7 Κακές συμβουλές φλερτ που πρέπει να αγνοήσεις - Men's Bible

7 Κακές συμβουλές φλερτ που πρέπει να αγνοήσεις

7 Κακές συμβουλές φλερτ που πρέπει να αγνοήσεις

Θα έχεις ακούσει πολλές συμβουλές για το φλερτ, όμως, δεν είναι όλες ίδιες. Κάποιες από αυτές μάλιστα είναι απλά κακές.

Σχεδόν κάθε μαθητής μας, όταν πρωτοέρχεται, διηγείται μια ιστορία λανθασμένων χειρισμών και συναισθηματικού πόνου. Και αυτό γιατί ακολούθησε πιστά κάποιες συμβουλές που αν και του φάνηκαν λογικές, είναι πέρα για πέρα κακές.

Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος ακολουθήσει τη λογική, αποκτά εύκολα λάθος αντίληψη στο φλερτ. Όμως το φλερτ δεν πάει με τη λογική. Πάει με το συναίσθημα και την επικοινωνία.

Οι κακές συμβουλές, λοιπόν, είναι κοινές. Όλοι οι άντρες ακούν κάποιες που και που, για αυτό και εσύ χρειάζεται να είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις την ήρα από το σιτάρι.

Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθούν οι 7 συμβουλές που κάθε άντρας πρέπει να μάθει να αγνοεί στο φλερτ.

#1 Στις γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά

Φυσικά από αυτή τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η άποψη πως στις γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά. Εκείνα που τις κακομεταχειρίζονται και τους φέρονται άσχημα.

Η πλειοψηφία των γυναικών όμως δε γουστάρει τους κόπανους. Όσοι δίνουν αυτή τη συμβουλή δεν κατανοούν πραγματικά την κατάσταση.

Τα κακά παιδιά μοιάζουν να έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες με τις γυναίκες, γιατί εκθέτουν περισσότερο τον εαυτό τους στην απόρριψη. Πλησιάζουν και μιλούν με περισσότερες κοπέλες. Είναι φυσικό και επόμενο να έχουν καλύτερη τύχη στο φλερτ από τα καλά παιδιά που ποτέ δεν ρισκάρουν γιατί ίσως φοβούνται την απόρριψη.

Τέλος, τα καλά παιδιά συνήθως δε διεκδικούν και υποχωρούν εύκολα και ως αποτέλεσμα δημιουργούν λιγότερη έλξη. Αυτό όμως δεν αποτελεί απόδειξη πως πρέπει να γίνεις κακό παιδί και να συμπεριφέρεσαι σα κόπανος για να την κερδίσεις.

Εδώ στο Men’s Bible θέλουμε να είσαι άντρας αξίας, άντρας με αυτοπεποίθηση και όχι κακό παιδί.7 Κακές συμβουλές φλερτ που πρέπει να αγνοήσεις

#2 Χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσεις έλξη

Όντως θέλει χρόνο. Μερικά λεπτά.

Η έλξη είναι απλά η παρόρμηση που οδηγεί ένα άτομο να θέλει να γνωρίσει ένα άλλο καλύτερα. Δε χρειάζεται να περάσουν ώρες, μέρες και χρόνια, για να φυτέψεις σε μια γυναίκα την επιθυμία να σε γνωρίσει.

Αντίθετα μια καλύτερη συμβουλή είναι να προσπαθήσεις να πυροδοτήσεις το ενδιαφέρον της όσο γρηγορότερα γίνεται.

Θες να μάθεις πώς να δημιουργείς έλξη; Δες εδώ

#3 Μην την καλέσεις / στείλεις μήνυμα για Χ μέρες

Η έλξη μοιάζει συχνά με μια πυρκαγιά. Φουντώνει γρήγορα, όμως αν δεν υπάρχει το κατάλληλο υλικό για να συνεχίσει να καιει, τότε σβήνει και γρήγορα.

Για αυτό, λοιπόν, όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα και πάρεις το τηλέφωνό της, μην περιμένεις να περάσει καιρός. Ούτε φυσικά αφού το πάρεις, χρειάζεται να μιλάτε αόριστα περί ανέμων και υδάτων μέσα από μηνύματα.

Πάρε το τηλέφωνό της και στείλε της άμεσα. Όχι για να πιάσετε κουβέντα, αλλά για να βρεθείτε από κοντά όσο πιο σύντομα γίνεται.

#4 Μην εμπιστεύεσαι μια γυναίκα που κοιμάται μαζί σου από το πρώτο ραντεβού

Δεν ισχύει. Δε χρειάζεται να βλέπεις τις γυναίκες που έκαναν σεξ μαζί σου στο πρώτο ραντεβού ως κακές ή ανήθικες.

