Το Ρίσκο των Social Media και τι να προσέξεις όταν Φλερτάρεις - Men's Bible

Το Ρίσκο των Social Media και τι να προσέξεις όταν Φλερτάρεις

Το Ρίσκο των Social Media και τι να προσέξεις όταν φλερτάρεις

Είναι ξεκάθαρο ότι το φλερτ έχει αλλάξει πρόσωπο τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι φεύγουν από την παραδοσιακή προσέγγιση στα μπαρ και στον δρόμο και «γυρίζουν» το παιχνίδι τους σε online προσεγγίσεις στα social media και σε εφαρμογές γνωριμιών.

Όπως φαίνεται μάλιστα, οι νεότεροι σε ηλικία άντρες καταφεύγουν συχνότερα σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις σε σχέση με τους πιο παλιούς που έχουν συνηθίσει το πιο παραδοσιακό στυλ φλερτ. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες και πολλές φορές υπάρχει μία σύγχυση ως προς το τι είναι καλύτερο να επιλέξεις.

Εμείς κλασσικά υποστηρίζουμε ότι όλοι οι τρόποι είναι ωραίοι ειδικά αν το κάνεις με ευχαρίστηση, σεβασμό και έχεις θετικά αποτελέσματα. Οι online προσεγγίσεις έχουν την ιδιαιτερότητά τους και καθώς δεν είναι μία παγιωμένη τακτική δεκαετιών, το τοπίο είναι λίγο θολό.

Τι παίζει με τις online προσεγγίσεις;

Πάντα λέγαμε ότι το φλερτ στα social media είναι ένα παιχνίδι αριθμών και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όντως το αλλάζουν αυτό. Υπάρχει το καλό ότι το πλήθος των ατόμων που μπορείς να προσεγγίσεις είναι ουσιαστικά άπειρο και όσο περισσότερος κόσμος μπαίνει σε μία πλατφόρμα, τόσο περισσότερες γυναίκες μπορείς να γνωρίσεις. Συγκριτικά με ένα μπαρ ή ένα καφέ που το πλήθος του κόσμου είναι πεπερασμένο, online μπορείς να μιλάς με πάρα πολύ κόσμο, ασχέτως ώρας, μέρους και μάλιστα ταυτόχρονα, οπότε αυτό αλλάζει τα νούμερα.

Επίσης, μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα με όσες γυναίκες θέλεις και από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς να πρέπει να μπεις σε έξοδα για εξόδους, ποτά, βενζίνες κλπ.

Είναι πιο ασφαλείς οι προσεγγίσεις από εκεί. Αν το καλοσκεφτείς, ειδικά για τις γυναίκες υπάρχει ένας αυξημένος κίνδυνος όταν βγαίνουν έξω με έναν άντρα που δεν τον γνωρίζουν. Είναι πολλές οι φορές που κάποια κοπέλα αναγκάστηκε να ενημερώσει φίλες ή ακόμα και να τσακωθεί για να αποφύγει την κακή προσέγγιση κάποιου, κάτι που στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ ευκολότερο να αποφύγει εξαρχής.Το Ρίσκο των Social Media και τι να προσέξεις όταν φλερτάρεις

Μπορείς να κάνεις εξειδικευμένες προσεγγίσεις

Όλες οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ζητούν από τους χρήστες να δηλώσουν κάποια στοιχεία για τον εαυτό τους. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να φιλτράρεις με ποιες θέλεις να γνωριστείς ανάλογα με τις κοινές σας προτιμήσεις σε ότι αφορά τα ενδιαφέροντά σας.

Επίσης, τα διάφορα γκρουπς προσφέρουν την ίδια δυνατότητα αφού μπορείς να μπεις και να γνωρίσεις άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα.

Τι πρέπει να προσέξεις

Σε γενικές γραμμές, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι απρόσωπες. Τα άτομα που γνωρίζεις δεν είναι πραγματικά τα άτομα που γνωρίζεις. Είναι απλώς οι περσόνες που έχουν επιλέξει να δείξουν προς τα έξω και πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

Είναι πάρα πολλές οι φορές που ακούω άτομα να μου λένε ότι μιλούσαν με κάποια επί δύο μήνες και όταν επιτέλους γνωρίστηκαν, αυτή που αντίκρισαν δεν είχε καμία σχέση με αυτή που έβλεπαν τόσο καιρό.

Πρόσεξε τις φωτογραφίες

Πάρα πολλά άτομα ανεβάζουν φωτογραφίες που είναι παραπλανητικές. Δώσε βάση σε αυτά που βλέπεις. Αν βλέπεις φωτογραφίες μίας κοπέλας σε κότερα, ακριβά αυτοκίνητα, ακριβά εστιατόρια και έχει και μία σε ένα παλιό διαμέρισμα, γεμάτο πεταμένα ρούχα, τότε μάλλον μυρίζει προσποίηση.

Επίσης, υπάρχει ολόκληρη επιστήμη με ψυχολογικό υπόβαθρο και ανάλυση που αφορά τον τρόπο που φωτογραφίζεται ο κόσμος. Αν βλέπεις φωτογραφίες μίας κοπέλας και δείχνει σε όλες μόνο το πρόσωπό της, τότε κάτι την προβληματίζει με το σώμα της. Φυσικά είναι καλό να αποφύγεις κοπέλες που στο προφίλ τους δεν έχουν καμία φωτογραφία τους.

Ψεύτικα προφίλ

Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πλάκα, να κοροϊδέψουν ή ακόμα και να εκβιάσουν κόσμο, οπότε πρόσεχε που στέλνεις και κυρίως τι στέλνεις αν δεν θέλεις να βρεθείς στο επίκεντρο κακόβουλων ατόμων.

Το online φλερτ είναι αργό

Συγκριτικά με τις προσεγγίσεις από κοντά, το online φλερτ είναι απελπιστικά αργό. Όταν θέλεις να προσεγγίσεις κάποια από κοντά, η διαδικασία μπορεί να είναι πολύ γρήγορη.

Την βλέπεις, σε βλέπει, μιλάτε από κοντά οπότε μπορείς να καταλάβεις πράγματα για τον χαρακτήρα της πολύ γρήγορα και ακόμα και σε μισή ώρα μπορείς να ολοκληρώσεις την προσέγγισή σου και να ζητήσεις το τηλέφωνο της ή να κανονίσετε επί τόπου μία νέα συνάντηση. Ακόμα κι αν δεχτείς απόρριψη, δεν θα πάρει παραπάνω από μερικά λεπτά για να γίνει αυτό.

Online, θα πρέπει να στείλεις μήνυμα, να περιμένεις να το δει, να σου απαντήσει με την άνεσή της, μετά να το δεις εσύ και πάει λέγοντας. Κάτι που κανονικά χρειάζεται μερικά λεπτά, μπορεί να πάρει και ολόκληρη εβδομάδα.

Αν σκοπεύεις να προσεγγίσεις γυναίκες online λάβε υπ’όψιν τα παραπάνω και ζύγισε τις επιλογές σου γιατί όπως και κάθε άλλη διαδικασία προσέγγισης, έχει τα συν και τα πλην της.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!