Να την Φιλήσω στο Πρώτο Ραντεβού ή όχι; - Men's Bible

Να την Φιλήσω στο Πρώτο Ραντεβού ή όχι;

Να την Φιλήσω στο πρώτο ραντεβού ή όχι;

«Θα βγω με μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ. Είναι καλύτερο να την φιλήσω στο πρώτο ραντεβού ή να το αφήσω και να κάνω κίνηση στο δεύτερο;»

Αυτή είναι μια κλασική ερώτηση που δέχομαι συχνά. Αρκετοί άνδρες νιώθουν μπερδεμένοι για το τι να κάνουν και πως να διαχειριστούν το πρώτο ραντεβού με κάποια κοπέλα.

Και είναι λογικό. Η κίνηση για το πρώτο φιλί δημιουργεί άγχος και σε φέρνει αντιμέτωπο με την πιθανότητα απόρριψης.

Όπως συμβαίνει με όλες τις συμπεριφορές που μας βγάζουν από την άνεση μας, ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να τις κάνουμε όσο πιο ανώδυνα και με όσο καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται.

Σε γενικές γραμμές κάθε κοπέλα είναι διαφορετική.

Κάποιες θα θέλουν περισσότερο χρόνο να νιώσουν άνετα μαζί σου μέχρι να φιληθούν, άλλες πάλι μπορεί να ξενερώσουν μαζί σου αν σε δουν να διστάζεις και να καθυστερείς πολύ να κάνεις την κίνησή σου.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλύτερο για εσένα να κάνεις την κίνηση σου στο πρώτο ραντεβού, εφόσον φυσικά διαπιστώσεις ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται. Σε καμία περίπτωση δεν θες να περάσεις τα όρια και να την πιέσεις.

Και αυτό για τους εξής λόγους:

«Να την φιλήσω στο πρώτο ραντεβού;»

#1 Κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου

Τα περισσότερα πρώτα ραντεβού δε δηλώνονται ως τέτοια. Δε λες στην κοπέλα «έλα να σε βγάλω πρώτο ραντεβού να δούμε αν ταιριάζουμε και αν μας βγει θα σε φιλήσω στο πρώτο ραντεβού».

Τις περισσότερες φορές δηλώνονται ως απλές έξοδοι για καφέ ή ποτό. Ειδικά στις περιπτώσεις που με την κοπέλα γνωρίζεστε μέσω κοινωνικού κύκλου.

Αυτό γενικά είναι καλό, καθώς δημιουργεί λιγότερη πίεση και στους άνδρες και στις γυναίκες. Ωστόσο κάνει τα πράγματα λίγο πιο ασαφή και αόριστα και αν δεν προσέξεις, εύκολα η γνωριμία παίρνει μια φιλική κατεύθυνση.

Το να κάνεις την κίνησή σου να φιλήσεις την κοπέλα, ξεδιαλύνει την ομίχλη και κάνει τις προθέσεις σου ξεκάθαρες και ορατές. Φυσικά πάντα σέβεσαι την κοπέλα με την οποία έχεις βγει και τα όρια της.

Αυτό είναι καλό και για τους δυο σας.

Η κοπέλα καταλαβαίνει ότι δεν τη βλέπεις φιλικά και δεν σκοπεύεις να γίνεις φίλος της.

#2 Πέρα από τις λέξεις χρειάζονται και πράξεις εφόσον ενδιαφέρονται και οι δύο

Μπορείς να δείξεις τις προθέσεις σου με λόγια, λέγοντας κάτι του στυλ «μου αρέσεις» ή κάνοντας κάποιο κομπλιμέντο.

Mπορείς επίσης να δείξεις τις προθέσεις σου με πράξεις, πχ με το άγγιγμα ή κάνοντας την κίνηση να τη φιλήσεις.

Τι πιστεύεις ξεκαθαρίζει με εντονότερο τρόπο πως νιώθεις και δημιουργεί εντονότερα συναισθήματα;

Προφανώς το δεύτερο. Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα απ’ τις λέξεις.

Προσοχή όμως, δε λέω να κάνεις την κίνηση να τη φιλήσεις στο ξεκάρφωτο χωρίς να έχεις προετοιμάσει το έδαφος. Όχι.

