Πώς να γνωρίζεις Κοπέλες στα Πάρτυ - Men's Bible

Πώς να γνωρίζεις Κοπέλες στα Πάρτυ

Πώς να γνωρίζεις Κοπέλες στα Πάρτυ

Είσαι καλεσμένος σε πάρτυ και ήδη σκέφτεσαι την πιθανότητα να γνωρίσεις εκεί κάποια κοπέλα.

Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν ξέρεις πως ακριβώς να μιλήσεις στις κοπέλες που βρίσκονται εκεί και να πιάσεις κουβέντα μαζί τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Και όταν λέω αρχή, εννοώ την αυτοπεποίθηση σου και την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου.

Η αυτοπεποίθηση παίζει μεγάλο ρόλο στο να ξεκινάς κουβέντα με τους άλλους στα πάρτυ. Ειδικά όταν δεν τους γνωρίζεις εξ’ αρχής και ακόμα περισσότερο αν πρόκειται για κοπέλες.

Γιατί αν νιώθεις άβολα και αισθάνεσαι σαν ξένος, οι περισσότεροι και ειδικά οι κοπέλες δεν θα ενδιαφερθούν να σε γνωρίσουν από μόνοι τους.

Αυτό που θέλω λοιπόν να θυμάσαι είναι το εξής:

Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να γίνεις αρεστός ή να ελπίζεις να γίνεις αποδεκτός στην cool παρέα. Στην πραγματικότητα είσαι ήδη αποδεκτός απ’ τους άλλους όταν, πρώτα απ’ όλα, έχεις αποδεχτεί εσύ τον εαυτό σου.

Τότε το φλερτ και οι γνωριμίες γίνονται πιο απλά και εύκολα.

Τα πάρτυ λοιπόν είναι ιδανικά μέρη για να περάσεις καλά και να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς το κλίμα είναι ευχάριστο και θετικό. Οι κοπέλες μαζεύονται για να περάσουν καλά και – γιατί όχι – να γνωρίσουν έναν ενδιαφέροντα και cool τύπο.

Ωστόσο, αν θες να γνωρίζεις με επιτυχία κοπέλες στα πάρτυ, υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.Οδηγός Πάρτι: Τι να κάνεις αν είσαι Ντροπαλός, Πώς να γνωρίζεις Κοπέλες στα Πάρτυ

#1 Να είσαι χαλαρός και άνετος ανάμεσα στην cool παρέα

Λέγοντας cool παρέα εννοώ τα άτομα εκείνα που νιώθουν άνετα στα πάρτυ, που τα απολαμβάνουν και δείχνουν να ταιριάζουν με το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα.

Πολλές φορές τα άτομα που μοιάζει να μην ταιριάζουν με το περιβάλλον και τους άλλους, αναρωτιούνται γιατί δεν γίνονται αποδεκτοί από τους υπόλοιπους.

Τα άτομα αυτά ωστόσο, είναι τόσο απορροφημένα με αυτό το «γιατί», που δεν αντιλαμβάνονται πως πρώτα πρέπει να αποδεχτούν εκείνοι τον εαυτό τους και να νιώσουν άνετα ώστε να γίνουν αποδεκτοί και από την υπόλοιπη ομάδα.

Στην πραγματικότητα δηλαδή βάζουν μόνοι τους εμπόδια στο δρόμο τους.

Αν λοιπόν η γλώσσα τους σώματος σου, η ενέργεια σου και ο τρόπος που μιλάς, εκπέμπουν στους άλλους πως νιώθεις ξένος, τότε και εκείνοι θα σου φερθούν ανάλογα.

Στα πάρτυ, όλοι και ειδικά οι κοπέλες, θέλουν να περάσουν καλά. Για αυτό το λόγο διατήρησε καλή γλώσσα σώματος και ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σου.

Επίσης εστίασε στους άλλους και όχι στον εαυτό σου. Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ πως μεγάλο μερίδιο σε αυτό το άβολο συναίσθημα που μπορεί να νιώθεις, παίζει η υπερβολική σκέψη.

Το λεγόμενο paralysis by analysis.

Όταν δηλαδή φιλτράρεις υπερβολικά τα λόγια σου και το τι θα πεις, γιατί δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στο τι εικόνα δίνεις στους άλλους παρά στο τι σου λένε.

