Αξέχαστο Ραντεβού: Πως να το δημιουργήσεις - Men's Bible

Αξέχαστο Ραντεβού: Πως να το δημιουργήσεις

Αξέχαστο Ραντεβού: Πως να το δημιουργήσεις

Είναι πολύ όμορφο να θέλεις να εντυπωσιάσεις την γυναίκα της ζωής σου δημιουργώντας ένα αξέχαστο ραντεβού για εκείνη.

Φυσικά, δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει αφορμή για να το κάνεις, όπως για παράδειγμα μια ειδική περίσταση όπως γενέθλια ή επέτειος.

Μερικές φορές όσο πιο αυθόρμητο είναι τόσο το καλύτερο και για εκείνη αλλά και για εσένα. Παρακάτω υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο ραντεβού για την κοπέλα σου, που θα θυμάται για πάντα.

 #1 Κάνε της έκπληξη ένα αξέχαστο ραντεβού

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο για μια γυναίκα από έναν άντρα που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και αξέχαστο ραντεβού χωρίς να της κάνει ερωτήσεις, ειδικά αν της το κάνει έκπληξη. Για πρακτικούς λόγους φρόντισε να την ενημερώσεις με κάποιο τρόπο, έτσι ώστε να είναι ελεύθερη εκείνη την ημέρα.

Στη συνέχεια ξεκίνα να σχεδιάζεις το ραντεβού σας και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από αυτό. Θα μπορούσες μόνο να της αφήσεις την επιλογή να επιλέξει φαγητό. Αλλά αν γνωρίζεις καλά την σύντροφο σου και ξέρεις τις προτιμήσεις της, θα ήταν καλύτερο να προνοήσεις για αυτό και να την εκπλήξεις με την επιλογή σου και σε αυτό το κομμάτι.

Κάνε την ημέρα μυστήριο για εκείνη. Φυσικά, κράτησε το εντός των ορίων αυτού που θα απολάμβανε. Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τις εκπλήξεις, επιτρέποντας στον σύντροφο τους να πάρει πρωτοβουλία και να δημιουργήσει αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα.

#2 Δημιούργησε μια εμπειρία αντί να της δώσεις απλά ένα δώρο ή λουλούδια

Σε πολύ λίγες γυναίκες δεν αρέσουν τα δώρα και τα λουλούδια αλλά προσπάθησε να τα κάνεις μέρος μιας εμπειρίας που θα της προσφέρεις. Αν γνωρίζεις κάτι ξεχωριστό που θα την ενθουσίαζε ή απλά θα ήθελε πολύ να λάβει, συμπεριέλαβε το σε μια εμπειρία που θα μοιραστείτε και κάν’ το της δώρο.

Θα μπορούσες να την κάνεις να ανυπομονεί για το συγκεκριμένο δώρο και όταν το πάρει τελικά στα χέρια της, η προσμονή της να το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον από το να της το έδινες απλά. Επίσης θα μπορούσατε να μοιραστείτε μια εμπειρία που θα απολαύσετε μαζί και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε σε μια έκθεση, για χορό, σε μια παράσταση που σας αγγίζει και τους δύο ή σας κάνει να γελάτε. Αξέχαστο Ραντεβού: Πως να το δημιουργήσεις

#3 Αξέχαστο ραντεβού για μια γυναίκα, σημαίνει να δώσεις την πλήρη προσοχή σου σε εκείνη

Όταν είσαι μαζί της, κάνε την πραγματικά να νιώσει ξεχωριστή δίνοντας προσοχή μόνο σε εκείνη. Μην αποσπάς την προσοχή σου με άλλες σκέψεις, άλλους ανθρώπους ή ακόμα με από το κινητό σου τηλέφωνο. Κάνε την να νιώσει ότι είναι η μόνη που σκέφτεσαι και με την οποία θέλεις να μοιραστείς εκείνη τη στιγμή.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται έναν άντρα που θα την προσέχει και θα την ακούει και που δεν θα αισθανθεί καν την ανάγκη να δώσει προσοχή στον υπόλοιπο κόσμο τριγύρω. Φαντάσου πόσο ξεχωριστός και αξέχαστος θα ήσουν για εκείνη αν γινόσουν αυτός ο άντρας.

Αμέσως θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ελκυστικός στα μάτια της. Επομένως κοίτα την στα μάτια και κάνε την να αισθανθεί ότι είναι η μοναδική γυναίκα που προσέχεις εκείνη την στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι θα ήταν καλό να μην σου αποσπάσει τίποτα την προσοχή και να εστιάσεις μόνο σε εκείνη.

Θες να δημιουργήσεις μια ποιοτική σχέση με την σύντροφο σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

#4 Να είσαι ευγνώμων που την έχεις στη ζωή σου

Αφού έχεις δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και ενδεχομένως της έχεις δώσει ένα δώρο ή λουλούδια, μην παραλείψεις να την ευχαριστήσεις για αυτό που είναι και να της υπενθυμίσεις το πόσο σημαντική είναι για εσένα. Φαντάσου πόσο όμορφα θα την κάνεις να νιώσει, όταν της πεις πόσο ευγνώμων είσαι που την έχεις στην ζωή σου.

Μπορείς να το προχωρήσεις ακόμη περισσότερο λέγοντάς της τι ακριβώς εκτιμάς περισσότερο σε αυτήν. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι συχνά ξεχνάμε να δείξουμε στους συντρόφους μας ότι είμαστε ευγνώμονες και να πούμε ότι τους εκτιμάμε.

Με το να της δείξεις πόσο ιδιαίτερος νιώθεις που την έχεις, θα την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι έχει έναν καταπληκτικό άντρα δίπλα της και θα είναι ακόμα πιο αφοσιωμένη σε εσένα. Η πραγματική εκτίμηση για αυτήν όχι μόνο θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο σας αλλά και ένα αξέχαστο ραντεβού που θα θυμάται για τα επόμενα χρόνια.

#5 Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να νιώσει ακόμα πιο ξεχωριστή

Όποια και αν είναι τα ενδιαφέροντα σου και ό,τι και αν σχεδιάζεις για την ημέρα ή το βράδυ, θα είναι πάντα  καλύτερο αν σκεφτόσουν τον τρόπο και είχες την πρόθεση να την κάνεις να νιώσει εξαιρετικά ξεχωριστή. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και βάλε τον εαυτό σου στη θέση της, ενώ σκέφτεσαι τι θα ήθελε και τι θα την έκανε να νιώσει πολύ όμορφα στο ραντεβού σας.

Σκέψου τι ήταν αυτό που θα της δώσει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Αν πρόκειται για μια ειδική περίσταση, θα μπορούσες να της στείλεις μια ανθοδέσμη στον χώρο εργασίας της με μια ρομαντική σημείωση για το τι θα ακολουθήσει αργότερα στο αξέχαστο ραντεβού σας. Κάνε κάτι που θα την κάνει να νιώσει ιδιαίτερη και ακόμα πιο ξεχωριστή.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!