6 Σημάδια που μαρτυρούν πως η κοπέλα με την οποία ξεκίνησες να βγαίνεις δεν κάνει για Σχέση - Men's Bible

6 Σημάδια που μαρτυρούν πως η κοπέλα με την οποία ξεκίνησες να βγαίνεις δεν κάνει για Σχέση

6 Σημάδια που δείχνουν πως η κοπέλα με την οποία μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις δε κάνει για σχέση

Έχεις αρχίσει να φλερτάρεις με βάση τα όσα έχεις μάθει στο site μας και κάποια στιγμή γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει. Βγαίνετε ραντεβού, φιλιέστε, κάνετε σεξ και συνεχίζετε να βγαίνετε. Νιώθεις πολύ όμορφα με αυτή την κοπέλα και έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι να κάνεις μια σοβαρή σχέση μαζί της.

Ωστόσο το ότι σου αρέσει εμφανισιακά και το γεγονός πως περνάτε καλά αυτή τη στιγμή, δεν είναι απόδειξη πως η κοπέλα αυτή σου ταιριάζει. Στην πραγματικότητα τα χαρακτηριστικά που σφραγίζουν την επιτυχία μιας σχέσης έχουν λιγότερο να κάνουν με την εμφάνιση και περισσότερο με την επικοινωνία, τη διαπραγμάτευση και την εμπιστοσύνη.

Αν λοιπόν θες να είσαι σίγουρος πως η κοπέλα που μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις κάνει για σχέση, έχε το νου σου στα παρακάτω σημάδια τα οποία δείχνουν πως καλό είναι να αποφύγεις μια σχέση μαζί της.

#1 Θέλει να της φέρονται σαν πριγκίπισσα

Όταν ένα άτομο μπαίνει σε σχέση με το σκεπτικό πως το να καλυφθούν οι ανάγκες του έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από το να καλυφθούν η ανάγκες της άλλης πλευράς, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα ο θυμός και η απογοήτευση.

Όπως καταλαβαίνεις, αν η κοπέλα με την οποία μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις θέλει να της φέρονται σαν πριγκίπισσα και περιμένει οι άλλοι να προβλέπουν τις επιθυμίες της και τις ανάγκες της, καλό είναι να βάλεις τα όρια σου. Και αν εκείνη δε θέλει να τα σεβαστεί τότε η σχέση αυτή δεν έχει και πολύ μέλλον.

#2 Διαφωνείτε συχνά

Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε και ήδη φαίνεται πως οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις θα είναι το αγαπημένο σας χόμπι, τότε το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο. Το να συγκρουστεί ένα ζευγάρι γενικά δεν είναι κακό, αν μη τι άλλο οι καυγάδες δύσκολα αποφεύγονται ακόμα και στα πιο δεμένα ζευγάρια.

Ωστόσο αυτό που παίζει τεράστιο ρόλο, στο αν θα κρατήσει μια σχέση και αν θα είναι ικανοποιητική, είναι η αναλογία των θετικών και των αρνητικών αλληλεπιδράσεων. Για να είναι ένα ζευγάρι χαρούμενο χρειάζεται οι θετικές και ευχάριστες επαφές που έχουν οι δύο σύντροφοι μεταξύ τους να είναι τουλάχιστον πενταπλάσιες από τις αρνητικές.

Αν λοιπόν μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις μαζί της και βλέπεις πως διαφωνείτε συχνά, τότε το πιθανότερο είναι πως αυτό δε θα φτιάξει στο μέλλον αλλά αντίθετα θα επιδεινωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση η σχέση αυτή δε θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο αλλά περισσότερο μίζερο και απογοητευμένο. Και μην προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου πως θα καταφέρεις να την κάνεις να αλλάξει.

Θες να μάθεις πως να διεκδικείς όσα επιθυμείς στο φλερτ και τις σχέσεις; Δες εδώ

#3 Δεν απολογείται και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τη συμπεριφορά της

Για μια καλή σχέση είναι σημαντικό και τα δύο μέλη να αναγνωρίζουν και να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για λάθη και απρεπείς συμπεριφορές.

