Δεν υπάρχει Αποτυχία στο φλερτ, μόνο Εξέλιξη - Men's Bible

Δεν υπάρχει Αποτυχία στο φλερτ, μόνο Εξέλιξη

Δεν υπάρχει Αποτυχία στο φλερτ, μόνο Εξέλιξη

Πόσο φοβάσαι την αποτυχία στο φλερτ; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι η κοπέλα που θες ενδέχεται να σε απορρίψει; Και πάντα υπάρχει και η γνώμη του κόσμου. Τι θα πει ο κόσμος; Πόσο θα εκτεθείς αν σε δουν να φλερτάρεις με μία γυναίκα και δεν τα καταφέρεις;

Είναι να αναρωτιέσαι πάντως. Πως γίνεται να πετύχεις κάτι στη ζωή, αν πρώτα δεν δοκιμάσεις ξανά και ξανά; Αν δεν αποτύχεις στις πρώτες σου προσπάθειες, για να μάθεις από τα λάθη σου και να βελτιωθείς;

Η αποτυχία είναι καθημερινό φαινόμενο. Την βιώνουμε όλοι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό και κανένας δεν μας προετοιμάζει για αυτήν. Όχι μόνο στο φλερτ αλλά και σε οτιδήποτε άλλο κάνουμε στη ζωή μας. Στις εξετάσεις, στα τεστ, στο δίπλωμα οδήγησης, στα projects, στη δουλειά. Σε ότι κι αν κάνεις στη ζωή, είτε επιτυγχάνεις είτε αποτυγχάνεις, ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για αυτό.

Όμως, γιατί δεν μας προετοιμάζει κανείς για την αποτυχία; Μεγαλώνοντας, έχουμε πρότυπα γύρω μας, που όμως δεν μας προετοιμάζουν για αυτό που θα συναντήσουμε αργότερα στη ζωή μας. Πατεράδες, παππούδες, θείοι. Όλοι έχουν μία άποψη για το φλερτ και τις γυναίκες αλλά για κάποιο λόγο δεν μας βοηθάει και πολύ. Αν έχεις πατέρα ή θείο που σε προετοίμασε πραγματικά για αυτό που θα συναντήσεις εκεί έξω, τότε είσαι τυχερός και από τους λίγους.

Το αστείο είναι ότι και οι ίδιοι έχουν βιώσει την αποτυχία πάρα πολλές φορές. Παρόλο που ξέρουν πόσο μπορεί να σε πληγώσει ή να σε σταματήσει από την εξέλιξη σου, κανείς δεν κάνει κάτι για να σε προετοιμάσει.Δεν υπάρχει Αποτυχία στο φλερτ, μόνο Εξέλιξη

Τι σημαίνει αποτυχία στο φλερτ;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η αποτυχία στο φλερτ ισούται με απόρριψη από μία γυναίκα. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν, είναι ότι δεν υπάρχει αποτυχία στο φλερτ. Μόνο εξέλιξη. Η αποτυχία δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το να προσεγγίσεις μία γυναίκα και να μην καταφέρεις να μιλήσεις ή να πάρεις το τηλέφωνο της, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις καμία ελπίδα με τις γυναίκες. Ούτε ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ.

Αντί να τα βάψεις μαύρα, είναι καλύτερο να μάθεις από την προσπάθεια σου. Τί έγινε σωστά, για να το κρατήσεις; Τι έγινε λάθος, για να το αλλάξεις; Συνεπώς, όταν βιώνεις την αποτυχία στο φλερτ, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεπεράσεις το αρχικό σοκ. Είτε είσαι 18, είτε 28 είτε 58,όταν αποτυγχάνεις να κερδίσεις μία γυναίκα, απογοητεύεσαι. Εντάξει, μπορεί να συμβεί κι αυτό. Μετά όμως, τί;

Μόλις ξεπεράσεις την αρχική ζαλάδα, πρέπει να κάνεις έναν απολογισμό. Η αποτυχία σου δεν είναι απόλυτη. Κάτι έκανες σωστά και κάτι δεν το έκανες σωστά. Τι μπορείς να μάθεις από αυτό και πως μπορείς να το αξιοποιήσεις παρακάτω;Δεν υπάρχει Αποτυχία στο φλερτ, μόνο Εξέλιξη

Οπότε η σημαντικότερη ερώτηση είναι:

Τι μπορείς να μάθεις από αυτό;

Φυσικά και δεν θα το βάλεις κάτω. Φυσικά και δεν θα τα παρατήσεις. Η επόμενη προσπάθεια που θα κάνεις θα είναι εμπλουτισμένη με τη γνώση που έχεις ήδη και οι παράγοντες που μπορεί να σε οδηγήσουν στην αποτυχία στο φλερτ θα είναι ακόμη λιγότεροι. Ακόμη κι αν πάλι δεν τα καταφέρεις, θα προσπαθήσεις, ξανά και ξανά.

Δεν θα το βάλεις κάτω γιατί αυτό δεν είναι στη φύση σου, ούτε σαν άνθρωπος και ούτε σαν άντρας. Κάθε μη επιτυχημένη προσπάθεια πρέπει να σε κάνει πιο δυνατό και πιο αποφασισμένο για το επόμενο βήμα. Ένα πιο σίγουρο βήμα γιατί θα είσαι έτοιμος. Θα ξέρεις και θα έχεις προβλέψει περισσότερα.

Τί θα της πεις, πως θα της το πεις και πότε. Πως θα σταθείς, τι απάντηση να περιμένεις, πώς να την κοιτάξεις και πώς να την ακουμπήσεις.

Θες να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες; Δες εδώ

Αν επιλέξεις να δεις την οποιαδήποτε προσέγγιση ως αποτυχία, τότε επιλέγεις να υιοθετήσεις μια αρνητική συμπεριφορά. Συνειδητά επιλέγεις να φρενάρεις τον εαυτό σου και να του στερήσεις την όρεξη και την διάθεση για εξέλιξη. Αυτό θα σε οδηγήσει σε απώλεια αυτοπεποίθησης, κακή προσωπική εικόνα και έλλειψη κινήτρου.

Αν όμως επιλέξεις να δεις την οποιαδήποτε αποτυχημένη προσέγγιση ως μία νέα εμπειρία, που σε βοηθάει να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου, για το φλερτ και για τις γυναίκες, τότε θα διατηρήσεις μία θετική προδιάθεση για το φλερτ και ότι κι αν σου συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση να σε φρενάρει ή να απογοητευτείς.

Έχεις τη δυνατότητα να μάθεις από τα λάθη σου, να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος. Από την άλλη, μπορείς να διαλέξεις την απογοήτευση και την παραίτηση.

Εσύ, λοιπόν, τί θα διαλέξεις;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!