Φλερτ με αναποφάσιστη Κοπέλα: Τι κάνεις όταν εκείνη Αλλάζει Γνώμη συνεχώς - Men's Bible

Φλερτ με αναποφάσιστη Κοπέλα: Τι κάνεις όταν εκείνη Αλλάζει Γνώμη συνεχώς

Φλερτ με αναποφάσιστη Κοπέλα: Τι κάνεις όταν εκείνη Αλλάζει Γνώμη συνεχώς

Η κοπέλα με την οποία φλερτάρεις έχει συμφωνήσει να βγει ραντεβού μαζί σου στη Χ καφετέρια ή στο Ψ μπαρ ή ακόμα και να έρθει σπίτι σου για «ταινία». Όμως μετά από λίγο, αλλάζει γνώμη και προτιμά να κάνετε κάτι άλλο.

Ή μπορεί να είστε ήδη έξω για καφέ και η ίδια να σου πει «ας πάμε να πάρουμε λίγο παγωτό».

Εσύ συμφωνείς και καθώς ξεκινάς να περπατάς προς την πιο περίφημη gelateria της περιοχής, εκείνη αλλάζει γνώμη και σου λέει «Ξέρεις τι καλύτερα να δοκιμάσουμε εκείνο το Μεξικάνικο street food που έχει ανοίξει εδώ πιο κάτω».

Αλλάζετε λοιπόν και οι δύο κατεύθυνση και κατευθύνεστε προς το μεξικάνικο μόνο που αργότερα η κοπέλα αλλάζει γνώμη ξανά και αρχίζει να σκέφτεται πως καλύτερα να πάρετε κάτι απ’ το κοντινότερο σουβλατζίδικο.

Το φλερτ ως διαδικασία επιλογής συντρόφου

Η διαδικασία του φλερτ, αποτελεί στην ουσία έναν τρόπο να φιλτράρουμε τους ανθρώπους που γνωρίζουμε ώστε να επιλέξουμε τους κατάλληλους ερωτικούς συντρόφους για εμάς.

Αυτό ισχύει διπλά για τις γυναίκες καθώς εστιάζουν περισσότερο στο να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή παρά στο να έχουν περισσότερες ερωτικές επαφές.

Η γυναίκα λοιπόν στην πρώτη γνωριμία, στο πρώτο ραντεβού αλλά και γενικά στην περίοδο του φλερτ, εξετάζει τη συμπεριφορά του άνδρα μέχρι να αποφασίσει αν αυτός είναι όντως η σωστή επιλογή για εκείνη.

Και ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία αναζητάει η γυναίκα στον άνδρα είναι η ικανότητα για αποτελεσματική ηγεσία.

Και όπως είναι λογικό, δεν μπορείς να ηγηθείς όταν δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και όταν είσαι αναποφάσιστος.

Κάθε φορά που αλλάζεις τις αποφάσεις σου και τις επιλογές σου χωρίς προφανείς και ξεκάθαρους λόγους αποδυναμώνεις το κύρος και την εμπιστοσύνη που έχουν οι άλλοι στο πρόσωπο σου.

Δεν μπορείς λοιπόν να ηγηθείς όταν αλλάζεις γνώμη συνεχώς. «Οκ», θα μου πεις, «λογικό, αλλά το θέμα είναι οι γυναίκες».Φλερτ με αναποφάσιστη Κοπέλα: Τι κάνεις όταν εκείνη Αλλάζει Γνώμη συνεχώς

Επίλεξε να ηγηθείς ειδικά όταν εκείνη αλλάζει γνώμη συνεχώς

Η ανάγκη να ηγηθείς στο φλερτ έρχεται στο προσκήνιο όταν θες να κλιμακώσεις ερωτικά την κατάσταση με την κοπέλα που φλερτάρεις.

Αν κάθεσαι και περιμένεις την κοπέλα να σου μιλήσει, να σε αγγίξει, να σου προτείνει να βγείτε, να σε φιλήσει, να σου προτείνει να πάτε σπίτι της, τότε θα περιμένεις πραγματικά πολύ καιρό.

Ναι, υπάρχουν γυναίκες που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, αλλά αυτές δεν είναι η πλειοψηφία. Επίσης, δύσκολα θα σε πάρουν από το χέρι απ’ την πρώτη γνωριμία, μέχρι το κρεβάτι.

