Φτιάξε ένα δυνατό Προφίλ στο Instagram - Men's Bible

Φτιάξε ένα δυνατό Προφίλ στο Instagram

Φτιάξε ένα δυνατό προφίλ στο Instagram

Με τον περιορισμό της κίνησης και το κλείσιμο στα σπίτια μας, ήταν αναμενόμενο να αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση του instagram και των social media και κατ’ επέκταση και όλες οι άλλες πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται από τον κόσμο για να γνωρίσει γυναίκες.

Όσο κι αν δεν τα θέλουμε, όσο κι αν θεωρούμε ότι είναι χάσιμο χρόνου, αυτή τη στιγμή, τα social media είναι ο μοναδικός τρόπος να γνωρίσεις γυναίκες, εκτός κι αν στήσεις καραούλι στο σούπερ μάρκετ, πίσω από τον πάγκο με τα λαχανικά.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, εδώ θα μιλήσουμε για το Instagram, κυρίως γιατί είναι ευρέως διαδεδομένο και γιατί έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Γιατί το Instagram;

Σε περίπτωση που ήσουν κάτω από έναν βράχο τα τελευταία χρόνια, να σου πω ότι το Instagram είναι από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω. Μιλώντας για καθαρά νούμερα, το Instagram έχει 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε καθημερινή βάση. Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 14 στον πλανήτη το χρησιμοποιεί καθημερινά. Δεν το λες και λίγο.

Από αυτούς, 56% περίπου είναι γυναίκες. Το 80% από αυτές είναι εκτός Αμερικής. Ηλικιακά, 30% από αυτές είναι μεταξύ 18-24 ετών και 35% είναι μεταξύ 25-34 ετών.

Σε γενικές γραμμές, είναι το 6ο πιο διαδεδομένο εργαλείο και ανεβαίνει. Είναι δωρεάν, δεν έχει περιορισμούς, εκτός από το απόλυτο γυμνό και είναι πολύ εύκολο να το κλειδώσεις και να απομονωθείς αν το θελήσεις. Συνεπώς, είναι το καλύτερο εργαλείο για να δικτυωθείς και να συνδεθείς με γυναίκες από την περιοχή σου και από όλο τον κόσμο.

Πως μπορείς λοιπόν, να ανεβάσεις τον κόσμο που σε ακολουθεί και να φτιάξεις φανατικό κοινό;

Πως να χτίσεις ένα δυνατό προφίλ

#1 Φτιάξε παρουσία

Πρώτα από όλα, χρειάζεσαι παρουσία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ποστάρεις (δημοσιεύεις) συστηματικά υλικό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεβάζεις κάθε μέρα αλλά τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, αν θες να παραμείνεις ψηλά και να ασχολείται ο κόσμος μαζί σου. Οι καλύτερες μέρες είναι οι Τρίτες, οι Πέμπτες και λίγο λιγότερο οι Κυριακές.

#2 Κάνε καταπληκτικά posts

Τα posts σου πρέπει να κάνουν την διαφορά. Κανείς δεν θέλει να ακούει για αρνητικά θέματα, γκρίνιες και διαμαρτυρίες. Αν ήθελαν, θα έβλεπαν ειδήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις θετικά posts και σχόλια. Τα πιο κοινά και αποδεκτά, είναι posts για γυμναστική, διατροφή, ταξίδια και μόδα. Με εξαίρεση το τέταρτο, που είναι πιο εξειδικευμένο, μπορείς να ποστάρεις για τα υπόλοιπα με άνεση.

Γράψε για εμπειρίες, γεγονότα και στιγμές που σε ενθουσίασαν. Φρόντισε να συνοδεύεις κάθε σου post με μία καταπληκτική φωτογραφία. Τα posts με φωτογραφίες έχουν την μεγαλύτερη διάδραση και τραβάνε τα περισσότερα likes. Αντίστοιχα, συμπεριέλαβε το πρόσωπο σου στις φωτογραφίες γιατί αυτό θα σου ανεβάσει τα likes κατά 38%! Αυτό σημαίνει ότι μία φωτογραφία σου με χαμόγελο θα τραβήξει πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον των γυναικών.

