Πώς να συνεχίσεις το Φλερτ χωρίς να δείχνεις «Περίεργος» - Men's Bible

Πώς να συνεχίσεις το Φλερτ χωρίς να δείχνεις «Περίεργος»

Πώς να επιμείνεις στο φλερτ χωρίς να δείχνεις «περίεργος»

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι ωραίος και δυναμικός τύπος που επιμένει να διεκδικεί την κοπέλα που του αρέσει και στο να δείχνεις ο «περίεργος» τύπος που δεν καταλαβαίνει από λόγια.

Και προφανώς δεν θες να είσαι στη δεύτερη κατηγορία.

Οι «περίεργοι» τύποι είναι εκείνοι που προσπαθούν ξανά και ξανά, που στέλνουν καταιγίδα από μηνύματα στο facebook και το instagram και επιδιώκουν συνεχώς να έχουν μια επαφή με την κοπέλα.

Για αυτούς τους άνδρες δεν έχει σημασία αν η κοπέλα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται. Εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι καθώς πιστεύουν πως έτσι δεν μασάνε από τα «τεστ» της κοπέλας αλλά απλά τη διεκδικούν.

Θεωρούν πως η επιμονή στο φλερτ εξισώνεται με την συνεχή ενόχληση και με το να φέρνουν την κοπέλα μόνιμα σε δύσκολη θέση.

Καμία σχέση.

Αρκετοί άνδρες με καλές προθέσεις πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Πιέζουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε και καταλήγουν να δείχνουν υπερβολικά επιθετικοί και περίεργοι στις κοπέλες που τους αρέσουν.

Για να μη δείχνεις «περίεργος» στο φλερτ, «διάβαζε» σωστά την κοπέλα

Το κλειδί στο να επιμείνεις στο φλερτ με τον σωστό τρόπο, είναι να γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στην επιμονή και την ενόχληση. Γιατί όταν το παρακάνεις, η κοπέλα όχι μόνο σε βλέπει ως απεγνωσμένο, αλλά αρχίζει να πιστεύει πως κάτι πάει λάθος μαζί σου.

Χρειάζεται λοιπόν να εστιάζεις κάθε φορά την προσοχή σου στο πως αντιδράει η κοπέλα και στη συμπεριφορά της. Και έπειτα να αποφασίσεις αν το να της στείλεις άλλο ένα μήνυμα είναι υπερβολή ή όχι.

Επίσης, σε γενικές γραμμές, όταν την έχεις μόλις γνωρίσει, είναι καλύτερο να αποφύγεις σεξουαλικά υπονοούμενα.

Χρειάζεται να προσέχεις να μην παρασυρθείς και εκφραστείς υπερβολικά. Οι γυναίκες χρειάζονται μια πιο συναισθηματική προσέγγιση γιατί δεν λειτουργούν όπως εμείς.

Αν λοιπόν προχωρήσεις τα πράγματα πριν εκείνη έχει επενδύσει αρκετά στη γνωριμία σας, τότε θα φανείς επιθετικός και όχι διεκδικητικός.

Ο στόχος σου, ειδικά στην αρχή, είναι να είσαι cool και χαλαρός, κάποιος που ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να περάσει καλά μαζί του.

Το να γνωρίζεις πότε χρειάζεται να «αδιαφορήσεις» και να δημιουργήσεις λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσένα και την κοπέλα, είναι σημαντικό και κάνει τη διαφορά ανάμεσα στον ελκυστικό άνδρα και τον περίεργο τύπο.

Κάποιες φορές επίσης, μια γυναίκα θέλει να κάνει τον άνδρα που τη διεκδικεί να την κυνηγήσει περισσότερο ακόμα και αν ήδη της αρέσει.

Είναι απλά κομμάτι του τρόπου με τον οποίο παίζει και αυτή το παιχνίδι του φλερτ. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτό το παιχνίδι αν κρίνεις πως η κοπέλα το αξίζει.

Αυτό για το οποίο θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά είναι η πραγματική έλλειψη ενδιαφέροντος.

Αν η κοπέλα κάνει μέρες να σου απαντήσει στα μηνύματα και όταν στέλνει, απαντά μονολεκτικά ή με τρεις τέσσερις λέξεις, τότε δεν «παίζει» μαζί σου. Απλά δεν ενδιαφέρεται.

Και με το να πιέζεις εσύ την κατάσταση το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνεις κοινωνικά αδέξιος και μη ελκυστικός.

Κάποιες φορές μερίδιο ευθύνης έχουν και οι κοπέλες γιατί κάποιες από αυτές δεν λένε άμεσα και ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρονται, αλλά το δείχνουν με πλάγιους τρόπους και περιμένουν ο άνδρας να το καταλάβει μόνος του.

