Αδιαφορία στη Σχέση και το Φλερτ: Πώς να έχεις πάντα το Ενδιαφέρον της - Men's Bible

Αδιαφορία στη Σχέση και το Φλερτ: Πώς να έχεις πάντα το Ενδιαφέρον της

Αδιαφορία στη Σχέση και το Φλερτ: Πώς να την αντιμετωπίσεις και να έχεις πάντα το Ενδιαφέρον της

Το μυστικό για να μην αρχίσει η κοπέλα σου να λειτουργεί με αδιαφορία απέναντί σου είναι να δημιουργήσεις σε αυτήν αισθήματα αγάπης και έλξης για εσένα.

Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις ζεστό το ενδιαφέρον της και να βαθύνεις τα αισθήματα της για εσένα με το πέρασμα του χρόνου με το:

-Να είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση στη ζωή σου, είτε όταν είστε οι δυο σας, είτε όταν είστε και με άλλους

Να είσαι άνδρας που τηρεί το λόγο του, αντί να παραδίνεσαι όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

-Να είσαι ο ωραίος cool τύπος που την κάνει να νιώθει χαρούμενη και ασφαλής γύρω του, επειδή ξέρει ότι θα συνεχίσεις να παλεύεις για να γίνει η ζωή σας καλύτερη

-Να την αγαπάς και να την αποδέχεσαι για αυτό που είναι, όπως και να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου.

Πολλοί επικοινωνούν μαζί μου για συμβουλές για το πώς να το «σώσουν» όταν η κοπέλα αδιαφορεί, τόσο στα πρώτα ραντεβού, όσο και μέσα στη σχέση. Συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν ο άνδρας δεν έχει αυτοεκτίμηση και δεν βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του ως κάτι αξιόλογο για τη γυναίκα.

Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις με τις γυναίκες (αλλά και στη ζωή σου).

Οι γυναίκες δεν θέλουν να νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά καλός. Ελπίζουν να γνωρίσουν έναν τύπο που πιστεύει στον εαυτό του και που μπορεί να είναι η πρόκληση που ήλπιζαν να συναντήσουν.

Οι περισσότεροι άνδρες όμως αντιδρούν με τον ίδιο παλιό και βαρετό τρόπο. Αν έχεις το θάρρος και την εξυπνάδα να είσαι η πρόκληση που και η ίδια θέλει να γνωρίσει, θα καταλάβεις πόσο απίθανο είναι να εισπράξεις αδιαφορία από μεριάς της.

Δεν χρειάζεται να ζεις μια πολυτελή ζωή

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι νομίζουν ότι η κοπέλα δεν θα κρατήσει το ενδιαφέρον της για αυτούς αν ζουν μια απλή καθημερινή ζωή.

Παρασυρμένοι από το lifestyle που προβάλλεται στην τηλεόραση, αλλά και στα social (με την ευκαιρία κάνε μας follow στο Instagram @mensbible –κι εκεί σου δίνουμε ποιοτικές συμβουλές για το φλερτ), πολλοί πιστεύουν ότι ο τρόπος ζωής τους δεν είναι αρκετά καλός για να ρίξουν και να κρατήσουν μια ωραία γυναίκα.

Φυσικά αυτό είναι λάθος γιατί στον πραγματικό κόσμο (και όχι στον κόσμο του instagram), δεν έχει τόση σημασία αυτό που κάνει κάποιος για να κρατήσει το ενδιαφέρον της κοπέλας, αλλά αυτό που είναι σαν άνδρας.

Αν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να είσαι ο εαυτός σου σε όλες τις στιγμές και αν έχεις καλή κατανόηση του ποιος είσαι ως άνδρας αλλά και του τι θες στη ζωή σου, τότε είσαι αρκετά ενδιαφέρων και θα στο πει και μόνη της.

Σίγουρα χρειάζεται να κάνεις και ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή σου, να έχεις χόμπι και ασχολίες που σε γεμίζουν, αλλά κι αυτό δεν σημαίνει κάτι από μόνο του. Γιατί στο κάτω – κάτω το να μην επιτρέψεις να υπάρξει αδιαφορία από μεριάς της, είτε είστε στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, είτε είστε στο πέμπτο ραντεβού, είτε είστε 20 χρόνια σε σχέση, έχει τελικά να κάνει με το ποιος είσαι ως άνδρας.

