Οι 4 χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις την Κοπέλα σου - Men's Bible

Οι 4 χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις την Κοπέλα σου

Οι 4 χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις την κοπέλα σου

Ο χωρισμός πάντα είναι δύσκολος, όμως ο τρόπος με τον οποίο χωρίζεις τον κάνει ακόμη δυσκολότερο. Και οι χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις, είτε είσαι αυτός που βάζει τέρμα στη σχέση, είτε αυτός που τον χωρίζουν, έχουν μεταξύ τους κάποια πολύ συγκεκριμένα κοινά.

Χαρακτηρίζονται από έλλειψη ενσυναίσθησης, αδιαφορία για τα συναισθήματα του άλλου, και έντονο εγωισμό.

Αν λοιπόν είσαι αυτός που θέλει μπει μια τελεία στη σχέση σας, φρόντισε να μην χωρίσεις την κοπέλα σου με κάποιον απ’ τους εξής τρόπους.

Οι 4 χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις

#1 Μέσω μηνυμάτων

Δεν είναι εύκολο να πεις στην κοπέλα σου πως δεν θέλεις να συνεχίσετε μαζί. Ειδικά αν η σχέση σας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και η κοπέλα σου δεν έχει ιδέα ότι θέλεις να χωρίσετε.

Παρ’ όλα αυτά αν το έχεις πάρει απόφαση, είναι σημαντικό να της το πεις την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο. Και αυτός δεν είναι να της το ανακοινώσεις ξαφνικά μέσω μηνυμάτων.

Δείχνεις με αυτόν τον τρόπο πως φοβάσαι να την κοιτάξεις κατάματα και να της εξηγήσεις το γιατί και δεν είναι σωστός επίλογος για μια σχέση ανεξάρτητα απ’ το αν αυτή ήταν καλή ή όχι.

Γι’ αυτό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της μιλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και να της εξηγήσεις με ηρεμία και με σεβασμό στα συναισθήματα της τους λόγους που θέλεις να χωρίσετε.

#2 Να τη χωρίσεις μπροστά στους φίλους της

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα κάνεις κάτι τέτοιο από μόνος σου παρά μόνο εάν τύχει να τσακωθείτε έντονα μπροστά σε φίλους της.

Ακόμα όμως και αν ο τσακωμός γίνει η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αποφασίσεις πως είναι καλύτερα να τη χωρίσεις, μην το κάνεις εκείνη τη στιγμή, μπροστά σε άλλους.

Είναι πραγματικά ένας από τους χειρότερους τρόπους να χωρίσεις την κοπέλα σου.

Όχι μόνο την πληγώνεις συναισθηματικά αλλά και τη ντροπιάζεις μπροστά στα αγαπημένα της πρόσωπα διαλύοντας την αυτοπεποίθηση της.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, εφ’ όσον είσαι σίγουρος για την απόφαση σου, είναι να κάνεις στην άκρη το συναίσθημα της στιγμής και αργότερα που θα είστε μόνοι σας να κουβεντιάσεις με ηρεμία μαζί της και να της εξηγήσεις τους λόγους που θέλεις να χωρίσετε.Οι 4 χειρότεροι τρόποι να χωρίσεις την κοπέλα σου

#3 Να αρχίζεις σταδιακά να εξαφανίζεσαι

Άλλος ένας άσχημος τρόπος να βάλεις τέλος σε μια σχέση και ένας απ’ τους χειρότερους τρόπους να χωρίσεις την κοπέλα σου.

Αντί να της μιλήσεις και να αντιμετωπίσεις στα ίσια όλα εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα που συνοδεύουν το χωρισμό, επιλέγεις να «εξαφανιστείς» σταδιακά.

Αραιώνεις το χρόνο που περνάς με την κοπέλα σου και αρχίζεις να επικοινωνείς όλο και λιγότερο μαζί της με την ελπίδα ότι εκείνη θα το «πιάσει» το μήνυμα.

Το μόνο που πετυχαίνεις όμως είναι να την πληγώσεις συναισθηματικά και να ρίξεις πολύ την ψυχολογία της, την αυτοπεποίθηση της και να την κάνεις να αμφιβάλει για τον εαυτό της.

Φυσικά η κοπέλα δεν πρόκειται να δεχτεί αυτού του είδους τον επίλογο, ειδικά αν η σχέση σας είχε κάποια διάρκεια και δεν ήταν σχέση λίγων μηνών. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αποφύγεις τα δύσκολα συναισθήματα του χωρισμού ούτως ή άλλως.

Αντιθέτως μπορεί να κάνεις τα πράγματα χειρότερα και εκεί που θα χωρίζατε με αξιοπρέπεια και με ηρεμία να τσακωθείτε έντονα και να τελειώσετε τη σχέση με πληγωμένα αισθήματα.

Αντί λοιπόν να εξαφανιστείς σταδιακά, επέλεξε να μιλήσεις με την κοπέλα σου στα ίσια, με ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση, για τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

#4 Με το να γίνεις επίτηδες τόσο ανυπόφορος ώστε να την κάνεις να σε χωρίσει αυτή

Και εδώ όπως και με τους προηγούμενους χειρότερους τρόπους να χωρίσεις η λογική είναι παρόμοια. Προκειμένου να αποφύγεις το άγχος και το στρες που προκαλεί το να μιλήσεις στην κοπέλα σου και να της πεις να χωρίσετε, προσπαθείς να την «διώξεις» με έμμεσο τρόπο.

Αρχίζεις να φέρεσαι διαφορετικά και να κάνεις πράγματα που την ενοχλούν και την εκνευρίζουν, με την ελπίδα ότι σταδιακά θα αποφασίσει εκείνη να σε χωρίσει. Ασκείς κριτική σε κάθε της απόφαση, παραπονιέσαι διαρκώς και για τα πάντα και δείχνεις αδιαφορία για εκείνη και τη σχέση σας.

Αξίζει όμως να χάσεις με αυτόν τον τρόπο το σεβασμό της και να πέσεις στα μάτια της, επειδή το να της μιλήσεις ειλικρινά σε αγχώνει;

Ακόμα και αν η κοπέλα σε χωρίσει, με αυτόν τον τρόπο καις κάθε γέφυρα επικοινωνίας και αν ποτέ αναθεωρήσεις και θελήσεις να τα ξαναβρείς μαζί της, δε θα μπορείς.

Αντί λοιπόν να επιλέξεις αυτόν τον τρόπο για να της πεις να χωρίσετε, προτίμησε να βάλεις πρώτα της σκέψεις σου σε μια σειρά και να της μιλήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Οι χωρισμοί ποτέ δεν είναι εύκολη διαδικασία όμως εφ’ όσον πήρες την απόφαση, οφείλεις στον εαυτό σου και στην κοπέλα σου να χωρίσεις με τρόπο που σε τιμά και με τρόπο που αρμόζει σε έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση.

Θες αντί να χωρίσεις, να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!