Τι να αποφύγεις όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα που σου αρέσει - Men's Bible

Τι να αποφύγεις όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα που σου αρέσει

Τι να αποφύγεις όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα που σου αρέσει

Αν σου αρέσει μια κοπέλα και δεν έχεις πολλές εμπειρίες στο φλερτ, είναι λογικό να αισθάνεσαι λίγο χαμένος και μετέωρος ως προς το τι πρέπει να κάνεις.

Και αυτός ο προβληματισμός εντείνεται ακόμα περισσότερο από τις διάφορες γνώμες που μπορεί να ακούς τριγύρω, καθώς υπάρχουν διάφοροι μύθοι σχετικά με το φλερτ και τις σχέσεις γύρω από τα δύο φύλα.

Και ίσως ο πιο επίμονος μύθος από αυτούς, και ο πιο επικίνδυνος για εσένα, είναι εκείνος που λέει πως μόνο αν είσαι κακό παιδί απολαμβάνεις ερωτικές κατακτήσεις και την γυναικεία επιβεβαίωση.

Ο μύθος αυτός φυσικά δεν αποτελεί πραγματικότητα και η ασπρόμαυρη δυιστική οπτική που τον χαρακτηρίζει αγνοεί παρασάγγας τις άπειρες αποχρώσεις του γκρι που υπάρχουν ενδιάμεσα.

Βλέπεις, το κλασσικό λάθος που κάνει ο μέσος άνδρας είναι να εξισώσει την πειθήνια συμπεριφορά και την εξύψωση της ομορφιάς μιας γυναίκας με την «καλή» συμπεριφορά, που αν το ψάξεις βαθύτερα θα δεις πως δεν είναι και τόσο καλή.

Και το άλλο λάθος είναι πως εστιάζει τόσο πολύ στα παραδείγματα των κακών παιδιών που αγνοεί όλους εκείνους τους άνδρες που δεν είναι κακά παιδιά και όμως κάνουν το ίδιο ή και περισσότερο σεξ από τα πρώτα.

Αν όμως δεν πρέπει να δείξεις «καλό» παιδί και να μην παριστάνεις και το κακό παιδί, τότε πως θα πρέπει να φερθείς και να κινηθείς για να κατακτήσεις την κοπέλα που σου αρέσει;

Τα ακόλουθα έξι βήματα θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα μπούσουλα και να βρεις τον δρόμο σου στη διαδικασία του φλερτ.

#1 Μην προσπαθείς να την κάνεις να σε συμπαθήσει πριν εκείνη έλκεται ερωτικά από εσένα

Ίσως το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνει στο φλερτ ο μέσος άνδρας, είναι πως δεν έχει κάποια στρατηγική. Προσπαθεί να κάνει την κοπέλα να τον συμπαθήσει και λειτουργεί με βάρκα την ελπίδα πως εκείνη θα πει «εντάξει, καλός είναι, ας κάνω σεξ ή σχέση μαζί του».

Ωστόσο είναι γεγονός στο φλερτ πως αυτό που μετράει είναι το πως κάνεις την κοπέλα να νιώθει. Για αυτό το λόγο η δημιουργία ερωτικής έλξης προηγείται του να βρείτε κοινά και να συνδεθείτε συναισθηματικά.

Για να δημιουργήσεις αυτή την έλξη χρειάζεται πρώτα να είσαι ανοιχτός με τον εαυτό σου και να είσαι σε θέση δείξεις τις προθέσεις σου. Το άγγιγμα, η οπτική επαφή, η γλώσσα του σώματος, τα λεγόμενα σου και η εν γένει συμπεριφορά σου, είναι τα όπλα σου σε αυτή τη πολιορκία.

Και αυτό που θα πρέπει να λένε για σένα είναι πως είσαι ένας άνδρας αξίας που δεν κρύβει τις προθέσεις του.

