Πως να είσαι πιο Χαλαρός όταν μιλάς με κάποια που σου αρέσει - Men's Bible

Πως να είσαι πιο Χαλαρός όταν μιλάς με κάποια που σου αρέσει

Πως να είσαι πιο Χαλαρός όταν μιλάς με κάποια που σου αρέσει

Το να είσαι χαλαρός είναι το παν στο φλερτ.

Kαι ένας απλός, αλλά ασυνήθιστος τρόπος να είσαι πιο άνετος και χαλαρός με τις γυναίκες, είναι να μην τις βλέπεις ως πιο ελκυστικές από εσένα.

Στην πραγματικότητα το να θεωρείς μια γυναίκα πολύ ελκυστική και αυτό να σε κάνει να νιώθεις άβολα δίπλα της, είναι ένα τρικ του ανδρικού μυαλού.

Οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι να νιώθουμε έλξη όταν βλέπουμε μια ελκυστική καλλονή και σε πολλές περιπτώσεις η εξωτερική ομορφιά είναι ότι χρειαζόμαστε για να νιώσουμε αστραπιαία έντονη σεξουαλική επιθυμία.

Αυτό που συμβαίνει όμως σε πολλούς άνδρες, είναι πως αν και αισθάνονται αυτή τη δυνατή επιθυμία, παρατηρούν ότι οι γυναίκες που τους αρέσουν δεν αντιδρούν ανάλογα.

Και εδώ είναι που στραβώνει το κλίμα

Θέλουν κάτι να συμβεί ανάμεσα σε εκείνους και τη γυναίκα που επιθυμούν. Μόνο που η προσδοκία αυτή δεν πραγματοποιείται και έτσι ξεκινούν να σκέφτονται πως οι ίδιοι δεν είναι και τόσο ελκυστικοί.

Πως δεν αξίζουν και τόσο ως άνδρες.

Ο λόγος για αυτό το φαινόμενο είναι απλός και δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ενώ όντως σε μια γυναίκα μπορεί να αρέσει η εμφάνιση του άνδρα, δε θα νιώσει αυτή την αστραπιαία έλξη για εκείνον απλά κοιτώντας τον.

Αντίθετα θα θέλει να αλληλεπιδράσει μαζί του. Να δει την προσωπικότητα του και το πως συμπεριφέρεται μέσα από αυτή την επαφή.

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται να καταλάβεις είναι το εξής: Ακριβώς επειδή η έλξη στις γυναίκες δε βασίζεται τόσο σε οπτικά ερεθίσματα, είναι περισσότερο σχετική. Εξαρτάται δηλαδή από πολλούς παράγοντες και κυρίως από το πως ερμηνεύει μια γυναίκα την προσωπικότητα του άνδρα.

Παράγοντες όπως εμπειρίες, προσωπικές αξίες, παραστάσεις και πρότυπα από το οικογενειακό περιβάλλον κλπ.

Αν λοιπόν δε γνωρίζεις και δεν έχεις αποδεχτεί το απλό γεγονός πως η δημιουργία έλξης διαφέρει ανάμεσα στα φύλα τότε δεν θα είσαι χαλαρός και θα συνεχίσεις να νιώθεις άβολα και νευρικά όταν θα βρίσκεσαι με κάποια που βρίσκεις ελκυστική.

Θα νιώθεις την επιθυμία να σε κυριεύει και το μυαλό σου αρχίζει να σε κάνει να σκέφτεσαι πως εκείνη είναι πιο ελκυστική από εσένα άρα έχει και μεγαλύτερη αξία από εσένα. Πως δηλαδή δεν είσαι αρκετά καλός για εκείνη.Πως να είσαι πιο Χαλαρός όταν μιλάς με κάποια που σου αρέσει

Μπορείς να την κάνεις να νιώσει έλξη για σένα

Όταν έρχεσαι σε επαφή μαζί της μπορείς να την κάνεις να νιώσει την ίδια έντονη έλξη που νιώθεις και εσύ. Και όταν το βλέπεις να συμβαίνει τότε αρχίζεις και νιώθεις περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις τον έλεγχο. Και όταν θα μπορείς να το κάνεις αυτό δε θα έχεις κανένα λόγο να νιώθεις νευρικός και θα είσαι χαλαρός.

Αντίθετα θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τη ζωή περισσότερο και θα αποβάλεις από πάνω σου τη λανθασμένη νοοτροπία της σπανιότητας.

Θα αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και την επιθυμία να συναντήσεις, να μιλήσεις και να γνωρίσεις περισσότερες κοπέλες.

