Τα Σημάδια ότι Ξενέρωσε - Men's Bible

Τα Σημάδια ότι Ξενέρωσε

Τα Σημάδια ότι Ξενέρωσε

Πως μπορείς να καταλάβεις αν ξενέρωσε;

Πολλές φορές το φλερτ ανάμεσα σε εσένα και στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει δεν προχωράει γιατί είσαι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν έχετε ιδιαίτερα πολλά κοινά και χημεία.

Κάποιες άλλες φορές όμως μπορεί να μιλάς με κάποια με την οποία να ταιριάζεις πολύ, αλλά, ακριβώς επειδή είστε στην αρχή της γνωριμίας και δεν την γνωρίζεις αρκετά, να πεις ή να κάνεις κάτι που την ξενέρωσε.

Κι έτσι να χαθεί η ευκαιρία για μια γνωριμία που είχε πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι ποιοτικό και όμορφο.

Τι μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση;

Για αρχή χρειάζεται να καταλάβεις ότι όντως ξενέρωσε μαζί σου και γιατί. Και γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορείς να διαβάσεις σωστά τα σημάδια που σου στέλνει με τη συμπεριφορά της και τη γλώσσα του σώματος της.

Συμμετέχει λιγότερο στη συζήτηση

Όταν το φλερτ ξεκινάει και υπάρχει αμοιβαίος ενθουσιασμός αυτό φαίνεται. Και εσύ και η κοπέλα συμμετέχετε ενεργά στην κουβέντα κάνοντας ερωτήσεις ο ένας τον άλλο ή δίνοντας από μόνοι σας πληροφορίες για τον εαυτό σας.

Αν λοιπόν βλέπεις πως η κοπέλα εκεί που επικοινωνούσε μαζί σου με ζωηράδα και έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για εσένα, ξαφνικά άρχισε να συμμετέχει λιγότερο, να είσαι σίγουρος πως κάτι την ξενέρωσε.

Σταμάτησε να σου κάνει ερωτήσεις για τη ζωή σου. Άρχισε να απαντάει στις ερωτήσεις σου με πιο σύντομες ή κοφτές προτάσεις. Δεν φαίνεται πλέον πρόθυμη να μοιραστεί πληροφορίες για τη ζωή της κλπ.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως ενώ όλα κυλούσαν όμορφα κάτι την χάλασε και όσο πιο γρήγορα καταλάβεις το γιατί, τόσο πιθανό να «σώσεις» τη γνωριμία σας.Τα Σημάδια ότι Ξενέρωσε

Η γλώσσα σώματος της από ενθουσιώδης έγινε ουδέτερη ή κλειστή

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρώπινης επικοινωνίας είναι μη λεκτικό και συμβαίνει συχνά σε ασυνείδητο επίπεδο.

Με λίγα λόγια μπορούμε πολλές φορές να διαπιστώσουμε αν κάποιος μας λέει κάτι με ενθουσιασμό ή αν μας λέει τα ίδια λόγια όντας πιο αποστασιοποιημένος. Και συνήθως χωρίς να καταλαβαίνουμε συνειδητά γιατί μας δίνεται αυτή η αίσθηση.

Το πρωτόγονο μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου στηρίζεται ακόμα στα σημάδια που εκπέμπει το σώμα μας, οι εκφράσεις του προσώπου μας και ο τόνος της φωνής μας.

Ωστόσο πολλές φορές αυτά τα σημάδια τα χάνουμε ή τα αγνοούμε καθώς είμαστε υπερβολικά επικεντρωμένοι αλλού.

Είναι σημαντικό λοιπόν να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα μη λεκτικά σημάδια που σου στέλνει η κοπέλα ώστε να μπορείς να καταλαβαίνεις αν το φλερτ συνεχίζει να κυλάει καλά ή αν η κοπέλα ξενέρωσε μαζί σου.