Χρειάζεται πρώτα να χτίσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα και γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις κάνει κομπλιμέντα και να έχεις δείξει τις προθέσεις σου και με λεκτικούς τρόπους και να σου έχει επικοινωνήσει και εκείνη το ενδιαφέρον της.

Ωστόσο, επειδή στο φλερτ χρειάζεται να δημιουργείς έντονα συναισθήματα και να μην αφήνεις χλιαρές εντυπώσεις, δεν αρκεί να μένεις στα λόγια. Χρειάζονται πράξεις.

Αν θες να την κάνεις να ενθουσιαστεί μαζί σου, τότε θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις την απόρριψη.Πώς να ελευθερωθείς από τη φιλική ζώνη (χωρίς να παρεξηγηθείτε), Να την Φιλήσω στο πρώτο ραντεβού ή όχι;

#3 Βοηθάει στη δημιουργία ενός ωραίου προφίλ

«Έκανα κίνηση να τη φιλήσω στο πρώτο ραντεβού αλλά μου γύρισε το μάγουλο».

Κάποιο παρερμηνεύουν την επιθυμία της κοπέλας και βλέπουν στην πράξη ότι δεν ενδιαφέρεται.

Δεν έγινε κάτι. Σέβεσαι το “όχι” και συνεχίζεις τη συζήτηση. Όμως πολλοί αφήνουν αυτή την άρνηση να τους επηρεάσει.

Συνήθως αυτό συμβαίνει γιατί επικεντρώνονται στο να πουν κάτι έξυπνο για να εντυπωσιάσουν και καταλήγουν να μη μιλούν πολύ για τον εαυτό τους και να μην ανοίγονται ιδιαίτερα.

Έτσι, η κοπέλα νιώθει ότι δε γνωρίζει αρκετά τον άνδρα για να προχωρήσει μαζί του.

Αν πάντως το κάνεις σωστά, με σεβασμό και αφού δεις ότι η κοπέλα νιώθει άνετα, βγάζει δυναμισμό και δείχνει θετικά στοιχεία για εσένα.

Πριν τη φιλήσεις διάβασε τα σημάδια

Σε όλα τα στάδια του φλερτ είναι πολύ σημαντικό να παρατηρείς και να προσέχεις τα σημάδια που σου στέλνει η κοπέλα με τα λόγια της και με τη γλώσσα του σώματός της.

Δείχνει ενδιαφέρον για εσένα; Γελάει με τα πειράγματα και τα αστεία σου; Σε αγγίζει καθόλου; Νιώθει άνετα μαζί σου;

Χρειάζεται να αντιληφθείς αν ενδιαφέρεται για εσένα και αν νιώθει άνεση μαζί σου πριν κάνεις την κίνησή σου.

Επίσης κάνε λίγα κομπλιμέντα για χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που σου αρέσουν και άγγιζε την πότε πότε σε κοινωνικά αποδεκτά σημεία, πχ μπράτσο, ώμο κλπ, καθώς μιλάτε και χωρίς να ξεπερνάς τα ορια ή να την πιέζεις.

Οι κινήσεις αυτές σε βοηθούν να προετοιμάσεις το έδαφος για το πρώτο φιλί αλλά εκτός απ’ αυτό σε βοηθούν να δοκιμάσεις τα νερά και να καταλάβεις απ’ τις αντιδράσεις της πως νιώθει η κοπέλα για εσένα.

Επίλογος

Το να φιλήσεις την κοπέλα στο πρώτο ραντεβού είναι πιο εύκολο και εφικτό απ’ ότι ίσως νομίζεις.

Μη ξεχνάς πως κι εκείνη, για να μπει στον κόπο να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια για να καλλωπιστεί και να βγει μαζί σου, σε βλέπει θετικά.

Δε θα έβγαινε με κάποιον τον οποίο αντιπαθούσε. Το πως όμως θα εξελιχθούν τα πράγματα από εκεί και πέρα είναι συνάρτηση αρκετών παραγόντων.

Και το αν θα διαβάσεις σωστά τα σημάδια και θα πάρεις τη πρωτοβουλία είναι ένας απ’ αυτούς.

Θες να μάθεις περισσότερα για το πως να κάνεις τα ραντεβού σου πιο επιτυχημένα; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!