Επίσης, όταν η γυναίκα κλιμακώνει τη γνωριμία το κάνει γιατί είναι σίγουρη πως ο άνδρας απέναντι της είναι ξεχωριστός και πως υπάρχει ανταγωνισμός από άλλες γυναίκες που διεκδικούν την προσοχή του και άρα πρέπει να κινηθεί άμεσα.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως η γυναίκα θα θέλει να αναλάβεις εσύ την πρωτοβουλία και την ευθύνη της γνωριμίας.

Όταν λοιπόν βλέπεις πως η γυναίκα με την οποία φλερτάρεις αλλάζει συνεχώς γνώμη για το τι θα κάνετε που θα πάτε κλπ, ο ρόλος σου δεν είναι να κάθεσαι παθητικά και να περιμένεις να αποφασίσει.

Αν συνεχώς αφήνεις εκείνη να αποφασίζει και απλώς την ακολουθείς παθητικά, τι εικόνα πιστεύεις πως της δίνεις;

Της δείχνεις πως την έχεις ανάγκη και πως φοβάσαι να τη χάσεις, πράγμα που σε αποδυναμώνει.

Όταν ξέρουμε πως ο άλλος έχει ανάγκη αυτό που έχουμε και πως θα κάνει ότι του ζητήσουμε για να του το δώσουμε, ξέρουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι.

Το ίδιο συμβαίνει και στο φλερτ. Αν η κοπέλα ξέρει πως έχεις ανάγκη την προσοχή της και τον χρόνο της, τότε ξέρει πως θα κάνεις οτιδήποτε σου ζητήσει για να έχεις την προσοχή της και τον χρόνο της.

Ακόμα και αν αυτό είναι το να μείνετε φίλοι, ώστε να μπορείς να βρίσκεσαι κοντά της.

Υπάρχουν πολλοί άνδρες που είναι πρόθυμοι να απαρνηθούν μια ερωτική σχέση και να μείνουν φίλοι με την κοπέλα που είναι ερωτευμένοι, απλά για να βρίσκονται κοντά της ενώ εκείνη βγαίνει με άλλους άνδρες.

Για αυτό λοιπόν, αν θες να κερδίσεις την κοπέλα που σου αρέσει, χρειάζεται να είσαι πρόθυμος και να τη χάσεις. Διαφορετικά κολλάς γιατί δεν ξέρεις πως να χειριστείς την κατάσταση και όταν κολλάς, δεν μπορείς να ηγηθείς.

Πως να ηγηθείς όταν εκείνη αλλάζει γνώμη συνεχώς

Ο καλύτερος τρόπος να ηγηθείς όταν η κοπέλα αλλάζει γνώμη συνεχώς είναι να ασκήσεις πίεση προς συγκεκριμένες αποφάσεις χωρίς όμως είσαι απόλυτος και χωρίς τελεσίγραφα.

Πολλοί άνδρες, κυρίως εκείνοι που είναι συναισθηματικά αδύναμοι και προσκολλημένοι στην κοπέλα, θυμώνουν με την αναποφασιστικότητα της και της δίνουν τελεσίγραφα όπως:

  • «Αν δεν έρθεις μαζί μου, θα φύγω!»
  • «Ή θα αρχίσουμε να βγαίνουμε ερωτικά ή θα σταματήσουμε να κάνουμε παρέα».
  • «Έχουμε ήδη βγει τέσσερα ραντεβού. Αν δε θες να έρθεις σπίτι μαζί μου, τότε δε νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε να βγαίνουμε».

Τα τελεσίγραφα προέρχονται από μια θέση αδυναμίας και αποτελούν απέλπιδες προσπάθειες από την πλευρά του άνδρα να πάρει αυτό που θέλει.

Ο μόνος τρόπος όμως να «δουλέψει» ένα τελεσίγραφο είναι η κοπέλα να νιώθει συναισθηματικά αδύναμη και να σε έχει ανάγκη.

Ωστόσο συνήθως ο άνδρας έχει ανάγκη την κοπέλα και για αυτό τα τελεσίγραφα σπάνια είναι αποτελεσματικά.

Οι περισσότερες γυναίκες τα βλέπουν για αυτό που πραγματικά είναι, μια τελευταία προσπάθεια από κάποιον που νιώθει απελπισμένος.

Αντίθετα, αυτό που θες να κάνεις όταν την βλέπεις να μη μπορεί να αποφασίσει, είναι να την βάλεις να διαλέξει.