Ωστόσο το θέμα δεν είναι ποιος φταίει και ποιος όχι.

Το θέμα είναι να γνωρίζεις πως να διατηρείς την ακεραιότητα σου σε μια κοινωνική κατάσταση και να μην φανείς σαν τον τύπο που δεν έχει φίλους.

Στο φλερτ μην είσαι «άπληστος»

Όταν γνωρίζεις κάποια σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ και ανταλλάξετε αριθμούς, συνέχισε να μιλάς με την κοπέλα και την παρέα της, ωστόσο μην κατασκηνώσεις εκεί όλο το βράδυ.

Η απληστία μπορεί να χαλάσει γρήγορα τη θετική εικόνα που έχεις χτίσει, για αυτό μετά από λίγο χαιρέτησε την κοπέλα και την παρέα της και επέστρεψε στη δική σου παρέα.

Διαφορετικά θα μοιάζει σαν να πήγες στο μπαρ – κλαμπ με ένα σκοπό μονάχα. Να γνωρίσεις κοπέλες.

Θα έχεις περισσότερες επιτυχίες αν δημιουργήσεις την αίσθηση πως η γνωριμία ήταν απλά προϊόν του πόσο καλά περνούσατε.

Οι άνδρες που φαίνεται ότι βγαίνουν για να «κυνηγήσουν» σχεδόν αμέσως αποκτούν τον τίτλο του περίεργου ή του απεγνωσμένου.

Γνώριζε λοιπόν καλά πως εσύ και οι πράξεις σου γίνονται αντιληπτές και ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Αν στην αρχική γνωριμία γίνεις άπληστος και προσπαθήσεις να κάτσεις στην παρέα της κοπέλας όσο περισσότερο μπορείς, εκείνη θα θεωρήσει πως της γίνεσαι κολλιτσίδα και θα αμφιβάλει για τη γνωριμία σας.

Εκτός φυσικά και αν σε προσκαλέσει εκείνη να συνεχίσετε τη βραδιά σας μαζί και σου ζητήσει να έρθει και ο φίλος σου στην παρέα.Πως να προσεγγίσεις μια κοπέλα χωρίς να φανείς περίεργος, Πώς να επιμείνεις στο φλερτ χωρίς να δείχνεις «περίεργος»

Η διαφορά εδώ είναι πως εκείνη θέλει να μείνεις και όχι πως εσύ κατασκηνώνεις στην παρέα της.

Επιπλέον, αν θες να σιγουρευτείς πως δεν δείχνεις «περίεργος» στο φλερτ πρέπει να σιγουρευτείς πως δεν κάνεις τα εξής:

Μη φλερτάρεις με κάποια φίλη της, μη μεθύσεις μπροστά της και φυσικά μην αγγίζεις υπερβολικά όταν βλέπεις πως δεν νιώθει άνετα με αυτό.

Τα παραπάνω πρέπει να είναι προφανή αν θες να δείχνεις cool τύπος με αυτοπεποίθηση, χωρίς να γίνεις πιεστικός και υπερβολικά επιθετικός.

Κάποιοι λένε πως δεν έχει σημασία αν δείχνεις «περίεργος» γιατί πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία όσο περισσότερο γίνεται. Πέρα από το γεγονός όμως πως έτσι δείχνεις πως δεν σέβεσαι τα όρια και τις επιθυμίες της κοπέλας, αυτή η νοοτροπία είναι λάθος και από τεχνικής άποψης.

Πιέζοντας υπερβολικά, σαμποτάρεις τις προσπάθειες σου με τη συγκεκριμένη κοπέλα άλλα και τις πιθανότητες σου με τις υπόλοιπες κοπέλες στο μπαρ – κλαμπ, γιατί καταλήγεις να δείχνεις απεγνωσμένος και «περίεργος».

Γιατί αν οι υπόλοιπες κοπέλες σε δουν ότι η κοπέλα με την οποία μιλάς είναι αμυντική και δυσαρεστημένη με την παρουσία σου τότε θα «κλειδώσουν» και αυτές.

Να επιμένεις λοιπόν, δηλαδή να μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία, αλλά να μην γίνεσαι φορτικός στο φλερτ. Άλλωστε αν μπορείς να ξεκινάς κουβέντα με άνεση, τότε μπορείς να γνωρίζεις αξιόλογες κοπέλες παντού.

Θες να μάθεις πώς να ξεκινάς κουβέντα παντού με άνεση και αυτοπεποίθηση; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!