Το σημαντικό εδώ είναι να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου. Να του επιτρέψεις δηλαδή να κάνει κάποιο λάθος ή να μην δείξει cool.

Αυτό, αν και ακούγεται ως το αντίθετο απ’ ότι θα έπρεπε να κάνεις, είναι στην ουσία ο απλός και αποτελεσματικός τρόπος να καθησυχάσεις τον εαυτό σου και να τον βοηθήσεις να φερθεί με περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση.

Θες να φλερτάρεις με άνεση και στα πάρτυ και παντού; Δες εδώ

#2 Περιφέρσου στον χώρο και μίλα με τους άλλους

Όταν κάποιος είναι εκ’ φύσεως εσωστρεφής και νιώθει άβολα σε ένα πάρτυ, η φυσική του τάση είναι να καθίσει σε μια γωνία και να περιμένει τους άλλους να του μιλήσουν.

Ωστόσο, έτσι δεν προβάλεις αυτοπεποίθηση και φυσικά έτσι δεν ξετρίβεσαι κοινωνικά. Επίσης, δεν μπορείς να περιμένεις τις γνωριμίες να έρθουν από μόνες τους, σαν μάννα εξ’ ουρανού.

Αντί λοιπόν να κοιτάς την κοπέλα επίμονα ξανά και ξανά μπας και έρθει εκείνη να σου μιλήσει, ανακατέψου με τον κόσμο και κάνε το εσύ.

Αν μη τι άλλο είναι χρέος σου προς τον εαυτό σου να διεκδικήσεις εσύ αυτά που θες.

Μίλα λοιπόν με τους άλλους, γνώρισε τους και εστίασε πρωτίστως στο να διασκεδάσεις. Μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια να σε συμπαθήσει, απλά χαλάρωσε και δώσε το παρόν.

Με λίγα λόγια, φρόντισε να συμμετέχεις στο πάρτυ και όχι να είσαι απλός παρατηρητής.

Επίσης, μην ψάχνεις για σημάδια επιβεβαίωσης και συμπάθειας στα πρόσωπα των άλλων.

Ναι, είναι ωραίο να σου δείχνουν ότι σε συμπαθούν, ειδικά οι γυναίκες. Αν όμως περιμένεις να πάρεις πρώτα το «ΟΚ» για να πιάσεις κουβέντα μαζί τους τότε ίσως περιμένεις υπερβολικά πολύ.

#3 Μην αμφιβάλεις για την εμφάνιση σου

Ναι, κάποιες γυναίκες είναι ιδιαίτερα επιλεκτικές σχετικά με την εμφάνιση του άνδρα. Ωστόσο αυτές δεν αποτελούν τον κανόνα αλλά την εξαίρεση.

Η γυναικεία πλειοψηφία είναι πολύ πιο ευέλικτη και ανοιχτή στο τι βρίσκει ελκυστικό σε έναν άνδρα.

Οι περισσότερες κοπέλες δίνουν πολύ λιγότερη έμφαση στην ομορφιά σε σχέση με άλλα ανδρικά χαρακτηριστικά όπως την αυτοπεποίθηση, το χάρισμα στην επικοινωνία, το χιούμορ ή την αρρενωπή αύρα που εκπέμπει ένας άνδρας.

Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν σχετίζονται με το πως δείχνει ο άνδρας. Σχετίζονται με την προσωπικότητα του και με το πως εκείνος συμπεριφέρεται.

Οι γυναίκες θέλουν πάνω απ’ όλα άνδρες που νιώθουν αυτοπεποίθηση, που δε φοβούνται να μιλήσουν μαζί τους και που μπορούν να προχωρήσουν την γνωριμία και να την κλιμακώσουν.

Γιατί πάνω απ’ όλα δεν είναι το τι λες, αλλά το πώς εκείνη νιώθει μαζί σου που κάνει τη διαφορά.

Το να μιλάς με κοπέλες στα πάρτυ είναι απλό και το να τις γνωρίζεις εύκολο. Αρκεί να ξέρεις τι να κάνεις για να πυροδοτήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον και να τις κάνεις «να το νιώσουν».

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να μάθεις τον απλό και εύχρηστο τρόπο να μαγνητίζεις το γυναικείο ερωτικό ενδιαφέρον σε κάθε περιβάλλον, τότε επικοινώνησε μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!