Αν σου λείπει η αυτοπεποίθηση μαζί της, αν παριστάνεις κάτι που δεν είσαι ή αν φοβάσαι και δεν ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της ζωής με αποτέλεσμα να μην φτάνεις το δυναμικό σου ως άνδρας, τότε η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν είσαι ενδιαφέρων άνδρας. Αντιθέτως γίνεσαι άλλος ένας φοβισμένος και μίζερος τύπος που θέλει τη γυναίκα να είναι ευγενική και καλή μαζί του.

Άρα, ναι, χρειάζεται να έχεις ενδιαφέροντα και μια πλούσια σε εμπειρίες ζωή, αλλά και πάλι δεν έχει τόσο να κάνει με το να κάνεις εκατοντάδες φοβερά πράγματα που πιστεύεις ότι μπορεί να την ενδιαφέρουν. Έχει να κάνει με το να είσαι εσύ ο ίδιος ενδιαφέρων ως άνδρας που είσαι τώρα.

Αν βλέπεις αδιαφορία από μεριάς της, ώρα να κάνεις κάτι γι’ αυτό.

Αρκεί να έχεις πραγματική αυτοπεποίθηση

Αν έπρεπε να δουλέψεις πάνω σε ένα πράγμα για τον εαυτό σου το οποίο θα βοηθούσε την κοπέλα σου να μην υποπέσει στην αδιαφορία, αυτό αναμφισβήτητα θα έπρεπε να είναι η αυτοπεποίθηση σου.

Όταν μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση όταν γνωρίζεις μια κοπέλα, βγαίνεις ραντεβού μαζί της, έχεις σχέση με αυτήν, θα νιώθει με φυσικό τρόπο έλξη για εσένα και θα της είναι πιο εύκολο να κρατήσει το ενδιαφέρον της για σένα. Στην αντίθετη περίπτωση που είσαι ή γίνεις ανασφαλής, σταδιακά αυτό το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε αδιαφορία.

Αν θες όντως να βελτιώσεις την επιτυχία σου με τις γυναίκες ή την ευτυχία σου μέσα στη σχέση, τότε χρειάζεται να αναπτύξεις τον τύπο αυτοπεποίθησης που πιστεύεις στον εαυτό σου, να μπορείς να αναγνωρίζεις τα καλά και τα κακά στοιχεία σου, να συνεχίζεις να παλεύεις στη ζωή σου και να μην τα παρατάς προτού πετύχεις τους στόχους σου.

Πρόκειται για την λεγόμενη πραγματική αυτοπεποίθηση και δεν έχει σχέση με το να το «παίζεις» άνετος. Κι αυτή είναι η αυτοπεποίθηση που κάθε γυναίκα αποζητά ενστικτωδώς σε κάθε άνδρα, όταν ξεκινάει να μιλάει μαζί του ή βγαίνει ραντεβού.

Μερικοί «κατορθώνουν» (αν αποτελεί κατόρθωμα αυτό) να ρίξουν μια γυναίκα κι ας μην έχουν αυτοπεποίθηση. Όμως λίγο μετά, οι ανασφάλειες που εκδηλώνουν τείνουν πάντα να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση τους. Για παράδειγμα, συχνά «κρέμονται» από την κοπέλα, γίνονται ζηλιάρηδες ή υπερπροστατευτικοί και την «πνίγουν», με αποτέλεσμα η σχέση να διαλύεται.

Λάθη που οδηγούν στην αδιαφορία

Με αυτά κατά νου λοιπόν, ας δούμε κάποια συνηθισμένα λάθη που κάνουν πολλοί και που έχουν ως αποτέλεσμα η αρχικά θερμή κοπέλα τους να αρχίσει να δείχνει αδιαφορία για αυτούς και τη σχέση τους.

#1 Παριστάνεις ότι είσαι κάτι άλλο

Όσοι έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ ενδιαφέροντες ή ελκυστικούς για τις γυναίκες, συχνά πέφτουν στην παγίδα του να παριστάνουν ότι είναι άνετοι και χαρούμενοι με τη ζωή τους, προκειμένου να δείξουν πιο ενδιαφέροντες τύποι.

