Πώς να Φλερτάρεις και να Μιλήσεις σε μια Κοπέλα στην Παραλία - Men's Bible

Πώς να Φλερτάρεις και να Μιλήσεις σε μια Κοπέλα στην Παραλία

Πώς να Μιλήσεις σε μια Κοπέλα στην Παραλία

Ο Ήλιος καίει, η θάλασσα είναι ζεστή και η παραλία γεμίζει με αιθέριες υπάρξεις και ελκυστικά κορμιά.

Η παραλία αποτελεί το περιβάλλον – ορόσημο της καλοκαιρινής εποχής, το μέρος εκείνο όπου μπορείς να χαλαρώσεις, να παίξεις και να νιώσεις μέσα σου τη θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Για αυτούς του λόγους λοιπόν ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για φλερτ και γνωριμίες και αν κάποιος ξέρει πώς να φερθεί με ελκυστικό τρόπο, τότε θα μπορέσει να μαγνητίσει το γυναικείο ενδιαφέρον.

Οι άνδρες βασιζόμαστε σε οπτικά ερεθίσματα για να ζυγίσουμε ασυνείδητα την γυναικεία ελκυστικότητα. Και σε μια παραλία γεμάτη με γυναικεία κορμιά, τα ερεθίσματα αυτά βρίσκονται παντού.

Μην αφήσεις όμως το γεγονός αυτό να σε εκφοβίσει και να σε παραπλανήσει πώς αν δεν έχεις σώμα μοντέλου δεν έχεις καμία ελπίδα.

Σίγουρα, θα πρέπει να δείχνεις πως φροντίζεις τον εαυτό σου και το σώμα σου όμως, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον, οι βασικοί διακόπτες της γυναικείας έλξης παραμένουν.

Οι γυναίκες στην παραλία αλλά και οπουδήποτε αλλού θα νιώσουν ερωτική και σεξουαλική έλξη για άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση, που αποπνέουν σιγουριά και που δείχνουν κοινωνική νοημοσύνη.

Με τα παραπάνω στο οπλοστάσιο σου δεν θα έχεις πρόβλημα να φλερτάρεις αποτελεσματικά και στην παραλία αλλά και οπουδήποτε αλλού. Αντίθετα αν ο άνδρας δείχνει να αμφιβάλει για τον εαυτό του και τις ικανότητες του, όσο ωραίος και αν είναι θα δείχνει λιγότερο ελκυστικός στα γυναικεία μάτια.

Βασικά tips για να φλερτάρεις στην παραλία με τον σωστό τρόπο

Με τόσες ελκυστικές γυναίκες, οι οποίες διασκεδάζουν περνούν καλά και γενικά είναι ανοιχτές σε κάποια πιθανή γνωριμία, θα περίμενε κανείς πως αρκετοί άνδρες θα φλέρταραν με άνεση και ευκολία.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Πολλοί άνδρες βασίζονται απλά στο γυμνασμένο κορμί τους και νιώθουν λανθασμένα πως αν ανταλλάξουν μερικά βλέμματα με κάποια, εκείνη είτε θα τους το κάνει υπερβολικά εμφανές πως ενδιαφέρεται ή θα σηκωθεί και θα τους μιλήσει μόνη της.

Άλλοι πάλι παίρνουν το θάρρος και αναλαμβάνουν την ευθύνη να ξεκινήσουν μια συνομιλία, σκοντάφτουν όμως σε κλασικά λάθη και σαμποτάρουν τον εαυτό τους.

Τι λοιπόν χρειάζεται να κάνεις και τι χρειάζεται να μην κάνεις για να φλερτάρεις σωστά στην παραλία; Τα ακόλουθα tips θα σου δώσουν ένα χάρτη που θα σε βοηθήσει να πλοηγηθείς με άνεση και να κάνεις αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο.Πώς να Μιλήσεις σε μια Κοπέλα στην Παραλία

#1 Αποδέξου το άγχος σου

Είναι γνωστό πως το σωστό φλερτ θέλει αυτοπεποίθηση και ο εχθρός της αυτοπεποίθησης είναι το άγχος και η ντροπή. Όμως, όσο περισσότερο προσπαθείς να πολεμήσεις το άγχος και να το ελέγξεις, τόσο αυτό εντείνεται.

