Επανασύνδεση με Πρώην: Πώς Αναζωπυρώνεις το Πάθος με μια παλιά Γνωριμία - Men's Bible

Επανασύνδεση με Πρώην: Πώς Αναζωπυρώνεις το Πάθος με μια παλιά Γνωριμία

Κωδικός Επανασύνδεση: Πώς Αναζωπυρώνεις το Πάθος με μια παλιά Γνωριμία;, Είσαι έτοιμος για Σοβαρή Σχέση;, Οι 3 καλύτερες συμβουλές για να χτίσεις μια ποιοτική Σχέση

Η επανασύνδεση με πρώην δεν είναι ούτε λάθος, ούτε κάτι κακό. Αρκεί να γίνεται για τους σωστούς λόγους.

Άλλωστε αν παίζεις σωστά το παιχνίδι του φλερτ, τότε θα συναντάς και θα φλερτάρεις με κοπέλες σε τακτική βάση. Το τηλέφωνο σου θα γεμίζει από καινούριες επαφές και θα μπαίνεις και στη διαδικασία να ακυρώνεις ραντεβού, γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνεις να βγεις με όλες.

Τα παραπάνω είναι σημάδια πως η κοινωνική σου ζωή είναι «ζωντανή» και πως έχεις εξελιχθεί πολύ από τότε που έκανες τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ.

Και αν δεν ήσουν έτοιμος για κάποια σχέση, τότε ενδεχομένως να έκανες ως τώρα αρκετές χαλαρές γνωριμίες με κοπέλες και να μάζεψες αρκετές εμπειρίες.

Ωστόσο τι γίνεται όταν αισθάνεσαι πως με κάποια από αυτές τις παλιές γνωριμίες θα ήθελες κάτι περισσότερο;

Κάποιες φορές χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις πως εκείνη την κοπέλα που γνώρισες πριν πέντε μήνες, αξίζει να την κρατήσεις στη ζωή σου. Και μπορεί να μην το αντιληφθείς μέχρι εκείνη να μην αποτελεί πλέον κομμάτι της ζωής σου.

Πως λοιπόν μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση με πρώην;

Κατά κάποιον τρόπο, το να επανασυνδεθείς με μια κοπέλα από το παρελθόν, είναι πιο περίπλοκο απ’ το να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Αν τα πράγματα τελείωσαν απότομα μεταξύ σας, τότε και εκείνη ενδέχεται να έχει κάποια αρνητικά συναισθήματα για εσένα. Ίσως εκείνη ήθελε τότε κάτι περισσότερο, ενώ εσύ όχι. Ή μπορεί πάλι η σχέση σας να τελείωσε με άσχημο τρόπο.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος για τον οποίο δεν συνεχίσατε, το πιθανότερο είναι πως δεν μπορείς να πιάσεις το κινητό σου, να της στείλεις μήνυμα και σε μια ώρα να είναι σπίτι σου.

Εκτός και αν έκανες κάτι πραγματικά χαζό, η κοπέλα θα σε ακούσει και θα ανταποκριθεί με κάποιο τρόπο, ίσως όμως όχι ιδιαίτερα ζεστό. Και γι’ αυτό χρειάζεται να γνωρίζεις πώς να κινηθείς όταν τελικά επανασυνδεθείτε.

Αντιμετώπισε την επανασύνδεση με πρώην σαν νέα γνωριμία

Μπορεί να είχατε κάποια σύντομη σχέση ή να κάνατε σεξ μερικές φορές όμως συναισθηματικά μπορεί να μην ήρθατε ιδιαίτερα κοντά.

Αν θες λοιπόν να ξαναγίνει κάτι μεταξύ σας, θα πρέπει πρώτα να την ξανακάνεις να νιώσει έλξη για εσένα. Αυτό σημαίνει πως ασχέτως αν γνωρίζεστε ήδη, θα πρέπει να της φερθείς σαν να πρόκειται για νέα γνωριμία και να τη φλερτάρεις από την αρχή.

Προσοχή όμως, ακριβώς επειδή έχεις ήδη φλερτάρει μαζί της, χρειάζεται αυτή τη φορά να μην επαναλάβεις τα ίδια πράγματα όπως την πρώτη φορά που τη γνώρισες. Βγείτε ραντεβού σε καινούργια μέρη, δοκιμάστε καινούργιες δραστηριότητες κλπ.

Αν πας να κάνεις ακριβώς τα ίδια με πέντε μήνες πριν που τη γνώρισες πρώτη φορά, τότε ενδέχεται να σε δει ως προβλέψιμο και να βαρεθεί.

Μην βασιστείς στις αναμνήσεις των όσων ζήσατε μαζί. Εστίασε στο να της δώσεις μια καινούρια εμπειρία.

Παραδέξου τα λάθη σου

Αν ενδεχομένως είχατε χαθεί επειδή εσύ έκανες κάποιο λάθος που προκάλεσε τριγμούς στη γνωριμία σας, καλό είναι να το παραδεχτείς.

Αρκετοί άνδρες έχουν την τάση να μην παραδέχονται τα λάθη τους και να μην απολογούνται καθώς πιστεύουν πως έτσι δείχνουν αδύναμοι.

Κάθε άλλο όμως.

Σε αυτή την περίσταση, το να παραδεχτείς πως έκανες ενδεχομένως κάποιο λάθος δείχνει πως έχεις αυτοπεποίθηση και πως μπορείς να αναγνωρίζεις τα σφάλματα σου. Δύο στοιχεία απαραίτητα για να χτίσεις εμπιστοσύνη, έλξη και άνεση.

