Project Online Dating: 7 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο Προφίλ σου - Men's Bible

Project Online Dating: 7 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο Προφίλ σου

Project Online Dating: 7 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο προφίλ σου

Πάντα η διαφορά και η επιτυχία στο φλερτ καθορίζεται από το πόσο καλά μπορούμε να προβάλουμε τον εαυτό μας και τα καλά μας στοιχεία. Και ακριβώς επειδή, χάρη στο διαδίκτυο, ζούμε πλέον σε έναν κόσμο μόνιμα συνδεδεμένο με τους άλλους, η ανάγκη να προβάλουμε σωστά τον εαυτό μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Και όχι μόνο αυτό. Στο ιντερνετικό φλερτ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Η συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού φλερτάρει διαδικτυακά σε μόνιμή βάση, καθώς η ευκολία που παρέχουν τα διάφορα dating site είναι μεγάλη.

Για να υπάρχει λοιπόν η οποιαδήποτε ερωτική επιτυχία στο διαδίκτυο θα πρέπει το προφίλ σου στα dating sites, δηλαδή η εικόνα σου, να είναι προσεγμένο και να έχεις αποφύγει τα ακόλουθα σημαντικά λάθη.

#1 Το προφίλ σου είναι υπερβολικά γενικό

Ένα πολύ κοινό ανδρικό λάθος στο διαδικτυακό φλερτ είναι η δημιουργία ενός προφίλ που είναι υπερβολικά γενικό με αποτέλεσμα να μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα. Έχεις καθόλου ιδέα πόσοι άνδρες περιγράφουν τον εαυτό τους ως χαρισματικό, έξυπνο και περιπετειώδη;

Ο βασικός στόχος στο φλερτ, και στο διαδίκτυο αλλά και παντού, είναι να ξεχωρίσεις. Να σε δει η γυναίκα ως κάποιον ιδιαίτερο και ξεχωριστό, όχι ίδιο με όλους τους υπόλοιπους άνδρες στο site.

Χρειάζεται λοιπόν να δώσεις συγκεκριμένες πληροφορίες για τον εαυτό σου, την προσωπικότητα σου και τα ενδιαφέροντα σου μέσα από το προφίλ σου.

Τι κάνεις για να διασκεδάσεις; Τι έχεις κάνει για να μορφωθείς και να εξελιχθείς; Όσο πιο συγκεκριμένος είσαι, τόσο πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστό μπορεί να γίνει το προφίλ σου. Έτσι έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να τραβήξεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και να βρεθεί κάτι κοινό μεταξύ σας.

Με αυτόν τον τρόπο κάνεις τον επερχόμενο διάλογο πιο απλό και εύκολο. Αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να αποφύγεις κλισέ και να σκεφτείς προσεκτικά τι ακριβώς απολαμβάνεις να κάνεις και όχι τι πιστεύεις ότι θα εντυπωσιάσει τις κοπέλες.

Αν για παράδειγμα πας για κάμπινγκ μια φορά στα τέσσερα χρόνια τότε δεν είναι σοφή επιλογή να το συμπεριλάβεις στα ενδιαφέροντα σου γιατί δεν είναι το χόμπι που σε καθορίζει. Θες να έχεις κάτι το οποίο να σε βοηθήσει να συνδεθείς με την κοπέλα που μιλάς για αυτό να είσαι ακριβής.

#2 Δεν είσαι επικοινωνιακά επιδέξιος με τα μηνύματα

Από τη στιγμή που δεις το προφίλ μιας κοπέλα που σου κινεί το ενδιαφέρον, είναι ώρα να στείλεις το μήνυμα σου. Αρκετοί άνδρες ζορίζονται σε αυτό το σημείο και επειδή δεν ξέρουν τι να στείλουν χρησιμοποιούν υπερκλισέ μηνύματα του τύπου “Γεια, τι κάνεις;”.

Τέτοιου τύπου μηνύματα όμως εκπέμπουν πολύ μικρή προσπάθεια από μεριάς σου, σαν να μην θες να ασχοληθείς και πολύ, και δεν βοηθούν να δημιουργηθεί ένα ενδιαφέρον και μια σύνδεση ανάμεσα σας.