Αν συμπεριλάβεις και «τοποθεσία» στο Post σου, τότε θα έχεις ακόμα περισσότερη διάδραση, καθώς θα θέλουν όλες να δουν που βρίσκεσαι. Τώρα, αν σε όλο αυτό προσθέσεις και ένα #hashtag, θα ανεβάσεις την διάδραση κατά 12,6% περισσότερο.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, θέλουμε ένα θετικό post, με φωτογραφία του προσώπου σου, τοποθεσία, και ένα hashtag, κάθε τρεις μέρες περίπου.

#3 Πως θα τραβήξεις τα βλέμματα των γυναικών;

Καλά όλα αυτά αλλά αν δεν με ξέρει ο κόσμος, πως θα με μάθει; Από τα 100 άτομα που έχω για followers;  Εδώ είναι το κόλπο λοιπόν.

Αντί να περιμένεις να σε δουν, κάνε πρώτος κίνηση και δες τους εσύ. Ξεκίνα να προσθέτεις στο λογαριασμό σου, γυναίκες που σου αρέσουν και σου τραβάνε το ενδιαφέρον. Ακόμα κι αν έχουν κλειστό το προφίλ τους, κάνε προσθήκη και εν καιρώ θα σε δεχτούν. Σε όσες σε δέχονται, μπες στο προφίλ τους και κάνε ένα με δύο likes το πολύ. Θες απλά να τραβήξεις το ενδιαφέρον τους.

Ξεκίνα να κάνεις τα posts σου και σιγά σιγά θα διαπιστώσεις ότι θα αρχίσουν να σου κάνουν likes και follow άτομα που δεν τα ξέρεις καθόλου.Φτιάξε ένα δυνατό προφίλ στο Instagram

#4 Γίνε advanced χρήστης

Για να απογειώσεις τελείως το προφίλ σου, ξεκίνα να κάνεις stories με ατάκες και ψηφοφορίες και ζήτα από τον κόσμο να σου πει την γνώμη του. Στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι πολλές γυναίκες θα σου στέλνουν προσωπικά μηνύματα και θα θέλουν να μάθουν περισσότερα για εσένα.

Χρησιμοποίησε το προφίλ σου σαν κανάλι επικοινωνίας. Ανέβασε τις απαντήσεις που θα σου στείλουν και κάνε προσθήκη το άτομο που σου έστειλε την απάντηση, για να ανεβάσεις την διάδραση σου με τον κόσμο.

Είναι καλύτερο να έχεις μία θεματολογία και να γράφεις για ένα συγκεκριμένο θέμα παρά να έχεις πολλά διαφορετικά θέματα, εκτός κι αν μπορείς να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κόσμου, άσχετα με το τι γράφεις.

#5 Τι να αποφύγεις

Όπως είπαμε παραπάνω, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να ακούσει για αρνητικά θέματα. Απόφυγε τις γκρίνιες, τις άσχημες φωτογραφίες και το βρίσιμο.

Αντίστοιχα, απέφυγε τις υπερβολικά γυμνές φωτογραφίες. Ειδικά αν δεν έχεις γραμμωμένο κορμί, καλό θα ήταν να κρατήσεις τις αποκαλύψεις για αλλού. Αν αποφασίσεις να δείξεις το σώμα σου, φρόντισε να το κάνεις με έναν τρόπο που δεν θα είναι χυδαίος ή απροκάλυπτος.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά του διαδικτυακού φλερτ; Δες εδώ

#6 Ξεκίνα συζητήσεις

Μην περιμένεις να σου στείλουν οι κοπέλες για να ξεκινήσεις κουβέντα μαζί τους. Δες ποιες σου κάνουν like και στείλε τους ένα μήνυμα που θα είναι κάτι του στυλ «Γεια σου Χ. Τι σου άρεσε στο post μου;»

Ξεκίνα χαλαρή κουβέντα μαζί της και μάθε μερικά πράγματα για εκείνη. Από εκεί κι έπειτα, κράτα την κουβέντα σε χαλαρό επίπεδο για μερικές μέρες, μέχρι να αρχίσει να ζεσταίνεται η επικοινωνία σας και να κανονίσεις να βρεθείτε από κοντά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!