Δεν τσιμπάμε στα Τεστ Γυναικών - Men's Bible

Δεν τσιμπάμε στα Τεστ Γυναικών

Δεν τσιμπάμε στα τεστ γυναικών

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν την φυσική τάση να μας τεστάρουν. Είναι κάτι που συμβαίνει αυτόματα. Κάτι που γίνεται ενστικτωδώς. Ο λόγος που γίνονται αυτά τα τεστ γυναικών είναι για να ελέγξουν αν είμαστε συγκαταβατικοί και αν μπορούν να μας τραβήξουν στο πλαίσιο λειτουργίας τους.

Με άλλα λόγια, είναι απλοί τρόποι για να δουν αν μπορούν να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης.

Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο. Για ποιο λόγο, εμείς μπαίνουμε στην διαδικασία να παίξουμε αυτό το παιχνίδι; Για ποιο λόγο δεχόμαστε να μας κάνουν αυτά τα τεστ και κυρίως, για ποιο λόγο αποτυγχάνουμε σε αυτά;Κάνοντας την αρχή: Πώς να ξεκινήσεις Κουβέντα με μια άγνωστη, Δεν τσιμπάμε στα τεστ γυναικών

Πρόσφατο περιστατικό

Πρόσφατα βρέθηκα σε ένα μπαράκι με μερικούς φίλους και στο διπλανό τραπέζι κάθονταν δύο αρκετά όμορφες κοπέλες. Κάποια στιγμή, αρπάζοντας την ευκαιρία, καθώς η μία από αυτές μας ζήτησε αναπτήρα, ξεκίνησα να κουβεντιάζω μαζί τους. Λίγο το χιούμορ, λίγο η σωματική επαφή, άρχισε να δείχνει αρκετό ενδιαφέρον, οπότε η κουβέντα πέρασε σε κάτι πιο ζεστό και χαλαρό, μεταξύ μας.

Κάποια στιγμή, η κοπέλα θέλησε να στρίψει ένα τσιγάρο, οπότε γυρνάει προς το μέρος μου και μου κάνει «Κράτα μου λίγο το ποτό». «Αρχίσαμε», σκέφτηκα εγώ.

«Όχι ευχαριστώ, δεν μου αρέσει το τζιν» της απαντάω, χαμογελώντας. Γέλασε και η βραδιά συνεχίστηκε κανονικά.

Θες να μάθεις κι εσύ να διαχειρίζεται τα τεστ γυναικών με επιτυχία; Δες εδώ

Τι συνέβη εδώ;

Ας το δούμε βήμα – βήμα. Αφού η κατάσταση κλιμακώνεται, το πρώτο βήμα ήταν να με τσεκάρει για να δει πόσο μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Για αυτό τον λόγο, μου δίνει το ποτό της και ελέγχει αν θα της κάνω το χατίρι.

Φαντάσου να το έπαιρνα και να στεκόμουν σαν βαστάζος, δίπλα της, περιμένοντας να τελειώσει με το τσιγάρο της!

Πλήρης αποτυχία, καθώς θα έβλεπε ότι μπορεί πολύ γρήγορα να με κάνει ότι θέλει. Αυτό θα με έκανε να πέσω στα μάτια της και να με θεωρήσει αδύναμο και ελέγξιμο. Συνεπώς, αυτό θα με έκανε δεύτερη επιλογή για εκείνη.

Βλέπει ότι δεν αντιδράω καθώς αρνούμαι το ποτό με πρόφαση κάτι που είναι χιουμοριστικό. Δεν έδειξα αρνητισμό, δεν της «την είπα» αλλά δεν της έκανα και το χατίρι. Όταν τελείωσε με το στρίψιμο, άναψε το τσιγάρο της, μου χαμογέλασε και συνεχίσαμε την κουβέντα μας.

Πως διαχειρίζεσαι τα τεστ γυναικών

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά αν και θα μπορούσε να πάει πολύ στραβά η όλη κατάσταση και να χαθεί μία καλή ευκαιρία. Για ποιο λόγο όμως, πέφτουμε σε αυτά τα τεστ γυναικών και αποτυγχάνουμε να τα περάσουμε; Τι θα είχε συμβεί αν είχα κρατήσει το ποτό της;

Όλα ξεκινούν από την επιθυμία να γίνουμε αρεστοί. Θέλουμε να αρέσουμε στην κοπέλα που έχουμε απέναντί μας και για αυτό θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Θα κάνουμε υποχωρήσεις, θα κάνουμε εκπτώσεις στα θέλω μας και θα δεχτούμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα δεχόμασταν ποτέ.

Μάλιστα, όσο περισσότερο μας αρέσει κάποια, τόσο περισσότερο φοβόμαστε ότι θα την χάσουμε και τόσο μεγαλύτερες υποχωρήσεις κάνουμε.

Δεν είναι αστείο που όταν δεν μας αρέσει κάποια, είμαστε πιο άνετοι, δεν τσιμπάμε στα τεστ γυναικών  και έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία; Ακριβώς γιατί δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάτι  να χάσουμε, οπότε δεν κάνουμε υποχωρήσεις, ούτε εκπτώσεις αλλά είμαστε ο εαυτός μας 100%.

Την επόμενη φορά που θα βγεις έξω λοιπόν, σκέψου τι είναι αυτό που θες να πετύχεις. Θέλεις να είσαι ο βαστάζος, που περιμένει και ελπίζει να πάρει κάτι από αυτή που έχει μπροστά του ή να είσαι ένας σίγουρος, άνετος άντρας που διεκδικεί αυτή που του αρέσει, χωρίς να φοβάται ή να διστάζει; Δώσε την απάντηση που προτιμάς και έλα να δουλέψουμε μαζί για να φτιάξεις τη νέα βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σου στο φλερτ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!