Πως να είσαι Ακαταμάχητος με τις γυναίκες: 5 βήματα για να τα καταφέρεις - Men's Bible

Πως να είσαι Ακαταμάχητος με τις γυναίκες: 5 βήματα για να τα καταφέρεις

Πως να είσαι ακαταμάχητος με τις γυναίκες: 5 βήματα για να τα καταφέρεις

Πώς να γίνω ακαταμάχητος με τις γυναίκες; Αυτή είναι η μεγάλη ερώτηση που κάνει κάθε άντρας. Το ιερό δισκοπότηρο όσων αναζητούν συμβουλές και γνώσεις γύρω από το φλερτ και τις γυναίκες. Όμως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο ή ξόρκι που σε μεταμορφώνει άμεσα στον πολυπόθητο Καζανόβα που θες να γίνεις.

Αντίθετα είναι μια συνεχής διαδικασία. Όσο περισσότερο εξελίσσεσαι προσωπικά και φροντίζεις τον εαυτό σου, τόσο περισσότερη επιτυχία θα απολαμβάνεις στο φλερτ, αλλά και γενικά στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Και ευτυχώς το να είσαι ακαταμάχητος με τις γυναίκες είναι πιο εύκολο απ όσο νομίζεις. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικά απλά βήματα που πρέπει να κάνεις για να εμπλουτίσεις τη ζωή σου.

Ποια είναι αυτά; Ας τα αναλύσουμε:

#1 Επένδυσε πραγματικά στον εαυτό σου

Λίγα πράγματα ελκύουν περισσότερο μια γυναίκα από έναν άντρα που διαρκώς φροντίζει και βελτιώνει τον εαυτό του. Βλέπεις, ένας άντρας που δεν είναι ανεξάρτητος και δε μπορεί να σταθεί μόνος του στα πόδια του, δεν είναι καλή επιλογή για σύντροφος. Αν δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, πως θα φροντίσει κάποιον άλλο;

Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να έχεις στο νου σου όταν ξεκινάς επιτέλους να γυμνάζεσαι, όταν αποφασίζεις να κάνεις εκείνο το ταξίδι που πάντα ήθελες ή να δοκιμάσεις μια νέα εμπειρία.

Το να βελτιώνεις διαρκώς τον εαυτό σου και να εμπλουτίζεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου είναι πάντα μια φοβερή επένδυση του χρόνου σου. Και φυσικά σου δίνει τα εφόδια, να γίνεις καλύτερος και ακαταμάχητος με τις γυναίκες.

Θες να εξελίξεις τον εαυτό σου στο φλερτ; Δες εδώ

#2 Απόκτησε αυτοπεποίθηση

Για τους περισσότερους από εμάς, η αυτοπεποίθηση είναι σαν ένας μυς. Χρειάζεται να τον δουλέψεις για να δυναμώσει, να μεγαλώσει και να φανεί και στους ανθρώπους γύρω σου. Πώς το κάνεις αυτό; Για αρχή το να φροντίζεις και να βελτιώνεις συνεχώς τον εαυτό σου βοηθάει πολύ.

Το επόμενο βήμα είναι να αναγνωρίσεις τις επιτυχίες σου και τα δυνατά σου σημεία. Συχνά απορρίπτουμε διάφορες μικρές επιτυχίες που έχουμε, με τη λογική πως δε μετράνε. Πως ήμασταν πολύ τυχεροί ή πως δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Όμως αυτό είναι εγγυημένη συνταγή για αποτυχία και χαμηλή αυτοπεποίθηση.

#3 Χαμογέλα

Το επόμενο πράγμα που θα σε βοηθήσει να είσαι ακαταμάχητος, είναι φυσικά η γλώσσα του σώματος. Βλέπεις το σώμα μας μαζεύεται και χαλαρώνει ανάλογα με τα συναισθήματα μας. Όμως μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Δοκίμασε σε μια φάση που είσαι σοβαρός να χαμογελάσεις πλατιά και να κρατήσεις το χαμόγελο αυτό για λίγα δευτερόλεπτα. Θα δεις πως θα νιώσεις ένα συναίσθημα ευφορίας και θα αρχίσεις να γελάς.

Οπότε το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις, είναι να κάνεις το χαμόγελο συνήθεια. Βλέπεις το χαμόγελο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προβάλεις άνεση, αυτοπεποίθηση και φιλική διάθεση.

Επίσης είναι και μεταδοτικό.

Όταν χαμογελάς και είσαι άνετος και χαλαρός, βοηθάς και τη γυναίκα με την οποία φλερτάρεις να χαλαρώσει και να χαμογελάσει και εκείνη. Αντίθετα αν πας να της μιλήσεις σφιγμένος, νευρικός και ανέκφραστος, θα της μεταδώσεις τα αντίθετα συναισθήματα.

#4 Βάλε προτεραιότητες

Ο χρόνος που έχουμε δεν είναι άπειρος. Αυτό σημαίνει πως δε φτάνει για να τον αφιερώνεις σε όλους και σε όλα. Οπότε πρέπει να αρχίσεις να βάζεις προτεραιότητες στη ζωή σου. Το σημαντικό, όμως, είναι να ξέρεις πως οι προτεραιότητες που βάζεις, θέτουν διακριτικά μηνύματα.

Σκέψου για λίγο το εξής. Κατά τη διάρκεια του φλερτ, ένας άντρας βάζει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά του, τον εαυτό του ή τις υποχρεώσεις του και είναι πάντα διαθέσιμος για να ασχοληθεί με μια γυναίκα που μόλις γνώρισε.

Αφήνει στην άκρη ότι κάνει για να απαντήσει αμέσως στα μηνύματα της, είναι πάντα εύκαιρος για να βγουν και ξοδεύει όλο του το χρόνο για να μιλάει μαζί της.

Αυτό τι μήνυμα στέλνει στη γυναίκα;

Τι δείχνει ο άντρας για τον εαυτό του;

Ένας άντρας δυνατός, ένας άντρας που ξέρει πως να θέσει τα όρια του και που γνωρίζει πως ο χρόνος του είναι πολύτιμος, δεν τον αφιερώνει όλο σε μια γυναίκα. Πόσο μάλλον σε μια γυναίκα που ελάχιστα γνωρίζει.Πως να είσαι ακαταμάχητος με τις γυναίκες: 5 βήματα για να τα καταφέρεις

#5 Διεκδίκησε και κλιμάκωσε

Στις γυναίκες αρέσει να είναι ποθητές. Και δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να τις φλερτάρει και να τις διεκδικεί ένας ακαταμάχητος άντρας. Φυσικά, ακαταμάχητος άντρας δε σημαίνει κακό παιδί, αλλά άντρας αξίας. Και ένας τέτοιος άντρας, δεν είναι εκείνος που διστάζει, που φοβάται την απόρριψη και την παίρνει προσωπικά. Είναι εκείνος που εκφράζει τις προθέσεις του, με τον σωστό τρόπο.

Για αυτό μην περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνηση σου. Αν δε θες να γίνετε φίλοι αλλά κάτι περισσότερο, τότε μάθε να είσαι ειλικρινής και να δείχνεις ανοιχτά το τι θες από μια γυναίκα.

Ακόμα κι αν να σε απορρίψει, θα μάθεις να είσαι πιο άνετος με τον εαυτό σου και θα αποκτήσεις πραγματική αυτοπεποίθηση.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!