ασχέτως αν αρκετοί δυσκολεύονται να τις εφαρμόσουν τακτικά. Άλλες πάλι, είναι πιο διακριτικές και δύσκολα τις αναγνωρίζεις, εκτός κι αν παρατηρήσεις προσεκτικά τη συμπεριφορά ενός ελκυστικού άνδρα.

Σε κάθε περίπτωση, αν επιθυμείς να αλλάξεις τον τρόπο που σε βλέπουν και σε αντιλαμβάνονται οι γυναίκες, δηλαδή να σε βλέπουν ως αρρενωπό άνδρα, πρέπει να υιοθετήσεις αυτές τις συμπεριφορές και να τις κάνεις αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

6 Συμπεριφορές που σε κάνουν πιο αρρενωπό και ελκυστικό

#1 Οπτική επαφή και χαμόγελο

Ας ξεκινήσουμε από τα έυκολα και προφανή. Η πρώτη και απλούστερη συμπεριφορά που οφείλεις να υιοθετήσεις και που θα σε κάνει πιο αρρενωπό και ελκυστικό, είναι η διατήρηση της οπτικής επαφής, η οποία συνοδεύεται και από ενα ελαφρύ αυθεντικό χαμόγελο.

Το πλεονέκτημα όλων των ελκυστικών συμπεριφορών πηγάζει από το συναίσθημα που εκπέμπουν. Όταν λοιπόν κοιτάς στα μάτια την κοπέλα και χαμογελάς ελαφρώς (και όχι σαν να έχεις κερδίσει το τζόκερ), δείχνεις σίγουρος και άνετος τύπος, που νιώθει όμορφα και περνάει καλά.

Η συμπεριφορά αυτή, ειδικά όταν απευθύνεις το λόγο για πρώτη φορά στην κοπέλα και της πιάνεις κουβέντα, σε βοηθάει να αποφύγεις τις άβολες στιγμές αμηχανίας και να ξεκινήσεις το φλερτ με μια πολύ δυνατή πρώτη εντύπωση.

Αν είσαι τύπος εσωστρεφής ή ντροπαλός (ή και τα δύο), ίσως νιώσεις άβολα στην αρχή. Δεν πειράζει όμως. Όπως όλες οι συμπεριφορές, έτσι και η οπτική επαφή με το χαμόγελο, είναι κάτι που καλλιεργείς.

Βάλε στόχο να κρατάς την επαφή με τα μάτια με κάθε άνθρωπο που έρχεσαι σε επαφή, αντιστάσου στην παρόρμηση να κοιτάξεις κατευθείαν αλλού και φρόντισε όταν του μιλάς να διατηρείς ένα (γνήσιο και όχι ψεύτικο) χαμόγελο στο πρόσωπο σου.6 συμπεριφορές που σε κάνουν πιο Αρρενωπό και Ελκυστικό

#2 Άνοιξε τους ώμους σου

Μάθε να διατηρείς τους ώμους σου χαλαρούς και να τους κρατάς πίσω και κάτω ώστε να εκτίθεται περισσότερο ο θώρακας και το στήθος σου.

Με αυτόν τον τρόπο το σώμα σου διατηρεί μια στάση που εκπέμπει περισσότερη αυτοπεποίθηση και δείχνεις πιο άνετος και αρρενωπός. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο ξεχωρίζεις και από αρκετούς άνδρες οι οποίοι λόγω καθιστικής ζωής είτε κινούνται, είτε κάθονται, δείχνουν πιο κλειστοί και καμπουριασμένοι.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί όταν νιώθουμε άγχος, φόβο, στρες κλπ, τείνουμε να κρατάμε μια πιο κλειστή στάση σώματος, η οποία μας βοηθάει να περάσουμε απαρατήρητοι. Αντίθετα όταν προτάσεις το στήθος σου προς τα έξω, στην ουσία αφήνεις τα ευαίσθητα σημεία στο σώμα σου, οπως είναι ο λαιμός και τα πλευρά, ευάλωτα και για αυτό το λόγο δίνεις την εντύπωση ότι δε φοβάσαι.

Μπορείς επίσης να βοηθήσεις τον εαυτό σου να διατηρήσει τους ώμους πίσω και κάτω και το στήθος προς τα έξω, δυναμώνοντας τους μύες της πλάτης με λίγη γυμναστική.

#3 Κάνε κομψές χειρονομίες

Θυμήσου ότι τα χέρια σου είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να εκφραστείς. Οι άνδρες που νιώθουν αμήχανα και άβολα, χρισημοποιούν τα χέρια τους αμυντικά και είτε τα σταυρώνουν μπροστά από το στήθος τους, είτε τα χώνουν βαθιά στις τσέπες τους.

