Μεικτά Σήματα: Της αρέσω εγώ ή η Προσοχή μου; - Men's Bible

Μεικτά Σήματα: Της αρέσω εγώ ή η Προσοχή μου;

Μεικτά σήματα: Της αρέσω εγώ ή η Προσοχή μου;

Στις περισσότερες περιπτώσεις που η γυναίκα με την οποία φλερτάρεις σου δίνει την προσοχή της και αργότερα την αποσύρει, αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να δοκιμάσει την αυτοπεποίθηση σου.

Αν γίνεις νευρικός και αγχώδης και αρχίσεις να αμφιβάλεις για το ενδιαφέρον της, τότε η κοπέλα βλέπει πως η αρχική αυτοπεποίθηση που έδειξες δεν υφίσταται και θα αρχίσει να χάνει την έλξη που νιώθει για εσένα.

Αν πάλι παραμείνεις συναισθηματικά ανεπηρέαστος και δυνατός σαν βράχος μπροστά στα τεστ και τις προκλήσεις της τότε η έλξη που θα νιώσει για εσένα θα ενισχυθεί.

Οτιδήποτε λοιπόν και αν σου πει μια κοπέλα, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το πως νιώθει για εσένα. Αν νιώσει ερωτική έλξη θα της αρέσεις περισσότερο και θα αρχίσει να επενδύει στη γνωριμία σας, άσχετα αν στην αρχή μπορεί να ήταν πιο ουδέτερη.

Ωστόσο δε θα είναι πάντα ξεκάθαρη στα σημάδια που σου δίνει. Πολλές κοπέλες δοκιμάζουν τους άνδρες αποσύροντας την προσοχή που τους δίνουν για να δουν την αυτοπεποίθηση τους.

Άλλες πάλι δεν δείχνουν αρκετή προσοχή και ενδιαφέρον στον άνδρα που τις φλερτάρει γιατί έχουν πληγωθεί στο παρελθόν ή είναι ντροπαλές και φοβούνται την απόρριψη.

Οτιδήποτε λοιπόν και αν κάνεις σε αυτή την περίπτωση, μην σπαταλάς χρόνο προσπαθώντας να καταλάβεις αν της αρέσεις ή όχι.

Απλά επικεντρώσου στο να την κάνεις να νιώσει ερωτική έλξη για εσένα.

Γιατί οι γυναίκες το κάνουν δύσκολο;

Ο μέσος άνδρας δεν αντιλαμβάνεται την γυναικεία πραγματικότητα.

Αν η γυναίκα που σου αρέσει είναι ελκυστική, τότε αρκετοί άνδρες θα την προσεγγίζουν, θα προσπαθούν να την εντυπωσιάσουν με στόχο να κάνουν σεξ μαζί της. Και όλα αυτά βασισμένοι μονάχα στην εξωτερική της εμφάνιση και όχι γιατί την εκτιμούν ως άνθρωπο γενικά.

Αρκετοί πάλι θα είναι χαρούμενοι αν κάνουν και μια σχέση μαζί της άσχετα από το πόσο ταιριάζουν και το πόσο συμβατοί είναι.

Ακριβώς επειδή οι περισσότεροι άνδρες θα έκαναν τα πάντα για να έχουν την προσοχή μιας ελκυστικής γυναίκας, εκείνη θα πρέπει να θέσει κάποια εμπόδια ώστε να φιλτράρει τους συναισθηματικά δυνατούς άνδρες, από τους συναισθηματικά αδύναμους.

Αν λοιπόν η γυναίκα που σου αρέσει σου δίνει για λίγο την προσοχή της και έπειτα την αποσύρει, στέλνοντας σου με αυτό τον τρόπο μπερδεμένα σημάδια, είναι σημαντικό να μην χάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η γυναίκα θέλει να παραμείνεις ανεπηρέαστος και να διατηρήσεις την πίστη σου στον εαυτό σου ενώ παράλληλα κλιμακώνεις την γνωριμία.