Αν σου αρέσει μια κοπέλα λοιπόν, δώσε πρώτα βάση στη δημιουργία ερωτικής έλξης και στο να εκφράσεις τις προθέσεις σου. Μην προσπαθείς απλά να την κάνεις να σε συμπαθήσει με την ελπίδα ότι θα κάνει σεξ μαζί σου γιατί το πολύ πολύ να γίνεται απλά φίλοι.

#2 Μην δείχνεις υπερβολική ευγένεια

Δεν υπάρχει κάτι λάθος με το να είσαι ευγενικός με μια κοπέλα. Ίσα ίσα μάλιστα που η ευγένεια πολλές φορές κερδίζει και ανοίγει πόρτες. Ωστόσο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είσαι ευγενικός και στο να είσαι το χαλάκι της πόρτας.

Η υπερβολή ποτέ δεν είναι καλή και αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Θες να δείχνεις πως είσαι άνθρωπος που λαμβάνει υπ’ όψιν του τους άλλους όμως αυτό διαφέρει από το να είσαι κάποιος που αγνοεί τις δικές του ανάγκες για να καλύψει τις ανάγκες των άλλων.

Αυτό ισχύει γενικά για τις ανθρώπινες επαφές και ισχύει διπλά για τη διαδικασία του φλερτ. Ο λόγος είναι πως μια γυναίκα ελκύεται από την αρρενωπότητα και τον συναισθηματικό δυναμισμό ενός άνδρα.

Όμως όταν ένας άνδρας της φέρεται υπερβολικά ευγενικά και είναι διαθέσιμος να αγνοήσει τις δικές του ανάγκες για να καλύψει τις δικές της, τότε κάθε άλλο παρά συναισθηματικό δυναμισμό δείχνει.

Να δείχνεις ευγένεια λοιπόν, αλλά να μην το παρακάνεις.Τι να αποφύγεις όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα που σου αρέσει

#3 Μην το παίξεις φίλος της

Αυτή η τάση αρκετών ανδρών να δρουν χωρίς πλάνο και με έναν τρόπο που να μη τους φέρνει σε δύσκολη θέση έχει οδηγήσει αρκετούς στη λεγόμενη ζώνη του θανάτου. Ή, όπως αλλιώς λέγεται, στη ζώνη φιλίας.

Η λογική από πίσω είναι πολύ απλή, θέλουν να μην απορριφθούν. Πιστεύουν πως αν είναι δίπλα στην κοπέλα για αρκετό καιρό και την εξυπηρετούν, τη συμβουλεύουν και την υποστηρίζουν στις δύσκολες στιγμές της τότε εκείνη θα αντιληφθεί πως ο ιδανικός της σύντροφος ήταν μπροστά στα μάτια της και θα θέλει να κάνει σεξ μαζί του.

Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στις ταινίες όμως, φαντασία και πραγματικότητα διαφέρουν. Για μια γυναίκα ο φίλος και ο εραστής αποτελούν δύο διαφορετικές κατηγορίες.

Αν λοιπόν σου αρέσει μια κοπέλα τότε πρέπει να είσαι σε θέση να ρισκάρεις. Ο άνδρας αξίας παίρνει πρωτοβουλίες και να κάνει το βήμα προς την αβεβαιότητα και το κενό.

Αντί να το παίξεις φίλος της δείξε τις προθέσεις σου και δημιούργησε μέσα της αισθήματα έλξης.

Θες μάθεις να προκαλείς την ερωτική έλξη στις γυναίκες; Δες εδώ

#4 Δες την αξία σου ως ίση με τη δική της

Το προπατορικό αμάρτημα όλων των ανδρών που ζορίζονται στο φλερτ είναι πως τοποθετούν μόνοι τους τον εαυτό τους πιο κάτω από την κοπέλα. Θαμπώνονται από την ομορφιά της και της προσφέρουν τον κόσμο ολόκληρο με την ελπίδα πως εκείνη θα τους δώσει μια ευκαιρία.