Αντίθετα, όταν είσαι άνετος και χαλαρός, νιώθεις πιο ελεύθερος να εκφραστείς ανοιχτά και συνοδεύεις τα λόγια σου με αντίστοιχες χειρονομίες που υποστηρίζουν το λόγο σου.

Αυτό που θες λοιπόν, είναι να κάνεις χειρονομίες με τα χέρια καθώς φλερτάρεις. Με προσοχή φυσικά, ώστε να μη φανείς υπερβολικός. Εστίασε σε χαλαρές, κομψές και αργές κινήσεις ώστε να έχεις τον έλεγχο. Αν οι κινήσεις σου είναι απότομες και γρήγορες δείχνεις πιο νευρικός και φαίνεται πως εξαναγκάζεις τις χειρονομίες και δε σου βγαίνουν φυσικά.

#4 Παίρνε βαθιές αναπνοές

Ο τρόπος που αναπνέεις σχετίζεται άμεσα με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ακόμα και αν αυτή η σχέση δεν είναι προφανής.

Ξεκίνα να παρατηρείς την αναπνοή σου και εστίασε στο να αναπνέεις πιο αργά. Ο λόγος για να κάνεις κάτι τέτοιο είναι πως η αργή εισπνοή και κυρίως η αργή εκπνοή αέρα, σε βοηθούν να χαλαρώσεις αν εισαι αγχωμένος και να παραμείνεις ήρεμος και άνετος.

Επίσης, το να εστιάζεις για λίγο την προσοχή σου στο πως αναπνέεις, σε βοηθάει να ξεφύγεις από την παρορμητική σκέψη για το μέλλον και να είσαι παρών στο εδώ και τώρα.

#5 Η Βαθιά, δυνατή φωνή σε κάνει πιο αρρενωπό

Ξέρεις πιο είναι το πιο σέξι όργανο στο ανδρικό σώμα; Όχι δεν είναι αυτό που μόλις έβαλες στο μυαλό σου. Είναι οι φωνητικές χορδές.

Η βαθειά και δυνατή φωνή είναι ένα κλασσικό σημάδι αρρενωπότητας. Εκπέμπει δύναμη, κύρος και μπορεί να κάνει μια γυναίκα να ενδιαφερθεί ακόμα και αν το μόνο που ξέρει για εσένα ειναι η φωνή σου.

Δεν έχει σημασία σε τι φάση είναι η φωνή σου αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να είναι ήδη βαθιά και δυνατή ή μπορεί να μιλάς σιγά και αδύναμα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τη βελτιώσεις και να την κάνεις πιο αρρενωπή καλλιεργώντας τις σωστές συνήθειες.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει πολύ το να αναπνέεις αργά και σωστά.

Επίσης, θες η φωνή σου να είναι ζεστή και εκφραστική. Όχι μονότονη. Για να το πετύχεις αυτό φρόντισε να μιλάς αργά (αλλά όχι πολύ αργά) και να είσαι εκφραστικός καθώς μιλάς. Ουσιαστικά θες η φωνή σου να βγάζει συναίσθημα και να μην ακούγεσαι σαν να είσαι κάποιο χαλασμένο ρομπότ.

#6 Διατήρησε χαλαρή στάση σώματος διαφορετική απ’ τους υπόλοιπους

Απόφυγε να στέκεσαι με τρόπο γενικό και μη ξεχωριστό. Δοκίμασε να σταθείς όρθιος με το ένα πόδι ελαφρώς πάνω στο σκαλοπατάκι του σκαμπό ή του πάσο στο οποίο κάθεσαι. Αυτό σε βοηθάει να αναδείξεις τα πόδια σου και να τραβήξεις το βλέμμα, καθώς στέκεσαι με διαφορετικό τρόπο απ’ τους υπόλοιπους άνδρες τριγύρω.

Ειδικά μάλιστα αν φοράς και κάποιο χρωματιστό παντελόνι.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να καταφύγεις οπωσδήποτε σε αυτήν τη στάση. Το θέμα είναι να δείξεις πως είσαι χαλαρός και να σταθείς με τρόπο διαφορετικό από τους υπόλοιπους άνδρες στο μαγαζί που βρίσκεσαι.

Θες με αυτον τον τρόπο να σε ξεχωρίσει η κοπέλα όταν σκανάρει διακριτικά το μαγαζί για να δει αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.

Καθώς υιοθετείς τις πιο πάνω μη λεκτικές συμπεριφορές, θα διαπιστώσεις πως σταδιακά όλο και περισσότερες γυναίκες θα αρχίσουν να σε κοιτάζουν, να σε προσέχουν και να σε βλέπουν ως αρρενωπό άνδρα.

Αν θέλεις να βελτιωθείς γρηγορότερα και να μάθεις όλα τα μυστικά του φλερτ, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!