H Κοπέλα σου έχασε το Ενδιαφέρον της για τη Σχέση σας: 4 Σημάδια που το μαρτυρούν - Men's Bible

H Κοπέλα σου έχασε το Ενδιαφέρον της για τη Σχέση σας: 4 Σημάδια που το μαρτυρούν

H Κοπέλα σου έχασε το Ενδιαφέρον της για τη Σχέση σας: 4 Σημάδια που το μαρτυρούν

Τι κάνεις αν έχασε το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας;

Η αλήθεια είναι πως αν το καλοσκεφτείς, οι περισσότερες σχέσεις δε διαρκούν για πάντα. Ξεκινούν δυνατά και με έντονο ενθουσιασμό τις περισσότερες φορές. Όμως λίγες από αυτές κρατάνε πάρα πολλά χρόνια, πόσο μάλλον για πάντα.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι καλές και ποιοτικές σχέσεις δε βασίζονται εξ’ ολοκλήρου στο αρχικό πάθος και στον αρχικό ενθουσιασμό. Χρειάζονται καθημερινή δουλειά, κόπο  και προσπάθεια και από τους δύο.

Αν λοιπόν νιώθεις πως η κοπέλα σου έχασε το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας και θέλεις να αναζωπυρωθεί το πάθος μεταξύ σας, αυτό δε θα γίνει από μόνο του.

Είναι σημαντικό να μιλήσεις με την κοπέλα σου και να προχωρήσεις σε αλλαγές και πράξεις που θα βοηθήσουν τη σχέση σας να διατηρήσει το ενδιαφέρον της.

Πρώτα όμως χρειάζεται να καταλάβεις αν όντως έχει χάσει το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας ή αν σφάλει η διαίσθηση σου.

Και γι’ αυτό πρέπει να κοιτάξεις για τα κατάλληλα σημάδια.

3 Σημάδια πως έχασε το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας

#1 Δεν είναι πρόθυμη να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα μαζί

Της λες ότι θα ήθελες να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και τις προτείνεις να πάτε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή να κάνετε κάποιο εξτρίμ σπορ.

Ότι όμως και αν της πεις εκείνη θα βρει κάτι αρνητικό να πει ή θα δείχνει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει κάτι τέτοιο.

Αυτή η απροθυμία της να κάνετε κάτι καινούριο μαζί δείχνει πως η κοπέλα σου είναι απρόθυμη να επενδύσει περισσότερο στη σχέση σας.

Πράγμα που σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ίσως κάτι δεν την ικανοποιεί μέσα στη σχέση ή έχει βαρεθεί.

Σε κάθε περίπτωση αν βλέπεις ότι κάθε φορά που προτείνεις να κάνετε κάτι καινούριο η προσπάθεια σου πέφτει στο κενό, καλό είναι να ανοίξεις με ηρεμία μια κουβέντα με την κοπέλα σου για να καταλάβεις τι συμβαίνει.

#2 Σταματήσατε να κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας

Ένα σημάδι που δείχνει πως η σχέση πάει καλά είναι το να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον.

Να ονειρευτείτε πως θα ήταν να μείνετε μαζί έπειτα από κάποιο διάστημα, να συζητάτε για ταξίδια που θα θέλατε να κάνετε και για καινούργιες δραστηριότητες που θα θέλατε να δοκιμάσετε ως ζευγάρι.

Η προθυμία των συντρόφων να κάνουν σχέδια μαζί και να ονειρευτούν ένα κοινό μέλλον είναι ένας καλός δείκτης του πόσο θέλουν να είναι μαζί.

Αν η κοπέλα σου έπαψε να ασχολείται με τα «κοινά» σχέδια σας και φαίνεται πως το μόνο που την απασχολεί είναι το δικό της μέλλον, τότε είναι πολύ πιθανό να έχασε το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας.

#3 Τσακώνεστε διαρκώς και για αστείες αφορμές

Δεν είναι κακό να τσακώνεται ένα ζευγάρι (αρκεί να γίνεται σε πολιτισμένα πλαίσια). Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις αποτελούν φυσιολογικό κομμάτι μιας σχέσης. Αντίθετα, η πλήρης απουσία διαφωνιών και συγκρούσεων δείχνει πως η σχέση δεν πάει καλά και πως και οι δύο σύντροφοι δεν ενδιαφέρονται πλέον ο ένας για τον άλλο.

Αν όμως οι διαφωνίες σας είναι πολλές και συνεχόμενες. Αν η κοπέλα σου βρίσκει συνεχώς κάτι αρνητικό ή άσχημο στη συμπεριφορά σου και τις αποφάσεις σου, αυτό σημαίνει πως δεν είναι ικανοποιημένη απ’ τη σχέση σας.

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να αντιδράς με ηρεμία, ψυχραιμία και λογική και να αποφεύγεις τις φωνές και τα κατηγορώ.

Η αποτελεσματική και σαφής επικοινωνία είναι ο μόνος τρόπος να φτάσεις στην καρδιά του προβλήματος και να καταλάβεις γιατί τσακώνεστε διαρκώς και για αστείες αφορμές.«Δε θέλω να Χωρίσουμε»: 3 βήματα για να αντιμετωπίσεις σωστά τα προβλήματα στη σχέση σου, H Κοπέλα σου έχασε το Ενδιαφέρον της για τη Σχέση σας: 4 Σημάδια που το μαρτυρούν

#4 Αν το σεξ αραιώνει πολύ δείχνει ότι έχασε το ενδιαφέρον της

Αν και το σεξ μπορεί να αραιώσει για διάφορους λόγους που δεν έχουν σχέση με την ικανοποίηση της κοπέλας σου απ’ τη σχέση σας, η συχνότητα του είναι ένας καλός δείκτης για το πόσο ψηλά διατηρείται το ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ σας.

Αν λοιπόν το σεξ έχει αραιώσει πολύ εδώ και καιρό και αν δεν υπάρχουν άλλοι ουσιαστικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό (πχ, δύσκολα ωράρια, κάτι έκτακτο στην καθημερινότητα σας κλπ) τότε είναι ένα σημάδι που μαρτυρά πως η κοπέλα σου έχασε το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας.

Σε αυτή την περίπτωση, πάλι είναι σημαντικό να κάνεις με ηρεμία μια κουβέντα μαζί της για να καταλάβεις αν υπάρχει κάποιο θέμα που την απασχολεί, ταυτόχρονα όμως είναι σημαντικό να αρχίσεις πάλι να τη φλερτάρεις.

Μπορεί να σταμάτησες να είσαι ελκυστικός στα μάτια της. Μπορεί να έπαψες να φροντίζεις τον εαυτό σου όπως όταν σε γνώρισε. Μπορεί να σταμάτησες να της κάνεις παιχνιδιάρικα πειράγματα και κομπλιμέντα και να έγινες πιο μουντός στην επικοινωνία σου.

Πολλές φορές η ρουτίνα της καθημερινότητας και η συνήθεια σε ωθούν να δεις τη σχέση ως δεδομένη, όμως δεν είναι έτσι.

Και γι’ αυτό το φλερτ δε σταματάει με το που μπεις σε σχέση αλλά συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης και βοηθάει και τους δύο σας να διατηρείτε το ερωτικό ενδιαφέρον ψηλά και τη σπίθα αναμμένη.

Θες να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!