Ποιο είναι το Καλύτερο Μέρος για να Γνωρίσεις Γυναίκες; - Men's Bible

Ποιο είναι το Καλύτερο Μέρος για να Γνωρίσεις Γυναίκες;

Ποιο είναι το Καλύτερο Μέρος για να Γνωρίσεις Γυναίκες;

Λαμβάνουμε από αρκετούς φίλους του site μηνύματα του τύπου “Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις γυναίκες;”

Η αλήθεια είναι πως αν έχεις καλλιεργήσει τις σωστές δεξιότητες, γυναίκες μπορείς να γνωρίσεις οπουδήποτε.

Και πραγματικά αν κάποιος θέλει να φλερτάρει και να κάνει γνωριμίες δεν πρέπει να έχει το μέρος ως δικαιολογία για να μένει άπραγος. Ελεύθερες και αξιόλογες γυναίκες μπορείς να συναντήσεις κυριολεκτικά παντού.

Και το που μένεις δεν πρέπει να σε αποτρέπει από το να γνωρίζεις γυναίκες και να βγαίνεις ραντεβού.

Ωστόσο, το που ψάχνεις επηρεάζει και το τι θα βρεις. Ο τύπος γυναίκας που γνωρίζεις συνδέεται άμεσα με την τοποθεσία και το που κάνεις τις γνωριμίες αυτές.

Ελεύθερες κοπέλες μπορείς να βρεις παντού, ειδικά αν μένεις σε κάποια μεγάλη πόλη, όμως το να βρεις κάποια με την οποία να είστε συμβατοί και να περνάτε καλά μαζί, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το που θα τη γνωρίσεις.

Πώς να γνωρίσεις γυναίκες που είναι ο τύπος σου

Πριν βγεις έξω να γνωρίσεις γυναίκες και να τις φλερτάρεις, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις τι είδους γυναίκες ψάχνεις.

Ναι, το ξέρω, θες να είναι εμφανίσιμη όμως τι άλλο επιθυμείς από μια γυναίκα; Τι σου αρέσει σε μια κοπέλα; Ποια χαρακτηριστικά θέλεις να έχει και ποια όχι;

Ελεύθερες γυναίκες υπάρχουν παντού, αλλά ένας άνδρας αξίας δεν αναζητά απλά μια οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά μια γυναίκα με την οποία να είναι συμβατός.

Το να τρέχεις πίσω από οποιαδήποτε κοπέλα σε κάνει να δείχνεις απελπισμένος και δεν ικανοποιεί καν τη βασική και ανθρώπινη ανάγκη της συντροφικότητας.

Πριν λοιπόν βγεις για να γνωρίσεις γυναίκες και να φλερτάρεις θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις ποια είναι τα κριτήρια σου και τι είδους γυναίκες θες να γνωρίζεις.

Αυτά τα κριτήρια θα καθορίσουν και το που θα ψάξεις.

Θες όταν πας στο καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις γυναίκες, να είσαι έτοιμος να μαγνητίσεις το ενδιαφέρον τους; Δες εδώ

Τα βασικά μέρη που μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες

Υπάρχουν κάποια βασικά μέρη στα οποία μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες, ειδικά αν είσαι αρχάριος και τώρα κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο να μάθεις το φλερτ ως δεξιότητα.

Αυτά τα βασικά μέρη είναι τα εξής:

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρη στα οποία μπορείς να βρεις αρκετές κοπέλες οι οποίες είναι σε γενικές γραμμές ευδιάθετες και σε διάθεση για παιχνίδι και φλερτ.

Από εκεί και πέρα μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες που ενδιαφέρονται για φλερτ σε μέρη όπως σουπερμάρκετ, βιβλιοπωλεία, εμπορικούς δρόμους κλπ.

Το θέμα είναι να διαλέξεις το σωστό μέρος για εσένα, αυτό είναι και το καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις ελεύθερες γυναίκες που είναι συμβατές μαζί σου.

Αν το κάνεις αυτό, οι πιθανότητες επιτυχίας σου θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερες γιατί ήδη θα υπάρχουν κάποια πράγματα κοινά.

Μήπως το διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις γυναίκες;

Το να γνωρίζεις γυναίκες μέσω κάποιου site  γνωριμιών δεν είναι κάτι κακό, αλλά δεν είναι και απαραίτητα καλό.

