Τι θέλουν οι γυναίκες; 14 ελκυστικά πράγματα που σίγουρα μπορείς να κάνεις - Men's Bible

Τι θέλουν οι γυναίκες; 14 ελκυστικά πράγματα που σίγουρα μπορείς να κάνεις

Τι θέλουν οι γυναίκες; 14 ελκυστικά πράγματα που ο καθένας από μας μπορεί να κάνει

Πιστεύεις ότι ανήκεις στην πλειοψηφία των ανδρών που αναρωτιούνται «τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες»;

…γιατί πραγματικά φαίνεται ότι είναι μια ατελείωτη λίστα από εκείνα τα πράγματα που επιθυμούν οι γυναίκες από εμάς αλλά στην πράξη τα περισσότερα από αυτά δεν είναι και τόσα πολλά.

Τα 14 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες είναι:

#1 Ανεξαρτησία

Η ανεξαρτησία μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι έναν άνδρα να στέκεται στα πόδια του, να αποφασίζει από μόνος του και να υπερασπίζεται τις αξίες του. Και εδώ που τα λέμε είναι πολύ λογικό αυτό.

Το να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου είναι η μισή πτυχή του να είσαι ανεξάρτητος ενώ ουσιαστικά ανεξάρτητος είσαι όταν είσαι ο εαυτός σου. Να έχεις τα δικά σου χόμπυ και ενδιαφέροντα και σεβάσου φυσικά και τις δικές της ανάγκες.Τι θέλουν οι γυναίκες; 14 ελκυστικά πράγματα που ο καθένας από μας μπορεί να κάνει

#2 Θετικότητα

Κάθε γυναίκα θέλει έναν άνδρα που θα την κάνει να γελάει. Το να την κάνεις να χαμογελάει γίνεται πιο ελκυστικό αν χαμογελάς και εσύ.

Θυμήσου να δίνεις προσοχή στα θετικά σημεία κατά τη διάρκεια της μέρας σου. Έχε ως στόχο το βράδυ να μοιράζεσαι μαζί της μια θετική είδηση που σου συνέβη κατά τη διάρκεια της μέρας.

#3 Επικοινωνιακές δεξιότητες

Οι δυνατές επικοινωνιακές δεξιότητες είναι απαραίτητες σε μια σχέση, οπότε έχε υπόψη ότι όντως τις θέλουν οι γυναίκες από σένα.

Για να είσαι εξαιρετικά επικοινωνιακός πρέπει να ακούς και να εκφράζεσαι εξίσου. Είναι σημαντικό για τη σχέση σου να εκφράζεις τις σκέψεις σου, αλλά σιγουρέψου ότι ακούς και τις δικές της επίσης.

#4 Κοινωνικότητα

Όταν μια γυναίκα είναι σε σχέση, φυσικά και επιθυμεί να συστήσει τον καλό της στις φίλες της.

Οπότε βγαίνε και με τους φίλους της και δείξε της, την φιλική σου πλευρά και ότι δεν έχεις πρόβλημα να βρίσκεσαι μαζί τους.

#5 Εξυπνάδα

Σχεδόν όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι με έναν έξυπνο άνδρα. Δείξε της ότι μπορείς να είσαι ενημερωμένος για επίκαιρα θέματα και διάβασε και κάνα βιβλίο που και που… όχι μόνο θα σε κάνει πιο έξυπνο στα μάτια της, αλλά και πιο ελκυστικό.

#6 Πάθος

Μην φοβάσαι να της δείξεις το ενδιαφέρον σου για αυτήν. Μια γυναίκα θέλει από τον άνδρα να της δείχνει πως αισθάνεται για αυτήν και να της το αποδεικνύει καθημερινά.

Μην το παίζεις και πολύ κουλ. Δείξε της πως αισθάνεσαι και άφησέ τη να γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει και εκείνη το ίδιο.

Για να γίνεις ελκυστικός και να έχεις αυτά που θέλουν οι γυναίκες, δες εδώ

#7 Χιούμορ

Αν κάνεις μια έρευνα στο διαδίκτυο για το τι θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα θα συμπεράνεις ότι αναζητούν ακόμα και την ικανότητα να έχεις χιούμορ.

