Δική σου Υπόθεση: Ο απλός οδηγός για να βρεις τη Γυναίκα της Ζωής σου - Men's Bible

Δική σου Υπόθεση: Ο απλός οδηγός για να βρεις τη Γυναίκα της Ζωής σου

Ανδρική Υπόθεση: Ο απλός οδηγός για να βρεις τη Γυναίκα της Ζωής σου

Αν ψάχνεις να βελτιώσεις τον τρόπο που φλερτάρεις για να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου, να ξέρεις δεν είσαι ο μόνος. Πάρα πολλοί άνδρες, αφιερώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειας τους, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον ένα και μοναδικό σύντροφο.

Για τους περισσότερους, η αναζήτηση αυτή περνάει μέσα από κακές γνωριμίες, τοξικές σχέσεις, δραματικές διαφωνίες και επικούς χωρισμούς.

Η κοπέλα που αρχικά ένιωθαν πως ήταν η μια και μοναδική, αποδεικνύεται πως τελικά δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή.

Ο λόγος που αρκετοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, μοιάζει να δυσκολεύονται στις σχέσεις είναι γιατί δεν έχουν μάθει ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα της ζωής: για να βρεις τoν ιδανικό σύντροφο θα πρέπει κι εσύ να γίνεις ιδανικός σύντροφος.

Με λίγα λόγια, για να καταλήξεις με μια κοπέλα που έχει όλο το πακέτο, θα πρέπει να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να καταλήξεις ένας άνδρα που έχει όλο το πακέτο.

Αν λοιπόν είσαι πρόθυμος να κάνεις ότι χρειάζεται για να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου, συνέχισε να διαβάζεις.

Πως να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου

Ελκυστικότητα και συναισθηματική εξάρτηση

Η ερωτική έλξη λειτουργεί κάπως διαφορετικά στους άνδρες και κάπως διαφορετικά στις γυναίκες. Για εμάς, η εμφάνιση παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Είμαστε περισσότερο οπτικοί τύποι και ενώ σίγουρα θα ζυγίσουμε και άλλους παράγοντες, δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς απ’ ότι δίνουν οι γυναίκες στην ανδρική.

Από την άλλη η ερωτική έλξη στις γυναίκες είναι περισσότερο ψυχολογική (ή εγκεφαλική όπως συνηθίζεται να λέμε). Η γυναίκα περιμένει να το νιώσει. Και το αν θα νιώσει έλξη και επιθυμία για έναν άνδρα δεν το καθορίζει τόσο η εμφάνιση του άνδρα, αλλά η συμπεριφορά του και το τί λέει για τον ίδιο ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται.

Έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό του; Ή μήπως έχει ανάγκη την αποδοχή των άλλων;

Το πρώτο είναι ελκυστικό, το δεύτερο όχι.

Και τον ελκυστικό τρόπο συμπεριφοράς δεν μπορείς να τον προσποιηθείς. Όχι για πολύ τουλάχιστον.

Αυτός είναι και ο λόγος που το να ακολουθείς ατάκες και έτοιμα πλάνα επικοινωνίας δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά.

Κάθε φορά που αλλάζεις τα λόγια σου ή τη συμπεριφορά σου για να ταιριάξεις στα θέλω και τις επιθυμίες κάποιου άλλου αντί για τις δικές σου, δείχνεις έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Κάθε φορά που κρύβεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και δεν λες την αλήθεια για τα χόμπι σου, τα ενδιαφέροντα σου, τη δουλειά σου και τη ζωή σου γενικότερα, δείχνεις ανασφαλής.

Κάθε φορά που παλεύεις να πετύχεις ένα στόχο, απλά για να εντυπωσιάσεις τους άλλους και όχι για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου, δείχνεις ότι εξαρτάσαι από τη γνώμη τους για εσένα.

Οι άλλοι, και ιδίως οι γυναίκες , μπορούν να μυρίσουν τη συμπεριφορά που πηγάζει από την ανασφάλεια και την συναισθηματική εξάρτηση από τη γνώμη των άλλων.

Σίγουρα θα σου έχουν τύχει κι εσένα περιπτώσεις στις οποίες αντιλαμβάνεσαι πως κάποιος λέει ή κάνει κάτι απλά και μόνο γιατί θέλει προσοχή. Και σίγουρα η διαπίστωση αυτή δε σε βοηθάει να σχηματίσεις καλή εικόνα για εκείνον.

Το να δείχνεις πως είσαι συναισθηματικά εξαρτημένος από την κοπέλα, είναι το αντίθετο του να είσαι ελκυστικός.