Και αφού κάνει την επιλογή της, τότε «κλειδώνεις» σε αυτή.

Για παράδειγμα:

Εσύ: Τι παγωτό θέλεις;

Αυτή: Α έχουν παγωτό φιστίκι, τρελαίνομαι για παγωτό φιστίκι.

Εσύ: Ωραία, άρα θες παγωτό φιστίκι.

Αυτή: Ναι, αλλά έχουν και γεύση φρούτο του πάθους και πραγματικά το σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Εσύ: Οκ, άρα ποιο από τα δύο θες;

Αυτή: Δεν ξέρω.

Εσύ: Κοιτώντας τα δεν πρόκειται να ανακαλύψεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ. Μπορείς να πάρεις αυτό που ξέρεις ότι σου αρέσει ή να πάρεις τη νέα γεύση που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα. Ποιο από τα δύο προτιμάς;

Αυτή: Θα πάρω τη γεύση που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Εσύ: Οκ. Ένα κυπελλάκι φρούτο του πάθους για την κοπέλα (στον υπάλληλο του καταστήματος).

Αυτό που κάνεις στην ουσία, είναι να την βοηθήσεις να κάνει μια επιλογή, πλαισιώνοντας με διαφορετικό τρόπο τις επιλογές της ώστε να διαλέξει πιο εύκολα.

Αν θες να εκτοξεύσεις τα αποτελέσματα σου στο φλερτ, δες εδώ

Ακολούθησε τις αποφάσεις σου με πράξεις

Από τη στιγμή που παρθεί μια απόφαση και γίνει μια επιλογή είναι σημαντικό να μένεις σε αυτή. Ειδικά αν είσαι άνδρας πολυάσχολος και με περιορισμένο χρόνο.

Για αυτό τον λόγο χρειάζεται να «κλειδώνεις» στις αποφάσεις που παίρνεις και να τις ακολουθείς με πράξεις, καθώς καμία απόφαση δεν έχει παρθεί αν πρώτα δεν γίνουν οι αντίστοιχες κινήσεις.

Η αναποφασιστικότητα κατά βάθος είναι η αποφυγή της δράσης. Δεν αρκεί λοιπόν να παίρνεις λεκτικά την απόφαση. Χρειάζεται να προχωρήσεις σε πράξεις που θα κάνουν την απόφαση αυτή πραγματικότητα.

Πολλοί άνθρωποι καθυστερούν ή αναβάλουν να πάρουν αποφάσεις όταν νιώθουν πως δεν έχουν αρκετές πληροφορίες για να κάνουν τη σωστή επιλογή.

Όμως ποτέ δεν έχεις αρκετές πληροφορίες αν πρώτα δεν έχεις αρκετή εμπειρία με το θέμα για το οποίο καλείσαι να αποφασίσεις.

Για αυτό και το πιο σημαντικό είναι να δρας. Και μαζί με εσένα να δρα και η κοπέλα.

Ηγεσία και αποφασιστικότητα

Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να αποφασίσεις για τους άλλους και το ίδιο συμβαίνει και με την κοπέλα με την οποία φλερτάρεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι στην ουσία να χαράξεις μια πορεία και εκείνη αποφασίζει αν θα ακολουθήσει ή όχι.

Και αν έχεις κινηθεί σωστά μέχρι εκείνη τη στιγμή, αν η γλώσσα σώματος σου είναι σωστή, αν έχεις δημιουργήσει αρκετή έλξη μεταξύ σας και εκείνη σε βλέπει ως άνδρα ελκυστικό και με αυτοπεποίθηση, τότε θα δεις πως θα σε εμπιστευτεί και θα σε ακολουθήσει.

Και όχι μόνο αυτό αλλά θα δεις πως όταν είσαι πρόθυμος να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία της γνωριμίας, η διαδικασία του φλερτ γίνεται πιο απλή και ομαλή αλλά και απολαμβάνεις μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες.

Οι γνωριμίες σου κυλούν πιο εύκολα προς την κατεύθυνση που θες (ειδικά όταν συναναστρέφεσαι με αναποφάσιστες γυναίκες που αλλάζουν γνώμη συχνά).

Και το κυριότερο, με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις χρόνο και προχωράς με τις γυναίκες εκείνες που γουστάρουν την παρέα σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!