Φλερτ στο Διαδίκτυο: Τι να προσέξεις στις φωτογραφίες των γυναικών - Men's Bible

Φλερτ στο Διαδίκτυο: Τι να προσέξεις στις φωτογραφίες των γυναικών

Φλερτ στο Διαδίκτυο: Τι να προσέξεις στις φωτογραφίες των γυναικών

Με τα social media και τα dating app να απογειώνονται αυτόν τον καιρό και όλον τον ελεύθερο χρόνο που έχεις στο σπίτι, είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια κίνηση θα κάνεις για να βρεις παρέα online. Αν είσαι καινούριος στο άθλημα του φλερτ στο διαδίκτυο, να σου πω ότι υπάρχουν τρεις τρόποι για να «παίξεις» online.

Μπορείς να κινηθείς ανάμεσα στα κλασσικά social media, όπως Facebook, Instagram, σε free dating apps όπως το Tinder, το Badoo και το Facebook dating app και σε πιο οργανωμένα sites που πληρώνεις και συνδρομή.

Σε κάθε περίπτωση, πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση για να ανοίξεις account διάβασε πρώτα τον οδηγό μας για να μην κάνεις βασικά λάθη στο profile σου.

Μπορείς πάντα να διαβάσεις και εδώ, έναν ολοκληρωμένο οδηγό για όλη την διαδικασία από το να φτιάξεις profile μέχρι να φτάσεις στο ραντεβού.

Επίσης, είναι καλό να ξέρεις ότι το φλερτ στο διαδίκτυο είναι σαν την χρυσοθηρία. Πρέπει να σκάψεις πολύ χώμα για να βρεις ψήγματα χρυσού.

Ένα 10% των profiles είναι ψεύτικα, οπότε μην εκπλαγείς αν πίσω από την εκπληκτική κοκκινομάλλα που γνώρισες, είναι ο Μπάμπης που αποφάσισε να κάνει πλάκα στον κόσμο για να περάσει την ώρα του. Οπότε υπολόγισε ότι πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρεις κάποια που πραγματικά να αξίζει τον κόπο.

Φλερτ στο Διαδίκτυο: Φίλτραρε αυτά που βλέπεις

Όπως είναι φυσικό, ο κόσμος προσπαθεί να εντυπωσιάσει με αυτά που δείχνει για να τραβήξει περισσότερο κόσμο. Φρόντισε λοιπόν, να φιλτράρεις όσο περισσότερο μπορείς, κάθε προφίλ που βλέπεις.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν δίνουν σημασία στις πληροφορίες που γράφουν οι κοπέλες στο profile τους. Από τη μία, είναι λογικό γιατί οι περισσότερες κάνουν copy/paste γνωμικά και βαρύγδουπες ατάκες του Βούδα.

Μπορείς όμως να πάρεις μερικές πληροφορίες για την κοπέλα που βλέπεις, έστω κι έτσι. Αν το μόνο που έχει είναι τέτοιες δηλώσεις και δεν μπει στον κόπο να γράψει κάτι παραπάνω, τότε δείχνει ότι προσπαθεί να εντυπωσιάσει χωρίς να μπορεί να βάλει την προσωπική της άποψη. Ψάξε για αυτές που μπήκαν στον κόπο να γράψουν κάτι αυθεντικό.

Το κυριότερο όμως που πρέπει να φιλτράρεις είναι οι φωτογραφίες που βλέπεις. Φλερτ στο Διαδίκτυο: Τι να προσέξεις στις φωτογραφίες των γυναικών

Τι λένε για αυτήν οι φωτογραφίες της;

Στις φωτογραφίες θα βρεις σχεδόν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την κοπέλα που βλέπεις. Μπορείς να πάρεις στοιχεία για την προσωπικότητα της από αυτά που ανεβάζει.

Έχει μόνο κοντινά του προσώπου της: Το πιο πιθανό είναι να θέλει να κρύψει το σώμα της. Συνήθως θα το πετύχεις σε κοπέλες που είναι πιο ευτραφείς αλλά και σε αυτές που δεν τους αρέσει το σώμα τους. Ίσως να έχουν και μία ολόσωμη αλλά θα είναι υπό γωνία για να κόβει κιλά ο φακός ή θα φοράνε φαρδιά ρούχα για να το κρύψουν.

Το profile της είναι γεμάτος με ημίγυμνες φωτογραφίες: Ίσως ακόμα και με γυμνές. Προφανώς είναι  κάποια που αισθάνεται άνετα με το σώμα της και θέλει να τραβήξει τα βλέμματα. Αν είχε μία ή δύο, θα ήταν φυσιολογικό.

Αν το profile της είναι γεμάτο, τότε ίσως έχεις να κάνεις με attention seeker. Δηλαδή κάποια που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή με το σώμα της (ίσως γιατί δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει). Μία τέτοια κοπέλα θα βομβαρδίζεται από μηνύματα, οπότε το δικό σου ίσως χαθεί στη θάλασσα των μηνυμάτων της.

Έχει υπερβολικά πολλές ασπρόμαυρες φωτογραφίες: Έρευνες αμερικάνικων πανεπιστημίων έχουν δείξει ότι οι υπερβολικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες καταδεικνύουν μίας μορφής κατάθλιψη, έστω και ήπιας.

Έχει πολλές φωτογραφίες με μισό πρόσωπο: Ίσως έχεις δει κάποιες να ανεβάζουν φωτογραφίες με το μισό πρόσωπο να λείπει από το κάδρο. Αντίστοιχες έρευνες έχουν δείξει ότι τέτοια άτομα δείχνουν αποστροφή προς τον ίδιο τους τον εαυτό και ίσως είναι καλό να αποφύγεις τις συναναστροφές μαζί τους.

Profile γεμάτο glamorous φωτογραφίες: Υπάρχουν φυσικά και αυτές οι κοπέλες που το profile τους είναι γεμάτο ακριβά αυτοκίνητα, φωτογραφίες πάνω σε κότερα και ακριβά εστιατόρια. Μεταξύ μας, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.

Οι περισσότερες είναι «κλεμμένες». Δηλαδή, είναι ευκαιριακές φωτογραφίες που τις τράβηξαν σε κάποια περίσταση και τις χρησιμοποιούν. Έχει τύχει να δω γυναίκες να ανεβαίνουν απρόσκλητες σε σκάφη, για να τραβήξουν φωτογραφίες για τα profiles τους.

Ψάξε για τις λεπτομέρειες. Αν ανάμεσα σε όλες αυτές τις φωτογραφίες, έχει και μία από το σπίτι της και βλέπεις την γκαρσονιέρα του ’80, τότε μάλλον μιλάμε για κάποια που προσπαθεί απλά να εντυπωσιάσει με ψεύτικες φωτογραφίες.

Profile μόνο με τοπία ή με χαζές ατάκες από ελληνικές ταινίες και μία φωτογραφία από ένα σκυλάκι: Δεν ξέρω γιατί κάποια θα στήσει ένα τέτοιο profile. Ίσως γιατί ντρέπεται; Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθείς με κάποια που δεν μπορείς καν να την δεις.

Όλα όσα αναφέρουμε παραπάνω ισχύουν και για το δικό σου προφίλ. Απόφυγε αυτά τα λάθη για να έχεις ένα πιο ολοκληρωμένο profile που θα σε βοηθήσει να παίξεις αποτελεσματικά και να γνωρίσεις πραγματικά ενδιαφέρουσες γυναίκες.

Θες να παίζεις το διαδικτυακό φλερτ στα δάχτυλα; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!