Γιατί δεν προσεγγίζουν για Φλερτ οι Γυναίκες τους Άνδρες; - Men's Bible

Γιατί δεν προσεγγίζουν για Φλερτ οι Γυναίκες τους Άνδρες;

Γιατί δεν προσεγγίζουν για φλερτ οι γυναίκες τους άνδρες;

Το «γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν προσεγγίζουν τους άνδρες;» ίσως ακούγεται μια εύλογη απορία. Ειδικά για κάποιον που αποφεύγει συστηματικά το φλερτ λόγω άγχους.

Όμως, δεν έχει σημασία πόσο πολύ αγχώνεσαι και πόσο θα προτιμούσες να έρθει η κοπέλα μπροστά σου, να σε φλερτάρει και να σου ζητήσει να βγείτε. Για να μπορέσεις να παίξεις επιτυχημένα στην ερωτική διαδικασία, θα πρέπει να παίξεις με τους υπάρχοντες κανόνες. Τους κανόνες που η ίδια η φύση έχει θέσει.

Το να «ξεκινά» ο άνδρας τον χορό του φλερτ, να κάνει πρώτος την κίνηση στο άγνωστο, έχει λογική και βάση.

Μπορεί να ζούμε σε μια εποχή που απέχει παρασάγγας από τον κόσμο που έζησε ο προϊστορικός άνθρωπος, όμως η βάση της ανθρώπινης ερωτικής και σεξουαλικής έλξης παραμένει η ίδια.

Αρκετοί σύγχρονοι άνδρες στέκονται σε πολύ συγκεκριμένους ορισμούς και γενικεύσεις για το τι ελκύει τις γυναίκες. Ωστόσο ο άνθρωπος όσο και αν έχει εξελιχθεί τεχνολογικά και πολιτισμικά, βιολογικά δε διαφέρει από τους μακρινούς προγόνους του.

Θέλει να δει αν έχεις θάρρος

Οι σύγχρονες γυναίκες ακόμα επιθυμούν άνδρες με αυτοπεποίθηση και συναισθηματική ωριμότητα και δύναμη. Άνδρες που να έχουν το θάρρος να προσεγγίζουν τις γυναίκες που επιθυμούν και να μη ντρέπονται για τον εαυτό τους.

Η σεξουαλική επιθυμία στηρίζεται σε αρχαία ένστικτα. Το ερωτικό ενδιαφέρον στη γυναίκα πυροδοτείται από την δυνατότητα του άνδρα για επιβίωση και θρίαμβο και όχι απλά από το πόσο ωραίος δείχνει.

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία λοιπόν είναι το αν είσαι άνδρας που μπορεί να παραμείνει δυνατός και ψύχραιμος και που μπορεί να επιβιώσει όταν η κατάσταση στραβώνει.

Οι γυναίκες έλκονται ενστικτωδώς από έναν πνευματικά και συναισθηματικά δυνατό άνδρα που δεν πτοείται από τις προκλήσεις της ζωής. Ωστόσο, αν μια γυναίκα προσέγγιζε έναν άνδρα, δε θα μπορούσε να είναι σίγουρη πως εκείνος θα είχε την αυτοπεποίθηση να τη προσεγγίσει από μόνος του και να τη φλερτάρει.

Και αν δεν έχει την αυτοπεποίθηση να το κάνει αυτό, αν αμφιβάλει για τον εαυτό του και την αξία του, πως θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στης προκλήσεις της ζωής;

Αντί λοιπόν μια γυναίκα να προσεγγίζει στα ίσια έναν άνδρα, ο οποίος μπορεί να βγει ανασφαλής και συναισθηματικά αδύναμος, προτιμά να περιμένει. Θέλει να την προσεγγίζουν εκείνοι που έχουν το θάρρος να το κάνουν.Γιατί δεν προσεγγίζουν για φλερτ οι γυναίκες τους άνδρες;

Οι περισσότερες γυναίκες δε θέλουν να φανούν εύκολες

Όταν προσεγγίσεις μια γυναίκα για να τη φλερτάρεις, μην περιμένεις από εκείνη να κάνει την όλη διαδικασία εύκολη για εσένα και το κάστρο να πέσει χωρίς κανένα εμπόδιο. Ενστικτωδώς θα θέλει να τεστάρει την αυτοπεποίθηση σου. Να δει αν πραγματικά έχεις τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζεις και αν όντως είσαι ένας συναισθηματικά δυνατός άνδρας.

Αρκετοί άνδρες κάνουν το λάθος να προσεγγίζουν μια κοπέλα και να ψάχνουν αμέσως για σημάδια που εκδηλώνουν ενδιαφέρον από μεριάς της. Και αν νιώσουν πως η κοπέλα δεν δείχνει άμεσο ενδιαφέρον, τότε φεύγουν νιώθοντας πως απορρίφθηκαν για μια ακόμα φορά.

Αυτό που οι άνδρες αυτοί δεν αντιλαμβάνονται, είναι πως επειδή η γυναικεία έλξη βασίζεται λιγότερο στα οπτικά ερεθίσματα σε σχέση με τους άνδρες, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δημιουργηθεί.

Επιπλέον, πολλές κοπέλες τεστάρουν τον άνδρα που θα τις φλερτάρει, για να δουν αν εκείνος θα χάσει εύκολα την αυτοπεποίθηση του και την πίστη του στον εαυτό του. Θέλουν να φιλτράρουν με λίγα λόγια τους άνδρες από τα αγόρια, γιατί πολύ απλά δεν επιθυμούν να καταλήξουν με έναν άνδρα ανασφαλή και συναισθηματικά αδύναμο.

