Δε χρειάζεσαι Χρήματα για να είσαι Σέξι - Men's Bible

Δε χρειάζεσαι Χρήματα για να είσαι Σέξι

Δε χρειάζεσαι Χρήματα για να είσαι Σέξι

Κάτι που μοιάζει παράλογο, με βάση τα όσα πιστεύει ο μέσος άνδρας για το φλερτ, είναι πως μπορείς να είσαι σέξι ακόμα και αν ο τραπεζικός σου λογαριασμός είναι μηδενικός.

Μάλιστα, όχι μόνο μπορείς να είσαι ελκυστικός ακόμα και χωρίς χρήματα, αλλά το γεγονός αυτό επιταχύνει πολλές φορές και τη διαδικασία του φλερτ (κοινώς φτάνεις στο σεξ πιο άμεσα).

Βλέπεις ο φτωχός πλην τίμιος καλλιτέχνης, σερβιτόρος, ακτιβιστής, ταξιδιώτης κλπ, που φροντίζει τον εαυτό του και κάνει την κοπέλα να νιώθει ευχάριστα με την παρουσία του, συμπεριφέρεται με πιο αυθεντικό και γνήσιο τρόπο απ’ τον στρεσαρισμένο επιχειρηματία που συνεχώς ανησυχεί για το πρόγραμμά του.

Μάλιστα, έχει και περισσότερο χρόνο να αφιερώσει και να αποκτήσει τις εμπειρίες που απαιτούνται για να γοητεύσει μια γυναίκα.

Αντίθετα, ο ευκατάστατος ψάχνει συχνά το χρόνο με το κιάλι και ακόμα και αν έχει άπλετο χρόνο, συχνά βασίζεται περισσότερο στον εντυπωσιασμό κάνοντας επίδειξη πλούτου, παρά στο να καλλιεργήσει μια αρρενωπή και διεκδικητική συμπεριφορά.

Σε γενικές γραμμές, οι άνδρες που δεν έχουν πολλά χρήματα αλλά ξέρουν από γυναίκες, έχουν περισσότερες επιτυχίες και μάλιστα γρηγορότερα, απ’ ότι οι άνδρες με πλούτο.

Επιτρέπεται να μην έχεις χρήματα, δεν επιτρέπεται να τεμπελιάζεις

Υπάρχει μεγάλη παρανόηση από τη μεριά των ανδρών στο θέμα φλερτ και χρήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί παραβλέπουν πως αυτό που σε κάνει σέξι, είναι το πως συμπεριφέρεσαι.

Στην πραγματικότητα, αυτό που μετράει είναι το ποιος είσαι και το πως απολαμβάνεις τη ζωή σου.

Το να μην έχεις χρήματα, δε σε εμποδίζει από το να ζεις με τρόπο που γουστάρεις και να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ναι το ξέρω, στο ιδανικό lifestyle σου θα ήθελες να κάνεις πολλά ταξίδια ή να έχεις το δικό σου γιοτ και κάθε μέρα να κάνεις πάρτι με μοντέλα και σαμπάνιες, αλλά δεν μπορείς.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως επιτρέπεται να αράζεις σπίτι όλη τη μέρα κοιτώντας παθητικά μια οθόνη.

Μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα που σε εκφράζουν και που απολαμβάνεις και που δεν απαιτούν ιδιαίτερη χρηματική επένδυση.

Είναι πολύ σημαντικό να απολαμβάνεις τη ζωή σου με όσα έχεις.

Γιατί όταν ζεις με τρόπο που γουστάρεις και δε βρίζεις τον εαυτό σου το πρωί που σηκώνεσαι για δουλειά, αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η κοπέλα το πιάνει. Το βλέπει στην αύρα σου. Στη συμπεριφορά σου.

Επιτρέπεται λοιπόν να μην έχεις χρήματα. Δεν επιτρέπεται να τεμπελιάζεις και να ζεις με έναν τρόπο που δεν απολαμβάνεις.Δε χρειάζεσαι Χρήματα για να είσαι Σέξι

Εστίασε στο να είσαι σέξι

Πολλές φορές μπερδεύουμε τα σύμβολα στάτους, όπως είναι τα ακριβά ρούχα, αμάξια, σπίτια κλπ, ή μια υψηλά ιστάμενη θέση εργασίας, με το ίδιο το στάτους.

Ως αποτέλεσμα, πιστεύουμε πως για να γίνουμε περισσότερο cool και να μας αναγνωρίσουν οι άλλοι, πρέπει να πάρουμε το τελευταίο iphone που κάνει 9999,99€.

Αλλά δεν πάει έτσι.

Ναι όντως, κάποιους πολύ επιφανειακούς ανθρώπους μπορεί να τους εντυπωσιάσουμε και να τους μαγνητίσουμε . Αλλά αυτοί είναι μια μειοψηφία και δεν είναι οι άνθρωποι που θέλουμε στη ζωή μας.

Αυτό ισχύει εις διπλούν στο φλερτ.

Αν το μόνο που κάνεις για να τραβήξεις το γυναικείο ενδιαφέρον είναι επίδειξη πλούτου και δε δείχνεις σέξι και ελκυστικός με άλλο τρόπο, τότε οι μόνες γυναίκες που θα τραβήξεις θα είναι εκείνες που νοιάζονται μονάχα για τον πλούτο και όχι για εσένα.

Βγάλε λοιπόν απ’ το μυαλό σου τα χρήματα και εστίασε στα βασικά.

Για αρχή, φρόντισε το πως παρουσιάζεσαι στον κόσμο. Το «δεν έχω λεφτά» δεν είναι δικαιολογία για να μην προσέχεις την εικόνα σου και το πως ντύνεσαι.