Το μυστικό δεν είναι να ξεπεράσεις το άγχος, να το νικήσεις και να μην το νιώθεις. Αντίθετα, το μυστικό είναι να το αποδεχτείς και να μάθεις να δρας παρά την ένταση του.

Η σταδιακή έκθεση είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις, για αυτό και τα προγράμματα μας βασίζονται στη σταδιακή συστηματική έκθεση ώστε ο μαθητής να πετύχει ουσιαστική και μόνιμη αλλαγή.

Μόλις αρχίσεις λοιπόν να δρας συστηματικά και να παίρνεις πραγματική εμπειρία, το μυαλό θα αντιληφθεί και συναισθηματικά και όχι μόνο με τη λογική, πως οι κοινωνικοί φόβοι του είναι παράλογοι.

Αν λοιπόν νιώσεις άγχος στην παραλία (που θα νιώσεις) μην το πολεμήσεις. Αποδέξου το και προχώρα μπροστά. Άλλωστε σημασία έχει η δική σου εξέλιξη.

#2 Και στην παραλία μην την χαζεύεις από μακριά – Προσέγγισε την άμεσα

Κάτι που ισχύει γενικά στο φλερτ και η παραλία δεν αποτελεί εξαίρεση είναι πως όσο περισσότερο την χαζεύεις από μακριά, τόσο περισσότερο περίεργος δείχνεις και τόσο περισσότερο εκπέμπεις πως διστάζεις.

Αυτά τα δύο στοιχεία σκοτώνουν την ελκυστικότητα σου και όσο περισσότερο περνάει ο χρόνος, τόσο περισσότερο θα νικάει το άγχος. Πλησίασε λοιπόν την κοπέλα που σου κινεί το ενδιαφέρον άμεσα και με αυτοπεποίθηση, ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή πρώτη εντύπωση.

Από εκεί και πέρα, ο στόχος σου είναι να κάνεις την κοπέλα να νιώσει άνετα με την παρουσία σου και να ξεκινήσετε μια άνετη και χαλαρή κουβέντα. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να δείχνεις κοινωνική νοημοσύνη και να διαβάζεις την κατάσταση και να ζυγίζεις την διάθεση της, ώστε να είσαι κοινωνικά ευέλικτος.

Θες να μάθεις πώς να φλερτάρεις σε κάθε περιβάλλον; Δες εδώ

#3 Το μεγαλύτερο σου όπλο δεν είναι οι μυς σου, αλλά το χαμόγελο σου

Στο φλερτ γενικά, αλλά και ιδιαίτερα σε χαλαρό περιβάλλον όπως είναι η παραλία, χρειάζεται να κρατάς τη διάθεση και την κουβέντα ανάλαφρη. Ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι με ένα αυθεντικό χαμόγελο σιγουριάς και άνεσης στο πρόσωπο σου.

Κράτα τη συζήτηση ανάλαφρη, πασπάλισε την με μερικά πειράγματα και απόφυγε την υπερπροσπάθεια.

#4 Μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις

Υπάρχουν πολλά λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος όταν φλερτάρει, λάθη που βασίζονται στην έλλειψη εξάσκησης, λάθη που γίνονται λόγω άγχους κλπ.

Όμως το πιο βασικό και το πιο καταστροφικό απ’ όλα, και το οποίο αποτελεί τη βαθειά ρίζα από την οποία προκύπτουν τα υπόλοιπα, είναι η ανάγκη να εντυπωσιάσει και να αποδείξει την αξία του.

Δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος να ξενερώσεις μια γυναίκα. Και αυτό γιατί δεν έχει σημασία το τι λες με τις λέξεις αλλά το τι λέει η συμπεριφορά σου για εσένα.

