Οι 5 ατάκες που πρέπει να αποφύγεις αν θες να ρίξεις γυναίκα - Men's Bible

Οι 5 ατάκες που πρέπει να αποφύγεις αν θες να ρίξεις γυναίκα

Οι 5 ατάκες που πρέπει να αποφύγεις αν θες να ρίξεις γυναίκα

Ποιές ατάκες έχει πει κατα καιρούς, για να πιασεις κουβέντα σε μια γυναίκα;

Μπορεί να έχεις φλερτάρει στο παρελθόν και να πήγε καλά, μπορεί να είσαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και ταυτόχρονα εμφανίσιμος, αλλά όταν βλέπεις μια κοπέλα που σου αρέσει και θέλεις να της μιλήσεις κολλάς.

Αυτόματα το μυαλό σου προσπαθεί να εφεύρει μια πολύ ωραία ατάκα που θα μπορούσες να της πεις ώστε να κερδίσεις τη συμπάθεια της από την αρχή!

Ας είμαστε ειλικρινείς, πόσες φορές το έχεις κάνει ή έχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο; Σίγουρα πιο πολλές απ’ όσες θυμάσαι!

Έχω αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η πρώτη ατάκα και μπορείς να το διαβάσεις εδώ για να σου λυθούν μερικές απορίες. Σήμερα όμως θα σου πω κάτι διαφορετικό.

Θα σου παραθέσω τις 5 χειρότερες ατάκες (που έχω ακούσει live, που έχουν πει παλιοί μου φίλοι ή που έχουν πει άλλοι άντρες σε φίλες και πρώην μου) και έπειτα θα σου εξηγήσω που βρίσκεται το λάθος σε αυτές.

#1 «Έχεις πολύ ωραία …οδοντοστοιχία»

Είχε βγει η κοπέλα μου σε ένα μπαρ μαζί με μια φίλη της για να τα πούνε ώσπου την προσεγγίζει ένας κομψός άντρας και της λέει αυτό. Μάντεψε… αυτός ο άντρας ήταν οδοντοτεχνίτης στο επάγγελμα!

Περιττό να σου πω πως η συζήτηση δεν προχώρησε. Λοιπόν, αυτήν την ατάκα την συνιστώ μόνο εάν είσαι η “Toothfairy” σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απλά απαγορεύεται!Οι 5 ατάκες που πρέπει να αποφύγεις αν θες να ρίξεις γυναίκα

#2 «Είμαι κωφάλαλος με τις ωραίες γυναίκες, κάνε κάτι»

Έχω γράψει ολόκληρο άρθρο βασισμένο σε αυτή την ατάκα (το οποίο μπορείς επίσης να διαβάσεις εδώ) και η αλήθεια είναι πως ο τύπος που έκανε την προσέγγιση έγραψε την ατάκα σε ένα πρόχειρο text στο κινητό του και έπειτα το έδειξε στην κοπέλα που του άρεσε χωρίς να πει λέξη.

Οκ του το δίνω, πρωτότυπη κίνηση αλλά το νόημα που βγάζει αυτή η ατάκα πιστεύεις πως είναι κάτι το οποίο θέτει γερά θεμέλια για να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα;

#3 «Κορίτσια γιατί δεν χορεύετε;»

Η απάντηση ήτανε «Γιατί, για να μας πάρεις μάτι;». Ο φίλος μας που είπε αυτή την ατάκα έπαιξε και έχασε! Σαν να είπε πως οι κοπέλες δεν περνάνε καλά και όταν ξεκινάς μια κουβέντα κάνοντας μια αρνητική διαπίστωση, πραγματικά τι αντίδραση περιμένεις να εισπράξεις. (Σημειώνουμε ότι αυτή η ατάκα κυκλοφορεί αρκετά, όπως μας ενημέρωσε και η γραμματεία μας).

#4 «Αν το σώμα σου ήτανε πιάνο, θα έπαιζα πάνω του την πιο όμορφη σονάτα»

Όσο απίστευτο και να σου ακούγεται αυτή η ατάκα έχει ειπωθεί στην πραγματικότητα! Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο άντρας που είπε αυτή την ατάκα δεν είχε την παραμικρή δεξιότητα στο πιάνο!

Δε λέω, σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο αυτή η ατάκα θα ήταν ιδανική. Μήπως λοιπόν, θα ήταν καλό να είμαστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα;

Αν θες να γίνεις πιο χαρισματικός στην επικοινωνία σου με τις γυναίκες, δες εδώ

#5 «Είσαι η πιο ωραία γυναίκα στο μπαρ, γι’ αυτό ήρθα να σου μιλήσω»

Οκ, από την μια αυτή η ατάκα δείχνει ότι έχεις γούστο και σου αρέσουν οι όμορφες γυναίκες (κάτι το οποίο είναι υπέρ σου), από την άλλη όμως μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί και να περάσει το μήνυμα ότι είσαι επιφανειακός. Όσο όμορφη και αν είναι πίστεψε με το γνωρίζει. Το να της το επιβεβαιώσεις για ακόμη μια φορά δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα!

Το λάθος

Σαφώς και έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερες ατάκες στα χρονικά της ιστορίας, αλλά δεν αξίζει καν τον κόπο να αναφέρω κάποιες προσβλητικές και κοινωνικά μη αποδεκτές που έχω ακούσει.

Προς υπεράσπιση των αντρών, δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους που είπαν τις 5 αυτές τις ατάκες. Ίσα-ίσα τους δίνω και τα εύσημα μου, επειδή είχαν το θάρρος να κάνουν την προσέγγιση τους άσχετα με το αποτέλεσμα.

Ο τρόπος όμως είναι αυτός που κάνει τη διαφορά!

Παρατηρείς κάτι κοινό στις πέντε αυτές ατάκες; Θα σε βοηθήσω…

Όλες θέτουν εξ’ αρχής ένα αρνητικό επικοινωνιακό πλαίσιο και μάλιστα ρίχνουν την αξία σου χωρίς να το καταλάβεις, διότι όλο το νόημα κρύβεται στο υποσυνείδητο μήνυμα που περνάνε και όχι στις λέξεις που βρίσκονται στην επιφάνεια!

Η σωστή ατάκα

Το νόημα στο σημερινό άρθρο δεν είναι να αποφύγεις αυτές τις 5 ατάκες που σου ανέφερα επειδή απλά δεν δουλεύουν, αλλά να κατανοήσεις το βαθύτερο μήνυμα και να βρεις τη δική σου συνταγή!

Αν ακόμη δυσκολεύεσαι να βρεις την συνταγή, θα σου δώσω την δική μου. Έτοιμος;

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μιλήσεις σε μια γυναίκα, πες της κάτι που θα είναι:

1. Κοινωνικά αποδεκτό

2. Μη προσβλητικό

3. Να μη μειώνει ούτε να φιλοφρονεί κανέναν από τους 2 σας σε υπερβολικό βαθμό!

Ορίστε, τώρα έχεις και τα συστατικά για το μαγικό φίλτρο! Ακόμα δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι να της πεις; Σου δίνω λοιπόν εντελώς δωρεάν και μια ατάκα που περιέχει αυτά τα 3 συστατικά! «Σε είδα και ήθελα να σου πω ένα γεια και να σε γνωρίσω».

Τώρα έχεις την συνταγή, έχεις και την ατάκα οπότε τι περιμένεις; Κάνε την κίνηση σου, στείλε μου τα σχόλια σου και ακόμα κι αν τα βρίσκεις σκούρα, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!