Πέρα από το γεγονός πως παίζεις εκτός έδρας, σε ένα περιβάλλον που μια γυναίκα δέχεται εκατοντάδες μηνύματα από άνδρες, στην πραγματικότητα το να γνωρίζεις γυναίκες διαδικτυακά μπορεί να κάνει ζημιά στις κοινωνικές σου δεξιότητες.

Επίσης, οι διαδικτυακές γνωριμίες τείνουν να είναι περισσότερο επιφανειακές και η κουβέντα να μένει περισσότερο σε επιφανειακά θέματα.

Είναι πολύ καλύτερο να κρατήσεις τα site γνωριμιών ως συμπλήρωμα στο ταξίδι σου για εκείνες τις ημέρες που πραγματικά δεν μπορείς να βγεις έξω και να τριφτείς κοινωνικά.

Αλλιώς πάντα να προτιμάς τη γνωριμία από κοντά.

Φιλτράρεις πιο εύκολα και πιο άμεσα τις γυναίκες που γνωρίζεις και δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν η κοπέλα με την οποία μιλάς είναι όντως αυτό που λέει ότι είναι.

Άλλωστε δεν είμαστε φτιαγμένοι για να επικοινωνούμε πίσω από μια οθόνη. Χρειαζόμαστε πραγματική αλληλεπίδραση για να ζυγίσουμε το άτομο που έχουμε απέναντί μας.

Με λίγα λόγια λοιπόν, όχι, το διαδίκτυο δεν είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις γυναίκες.Φλερτάροντας σε μεγάλα Φεστιβάλ

Δεν αρκεί απλά να μιλάς σε γυναίκες

Το γεγονός πως μια γυναίκα είναι ελεύθερη και δείχνει πως θέλει να κάνει μια γνωριμία, δε σημαίνει πως θα ενδιαφέρεται και για μια γνωριμία μαζί σου.

Είναι γεγονός πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, καθώς όλοι μας διαφέρουμε σε κάποιο βαθμό, σε αξίες, στόχους, προτιμήσεις, απόψεις κλπ.

Ελεύθερες γυναίκες λοιπόν υπάρχουν παντού αλλά θα πρέπει να ξέρεις που συχνάζουν εκείνες με τις οποίες μπορείς να κάνεις κλικ πιο εύκολα.

Για αυτό το λόγο αναρωτήσου:

Ποια είναι τα χόμπι σου και τα ενδιαφέροντα σου;

Με τι είδους γυναίκες έβγαινες στο παρελθόν; Τι σε έλκυε ερωτικά πάνω τους; Τι κοινό έχουν;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εμπειρίες του παρελθόντος ως αφετηρία για το τι σου αρέσει σε μια γυναίκα.

Αν είχες επιτυχία με έναν συγκεκριμένο τύπο γυναικών, κράτα το στο μυαλό σου όταν αναρωτιέσαι που μπορείς να βγεις για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Διεύρυνε τους ορίζοντες σου

Φυσικά το γεγονός πως θέλουμε να έχουμε συγκεκριμένα κριτήρια είναι πολύ σημαντικό και βασίζεται στο ότι ξέρουμε τι θέλουμε από μια γυναίκα και τι όχι.

Κάποιοι άνδρες όμως είναι πολύ καλοί στο να γνωρίζουν έναν συγκεκριμένο τύπο γυναικών. Ωστόσο οι περισσότερες από αυτές τις γνωριμίες είναι βραχυπρόθεσμές.

Αν λοιπόν βλέπεις πως ελκύεις έναν συγκεκριμένο τύπο γυναικών, με τον οποίο όμως δε μπορείς να μείνεις μακροπρόθεσμα μαζί, τότε είναι ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου.

Άρχισε να βγαίνεις σε διαφορετικά μέρη και να μιλάς με γυναίκες διαφορετικές από εκείνες με τις οποίες συνήθιζες μέχρι τώρα.

Μεγάλο κομμάτι του να έχεις κριτήρια, είναι να έχεις αρκετές διαφορετικές εμπειρίες ώστε να γνωρίζεις εμπειρικά τι θες και τι όχι από μια ερωτική σχέση.

Για αυτό μη φοβηθείς να αλλάξεις κάποια στιγμή πορεία και να δώσεις ευκαιρίες και σε γυναίκες που διαφέρουν από εκείνες που έλκυες ως τώρα.

Και αν νιώθεις πως θες ουσιαστική στήριξη και απαράμιλλη καθοδήγηση στην πορεία σου να εξασκηθείς στο φλερτ, στις κοινωνικές δεξιότητες και να εξελιχθείς ως άνδρας, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!