Βελτίωση Προσωπικού Στυλ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις - Men's Bible

Βελτίωση Προσωπικού Στυλ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Βελτίωση προσωπικού στυλ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η βελτίωση προσωπικού στυλ είναι πολύ σημαντική.

Αν και η εμφάνιση δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην έκβαση μιας γνωριμίας, είναι ο παράγοντας που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια γνωριμία με αρκετά καλές προϋποθέσεις.

Η βελτίωση προσωπικού στυλ είναι λοιπόν κάτι που σε αφορά καθώς αν θέλεις να βελτιώσεις τις πιθανότητες σου με τις γυναίκες θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις τις πρώτες εντυπώσεις που αφήνεις.

Ευτυχώς τα πράγματα είναι απλά. Το στυλ δε θέλει υπερβολές και εξωτικά ρούχα, θέλει πρωτίστως διάθεση για πειραματισμό και διάθεση να δείξεις στοιχεία του χαρακτήρα σου μέσα από το ντύσιμο σου.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να αναβαθμίσεις το στυλ σου;

Ποια είναι τα βήματα που απαιτεί η βελτίωση προσωπικού στυλ;

Πέτα ότι δε φοράς και ότι δε σου ταιριάζει

Το πρώτο βήμα για να αλλάξεις θετικά την εικόνα σου είναι υπερβολικά απλό. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στη γκαρνταρόμπα σου και πέτα από τη ντουλάπα όλα εκείνα τα ρούχα που δε φοράς ή που φόρεσες μια φορά και ξέρεις ότι δε παίζει να τα ξαναφορέσεις.

Αν δεν τα φοράς και δεν ταιριάζουν στο στυλ που θες να υιοθετήσεις δεν υπάρχει λόγος να τα έχεις. Δεν κάνεις συλλογή από ρούχα. Περισσότερο πρόβλημα θα σου δημιουργήσουν με το να πιάνουν αχρείαστα χώρο στη ντουλάπα σου.

Πέτα επίσης όλα αυτά τα ρούχα που φοράς και που είναι φθαρμένα και μπαλωμένα, σου είναι υπερβολικά φαρδιά ή υπερβολικά στενά (εάν σκοπεύεις να χάσεις κιλά τότε τα τελευταία τα κρατάς).

Είναι σημαντικό να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμά για να ξεκινήσεις τη βελτίωση προσωπικού στυλ απ’ το μηδέν και να μη δώσεις περιθώρια στον εαυτό σου να αναβάλει – καθυστερήσει την αγορά νέων ρούχων.

Για να βρεις το στυλ σου χρειάζεται να πειραματιστείς.

Και ακριβώς επειδή οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να ασχοληθούν και τόσο με αυτό ή να ξεφύγουν από ντύσιμο που έχουν συνηθίσει, συνεχίζουν να διατηρούν την ίδια εικόνα.Κόψε τις δικαιολογίες: 4 Μύθοι του Ανδρικού Στιλ που πρέπει να πάψεις να πιστεύεις, 4 Λάθος πεποιθήσεις για τα ρούχα που σε εμποδίζουν να αποκτήσεις Καλό Στυλ, Γιατί στο φλερτ πρέπει να προβάλλεις σωστά τον εαυτό σου, Βελτίωση προσωπικού στυλ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Ψάξε για ρούχα με καλή εφαρμογή πάνω σου

Ο καλύτερος τρόπος να φτιάξεις το στυλ σου δεν είναι να βάλεις κάτι πολύ ιδιαίτερο και εξωφρενικό αλλά κάτι που σου κάθετα καλά και τονίζει σωστά το σώμα σου.

Ως εκ τούτου ο σημαντικότερος παράγοντας δεν είναι το brand, το χρώμα ή το σχέδιο των ρούχων, αλλά το fit τους. Δηλαδή η γραμμή τους και το νούμερο τους.

Αυτό που λέμε ομορφιά είναι στην πραγματικότητα αναλογίες. Και οι περισσότεροι άνδρες σαμποτάρουν οι ίδιοι τον εαυτό τους στο θέμα της εμφάνισης φορώντας ρούχα που τους είναι αδικαιολόγητα φάδια, με γραμμή που δεν κολακεύει το σώμα τους ή ρούχα μεγαλύτερο νούμερο.

Έτσι φορούν συνήθως ρούχα με περίσσιο ύφασμα σε αρκετά σημεία, το οποίο καταλήγει να χαλάει το περίγραμμα του σώματος τους και άρα την εικόνα τους.

Τι περισσότερες φορές μάλιστα αυτό γίνεται εν γνώση τους καθώς πολλοί αγοράζουν επίτηδες μπλουζάκια ,παντελόνια κλπ, ένα νούμερο μεγαλύτερα, με στόχο να καλύψουν ατέλειες στο σώμα τους.

Όμως θα έδειχναν καλύτερα αν αγόραζαν κάτι που τους κάθεται σωστά στο σώμα.

Βάλε και λίγο χρώμα

Απλώς φορώντας ρούχα που είναι στο νούμερο σου ανεβάζεις αρκετά το στυλ σου και την εμφάνιση σου. Μπορείς όμως να δώσεις το κάτι παραπάνω και να κάνεις την εικόνα σου πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή παίζοντας με τα χρώματα των ρούχων που φοράς.

Οι περισσότεροι άνδρες είναι αρκετά προβλέψιμοι και προτιμούν κυρίως σκούρα ουδέτερα χρώματα στα ρούχα τους γιατί είναι εύκολο να τα συνδυάσεις.

Όμως τα ουδέτερα χρώματα είναι λίγο βαρετά και φυσικά φορώντας τα ίδια με τους άλλους δεν ξεχωρίζεις ιδιαίτερα.

Φρόντισε λοιπόν κάποιο απ’ τα ρούχα σου να έχει ένα πιο δυνατό και ζωηρό χρώμα το οποίο χτυπάει και τραβάει τα βλέμματα ενώ το υπόλοιπό σύνολο να είναι πιο απλό χρωματικά με χρώματα που ταιριάζουν και συμπληρώνουν το στυλ σου.

Η βελτίωση προσωπικού στυλ θέλει και αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά γιατί δίνουν στο στυλ πιο προσωπικό τόνο. Με ένα καλό βραχιόλι ή κρεμαστό μπορείς να ξεχωρίσεις αρκετά το στυλ σου ακόμα και αν φοράς ακριβώς τα ίδια ρούχα με τους άλλους.

Να θυμάσαι πως συνήθως η ποιότητα είναι καλύτερη από την ποσότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δε χρειάζεται να φορά πολλά αξεσουάρ αλλά λίγα και καλά.

Προτίμησε βραχιόλια, κρεμαστά, ρολόγια κλπ, τα οποία σχετίζονται με κάποιο τρόπο με κάποιο χόμπι σου ή κάποια δραστηριότητα που κάνεις. Για παράδειγμα αν είσαι προγραμματιστής ένα smartwatch θα δέσει καλύτερα με τη συγκεκριμένη ταυτότητα, αν είσαι ναυτικός ένα βραχιόλι με σύμβολο μια άγκυρα επίσης θα ταιριάξει.

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δύσκολο να αναβαθμίσεις το στυλ σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση για αλλαγές και φυσικά όρεξη για πειραματισμό μέχρι να βρεις αυτό που σου αρέσει και που σε εκφράζει.

Θες να βελτιώσεις πραγματικά τον εαυτό σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!