Δεν μπορούν λοιπόν να κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη για εσένα, ειδικά όταν δε σε γνωρίζει από πριν, όπως συμβαίνει πχ σε μια προσέγγιση σε μπαρ. Και όταν εκείνη δε ξέρει τίποτα για εσένα και δεν έχει ιδέα τι έχεις καταφέρει και ποιος είσαι, θα χρειαστεί πρώτα να σε γνωρίσει και να τεστάρει την αυτοπεποίθηση σου πριν νιώσει έντονη έλξη.

Θες να περνάς τα τεστ με άνεση και αυτοπεποίθηση; Δες εδώ

«Ίσως εκείνη να κάνει κίνηση αν περιμένω»

Κάποιοι άνδρες ελπίζουν πως αν απλά περιμένουν αρκετά ή αν πετύχουν στην καριέρα τους, οι γυναίκες θα έρθουν από μόνες τους. Οι άνδρες αυτοί ελπίζουν πως εκείνες οι κοπέλες δε θα νοιάζονται για το αν δεν έχουν οι ίδιοι την αυτοπεποίθηση, την ωριμότητα και τη συναισθηματική δύναμη που χρειάζεται να διατηρηθεί η έλξη μέσα σε μια σχέση.

Αρκετοί από αυτούς καταφέρνουν να κάνουν μια σχέση, όμως συχνά αυτή δε κρατάει για πολύ. Υπάρχει λόγος που οι χωρισμοί και τα διαζύγια γίνονται όλο και συχνότερα.

Μια γυναίκα δεν θα υπομένει για πολύ καιρό έναν άνδρα που βγάζει ανασφάλεια. Πολλές σχέσεις διαλυθήκαν όταν η κοπέλα δεν ήθελε να συμβιβαστεί με έναν άνδρα με χαμηλή αυτοπεποίθηση και έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του. Δεν έχει σημασία αν είσαι ευγενικός και καλός μαζί της, αν εκείνη νιώθει ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου.

 

Το να προσεγγίζεις και να φλερτάρεις με κοπέλες είναι εύκολο για έναν άνδρα γιατί μπορεί να δημιουργήσει εύκολα έλξη μέσα από την προσωπικότητα του. Οι περισσότερες κοπέλες από την άλλη απλά περιμένουν κάποιον που έχει το θάρρος να τις πλησιάσει και να τις κάνει να νιώσουν συναισθήματα έλξης.

Σίγουρα κάποιες είναι πιο ενεργές σε αυτό το θέμα, όμως η πλειοψηφία θέλει να τη προσεγγίζουν οι άνδρες και όχι να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα.

Οι γυναίκες θέλουν να είναι ποθητές

Εμείς οι άνδρες στηριζόμαστε πάρα πολύ στα οπτικά ερεθίσματα για να νιώσουμε ερωτική έλξη για μια γυναίκα. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι γιατί αναζητάμε ενστικτωδώς πληροφορίες για την υγεία και την ικανότητα μια γυναίκας να φέρει στον κόσμο υγιή παιδιά.

Έτσι στον χορό της ανθρώπινης ερωτικής πολιορκίας, μια γυναίκα έχει ως βασικό της ένστικτο να φροντίζει την εικόνα της και να επιθυμεί να είναι ποθητή.

Αν ρίξεις μια ματιά σε όλες εκείνες της ερωτικές νουβέλες που διαβάζουν συχνά πυκνά οι γυναίκες, θα ανακαλύψεις ένα μοτίβο το οποίο επαναλαμβάνεται. Ένας άνδρας αξίας ο οποίος (άσχετα με την οικονομική του κατάσταση ή τη θέση του στη κοινωνία) έχει υψηλό status, ποθεί έντονα μια γυναίκα. Αυτός ο πόθος αρέσει στις γυναίκες.

Θέλουν να είναι επιθυμητές και για αυτό βάφονται και βγαίνουν έξω καλοντυμένες. Απλά δε θέλουν να είναι επιθυμητές από οποιονδήποτε αλλά από έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, θάρρος και σιγουριά. Έναν άνδρα που αποπνέει συναισθηματική δύναμη.

Για αυτό και το να ξοδεύει κάποιος ημέρες ολόκληρες στο γυμναστήριο για να χτίσει τους κοιλιακούς του είναι ανώφελο, αν δε μπορεί να κοιτάξει μια γυναίκα στα μάτια.

Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση να προσεγγίσεις τη κοπέλα που σ’ αρέσει

Το να πλησιάσεις μια κοπέλα για να τη φλερτάρεις είναι πανεύκολο όταν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην ικανότητα σου να της δημιουργήσεις συναισθήματα έλξης.

Για παράδειγμα αν γνωρίζεις πως όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα θα μπορείς να την κάνεις να νιώσει έλξη με την αυτοπεποίθηση σου, το χιούμορ σου και τη χαρισματική σου προσωπικότητα, τότε δε θα έχεις τίποτα να σε ανησυχεί.

Όταν ξέρεις πως να δημιουργήσεις έλξη τότε οι περισσότερες από της single γυναίκες που συναντάς θα θέλουν να γνωριστείτε περισσότερο.

Και αφού έχεις ζήσει και έχεις πάρει όλες αυτές τις εμπειρίες για ένα διάστημα τότε θα φτάσεις στο σημεία να γνωρίζεις μέσα σου πως είσαι αρκετός και με το παραπάνω.

Αντί λοιπόν να αισθάνεσαι νευρικός και αγχωμένος όταν θες να πλησιάσεις μια κοπέλα και να ρωτάς τον εαυτό σου: «Γιατί να μη προσεγγίζουν οι γυναίκες τους άνδρες;» απλά πλησίασε τη και φλέρταρε τη.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!