Αυτό που θέλω λοιπόν από εσένα, τώρα που θα βγεις στην παραλία, αλλά και οπουδήποτε αλλού θες να φλερτάρεις με κάποια, είναι να μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις και να την πείσεις να κάνει κάτι μαζί σου. Ο πραγματικός άνδρας που έχει αυτοπεποίθηση δεν πιστεύει πως χρειάζεται να αποδείξει την αξία του σε κανέναν.

#5 Απόφυγε τα κομπλιμέντα για το σώμα της

Αυτό ισχύει γενικά όταν πρωτογνωρίζεις μια κοπέλα αλλά ακόμα περισσότερο όταν την γνωρίζεις στην παραλία. Το ξέρει ήδη ότι σε ελκύει εμφανισιακά, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που την πλησίασες για να την γνωρίσεις καλύτερα.

Κάνοντας της κάποιο κομπλιμέντο για το σώμα της πρώτα απ’ όλα δεν ξεχωρίζεις ιδιαίτερα από όλους τους υπόλοιπους άνδρες που θα της πουν ακριβώς το ίδιο και παραμένεις προβλέψιμος και άρα βαρετός.

Αν θες να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο, κάτι που για να φλερτάρεις σωστά χρειάζεται να κάνεις, πες της το αφού πρώτα εκείνη έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον και έχει επενδύσει στην κουβέντα. Αλλά όπως είπαμε να μην έχει σχέση με την εμφάνιση της και το σώμα της.

Κάνε της κάποιο θετικό σχόλιο για την προσωπικότητα της, τις απόψεις της, το χιούμορ της, τις γνώσεις της κλπ. Όπως είπαμε ξέρει ότι είσαι εκεί γιατι σε ελκύει το σώμα της όμως θέλει να νιώσει και πως την εκτιμάς και ως άνθρωπο και χαρακτήρα.

#6 Ζήτα γρήγορα τον αριθμό της

Κλασικό λάθος που βλέπω πολύ συχνά στα μπαρ είναι να φλερτάρει κάποιος με μια κοπέλα και επειδή συζήτηση κυλάει όμορφα και η κοπέλα δείχνει κάποιο ενδιαφέρον, εκείνος να κατασκηνώνει στην κυριολεξία στην παρέα της.

Αυτό είναι μέγα λάθος καθώς αυξάνει έτσι τις πιθανότητες να βαλτώσει η κουβέντα και προφανώς καταντά ενοχλητικός καθώς η κοπέλα δε θέλει ο τύπος να κάθεται δίπλα της όλο το βράδυ.

Το ίδιο ισχύει και στην παραλία αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό. Για αυτό το λόγο είναι καλό, αφού πρώτα έχεις δημιουργήσει ερωτική έλξη και υπάρχει άνεση και οικειότητα μεταξύ σας, να ανταλλάξετε τηλέφωνα γρήγορα.

Μόλις λοιπόν δεις πως η επικοινωνία μεταξύ σας έχει φτάσει σε κάποιο υψηλό συναισθηματικά και από πλευράς διάθεσης σημείο, ζήτα της να ανταλλάξετε τηλέφωνα.

Πες της: «Μου αρέσει πολύ η κουβέντα που κάνουμε αλλά πρέπει να επιστρέψω στην παρέα μου. Ξέρεις τι, προτείνω να τα πάμε για ένα καφέ να τα πούμε με ησυχία μακριά από τις ρακέτες και τα αδέσποτα μπαλάκια του τένις.»

Το φλερτ στην παραλία δεν είναι δύσκολο

Το φλερτ και η ερωτική έλξη ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο το οποίο, αν και το περιβάλλον αλλάζει κάποια πράγματα, σε γενικές γραμμές ισχύει παντού.

Για αυτό το λόγο, το πιο σημαντικό και απαραίτητο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στον εαυτό σου και να μάθεις να βγάζεις από μέσα σου τον ελκυστικό άνδρα που κρύβεις.

Αν το κάνεις αυτό θα μπορείς να φλερτάρεις αποτελεσματικά και στα μπαρ και στον δρόμο και στην παραλία και παντού. Αρκεί να έχεις διάθεση για εξέλιξη και σωστή καθοδήγηση.

Και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!