Θέλει να είσαι πρόκληση και άνδρας που η αυτοπεποίθηση του δεν μοιάζει με φτερό που πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος.

Όταν της το δείξεις πως είσαι τέτοιος άνδρας η προσοχή της θα είναι εντελώς στραμμένη πάνω σου, η κουβέντα θα ρέει αβίαστα και η γνωριμία θα προχωρήσει ομαλά.

Θες να μάθεις πως να κρατάς την προσοχή και το ενδιαφέρον της κοπέλας πάνω σου όταν φλερτάρεις; Δες εδώ

Πως αντιδράς όταν εκείνη αποσύρει την προσοχή της και το ενδιαφέρον της;

Κάτι που θέλω οπωσδήποτε να καταλάβεις είναι πως το να μένεις ανεπηρέαστος από τα τεστ και να προχωράς χωρίς να δείχνεις φόβο και αμφιβολία, δεν σημαίνει να πιέζεις και να την κυνηγάς σαν απελπισμένος.

Μια ωραία γυναίκα δεν θέλει να την διεκδικήσει κάποιος που αισθάνεται πως δεν έχει επιλογές στη ζωή του. Θέλει κάποιον ώριμο και δυνατό τύπο.

Είναι εύκολο για τον άνδρα να νιώσει ερωτική έλξη με βάση την εμφάνιση της γυναίκας, αλλά αν εκείνος δεν μπορέσει να κερδίσει την προσοχή της και να την κάνει να νιώσει το ίδιο συναίσθημα τότε το φλερτ δεν μπορεί να προχωρήσει.

Και επειδή η έλξη δημιουργείται διαφορετικά στους άνδρες απ’ ότι στις γυναίκες είναι εύκολο να υπάρχουν παρεξηγήσεις και ευτράπελα. Για αυτό το λόγο αν θες να κερδίσεις την προσοχή της και το ερωτικό της ενδιαφέρον χρειάζεται να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Να μην αφήνεις το συναίσθημα και την ανασφάλεια να σε παρασύρουν όταν εκείνη δείχνει να αποσύρει το ενδιαφέρον της.Μεικτά σήματα: Της αρέσω εγώ ή η Προσοχή μου;

Ψυχραιμία

Αντί να σπαταλάς χρόνο σκεπτόμενος τα αντικρουόμενα σημάδια που σου στέλνει η κοπέλα και να αγχώνεσαι, απλά χαλάρωσε και διατήρησε την ψυχραιμία σου.

Οι άνδρες που είναι καλοί με τις γυναίκες ξέρουν ότι η απόρριψη είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Δεν περιμένουν να δουν πάρα πολλά και διαφορετικά θετικά σημάδια για να προχωρήσουν.

Σίγουρα δε πρέπει να πατάς στα τυφλά. Θα πρέπει η κοπέλα να σου δείξει ότι της αρέσεις και ότι ενδιαφέρεται για εσένα ερωτικά. Αν όμως διστάζεις λόγω άγχους τότε η ευκαιρία θα χαθεί.

Όσο περιμένεις, τόσο περισσότερο αναποφάσιστος και μη ηγετικός δείχνεις και όποιο ερωτικό ενδιαφέρον υπάρχει από τη μεριά της θα αρχίσει να σβήνει.

Στο φλερτ χρειάζεται να παίρνεις και πρωτοβουλίες πάντα με σεβασμό προς την κοπέλα που φλερτάρεις. Και στην αρχική προσέγγιση και στην κουβέντα και στην ερωτική κλιμάκωση θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να κάνεις το βήμα στο άγνωστο, όπως και να ρισκάρεις να τη χάσεις.

Γιατί αν πας να παίξεις στα σίγουρα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι χλιαρό. Για αυτό το λόγο μείνε ανεπηρέαστος στα γυναικεία τεστ φίλε μου και μάθε να παίρνεις ρίσκα στο φλερτ. Και αν θες να μάθεις περισσότερα μυστικά για την γυναικεία ψυχολογία και το φλερτ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!