Θες να την κάνεις να νιώσει έλξη για σένα; Δες εδώ

Η δύναμη του να έχεις τη σωστή νοοτροπία

Κάτι τελευταίο που θέλω οπωσδήποτε να χαραχθεί στο μυαλό σου, είναι η σημασία του να έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Όση έλξη και αν νιώθεις για μια κοπέλα, αν ο νους σε πείθει ότι δεν επαρκείς δεν θα είσαι χαλαρός. Και όχι μόνο θα νιώθεις νευρικότητα αλλά θα αποφύγεις να τη γνωρίσεις με απόλυτο σκοπό να αποφύγεις και την απόρριψη.

Αν η αναβλητικότητα και η αποφυγή είναι για σένα συχνά «βαρίδια» στο φλερτ δες και το ακόλουθο βίντεο:

Μοιάζει λίγο με το να είσαι σε έναν αγώνα μπάσκετ που θες μεν να κερδίσεις, αλλά δε σουτάρεις ποτέ γιατί φοβάσαι πως θα αστοχήσεις.

Αυτή η αμφιβολία σε κρατάει σε ένα σημείο και στο τέλος η γνωριμία μένει στη φαντασία σου.

Και ο λόγος είναι πως το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες με την προσέγγιση είναι πως βλέπουν τον εαυτό τους ως κατώτερο. Θεωρούν ότι μια ελκυστική κοπέλα έχει μεγαλύτερη αξία από τους ίδιους και πως για να καλύψουν αυτό το κενό χρειάζονται το κάτι παραπάνω.

Τι είναι αυτό;

Η τέλεια ατάκα, τα τέλεια ρούχα, το τέλειο κούρεμα, το τέλειο σώμα, τα λεφτά και γενικά οτιδήποτε είναι αυτό που θεωρεί κανείς ότι του λείπει.

Κάθε φορά που θες να μιλήσεις σε μια κοπέλα και εύχεσαι να είχες αυτό το κάτι διαφορετικό πάνω σου, στην ουσία ενισχύεις αυτή την αίσθηση πως δεν επαρκείς για να πας να της μιλήσεις.

Αν όμως η νοοτροπία σου ήταν διαφορετική και ήσουν πιο χαλαρός;

Αν αντί να σκέφτεσαι πόσο όμορφη τη βρίσκεις αναρωτιόσουν πως είναι εκείνη σαν προσωπικότητα, αν έχετε κοινά και αν θα απολαύσεις τον χρόνο σου μαζί της;

Αν ήσουν περίεργος να μάθεις τις απαντήσεις σε όλα αυτά πως θα φερόσουν;

Το κλειδί στις ανθρώπινες σχέσεις είναι να βλέπουμε τον εαυτό μας ως ίσο σε αξία με τους άλλους. Αυτό φυσικά ισχύει και στην περίπτωση που θες να μιλήσεις σε μια κοπέλα.

Μάθε λοιπόν να πλησιάζεις μια κοπέλα, όχι με τη λογική του «κοίτα πόσο όμορφη είναι», αλλά με τη λογική της γνήσιας περιέργειας. Με τη λογική του «ας πάω να δω αν ταιριάζουμε και αν θα απολαύσω το χρόνο μου μαζί της».Πως να είσαι πιο Χαλαρός όταν μιλάς με κάποια που σου αρέσει

Αυτή η νοοτροπία σε αποδεσμεύει από την ανάγκη να κάνεις ότι μπορείς για να κερδίσεις την αποδοχή της. Γιατί πολύ απλά προέρχεται από την πεποίθηση πως εσύ και η κοπέλα είστε ίσοι και άρα η γνώμη της για εσένα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τη δική σου γνώμη για εσένα.

Έτσι η οποιαδήποτε απόρριψη δεν είναι κάποια απόδειξη για την προσωπική σου αξία. Το μόνο που λέει είναι πως πολύ απλά δεν ταιριάζετε ή πως δεν ήταν καλό το timing.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θες να μιλήσεις σε μια κοπέλα και το μυαλό σου θα αρχίσει να τρέχει, που θα σου λέει ότι πρέπει να βάλεις μυς ή πως πρέπει να ψωνίσεις καινούρια ρούχα, βάλε ένα στοπ και γίνε πιο χαλαρός.

Πάρε μια βαθειά ανάσα και αντί να τα σκέφτεσαι όλα αυτά, γίνε περίεργος για εκείνη. Αναρωτήσου:

«Πως να είναι σαν άνθρωπος;», «Τι άραγε να την παθιάζει;», «Τι να απεχθάνεται;» και έπειτα πήγαινε και μάθε τις απαντήσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!