Πως να γίνεις χαρισματικός με τις Γυναίκες - Men's Bible

Πως να γίνεις χαρισματικός με τις Γυναίκες

Πως να γίνεις χαρισματικός με τις γυναίκες

Όλοι θέλουν να γίνουν περισσότερο χαρισματικοί. Και είναι λογικό. Το να είσαι περισσότερο χαρισματικός με τις γυναίκες αλλά και με όλους, σημαίνει μεγαλύτερη αποδοχή από τους γύρω σου και περισσότερες κοινωνικές ευκαιρίες.

Ευτυχώς, το χάρισμα στο φλερτ και την επικοινωνία είναι κάτι που όλοι μπορούν να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν. Δεν έχει σημασία αν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής. Δεν έχει σημασία αν έχεις εμπειρία με τις γυναίκες ή όχι.

Αυτό που έχει σημασία είναι να εξασκείς τακτικά τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και να έχεις την απαραίτητη προθυμία να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Χαρισματικός με τις γυναίκες δε γεννιέσαι, γίνεσαι μέσα από την συνεχή τριβή. Και γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις πρώτα να μιλάς με τις κοπέλες που σε ενδιαφέρουν και αφού το κάνεις, να αναρωτηθείς τι μπορείς να βελτιώσεις την επόμενη φορά.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια πράγματα που αν τα προσέξεις θα μπορέσεις να δείξεις περισσότερο χαρισματικός και γοητευτικός στις κοπέλες με τις οποίες φλερτάρεις.

Πως να γίνεις χαρισματικός με τις Γυναίκες

#1 Δώσε της την απαραίτητη προσοχή

Φαντάσου ότι μιλάς σε μια γυναίκα. Της μιλάς για τον εαυτό σου, για τις απόψεις σου και για διάφορές εμπειρίες σου, όμως εκείνη δείχνει απορροφημένη αλλού. Παρά το γεγονός πως σε κοιτάζει φαίνεται πως έχει αποσυρθεί στις δικές της σκέψεις και πως δεν σε παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

Πως θα σε έκανε να νιώθεις αυτή συναναστροφή; Θα σου άρεσε που μίλησες μαζί της; Θα σχημάτιζες καλή γνώμη για εκείνη;

Φαντάσου τώρα πως μιλάς σε μια άλλη κοπέλα, και πως αυτή τη φορά η κοπέλα είναι πλήρως προσηλωμένη πάνω σου. Σε ακούει προσεκτικά, με μεγάλο ενδιαφέρον και κάθε τόσο σου κάνει σχετικές ερωτήσεις πάνω σε αυτά που της λες για τον εαυτό σου και τη ζωή σου.

Πως θα ένιωθες σε αυτή την περίπτωση;

Το πιθανότερο είναι πως θα ένιωθες πολύ πιο ευχάριστα και πως θα έβλεπες τη δεύτερη κοπέλα πιο ενδιαφέρουσα και γοητευτική απ’ την πρώτη.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, αν θες γίνεις πιο γοητευτικός και χαρισματικός με τις γυναίκες, θα πρέπει να δίνεις το παρόν όταν μιλάς μαζί τους και αντί να σκέφτεσαι ποια θα είναι η επόμενη ατάκα που θα πεις, να δίνεις όλη σου την προσοχή και το ενδιαφέρον σε αυτά που σου λέει.Πως να γίνεις χαρισματικός με τις γυναίκες

#2 Χαμόγελο το μεγάλο σου όπλο

Οι άνθρωποι που ακτινοβολούν θετικότητα και αισιοδοξία συγκεντρώνουν όχι μόνο τα βλέμματα, αλλά και το ενδιαφέρον μας.

Για να γίνεις λοιπόν περισσότερο χαρισματικός με τις γυναίκες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς πλήρως το μεγάλο όπλο των κοινωνικών συναναστροφών. Το χαμόγελο.