Το γεγονός πως μια κοπέλα έκανε σεξ μαζί σου στο πρώτο ραντεβού δεν είναι κάτι που την υποβαθμίζει ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα, ούτε σημαίνει πως είναι εύκολη και θα σε απατήσει αν κάνετε σχέση.

Απλά υπήρχε η απαραίτητη έλξη και μπόρεσες να την κάνεις να νιώσει αρκετά ασφαλής μαζί σου ώστε να μπορέσει και εκείνη να αφεθεί.

Μερικές από τις καλύτερες και πιο γεμάτες σχέσεις ξεκίνησαν με σεξ στο πρώτο ραντεβού.

Φυσικά δε χρειάζεται να βιάζεσαι και να δείχνεις ανυπόμονος. Αν νιώσεις άνετα και πως είναι η κατάλληλη στιγμή, κάνε την κίνησή σου. Δεν υπάρχει κάποιος καθολικός απαράβατος κανόνας που να λεει πως το σεξ πρέπει να συμβαίνει μετά από Χ ραντεβού.

Αρκεί και οι δύο να νιώσετε πως είστε αρκετά κοντά και πως υπάρχει αρκετή άνεση, ώστε να αφεθείτε στη στιγμή.

#5 Δεν πρέπει να της κάνεις κομπλιμέντα

Όταν κάνεις πολλά κομπλιμέντα, τα οποία δεν έχουν κάποια σταθερή βάση, δείχνεις σαν να αποζητάς την προσοχή. Επιπλέον, οι γυναίκες ακούν συνεχώς κομπλιμέντα για την εξωτερική τους εμφάνιση, οπότε αυτά καταλήγουν να ακούγονται υπερβολικά, κλισέ και βαρετά.

Κάτι τέτοιο όμως δε σημαίνει πως πρέπει να είσαι ο τύπος που δε δείχνει ποτέ την εκτίμηση και το ενδιαφέρον του. Μην ξεχνάς πως βασική ανθρώπινη ανάγκη είναι η εκτίμηση και η αποδοχή. Τα κομπλιμέντα, λοιπόν, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στο οπλοστάσιο σου, αρκεί να τα αξιοποιήσεις σωστά.

Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά και μη σχολιάζεις την εμφάνιση της υπερβολικά. Δώσε περισσότερο βάση σε χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την προσωπικότητα της, και όχι τόσο με την εικόνα της.

Και το κυριότερο όλων, να είσαι αυθεντικός. Πες κάτι θετικό όταν πραγματικά κάνει κάτι που σου αρέσει και το εκτιμάς και όχι για να την κάνεις να σε συμπαθήσει.7 Κακές συμβουλές φλερτ που πρέπει να αγνοήσεις

#6 Μην ασχολείσαι – είναι πάνω από το επίπεδο σου

Αλήθεια; Τότε μάλλον είναι ώρα να ξεκινήσεις να παίζεις στο επίπεδο που θες.

Η παραπάνω συμβουλή είναι όχι απλά από τις κακές, αλλά από τις χειρότερες συμβουλές που δεν θα έπρεπε να ακολουθήσεις.

Συχνά, οι άντρες που δυσκολεύονται στο φλερτ, δε διεκδικούν τη γυναίκα που τους αρέσει γιατί νιώθουν καταδικασμένοι να αποτύχουν. Αντίθετα, στοχεύουν χαμηλά και συμβιβάζονται με σχέσεις που στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που επιθυμούν.

Αυτή η συμβουλή, όμως, το μόνο που καταφέρνει, είναι να σε κάνει να μην προσπαθείς. Και όταν δεν προσπαθείς τότε είναι 100% σίγουρο ότι δε θα πετύχεις.

#7 Μείωσε την

Όπως είπαμε και πιο πάνω στις γυναίκες δεν αρέσουν τα κακά παιδιά. Αυτό που θέλουν είναι να έχουν έναν άντρα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και όχι έναν κόπανο.

Το να προσβάλεις ή να μειώνεις μια κοπέλα δύσκολα θα την κάνει να νιώσει έλξη για σένα. Κάτι τέτοιο δουλεύει σε γυναίκες με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Όμως εσύ δεν θέλεις μια τέτοια γυναίκα, σωστά;

Αν επιθυμείς ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου, γυναίκες ώριμες που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, δεν πρόκειται να τις κερδίσεις αν τις μειώνεις.

Αν θες να μάθεις να διεκδικείς μια τέτοια γυναίκα και να ανεβάσεις επίπεδο στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, τότε χρειάζεται να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!