Επίσης ακριβώς επειδή μιλάμε για κλισέ με τα οποία μια γυναίκα βομβαρδίζεται, οι πιθανότητες να ξεκινήσει η όποια συζήτηση δεν είναι και πολύ καλές.

Είναι καλύτερη επιλογή να σχολιάσεις κάτι από το προφίλ της, ακολουθούμενο με μια ανοιχτού τύπου ερώτηση που θα την προσκαλέσει σε έναν διάλογο μεταξύ σας.

#3 Κανείς δε θέλει να ακούσει το δράμα σου

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πληγωθεί στο παρελθόν και είχαν άσχημες εμπειρίες στο φλερτ και τις ερωτικές τους σχέσεις. Ωστόσο το προφίλ σου στα διάφορα dating site δεν είναι το σωστό σημείο για να εκφράσεις τους προβληματισμούς σου και οι κοπέλες με τις οποίες θα μιλήσεις δεν έχουν όρεξη να προσφέρουν έναν ώμο για να κλάψεις.

Απόφυγε λοιπόν να μιλήσεις για κακές εμπειρίες που είχες, για ανθρώπους που σε πλήγωσαν, για στιγμές που ένιωσες άσχημα. Χρειάζεται να είμαστε ευάλωτοι και να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας όμως η υπερβολή στην αρχή μιας γνωριμίας περισσότερο ξενερώνει παρά ελκύει.

Στην πραγματικότητα σχόλια και εκφράσεις που βγάζουν δυσαρέσκεια και πικρία μοιάζουν με μια τεράστια επιγραφή που λέει στην κοπέλα «μείνε μακριά.».

Είναι προτιμότερο να τα αφήσεις έξω από το προφίλ σου και να επικεντρωθείς στα θετικά χαρακτηριστικά σου και τις δυνάμεις σου. Άλλωστε είναι δική μας ευθύνη να τα επικοινωνούμε στους άλλους και όχι ευθύνη των άλλων να ψάξουν σχολαστικά για να τα ανακαλύψουν.

#4 Έχεις γραμματικά και ορθογραφικά λάθη στο προφίλ σου

Είναι γεγονός πως η μέση γυναίκα αντιπαθεί τα γραμματικά και τα ορθογραφικά λάθη. Και είναι λογικό, ένα προφίλ γεμάτο λάθη εκπέμπει βιασύνη, αδιαφορία και έλλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια.

Διάβασε λοιπόν προσεκτικά τι έχεις γράψει στο προφίλ σου και να διόρθωσε τα όποια λάθη υπάρχουν, ώστε να δώσεις την εικόνα ενός συγκροτημένου ενήλικα και όχι ενός μεγάλου παιδιού.

#5 Δεν έχεις καλές φωτογραφίες προφίλ

Στο ίντερνετ οι φωτογραφίες σου παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αν το προφίλ σου δείχνει ελκυστικό ή απωθητικό. Και ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στα ανδρικά προφίλ είναι η χρήση φωτογραφιών που ούτε σε αναδεικνύουν, ούτε σε βοηθούν να ξεχωρίσεις.

Ένα παράδειγμα τέτοιων φωτογραφείων είναι και οι φωτογραφίες που σε δείχνουν από μακριά ή δεν είναι καθαρές. Αυτού του τύπου οι φωτογραφίες δυσκολεύουν τη γυναίκα να αποφασίσει αν έλκεται από εσένα και μοιάζει περισσότερο σαν να θες να κρύψεις κάτι.

Άλλο κλασικό λάθος στις φωτογραφίες είναι η έλλειψη ποικιλίας. Ο στόχος είναι πάντα να εκφράσεις τον εαυτό σου και για αυτό κάθε φωτογραφία θα πρέπει να δείχνει και μια διαφορετική πλευρά σου. Το να έχεις δέκα φωτογραφίες που είσαι σε μπαρ και πίνεις το ποτό σου ή στο γυμναστήριο και αθλείσαι, πέρα από το ότι είναι κλισέ, δε βοηθάει μια κοπέλα να μάθει και πολλά για εσένα.