Η ψεύτικη αυτοπεποίθηση και η προσποίηση ότι όλα πάνε καλά, δεν συγκρίνονται με την πραγματική ικανοποίηση που μπορείς να έχεις από τη ζωή σου. Και οι γυναίκες είναι εξπέρ στο να καταλαβαίνουν τη διαφορά.

Γιατί; Μα επειδή πρέπει να είναι καλές σε αυτό προκειμένου να μπορούν να ξεχωρίσουν τους αληθινούς άνδρες από όσους το «παίζουν» κάτι που δεν είναι. Είναι λογικό κάθε κοπέλα να θέλει να είναι με έναν άνδρα που έχει ικανότητες επιβίωσης, στόχους, όνειρα και θέλει να εξελιχθεί.

Οπότε αν η γλώσσα σώματός σου δεν συνάδει με τις λέξεις που λες όλο άνεση, η γυναίκα θα το αντιληφθεί και δεν θα μπορεί να νιώσει πραγματική έλξη και σεβασμό για εσένα ως άνδρα.

Αν λοιπόν δεν θες να εισπράττεις αδιαφορία από μεριάς της, τότε χρειάζεται να εστιάσεις στο πώς να γίνεις άνδρας με αυτοπεποίθηση που ασχολείται με το να κάνει πράξη το όνειρό του.

Άρα μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, γίνε αυτό που θες να είσαι.

#2 Της φέρεσαι σαν ικέτης

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να σε οδηγήσει να προσπαθείς πολύ να την εντυπωσιάσεις, με την ελπίδα ότι θα κρατήσεις το ενδιαφέρον της.

Μπορεί για παράδειγμα να της φέρεσαι υπέρμετρα ευγενικά και δουλικά. και να προσπαθείς πολύ να βρεις τα σωστά πράγματα να πεις κάθε φορά. Αυτή η συμπεριφορά όμως μπορείς να την κάνει να νιώσει ότι είσαι ανειλικρινής και μη έμπιστος. Φυσικά δεν λέω ότι πρέπει να είσαι αγενής και να το παίζεις “σκληρός”, αλλά ότι πρέπει να φέρεσαι ισότιμα.

Ειδικά αν «κρέμεσαι» από κάθε της λέξη, συμφωνείς με όλα όσα λέει και συνεχώς της λες πόσο υπέροχη θεωρείς ότι είναι και πόσο σου αρέσει να περνάς χρόνο μαζί της, δείχνεις ότι θεωρείς ότι αυτή είναι «ανώτερης» αξίας από εσένα. Και αυτό είναι πάντα κακή συνταγή για κάθε σχέση.Αδιαφορία στη Σχέση και το Φλερτ: Πώς να την αντιμετωπίσεις και να έχεις πάντα το Ενδιαφέρον της

Και παρ’ όλο που αρχικά θα κολακευτεί από την αναγνώριση και τα κομπλιμέντα, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Σταδιακά, θα αναγνωρίσει ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση, ούτε και άλλες επιλογές στη ζωή σου. Εν ολίγοις θα σε θωρήσει «απελπισμένο» και θα οδηγηθεί στην αδιαφορία.

Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι είναι καλή ιδέα να είναι εκείνη επικεφαλής για όλα, γιατί έτσι φέρεσαι σαν πραγματικός τζέντλεμαν. Αυτή όμως βλέπει ότι δεν έχεις την ικανότητα να ηγηθείς και να την ιντριγκάρεις.

Σίγουρα χρειάζεται να φέρεσαι στην κοπέλα σου καλά (κανείς δεν λέει το αντίθετο), αλλά θα το εκτιμήσει πραγματικά μόνο όταν νιώθει και ερωτική έλξη για σένα.

Άρα πέρα από την περιποίηση χρειάζεται και να την ιντριγκάρεις. Τότε μόνο δημιουργείται η λεγόμενη ερωτική χημεία.

Ερωτική χημεία υπάρχει όταν και εσύ και η κοπέλα νιώθετε ερωτική έλξη ο ένας για τον άλλο και επικοινωνείτε με έναν τρόπο που σας κάνει να νιώθετε ότι υπάρχει μια μοναδική σύνδεση μεταξύ σας. Και όταν υπάρχει αυτή, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να δεις αδιαφορία από μεριάς της.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!