Όταν όμως δε συμβαίνει αυτό, τότε η σχέση είναι καταδικασμένη σε ένα φαύλο κύκλο καυγάδων και φραστικών επιθέσεων. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν βοηθάει ιδιαίτερα μια σχέση να εξελιχθεί και να αποφέρει ικανοποίηση και ευτυχία και στους δύο.

Αν λοιπόν βρίσκεις τον εαυτό σου μόνιμα σε μια κατάσταση όπου ενώ διαφωνείτε για ώρες, εκείνη δεν παραδέχεται τα λάθη της και εσύ μόνιμα προσπαθείς να την πείσεις πως έχει άδικο, τότε μάλλον η σχέση σου με την κοπέλα που μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις, δε θα κυλήσει ιδιαίτερα καλά.

#4 Δεν είναι ευέλικτη

Η ευελιξία των δύο μελών μιας σχέσης, παίζει κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία της σχέσης.

Η ικανότητα να προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις που μόνιμα αλλάζουν συχνά κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο γέλιο και τον καυγά. Αν βλέπεις πως η κοπέλα με την οποία μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις δυσκολεύεται μόνιμα να προσαρμοστεί σε αλλαγές, θυμώνει όταν τα σχέδια σας αλλάζουν και δεν είναι ποτέ διαθέσιμη για συμβιβασμούς, τότε σε βάθος χρόνου η σχέση σας θα αντιμετωπίσει μεγάλα και ίσως ανυπέρβλητα εμπόδια. 6 Σημάδια που δείχνουν πως η κοπέλα με την οποία μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις δε κάνει για σχέση

#5 Δε μοιράζεστε κοινούς στόχους και αξίες

Εκείνο που καθορίζει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο την επιτυχία και την ικανοποίηση μιας σχέσης δεν είναι η αγάπη, ο έρωτας ή το πάθος.

Ναι, σίγουρα χρειάζονται και σίγουρα αποτελούν μια κόλλα που σας κρατάει δεμένους. Όμως όσο γερή και αν είναι δύσκολα θα σας κρατήσει για πολύ σε μια χαρούμενη σχέση αν δεν είστε συμβατοί ο ένας με τον άλλο.

Η συμβατότητα είναι στην ουσία η ευθυγράμμιση που έχουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους σε στόχους, επιθυμίες, απόψεις, συνήθειες αξίες κλπ. Και πρόκειται ίσως για την πιο παραμελημένη έννοια στο φλερτ και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ωστόσο παίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία μιας σχέσης.

Τα ζευγάρια που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, τις ίδιες επιθυμίες, τους ίδιους στόχους είναι πιο ευτυχισμένα και πιο δεμένα από εκείνα που έχουν αρκετές τριβές σε αυτά τα θέματα.

Αν λοιπόν εσύ και η κοπέλα με την οποία μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις έχετε αρκετές τριβές και διαφορές σε σημαντικά θέματα όπως σε απόψεις, σε στόχους, σε συνήθειες κλπ, τότε η σχέση σας δύσκολα θα ανοίξει πραγματικά τα φτερά της.

#6 Δεν εκφράζει την εκτίμηση της για σένα

Κρίσιμο στοιχείο κάθε υγιούς σχέσης είναι η αίσθηση της αναγνώρισης και της εκτίμησης από το άλλο μέλος της σχέσης. Με λίγα λόγια δεν είσαι μόνο εσύ που χρειάζεται να δείχνεις την εκτίμηση σου για την κοπέλα σου, αλλά το ίδιο θα πρέπει να κάνει και εκείνη για σένα.

Αν ωστόσο η κοπέλα με την οποία μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις είναι φειδωλή σε εκφράσεις εκτίμησης και θετικά σχόλια προς το πρόσωπο σου, τότε το πιθανότερο είναι πως στο μέλλον θα εκφράζεται ακόμη λιγότερο την εκτίμηση της για σένα και όχι περισσότερο.

Γεγονός που θα κάνει εσένα απογοητευμένο και τη σχέση σας καταδικασμένη να πάρει σταδιακά την κάτω βόλτα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!