Αν οι εκφράσεις του προσώπου της από ενθουσιώδεις έγιναν ουδέτερες. Αν το σώμα της πήρε πιο κλειστή στάση. Αν σταμάτησε να σου χαμογελά και δείχνει απογοητευμένη, θυμωμένη ή αδιάφορη.

Τότε προφανώς κάτι έγινε και ξενέρωσε.

Τι να κάνεις αν ξενέρωσε

Για να «σώσεις» τη γνωριμία, δεν αρκεί να καταλάβεις ότι ξενέρωσε, χρειάζεται να καταλάβεις και το γιατί ξενέρωσε. Το πρώτο και βασικό είναι πως αν σου επικοινωνήσει ότι πια δεν ενδιαφέρεται, το σέβεσαι και προχωράς παρακάτω.

Αν όμως στο αφήσει ανοικτό και πάλι η αλήθεια είναι πως πολλές φορές δε θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Και ο λόγος για αυτό είναι ότι απλώς είστε τελικά αρκετά διαφορετικοί τύποι και ενώ η αρχική εντύπωση ήταν πολύ καλή, στη συνέχεια αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να σας φέρει κοντά.

Με λίγα λόγια τις περισσότερες φορές δε θα φταις εσύ που ξενέρωσε και απλώς είναι θέμα χημείας και συμβατότητας.

Κάποιες φορές όμως θα φταις.

Μπορεί να είναι κάποιο πείραγμα που ξεπέρασε τα όρια.

Μπορεί να προσπάθησες να φανείς πολύ cool και να έδωσες την εικόνα ότι υπερπροσπαθείς.

Μπορεί να της έκανες πολλές απανωτές βαρετές ερωτήσεις κλειστού τύπου χωρίς να μοιραστείς κάτι για τον εαυτό σου και να έκανες την κοπέλα να νιώθει ότι την ανακρίνεις.

Μπορεί βλέποντας πως η κοπέλα αποκρίνεται θετικά να έπεσες με τα μούτρα πάνω της και να είσαι υπερ του δέοντος διαχυτικός μαζί της.

Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να εντοπίσεις το γιατί η κοπέλα ξενέρωσε και να κάνεις ανάλογες διορθωτικές κινήσεις.

Αν έπεσες με τα μούτρα δείξε της ότι το κατάλαβες και πάρε μια μικρή απόσταση. Θυμήσου ότι φλερτ σημαίνει γνωριμία. Μπορεί να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να γίνει κάτι μεταξύ σας αλλά εφ’ όσον δε γνωρίζεστε, πρέπει πρώτα να γνωριστείτε για να καταλάβετέ αν θέλετε να γίνει κάτι μεταξύ σας.

Δεν αρκεί λοιπόν να σου αρέσει εμφανισιακά, θα πρέπει να τη γνωρίσεις για να καταλάβεις αν όντως σου αρέσει.

Αν πέσεις με τα μούτρα με το που δεις ότι είναι θετική απέναντι σου, αυτό που επικοινωνείς είναι πως δεν έχεις ιδιαίτερα στάνταρ και αυτό λογικό είναι να την ξενερώσει.

Αν ξενέρωσε γιατί έκανες κάποιο άγαρμπο πείραγμα δείξε της ότι το κατάλαβες. Ο άνδρας με χιούμορ είναι ελκυστικός, αλλά ακόμα ποιο ελκυστικός είναι ο άνδρας που αναλαμβάνει την ευθύνη για τα λάθη του.

Αν έκανες πολλές βαρετές και απανωτές ερωτήσεις, ξεκίνα να δίνεις πληροφορίες για τον εαυτό σου και βάλε λιγο παιχνίδι στην κουβέντα με μερικά ελαφρά πειράγματα.

Μπορεί η κοπέλα να ξενέρωσε για το Χ, Ψ λόγο αλλά εφ’ όσον είστε συμβατοί και έχετε κοινά και χημεία οι πιθανότητες να αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις την ανατροπή, είναι με το μέρος σου.

Θες να μάθεις περισσότερα για την επικοινωνία στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!