Οι γυναίκες, όχι μόνο θέλουν έναν άνδρα που να της κάνει να γελούν (και ναι, αυτό είναι πολύ σημαντικό) αλλά θέλουν και έναν άνδρα που να μπορεί να γελά και με τον εαυτό του. Μην παίρνεις τον εαυτό σου – και τη ζωή σου – τόσο στα σοβαρά. Κοίτα την αστεία πλευρά της ζωής και σιγουρέψου ότι είσαι ικανός να κάνεις ένα αστείο.

#8 Φιλοδοξία

Η αυταρέσκεια δεν ήταν ποτέ ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό. Το να είσαι αισιόδοξος σε βοηθά στη ζωή σου και την κάνει πιο ενδιαφέρουσα… και αυτό είναι γοητευτικό για τις γυναίκες.

Πρέπει συνεχώς να βελτιώνεσαι, να αναπτύσσεις τις δυνατότητές σου και να αγωνίζεσαι για το καλύτερο. Οι γυναίκες θα το δουν αυτό ως ακαταμάχητο.

#9 Αυτοπεποίθηση

Αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει να επιδεικνύεις το σώμα σου και να το παίζεις κάποιος… στη πραγματικότητα αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν σημάδια έλλειψης αυτοπεποίθησης.

Το είδος της αυτοπεποίθησης που θέλουν οι γυναίκες είναι όταν δείχνεις ότι ξέρεις ποιος είσαι και είσαι περήφανος για αυτό. Μην προσπαθείς να είσαι κάποιος άλλος, απλά να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

#10 Φυσική κατάσταση

Μην ανησυχείς, οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι με κάποιον επειδή έχει γυμνασμένους μύες.

Ωστόσο, θεωρούν ελκυστική τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης καθώς δείχνεις ότι σέβεσαι τον εαυτό σου. Ξεκίνα να γυμνάζεσαι τακτικά και να βελτιώνεις την φυσική σου κατάσταση έχοντας ως σύμμαχο την αυτοπεποίθηση.

#11 Σεβασμός

Ο σεβασμός είναι σίγουρα αυτό που θέλουν οι γυναίκες, αλλά αναζητούν και έναν άνδρα άξιο σεβασμού.

Να είσαι κάποιος που η κοπέλα σου να είναι υπερήφανη. Αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθείς τα λόγια σου, θα είσαι ειλικρινής και θα δουλεύεις σκληρά για αυτά που χρειάζεσαι.

#12 Ελκυστικότητα

Μπορεί να σου φανεί επιπόλαιο αυτό που θα σου πω, αλλά κανείς εκεί έξω δεν αναζητά κάποιον μη ελκυστικό. Υπάρχουν όμως καλά νέα για εμάς που δεν κάνουμε τους άλλους να χαζεύουν με εμάς…Τι θέλουν οι γυναίκες; 14 ελκυστικά πράγματα που ο καθένας από μας μπορεί να κάνει

Η ελκυστικότητα είναι υποκειμενική και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα.

Εστίασε στην προσωπική σου υγιεινή, δώσε έμφαση στο ντύσιμό σου, και θα βρεις κάποια που θα σε βρει ελκυστικό, ακόμα και αν δεν είσαι μοντέλο.

#13 Ρομάντζο

Δεν χρειάζεται να της στέλνεις κάθε μέρα λουλούδια για να είσαι ρομαντικός… μια ρομαντική χειρονομία είναι οτιδήποτε που θα την κάνεις να αισθανθεί σημαντική για σένα.

Εστίασε στα μικρά πράγματα και σιγουρέψου ότι τα εκτιμά. Κάνε της κάποιες χάρες. Κάνε της εκπλήξεις που και που και δείξε της ότι την σκέφτεσαι. Δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να της δείξεις πόσο ξεχωριστή είναι για σένα.

Έχε απλά υπ’ όψιν σου, πως οι κινήσεις ρομαντισμού καλό είναι να γίνονται μέσα στη σχέση και όχι κατά τη πρώτη γνωριμία.

#14 Συμβατότητα

Σκέψου την τελευταία φορά που ένιωσες ότι συνδέεσαι με μια κοπέλα. Ένιωσες τη σπίθα να σε κατακλύζει; Εκείνο το συναίσθημα ότι ταιριάζετε απόλυτα;

Αυτή τη συμβατότητα αναζητούν και οι γυναίκες, αλλά δεν μπορεί να γίνει αναγκαστικά. Εστίασε σε γυναίκες που νιώθεις μια σύνδεση μαζί τους και μην πιέζεις καταστάσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!