Και μη νομίζεις πως με αυτόν τον τρόπο την απομακρύνεις. Κάθε άλλο. Της δείχνεις πως ήθελες να γίνει κάτι περισσότερο και πως νοιάζεσαι για αυτή τη γνωριμία.Κωδικός Επανασύνδεση: Πώς Αναζωπυρώνεις το Πάθος με μια παλιά Γνωριμία;

Δείξε την εξέλιξη σου

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό για μια γυναίκα από έναν άνδρα που παλεύει διαρκώς να κάνει τον εαυτό του καλύτερο.

Ίσως όταν την γνώρισες πρώτη φορά να μην ήσουν στην καλύτερη φάση της ζωής σου. Να ήσουν άνεργος, να έμενες με τους γονείς σου, να μην πρόσεχες τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου, να μην είχες καν κάποιο σκοπό ή στόχο για τον οποίο να ήθελες να παλέψεις.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι ευθύνη σου να της δείξεις αυτή τη διαφορά.

Ίσως έχεις γίνει πιο ανεξάρτητος και πιο υπεύθυνος. Ίσως έχεις αρχίζει να προσέχεις τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου περισσότερο. Ίσως έχεις ξεκινήσει νέα χόμπι και έχεις γίνει πιο δραστήριος και περιπετειώδης. Ίσως έχεις βρει στόχο και σκοπό στη ζωή σου και με πάθος και αφοσίωση παλεύεις να τους κατακτήσεις.

Οτιδήποτε και αν έχεις αλλάξει σε εσένα και τη ζωή σου θα χρειαστεί να της το επικοινωνήσεις με κάποιον τρόπο. Δε θες να κομπάζεις για τα κατορθώματα σου και τις επιτυχίες σου, αλλά ταυτόχρονα δε χρειάζεται να παριστάνεις και τον μετριοπαθή.

Δείξε της πόσο έχεις αλλάξει. Αν εκείνη νοιάζεται για εσένα θα είναι χαρούμενη που δουλεύεις με τον εαυτό σου και θα θέλει να γίνει μέρος της ζωής σου.

Θες να πετύχεις την επανασύνδεση με κάποια πρώην σου; Δες εδώ

Βεβαιώσου πως επιδιώκεις την επανασύνδεση με πρώην για τους σωστούς λόγους

Αν απλά θες να επανασυνδεθείς μαζί της για να κάνετε σεξ άλλη μια φορά, τότε το κάνεις για τους λάθος λόγους. Καλύτερα βγες έξω και γνώρισε μια κοπέλα που ψάχνει το ίδιο πράγμα με εσένα.

Το να περάσεις απλά μια νύχτα πάθους με κάποια παλιά γνωριμία περισσότερο θα θολώσει τη μεταξύ σας σχέση. Αν η κοπέλα ήθελε κάτι περισσότερο και εσύ την προσέγγισες ξανά απλά για να κάνετε σεξ, αυτό θα σε κάνει να δείχνεις κόπανος.

Δεν υπάρχει κάτι κακό με το να βρεθείτε για να κάνετε σεξ. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο πλευρές αναζητούν το ίδιο πράγμα.

Γνώριζε τις συνέπειες

Πριν της στείλεις εκείνο το μήνυμα που θα κάνει την αρχή για την επανασύνδεση με πρώην, κάνε ένα βήμα πίσω και συλλογίσου το αποτέλεσμα.

Αν πραγματικά σου αρέσει αυτή η κοπέλα και θες να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη γνωριμία σας, τότε εννοείται προχώρα. Αν όμως δεν είσαι σίγουρος ή θες να της στείλεις επειδή νιώθεις μόνος αυτόν τον καιρό, τότε άσε να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να σκέφτεσαι πιο καθαρά.

Όλοι μας παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις όταν νιώθουμε έντονα συναισθήματα ή αισθανόμαστε μόνοι. Όμως, το να προσπαθήσεις να ανάψεις ξανά μια παλιά φλόγα, είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς καλά και λογικά.

Αν δε θες πραγματικά να τα ξαναβρείτε με εκείνη την κοπέλα, τότε είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξαναεμφανιστούν οι λόγοι για τους οποίους είχατε απομακρυνθεί την πρώτη φορά.

Στην ουσία πρόκειται για σπατάλη χρόνου και ενέργειας και για τους δύο. Για αυτό τον λόγο σκέψου το καλά πριν επιδιώξεις την επαφή μαζί της.

Κομμάτι του να ανακαλύψεις τι πραγματικά σου αρέσει σε κάποια σύντροφο, είναι να μπορείς να βγεις με αρκετές κοπέλες και να τις συγκρίνεις μεταξύ τους.

Χρειάζεται χρόνος και εμπειρία για να δεις πως εκείνη η κοπέλα με την οποία βγαίνατε για λίγο πριν από ένα χρόνο ήταν η πιο χαρισματική, η πιο σέξι και η πιο απολαυστική κοπέλα που γνώρισες.

Και για αυτό το λόγο δεν είναι ούτε κακό, ούτε λάθος, να επιδιώξεις την επανασύνδεση με πρώην..

Απλά σιγουρέψου πως πραγματικά το θες και πως είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με την κοπέλα. Τα υπόλοιπά θα μπουν σε μια πορεία από μόνα τους.

Κι αν θες να σε βοηθήσουμε να την κάνεις να γυρίσει, έλα σε επαφή με τους Coach μας!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!