Ναι σίγουρα κάποιες φορές θα νοιαστείς για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι ή για το τι γνώμη έχει για εσένα η κοπέλα που σου αρέσει.

Όμως το κλειδί στο να είσαι άνδρας ελκυστικός και στο να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου, είναι να έχεις καλλιεργήσει πρώτα μια πραγματική αλλά και συναισθηματική αυτονομία.

Να είσαι άνετος με τον εαυτό σου και με το ποιος είσαι. Και για να φτάσεις στο σημείο αυτό…

Φρόντισε τον εαυτό σου

Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αξία σου ως άνδρα και ως άνθρωπο αν πρώτα δεν εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου.

Και γι’ αυτό το να φροντίζεις τον εαυτό σου, όταν το κάνεις πραγματικά για να ικανοποιήσεις εσένα και όχι με απώτερο σκοπό την εξωτερική αποδοχή, είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξεις πόσο πιστεύεις στην αξία σου.

Να στο πω πιο απλά: οι άλλοι δε θα σε αγαπήσουν αν πρώτα δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου.

Γι’ αυτό τον λόγο, αν θες να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου, πρέπει να εστιάσεις λιγότερο στο να τη βρεις και περισσότερο στο να βελτιώσεις τις εξής πτυχές τις ζωής σου:

  • Την υγεία σου
  • Τα οικονομικά σου
  • Την καριέρα σου
  • Την κοινωνική σου ζωή

Το να βελτιώσεις κάθε μια από τις παραπάνω πτυχές της ζωής σου απαιτεί να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια και γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις είναι να αναπτύξεις σωστές συνήθειες.Ανδρική Υπόθεση: Ο απλός οδηγός για να βρεις τη Γυναίκα της Ζωής σου

Άσε τον εαυτό σου ευάλωτο

Το θέμα με τις συμβουλές φλερτ είναι ένα θέμα που με πονάει. Κυκλοφορεί απίστευτα πολύ σαβούρα στο διαδίκτυο η οποία απλά παρασέρνει όσους διαβάζουν τις συμβουλές αυτές σε λάθος μονοπάτια.

Οι περισσότερες από αυτές τις συμβουλές στέκονται στις τακτικές και στις στρατηγικές του πώς να δημιουργήσεις έλξη με μια γυναίκα και καταλήγουν να κάνουν τους άνδρες να φέρονται με τρόπο χειριστικό, μη αυθεντικό και φυσικά, αναποτελεσματικό.

Όπως, είπαμε, η έλξη πηγάζει από την αύρα που βγάζει ο άνδρας και άρα ότι στρατηγική και τακτική και να ακολουθήσεις, δεν πρόκειται να πιάσει αν πρώτα δεν έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου και με την αυτοπεποίθηση σου.

Από εκεί και πέρα, το να είσαι ώριμός ενήλικας σημαίνει πως αποφεύγεις παιδικές συμπεριφορές και παιχνίδια και εκφράζεσαι με τρόπο άμεσο και ειλικρινή.

Με λίγα λόγια δεν κρύβεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου, αλλά δείχνεις ποιος είσαι.

Πολλοί άνδρες, αλλά και γυναίκες, που διαρκώς αντιμετωπίζουν προβλήματα στις ερωτικές τους σχέσεις δυσκολεύονται να το κάνουν αυτό. Κυρίως γιατί δεν έμαθαν ποτέ πώς να αφήνουν τον εαυτό τους ευάλωτο με τρόπο που προάγει τη συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και ενισχύει τη σχέση τους.

Το να αφήνεις τον εαυτό σου ευάλωτο, όταν το κάνεις με σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους, είναι μια ένδειξη δύναμης.

Τα όμοια έλκονται

Είσαι οπαδός της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής; Μήπως λατρεύεις τη μουσική, τα πάρτι και τις κοινωνικές εκδηλώσεις; Γουστάρεις το θέατρο και τις τέχνες γενικά;

Σε κάθε περίπτωση, αν θες να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου, χρειάζεται να καλλιεργήσεις τα ενδιαφέροντα σου και να το κάνεις γιατί εσύ το γουστάρεις και όχι γιατί θες να κάνεις επίδειξη στους άλλους.

Με αυτόν τον τρόπο, πέρα από το γεγονός πως θα αρχίσεις να ζεις με τρόπο που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις αξίες σου, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κοπέλες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες αξίες με εσένα.

Αυτό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις πιθανές συντρόφους με τις οποίες θα είσαι αρκετά συμβατός και με τις οποίες θα μπορείς να κάνεις μια ποιοτική σχέση.

Θες να κάνεις το φλερτ δική σου υπόθεση; Δες εδώ

 

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!