Πως να γνωρίσεις μεγάλες παρέες γυναικών - Men's Bible

Πως να γνωρίσεις μεγάλες παρέες γυναικών

Μάθε πως μπορείς να γνωρίσεις μεγάλες παρέες γυναικών

Άλλο ένα καλοκαίρι κοντοζυγώνει στο τέλος του και άλλη μία χρονιά που κάποιοι από εσάς δεν έκαναν κάτι για να γνωρίσουν κάποια κοπέλα. Φέτος είχα τη χαρά να επισκεφτώ διάφορα μέρη της Ελλάδας και να παρατηρήσω πολλές διαφορετικές καταστάσεις και παρέες ανθρώπων.

Το καλοκαίρι πάντα υπάρχει καλύτερη διάθεση, υπάρχει όρεξη για φλερτ, όλοι είναι πιο εμφανίσιμοι λόγω μαυρίσματος και περιποίησης. Αρκετοί άντρες κάνουν επιπλέον προσπάθεια και πολλές γυναίκες είναι πιο ανοιχτές στο θέμα του φλερτ.

Παρ’ όλα αυτά, κάποια μοτίβα συμπεριφορών παραμένουν τα ίδια ασχέτως εποχής, περιοχής ή καταστάσεων. Μεγάλες παρέες αντρών και μεγάλες παρέες γυναικών που χορεύουν και πίνουν χωρίς να έρχονται σε επαφή η μία με την άλλη.

Ας το πιάσουμε από την αρχή

Εφόσον κάθεσαι με την παρέα σου και πίνετε το ποτό σας και εφόσον βλέπεις ότι η απέναντι παρέα αποτελείται από τέσσερις ή πέντε γυναίκες που σας αρέσουν, γιατί να μην πάτε να συστηθείτε; Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από δύο παρέες που καταλήγουν να περνούν τη βραδιά μαζί.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όσο πιο μεγάλη είναι η παρέα των γυναικών, τόσο πιο εύκολη είναι η προσέγγιση. Μπορείς πάντα να πλησιάσεις την πιο κοντινή κοπέλα και να ξεκινήσεις απλή, χαλαρή κουβέντα. Τώρα εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις.

Αν θέλεις να φλερτάρεις μόνος σου, τότε πας συγκεκριμένα σε αυτή που σου αρέσει και παίζεις σόλο. Αν δεν είσαι σίγουρος και θες απλά να γνωρίσετε την παρέα, τότε προσεγγίζεις αυτήν που είναι πιο κοντά στη δική σας παρέα ή αυτή που φαίνεται ότι έχει «αποκοπεί» λιγάκι από τις υπόλοιπες.

Μπορείς να ανοίξεις την κουβέντα με κάτι αστείο που θα είναι και ελαφρύ πείραγμα, όπως «Τι έγινε, γιατί σε έχουν βάλει τιμωρία οι φίλες σου;», πάντα με παιχνιδιάρικη και ελαφριά διάθεση.

Η φυσική τάση του ανθρώπου είναι να αιτιολογεί και πολλές φορές να απολογείται, οπότε το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσει να σου δικαιολογηθεί. Εκεί μπορείς να ξεκινήσεις χαλαρή κουβέντα και στη συνέχεια μπορείς να την συστήσεις στην παρέα σου. Αυτό είναι πολύ εύκολο αν οι παρέες σας είναι δίπλα δίπλα. Αν η δική σου παρέα είναι πιο μακριά, τότε θα είναι σχετικά δύσκολο να την απομακρύνεις από την δική της.Μάθε πως μπορείς να γνωρίσεις μεγάλες παρέες γυναικών

Εναλλακτικά, μπορείς να συστηθείς και στην υπόλοιπη παρέα της κάνοντας ένα μικρό αστείο σχόλιο. Πρόσεξε τώρα, αν αυτή που γνώρισες δεν σου αρέσει, τότε δεν έχει νόημα να περάσεις όλη την βραδιά μιλώντας σε αυτή. Έχω δει περιπτώσεις αντρών που πέρασαν μία ώρα μιλώντας με κάποια, για να καταλήξουν στο τέλος να της πουν, «Ξέρεις, μου αρέσει η φίλη σου. Να κανονίσουμε όλοι μαζί να ξαναβγούμε».

Φυσικά και είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Οπότε, αφού γνωρίστηκες με την παρέα της, ξεκίνα να μιλάς με όλες, μέχρι να δεις ποια σου αρέσει (αν δεν την έχεις δει από την αρχή).

Κάνε ερωτήσεις γενικής φύσεως και χρησιμοποίησε λίγο χιούμορ. Σε αντίθεση με το one to one, εδώ θες να κρατήσεις το ενδιαφέρον όλης της παρέας. Είναι σημαντικό να προσέξεις να μην γίνεις διασκεδαστής. Δεν είσαι κλόουν και ο σκοπός σου δεν είναι να τις κάνεις να γελάσουν με τα ανέκδοτά σου. Θες απλά να ζεστάνεις την κατάσταση για να σε αποδεχτούν.

Θες να μάθεις τα μυστικά της επιτυχούς προσέγγισης; Δες εδώ

Ο ρόλος της δικής σου παρέας

Είναι απαραίτητο να έχεις υποστήριξη από την παρέα σου. Όσο γνωρίζεις τις κοπέλες, καλό είναι να σας προσεγγίσει και κάποιος από την δική σου παρέα και να τον συστήσεις.

Περιττό να σου πω ότι πρέπει να είναι άτομο που μιλάει και όχι κάποιος που στέκεται σε μία γωνία αμίλητος. Ο σκοπός είναι να ενωθούν οι παρέες σιγά σιγά, να γελάσετε, να γνωριστείτε και γενικά να περάσετε καλά. Βάζοντας έναν φίλο σου στην παρέα, θα σου πάρει ένα μέρος από το «φορτίο» και θα μπορέσεις να εστιάσεις σε αυτή που σου αρέσει. Αρκεί φυσικά να συνεννοηθείτε για να μην προσεγγίσετε την ίδια κοπέλα.

Σιγά σιγά, μπορείτε να ενώσετε τις δύο παρέες και ακόμη κι αν δεν προκύψει κάτι ερωτικό, θα έχετε περάσει ένα πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο βράδυ!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!