Αυτό το κενό ανάμεσα στην αξία της κοπέλας και την αξία του άνδρα που υπάρχει στο μυαλό του άνδρα βγαίνει προς τα έξω. Προβάλλεται με τη συμπεριφορά του, τον τρόπο με τον οποίο την κοιτάει ή την αποφεύγει και με τον τρόπο τον οποίο της μιλάει.

Και ακόμα και αν προσπαθήσει να παριστάνει κάτι διαφορετικό, η αλήθεια πάντα βγαίνει προς τα έξω. Καθώς η γυναίκα μπορεί εύκολα να καταλάβει αν ο άνδρας δεν έχει την αυτοπεποίθηση την οποία δηλώνει ότι έχει.

Ο πιο εύκολος τρόπος να λύσεις αυτό το πρόβλημα είναι να δεις τον εαυτό σου και την κοπέλα όπως πραγματικά είναι. Ως δύο ανθρώπους, που μπορεί ή μπορεί και να μην ταιριάζουν.

#5 Μην περιμένεις πάρα πολύ μέχρι να κάνεις την κίνηση σου

Για να παίξεις καλά στο φλερτ χρειάζεται να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να έχεις υπομονή. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να περιμένεις και πάρα πολύ. Η ερωτική έλξη μοιάζει λίγο με νερό που βράζει. Αν μείνει για πολύ ώρα εκτός φωτιάς τότε σταδιακά θα αρχίσει να κρυώνει και να χάνει τη θερμοκρασία του.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ερωτικές σχέσεις. Αν μια κοπέλα έχει δείξει ενδιαφέρον αλλά καθυστερήσεις ή περιμένεις πολύ για να κινηθείς ρισκάρεις να χάσεις το ενδιαφέρον της.

Αντίθετα από τη στιγμή που μια γυναίκα ελκύεται από εσένα και στο δείχνει περιμένει να της δείξεις πως μπορείς να πάρεις την ευθύνη και να κλιμακώσεις ερωτικά.

Είναι δική σου δουλειά να δημιουργήσεις τις συνθήκες για το πρώτο φιλί και την ερωτική ένταση που θα την κάνουν να πει ναι σε μια βόλτα από το σπίτι σου.

Ακόμα και αν μια κοπέλα είναι ουδέτερη απέναντι σε εσένα, όσο πιο πολύ καθυστερείς και περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο αυτή θα σε δει, το πολύ, ως πιθανό φίλο αντί για ένα πιθανό ερωτικό σύντροφο.Τι να αποφύγεις όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα που σου αρέσει

#6 Μην δείχνεις έλλειψη αυτοπεποίθησης

Κάθε φορά που διστάζεις, που δείχνεις αναποφάσιστος, που αποφεύγεις κάτι που σε αγχώνει προβάλεις έλλειψη σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Και κάθε φορά που μια κοπέλα σε βλέπει σε αυτή την κατάσταση, τα οποιαδήποτε αισθήματα έλξης που τρέφει για σένα σβήνουν.

Αντίθετα θες η κοπέλα να σε βλέπει να τολμάς, να ηγείσαι και να λαμβάνεις αποφάσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Τώρα βέβαια θα με ρωτήσεις τι κάνεις αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση.

Στην πραγματικότητα η αυτοπεποίθηση είναι μια πολύ ευρεία έννοια και κάτι πολύ σχετικό. Μπορεί πχ, να έχεις αυτοπεποίθηση στο αγαπημένο σου χόμπι και σε οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό και να μην έχεις αυτοπεποίθηση στις κοινωνικές σου ικανότητες.

Για αυτό το λόγο μίλα με πάθος για πράγματα για τα οποία γνωρίζεις αρκετά και να φρόντισε να βρεθείς με την κοπέλα σε ένα περιβάλλον το οποίο μπορείς να επιδείξεις αυτή την άνεση και τη σιγουριά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!