Σε Φλερτάρει ή είναι απλά Φιλική μαζί σου; Πως θα το καταλάβεις - Men's Bible

Σε Φλερτάρει ή είναι απλά Φιλική μαζί σου; Πως θα το καταλάβεις

φλερτάρει ή είναι απλά φιλική

Υπάρχει μια τεράστια παρανόηση που κάνουν πολύ μεταξύ του μια κοπέλα να σε φλερτάρει ή να είναι απλά φιλική.

Ενδεχομένως, μια γυναίκα να σου στέλνει πολλές φορές μεικτά μηνύματα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι περισσότερο και να αντιδράς κι εσύ λάθος. Με αυτό τον τρόπο, δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή όχι από τα μηνύματα που σου δίνει.

Πολλοί άνθρωποι είναι απλώς αρκετά εξωστρεφείς και φιλικοί με τους άλλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φλερτάρουν. Πολλοί συχνά μπερδεύουν αυτόν τον τρόπο αλληλεπίδρασης με το ερωτικό ενδιαφέρον.

Πριν βγάλεις τα συμπεράσματα σου θα πρέπει να κατανοήσεις τα χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι μια γυναίκα σε φλερτάρει ή είναι απλά φιλική. Παρακάτω υπάρχουν τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι από τα δύο ισχύει.

#1 Σε ρωτάει για το πώς βλέπεις το μέλλον σου

Πιθανότατα να σε ρωτάει για το μέλλον σου, αν είσαι υπέρ του θεσμού του γάμου, αν θα ήθελες παιδιά και που θα ήθελες να είσαι σε δέκα χρόνια. Αυτό μπορεί απλά να λέγεται φιλικό ενδιαφέρον, δεν πρέπει να κάνεις υποθέσεις μόνος σου και να παρερμηνεύεις τα λόγια της.

Επίσης, θα πρέπει να παρατηρήσεις αν στις συζητήσεις αναφέρει άλλους άντρες. Μια γυναίκα που όντως ενδιαφέρεται για εσένα και σε φλερτάρει δεν θα θέλει να μιλήσει για άλλους άντρες, διότι προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει.

#2 Αναφέρει και παρατηρεί διαφορά πράγματα σε εσένα

Μπορεί να αναφέρει ότι της αρέσει το πουκάμισο σου ή το ρούχο που επέλεξες για εκείνη την ημέρα. Επίσης, μπορεί να παρατηρήσει πολύ μικρές λεπτομέρειες και αλλαγές στην εμφάνιση σου όπως για παράδειγμα ότι κουρεύτηκες και να σου κάνει κομπλιμέντα.

Με αυτές της τις κινήσεις μπορεί να αναρωτιέσαι αν σε φλερτάρει ή είναι απλά φιλική και ιδιαίτερα παρατηρητική. Αν κάνοντας σου τα κομπλιμέντα και βρίσκει αφορμή να σε αγγίξει, τότε είναι πιθανό να σε φλερτάρει. Αν όμως μείνει απλά στο θέμα των ρούχων, τότε μπορεί απλά να κάνει ευγενική συζήτηση. Φλερτ στη Δουλειά: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις φλερτάρει ή είναι απλά φιλική

#3 Φλερτάρει ή είναι απλά φιλική: Συχνή οπτική επαφή μαζί σου

Η οπτική επαφή είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα σημάδια ότι σε φλερτάρει. Φυσικά το ότι απλά σε κοιτάει όταν μιλάς δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε θέλει. Αν όμως παρατηρείς ότι σε κοιτάει έντονα και με διάρκεια τότε αυτό ίσως είναι το δικό της «πράσινο φως», αρκεί να το δείξει επιπλέον και με τα λόγια της.

#4 Γλώσσα του σώματος

Το φλερτ εκδηλώνεται και με μερικές ακόμα μη λεκτικές κινήσεις. Θα παίζει λίγο περισσότερο με τα μαλλιά της όταν φλερτάρει και το σώμα της θα είναι ακριβώς απέναντι σου, ώστε να έχεις την πλήρη προσοχή της. Μπορεί να γελάει επίσης πολύ περισσότερο μαζί σου παρά με άλλους.

Γενικότερα, αν σε φλερτάρει θα δείχνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον για εσένα, θα προσπαθεί να κρατάει επαφή μαζί σου και να κάνετε περισσότερη παρέα μαζί.

Θες να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή απλά είναι φιλική; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

#5 Φλερτάρει ή είναι απλά φιλική: Θα ψάχνει αφορμές να σε αγγίξει

Αυτό το σημάδι έχει άμεση σχέση με την γλώσσα του σώματος. Αν η κοπέλα που σε ενδιαφέρει βρίσκει αφορμές για να σε αγγίξει, τότε ίσως επιδιώκει κάτι παραπάνω από μια τυπική ή φιλική σχέση.

Ένα διακριτικό άγγιγμα στον ώμο, στο χέρι ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να είναι ο τρόπος της να σου δείξει το ενδιαφέρον της για εσένα. Αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί πάντα να είναι εκδηλωτική κατά αυτό τον τρόπο, τότε είναι να είσαι σίγουρος ότι σε φλερτάρει.

#6 Σου στέλνει selfies

Σε αυτή την περίπτωση δεν εννοούμε να το κάνει μια φορά και ποτέ ξανά, αλλά να συνεχίζει και να σου στέλνει φωτογραφίες της όταν γνωρίζει ότι είναι περιποιημένη και αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της.

Για μια γυναίκα αποτελεί ιεροτελεστία να ετοιμαστεί και να περιποιηθεί τον εαυτό της. Επομένως, αν σου στέλνει selfies σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για εσένα και θέλει να τη δεις στα καλύτερα της.

Ενδιαφέρεται για εσένα; Σε φλερτάρει ή είναι απλά φιλική μαζί σου; Αναρωτιέσαι και αναζητείς τέτοιου είδους σημάδια, γιατί ενδεχομένως φοβάσαι την απόρριψη. Σε μερικές γυναίκες αρέσει το φλερτ και μερικές άλλες απλά δεν ξέρουν πώς να φλερτάρουν.

Πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση να ζητήσεις με σεβασμό και ωραίο τρόπο, από την κοπέλα που σου αρέσει να βγείτε ραντεβού και όχι να περιμένεις να δεις όλα τα σημάδια για το αν σε φλερτάρει ή απλά είναι φιλική. Θα χάσεις πολύτιμο χρόνο με το να αναρωτιέσαι γιατί σου συμπεριφέρεται έτσι.

Πάρε την πρωτοβουλία μόνος σου και ζήτα της να βγείτε, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Σταμάτα να είσαι τόσο προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις την απόρριψη. Αρκεί φυσικά να φέρεσαι με σεβασμό και ευγένεια. Ακόμα και αν βιώσεις την απόρριψη θα πρέπει να συμπεριφερθείς λες και δεν συνέβη τίποτα και να προχωρήσεις παρακάτω.

Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και είτε να βγεις ραντεβού με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει είτε να την ρωτήσεις ευθέως αν σε φλερτάρει. Ακόμα και αν κάνεις λάθος και δεν σε φλερτάρει, τουλάχιστον θα γνωρίζεις την αλήθεια και θα μάθεις μέσα από αυτό.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!