Επίσης χρειάζεται προσοχή στη γλώσσα του σώματος σου και στο πως ποζάρεις. Αν στη φωτογραφία δείχνεις αγέλαστος, καμπουριασμένος, υπερβολικά macho ή αραχτός στον καναπέ τότε δε θα βγάζεις προς τα έξω τον πιο ελκυστικό εαυτό σου.

#6 Επικεντρώνεσαι μονάχα στο τι θες

Οι περισσότεροι άνδρες, έχουμε έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που μας αρέσει και έχουμε μια ιδέα του τι θέλουμε και τι δε θέλουμε από μια κοπέλα. Σε κάθε γνωριμία λοιπόν χρησιμοποιούμε αυτά τα στάνταρ για να φιλτράρουμε τις γυναίκες που γνωρίζουμε.

Παρόλα αυτά, δεν είναι καλή ιδέα να αναφέρεις αυτά τα στάνταρ στο προφίλ σου. Μπορεί εσύ να ψάχνεις για την ιδανική γυναίκα, όπως την έχεις πλάσει στο μυαλό σου, ωστόσο τέτοιες περιγραφές δε βοηθούν την κοπέλα που θα κοιτάξει το προφίλ σου να μάθει κάτι για εσένα.

Και όχι μόνο αυτό αλλά αντίθετα μπορεί να μην ασχοληθεί παραπάνω καθώς θα θεωρεί πως είσαι αυστηρός και δύσκαμπτος στις γνωριμίες σου και όχι ανοιχτόμυαλος.

Αντί να αναφέρεις το τι ψάχνεις από μια γυναίκα απλά μείνε στα βασικά και περιέγραψε συγκεκριμένα πράγματα που σου αρέσουν και δραστηριότητες που απολαμβάνεις να κάνεις. Πάντα ο στόχος είναι να συνδεθείς όσο καλύτερα μπορείς και να μοιραστείς προσωπικές λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.Project Online Dating: 7 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο προφίλ σου

#7 Δεν έχεις τίποτα να πεις

Άλλο πολύ κλασικό λάθος είναι τα άδεια και κενά προφίλ. Αρκετοί άνδρες δεν μπαίνουν καν στον κόπο να γράψουν μια περιγραφή για τον εαυτό τους. Προφανώς δεν απαιτείται να γράψεις μια έκθεση, ωστόσο το να αφήνεις κενά στο προφίλ σου δείχνει έλλειψη διάθεσης για προσπάθεια και φυσικά ότι βαριέσαι.

Γράψε λοιπόν κάτι για τον εαυτό σου και δώσε έμφαση στην εισαγωγή καθώς αυτή είναι που θα καθορίσει αν η κοπέλα θα συνεχίσει να διαβάζει ή θα προχωρήσει σε άλλο προφίλ.

Ξεκίνα με κάποια μικρή διασκεδαστική ιστορία ή αποκάλυψε κάτι για την προσωπικότητα σου.

Το αυτοσαρκαστικό χιούμορ είναι αποδεκτό αρκεί να μένει μέσα σε κάποια πλαίσια γιατί εύκολα παρεξηγείται.

Ο πιο προσεγμένος νικάει

Αρκετοί άνδρες πλέον μιλούν, φλερτάρουν, κάνουν σεξ και σχέση με κοπέλες που γνωρίζουν μέσα από τα όποια dating site και εφαρμογές. Ωστόσο αυτό σημαίνει πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και για αυτό χρειάζεται να ασχοληθείς λεπτομερώς με το προφίλ σου.

Αν μη τι άλλο, το προφίλ σου για διάφορα dating site είναι το βασικό εργαλείο marketing του εαυτού σου. Αυτό που θα καθορίσει την εικόνα σου. Θες λοιπόν να το έχεις όσο πιο φροντισμένο και συμπληρωμένο γίνεται ώστε να ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό και να απολαμβάνεις τα οφέλη.

Και αν επιθυμείς να μάθεις τα μυστικά του αποτελεσματικού διαδικτυακού φλερτ, επικοινώνησε μαζί μας

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!