Όπως κι εσύ δε θα ήθελες να συναναστρέφεσαι με κάποιον που δείχνει θλιμμένος, βλοσυρός ή στεναχωρημένος, έτσι και οι κοπέλες με τις οποίες θες να φλερτάρεις προτιμούν να συνδιαλέγονται με ανθρώπους που ακτινοβολούν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Γι’ αυτό χαμογέλα. Οι περισσότεροι άνδρες αποφεύγουν το χαμόγελο είτε γιατί πιστεύουν ότι δεν έχουν ωραίο χαμόγελο, είτε γιατί πιστεύουν ότι τους δίνει πόντους το να δείχνουν σοβαροί ή βλοσυροί.

Καμία σχέση. Η αισιοδοξία και η θετικότητα σου δίνουν πολύ περισσότερους πόντους στο φλερτ. Επίσης η αξία στο χαμόγελο είναι το συναίσθημα που εκπέμπεις όχι το αν δείχνεις ωραίος η όχι.

Αν λοιπόν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός με τις γυναίκες, φρόντισε να χαμογελάς.

#3 Ζήσε έντονα

Ο χαρισματικός με τις γυναίκες άνδρας, είναι αποφασιστικός και έχει αυτοπεποίθηση. Και αυτά τα χαρακτηριστικά αποτυπώνονται στον τρόπο που ζει τη ζωή του.

Ζει έντονα. Δε θέλει να έχει απωθημένα ή να μετανιώνει για όσα ήθελε αλλά δε διεκδίκησε ποτέ. Είναι τίμιος όσον αφορά το ποιος είναι, το τί του αρέσει και το τί τον ενδιαφέρει.

Για να γίνεις λοιπόν κι εσύ περισσότερο χαρισματικός με τις γυναίκες χρειάζεται να ζεις με περισσότερη ένταση. Με τρόπο που δείχνει ότι ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή.

Το πως ζεις τροφοδοτεί την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου. Αν ζεις με έναν τρόπο που δε γουστάρεις και δεν αντλείς ικανοποίηση απ’ τη ζωή σου, αυτό με διάφορους τρόπους βγαίνει προς τα έξω και έχει σημαντικές επιπτώσεις στις κοινωνικές σου συναναστροφές.

#4 Διατήρησε ανοιχτή γλώσσα σώματος

Κάποια πράγματα, όσο μικρά ή αμελητέα και αν μοιάζουν, επηρεάζουν σημαντικά την εικόνα σου. Ένα από αυτά είναι η γλώσσα σώματος σου.

Είναι αδύνατον να δείχνεις χαρισματικός στις γυναίκες και παράλληλα να διατηρείς μια κλειστή γλώσσα σώματος.

Ή να το πω αλλιώς, είναι αδύνατον να δείχνεις χαρισματικός στις γυναίκες και παράλληλα το σώμα σου να λέει πως νιώθεις άβολα.

Όσο ωραία και αν τα λες οι άλλοι θα πιστέψουν τα σημάδια του εκπέμπει το σώμα σου, όχι τα λόγια σου.

Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε να έχεις καλή γλώσσα σώματος καθώς μιλάς με τους άλλους και ιδιαιτέρως καθώς φλερτάρεις.

Αυτό σημαίνει να αποφεύγεις στάσεις που σε κάνουν να δείχνεις μαζεμένος, πχ να στέκεσαι καμπουριασμένος, να έχεις σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος κλπ.

Και να προτιμάς στάσεις που δείχνουν πως πιάνεις χώρο. Δηλαδή να διατηρείς την κορμοστασιά σου ίσια και τα χέρια να τα έχεις χαλαρά στο πλάι.

Επίσης φρόντισε το περπάτημα σου και οι κινήσεις σου να είναι αργές και σταθερές διότι έτσι δείχνεις πως έχεις τον έλεγχο των κινήσεων σου και πως νιώθεις χαλαρά και άνετα.

Σε κάθε περίπτωση το να γίνεις πιο χαρισματικός με τις γυναίκες είναι κάτι που επιτυγχάνεται με τη συνεχή τριβή και επικοινωνία μαζί τους και γι’ αυτό τον λόγο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλάς με όλους και ιδιαίτερα με τις κοπέλες που σου αρέσουν και σε ενδιαφέρουν.

Θες να γίνεις χαρισματικός με τις γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!