Πάντα μπορείς να βρεις φθηνά ρούχα τα οποία σου ταιριάζουν και εφαρμόζουν σωστά πάνω σου.

Το ίδιο ισχύει και για τη διατροφή σου και το επίπεδο του fitness σου.

Πάντα μπορείς να αποκτήσεις μια απλή ρουτίνα γυμναστικής σε κάποιο κοντινό στάδιο ή δημόσιο χώρο, που σου επιτρέπει να αθληθείς δωρεάν. Φυσικά, πάντα μπορείς να κάνεις καλές επιλογές  στο τι τρως.

Μη ξεχνάς επίσης πόσο σημαντική είναι η γλώσσα του σώματος σου. Η αύρα και το συναίσθημα που εκπέμπουμε στους άλλους, πηγάζουν ακριβώς από το πως κινούμαστε, εκφραζόμαστε και στεκόμαστε.

Τέλος, καλλιέργησε ελκυστικές συμπεριφορές. Ρίχνοντας μια ματιά σε άλλα άρθρα του site μας, θα βρεις πλούσιο υλικό σχετικά με το ποιες συμπεριφορές ελκύουν και ποιες απωθούν.

Κάνε την να επενδύσει σε εσένα

Η ισορροπία του πόσο επενδύουν οι δύο πλευρές σε μια σχέση, καθορίζει και το αποτέλεσμα της. Τα καλά παιδιά για παράδειγμα, κάνουν το λάθος να επενδύουν πάρα πολλά, πολύ νωρίς.

Επενδύουν συναισθηματικά, όταν πριν καλά καλά γνωριστούν μαζί της, εξαρτώνται από την επιβεβαίωση που τους δίνει. Επενδύουν το χρόνο τους, όταν είναι διαρκώς διαθέσιμοι να βγουν όποτε μπορεί η κοπέλα.

Επενδύουν κόπο όταν σταθερά είναι αυτοί που «κυνηγούν» την κοπέλα και στέλνουν μήνυμα πρώτοι, της ζητούν να τους μιλήσει για τον εαυτό της μέσα από άπειρες ερωτήσεις κλπ.

Φυσικά, το να επενδύεις με κάθε τρόπο στην κοπέλα που σου αρέσει δεν είναι κακό. Απλά χρειάζεται ισορροπία, διαφορετικά η εντύπωση που θα αφήσεις στην κοπέλα είναι αυτή του άνδρα που είναι εύκολος και δεδομένος.

Οι άνδρες που φλερτάρουν καλά το γνωρίζουν αυτό. Ξέρουν πως δε χρειάζονται χρήματα για να είναι πρόκληση για μια γυναίκα. Αντίθετα, αρκετοί πλούσιοι άνδρες μπαίνουν στη λογική του «χορηγού».

Εκείνου που προκειμένου να πάρει επιβεβαίωση και ενδιαφέρον από την κοπέλα, είναι πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε της επιθυμία. Και ενώ όντως το να είσαι άνθρωπος ανοιχτός και γενναιόδωρος είναι ελκυστικό (σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν οι σφιχτοχέρηδες), με το να προσφέρεις πολλά και χωρίς όρια, κάνεις ζημιά στην εικόνα σου ως άνδρα.

Είσαι σέξι όταν δεν δείχνεις αγκιστρωμένος πάνω της

Σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας στο φλερτ, παίζει το να γνωρίζεις τι θες σε μια γυναίκα. Αρκετοί ξεκινούν να μιλούν και αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι να τη ρίξουν και όχι να ανακαλύψουν αν η κοπέλα έχει αυτά που ψάχνουν σε μια γυναίκα.

Όταν όμως είσαι σέξι άνδρας και ξέρεις ότι αρέσεις, δε θα κάτσεις να προσπαθήσεις για μια γυναίκα που βλέπεις ότι έχει στοιχεία που δε σου αρέσουν. Μπορεί να είναι αγενής, μπορεί να είναι κακομαθημένη, μπορεί να βρίζει σα λιμενεργάτης, μπορεί να πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη.

Αυτή η πρόθεση όμως, αυτό το «της μιλάω για να ανακαλύψω ποια είναι και όχι για να την ρίξω οπωσδήποτε», βγαίνει προς τα έξω. Είσαι πιο χαλαρός, της μιλάς με περισσότερη άνεση και είσαι πιο πρόθυμος να αποχωρήσεις αν νιώσεις πως η κοπέλα δε σου κάνει.

Αυτό το νιώθει και εκείνη. Σε αισθάνεται λιγότερο προσκολλημένο στη γνώμη της για εσένα και περισσότερο αυτόνομο, ανεξάρτητο και συναισθηματικά δυνατό. Άρα και περισσότερο ελκυστικό.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι ότι θες λεφτά για να είσαι σέξι και να έχεις επιτυχία, τότε αντιμετωπίζεις το φλερτ με λάθος νοοτροπία. Με τη νοοτροπία του πάω να αποδείξω κάτι και να πάρω επιβεβαίωση από την κοπέλα.

Αν όμως θες να είσαι σέξι, με ή χωρίς λεφτά, τότε πάντα να φλερτάρεις με στόχο να ανακαλύψεις αν η κοπέλα σού αρέσει και αν έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητάς.

Όπως καταλαβαίνεις, ο πλούτος δεν είναι απαραίτητος για μια πλούσια και απολαυστική ερωτική ζωή. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να απολαμβάνεις τον τρόπο ζωής σου και να επενδύεις με κάθε τρόπο στον εαυτό σου.

Ξεκίνα λοιπόν σήμερα φίλε μου να καλλιεργείς τον σέξι εαυτό σου, γιατί αξίζεις τα καλύτερα.

Αν θες βοήθεια για να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τις γυναίκες, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!