Φλερτ στο δρόμο: Ευκολότερο απ’ ότι νομίζεις - Men's Bible

Φλερτ στο δρόμο: Ευκολότερο απ’ ότι νομίζεις

Φλερτ στο δρόμο: Ευκολότερο απ’ ότι νομίζεις

Σήμερα θα μιλήσουμε για το φλερτ στο δρόμο. Το φλερτ στο δρόμο είναι ωραίο και απολαυστικό και για τους δύο αρκεί να γίνεται με ωραίο τρόπο και σεβασμό. Όμως πριν από αυτό θέλω να επισημάνω κάτι: δεν μου αρέσουν οι τύποι που βγαίνουν και προσεγγίζουν τις γυναίκες τη μία μετά την άλλη με ριπή πολυβόλου. Αυτό δεν είναι ωραίο, δεν δείχνει σεβασμό και είναι ενοχλητικό. Αν η κοπέλα που μίλησες για να φλερτάρεις δεν έχει διάθεση για φλερτ, αυτό το σέβεσαι, την ευχαριστείς και προχωράς.

Απογευματάκι, γύρω στις 18:00 σε κάποιον εμπορικό δρόμο. Έχεις βγει μαζί με έναν φίλο σου και χαζεύετε στα μαγαζιά.

Περπατάτε χαλαρά στο δρόμο και ο κόσμος γύρω σας τριγυρίζει και σας προσπερνάει σα μέλισσες. Ξαφνικά, μία σακούλα σε σκουντάει με δύναμη και νευριασμένος γυρίζεις να δεις ποιος βλάκας σε χτύπησε, για να του ζητήσεις τα ρέστα. Και ξαφνικά συμβαίνει.

Μία από τις πιο όμορφες, γλυκές, χαριτωμένες γυναίκες που έχεις δει ποτέ, σε κοιτάζει με λίγο γουρλωμένα μάτια και σου ψελλίζει μία συγγνώμη, ενώ ταυτόχρονα σε προσπερνάει για να συνεχίσει το δρόμο της.

Παγώνεις, μηχανικά τραβάς το χέρι σου, γιατί έτσι έχεις συνηθίσει να κάνεις, και πριν το καταλάβεις, μουρμουράς ένα απλό, «Δεν πειράζει» και εκεί τελείωσαν όλα.

Μέχρι να καταλάβεις τί έχει γίνει, εκείνη απομακρύνεται, εσύ έχεις μείνει με την ανάμνηση της και ο φίλος σου χτυπιέται δίπλα σου με την ατάκα: «Γιατί δεν της μίλησες ρε φίλε;».

Όχι ότι ο φίλος σου ήξερε τί να της πει. Κι εκείνος το ίδιο θα κόμπλαρε. Απλά του αρέσει να στο λέει για να αισθάνεται καλύτερα κι  εκείνος.

Αυτό που έχει σημασία εδώ όμως, είναι το γεγονός ότι μόλις άφησες τη γυναίκα της ζωή σου να σε προσπεράσει. Πραγματικά είναι κρίμα, γιατί αυτή ήταν η μοναδική. Εκείνη που θα ζούσατε μαζί και θα κάνατε μία μεγάλη οικογένεια ή που θα δουλεύατε μαζί ή που θα γυρίζατε τον κόσμο. Και την έχασες

Εντάξει, μην τα βάφεις μαύρα γιατί υπάρχουν και χειρότερα.  Όπως και να έχει, είναι απαραίτητο να είσαι έτοιμος να φλερτάρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται το φλερτ, σα μία διαδικασία που συμβαίνει μόνο σε μπαράκια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να το βάλεις σε ένα πλαίσιο και κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να το κάνεις παντού.

Για να μάθεις περισσότερα για το φλερτ στο δρόμο, δες εδώ

Ο δρόμος έχει πλάκα

Ένα από τα καλά που έχει το φλερτ στο δρόμο, είναι ότι ο κόσμος ανανεώνεται συνεχώς. Έτσι δεν έχεις πρόβλημα αν σε δουν, γιατί σε ένα λεπτό θα έχουν φύγει. Επίσης, κανείς δεν ασχολείται μαζί σου, γιατί ασχολούνται με τις δουλειές τους.

Αντίστοιχα, ο αριθμός των γυναικών που μπορείς να γνωρίσεις, είναι πολύ μεγάλος γιατί όπως ήδη είπαμε, ο κόσμος ανανεώνεται.

Επίσης, μπορείς να ξεκινήσεις μία κουβέντα με οποιαδήποτε αφορμή. Μπορείς απλά να πεις ότι ψάχνεις ένα μαγαζί. Μπορεί να δεις κάποια σε μία βιτρίνα και να της μιλήσεις για τα ρούχα που κοιτάτε στη βιτρίνα. Μπορείς κάλλιστα να της πιάσεις κουβέντα για το σάντουιτς που τρώει! Πραγματικά, μπορείς να της μιλήσεις για το οτιδήποτε.Φλερτ στο δρόμο: Ευκολότερο απ’ ότι νομίζεις

Λιγότερο άγχος, περισσότερη προσοχή

Ακριβώς επειδή δεν είναι μπαράκι, δεν κάθεται κόσμος στα διπλανά τραπέζια για να σε κοιτάζει και να σου προκαλεί αμηχανία, ούτε θα έρχεται κάθε τρία λεπτά ο σερβιτόρος να σου πάρει παραγγελία. Εύκολα πράγματα. Από την άλλη όμως, μπορεί η κοπέλα που μίλησες για να φλερτάρεις να μην έχει διάθεση για φλερτ, αυτό το σέβεσαι, την ευχαριστείς και προχωράς.

Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις για φλερτ στο δρόμο

Μπορεί να έχει πολλά καλά το φλερτ στο δρόμο, αλλά έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες που πρέπει να προσέξεις για να σου πάει καλά.

Καταρχήν, σε εμπορικούς δρόμους οι περισσότεροι βγαίνουν για να ψωνίσουν. Είναι καλό να το θυμάσαι όταν σταματήσεις κάποια με πέντε τσάντες στα χέρια, γιατί θα είναι δύσκολο να μείνει ώρα εκεί με όλο αυτό το βάρος.

Επίσης, αν έχει βγει για ψώνια, σημαίνει ότι έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση, άρα κινείται γρήγορα. Αν σκοπεύεις να τη σταματήσεις, πρέπει να το κάνεις με σεβασμό και τακτ. Χρησιμοποίησε τη φωνή σου.

Να θυμάσαι ότι, ειδικά σε κεντρικούς δρόμους, υπάρχουν διάφοροι πλανόδιοι που κυνηγάνε κόσμο για να του πουλήσουν πράγματα, για να προσφέρουν αρώματα ή υπηρεσίες, για να ζητιανέψουν και οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Αν δε θες να σε περάσει για κάποιον τέτοιο και να σου πει κάτι του στυλ «Δεν ενδιαφέρομαι» ή «Συγγνώμη, δεν έχω ψιλά», τότε άλλαξε τη στάση του σώματος σου και τη φωνή σου. Δες πως μιλάνε αυτοί και τί λένε και απόφυγε να κάνεις το ίδιο.

Το φλερτ στο δρόμο είναι ευχάριστο και ευκολότερο απ’ ότι νομίζεις. Γιατί δεν το δοκιμάζεις για να δεις;

Αν πιστεύεις ότι θα σε δυσκολέψει σα διαδικασία, τότε μπορείς να έρθεις να σου δείξουμε πως γίνεται.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!