Μάθε πως να Βελτιώσεις την Εμφάνιση σου με 3 απλούς τρόπους - Men's Bible

Μάθε πως να Βελτιώσεις την Εμφάνιση σου με 3 απλούς τρόπους

6 τρόποι για να δείχνεις πιο Νέος, Μάθε πως να Βελτιώσεις την Εμφάνιση σου με 3 απλούς τρόπους, 4 Πεποιθήσεις που οδηγούν στην επιτυχία

Θα έχεις ακούσει πολλές φορές, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμφάνιση του άντρα. Ωστόσο, τι από αυτά που ακούμε είναι πραγματικότητα και τι μύθος;

Αναμφισβήτητα, μετράει η εξωτερική μας εικόνα, όμως δεν είναι ο σπουδαιότερος παράγοντας. Όπως, θα έχεις διαβάσει σε πολλά άρθρα μας, στοιχεία, όπως είναι η αυτοπεποίθηση, οι επικοινωνιακές δεξιότητες, το κοινωνικό status κλπ. διαδραματίζουν εξ’ ίσου σημαντικό ρόλο (αν όχι και μεγαλύτερο).

Ας βάλουμε, όμως τα πράγματα σε μία σειρά. Η εμφάνιση διακρίνεται στα φυσικά μας χαρακτηριστικά (πρόσωπο, σώμα, ύψος και γονιδιακά χαρακτηριστικά) καθώς και στο στυλ, που περιλαμβάνει τα ρούχα, τα παπούτσια και τα διάφορα αξεσουάρ, που φοράμε.

Το στυλ, λοιπόν είναι ο κατ’ εξοχήν παράγοντας, τον οποίο μπορούμε να επηρεάσουμε και θα τον αναλύσουμε στην συνέχεια. Ωστόσο, πάμε να δούμε τι μπορούμε να ελέγξουμε από την εξωτερική μας εμφάνιση, ώστε να δημιουργήσουμε μια πιο ελκυστική εικόνα.

Προφανώς, εδώ υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, τα οποία είναι κατά βάση τα γονιδιακά μας χαρακτηριστικά. Τα μόνα, που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το σώμα και τα μαλλιά μας.

#1 Σώμα

Ένας από τους μύθους, που επικρατούν σε μεγάλο βαθμό για το σώμα, είναι ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με γυμνασμένους κοιλιακούς και σώμα γενικότερα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Σίγουρα είναι ελκυστικό, υγιές και ένδειξη αυτοσεβασμού να έχει κανείς ωραίο σώμα, αλλά δεν σημαίνει ότι αν δεν έχει, δεν μπορεί να έχει και επιτυχία με το άλλο φύλο.

Αυτό που, χρειάζεται, είναι να είσαι λίγο πιο πάνω από τον μέσο άνδρα. Οπότε, είναι καλό να κάνεις τη γυμναστική σου ή κάποιο άθλημα, που σου αρέσει, αλλά χωρίς απαραίτητα να το πας στο άλλο άκρο.

Ωστόσο, η εξήγηση πίσω από αυτό το μύθο είναι η εξής: από εξελικτικής άποψης η γυναίκα ελκύεται από ένα ισχυρό αρσενικό, το όποιο είναι ικανό όχι μόνο να της προσφέρει προστασία, αλλά κυρίως να προσφέρει προστασία στον απόγονο τους. Έτσι, η γυναίκα σε ασυνείδητο βαθμό έχει την τάση να επιλέγει εκείνο το αρσενικό, που αισθάνεται ότι μπορεί να της το προσφέρει. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις six pack και να είσαι Body Builder.Πως να κάνεις τη Γυμναστική τρόπο ζωής, Ο μεγαλύτερος Εχθρός σου και πώς να τον νικήσεις. Μάθε πως να Βελτιώσεις την Εμφάνιση σου με 3 απλούς τρόπους

#2 Μαλλιά

Το δεύτερο στοιχείο της εξωτερικής μας εμφάνισης, που μπορούμε να ελέγξουμε είναι τα μαλλιά. Από τον τρόπο, που τα περιποιούμαστε μέχρι και τα διάφορα υλικά, που βάζουμε μπορούν να επηρεάσουν την υγεία τους. Ας δούμε αναλυτικά, λοιπόν μερικά tips για το τι θα ήταν καλό να κάνουμε.

Λούσιμο

Καταρχήν, το καθημερινό λούσιμο, δεν βλάπτει την υγεία της τρίχας. Αυτό, που είναι σε μεγάλο βαθμό επιβλαβές είναι το μπάνιο σε πισίνες και λιγότερο τα μπάνια στις παραλίες. Ο λόγος είναι ότι, κυρίως το χλώριο του νερού και ορισμένες ουσίες, που βρίσκονται στη θάλασσα επιδρούν αρνητικά στην υγεία της τρίχας. Σε προχωρημένο βαθμό, μάλιστα μπορεί να αλλάξουν και την πρωτεϊνική της σύνθεση.

Ακόμα, ο ήλιος, το πιστολάκι μαλλιών σε πολύ κοντινή απόσταση και το καυτό νερό στο μπάνιο είναι αρκετά επίφοβα, διότι η υψηλή θερμοκρασία αφυδατώνει την τρίχα, με αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να γίνονται σπαστά, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, το δέρμα, προκειμένου να αναπληρώσει τα φυσικά έλαια, που χάνονται λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, υπερεκκρίνει φυσικό σμήγμα και τα μαλλιά μας γίνονται περισσότερο λιπαρά.

Συνεπώς, θα ήταν καλό να τελειώνουμε το μπάνιο μας με κρύο νερό, κυρίως για το τριχωτό της κεφαλής.

Styling

Ιδιαίτερη προσοχή, πρέπει να δίνουμε και στα διάφορα εμπορικά προϊόντα, που χρησιμοποιούμε για το Styling. Όσα, περιέχουν παραβένη, σιλικόνη και τεχνικά πρόσθετα είναι επιβλαβή για τα μαλλιά μας. Τέτοια, είναι συνήθως τα διάφορα gel και η λακ μαλλιών.

Αντίθετα, ο πηλός και η πάστα μαλλιών δεν περιέχουν τα παραπάνω συστατικά και μπορούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό κράτημα και look. Τέλος, αν θέλεις να δώσεις φυσικό όγκο στα μαλλιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πούδρα, η οποία είναι εξ’ ίσου φιλική προς το τριχωτό της κεφαλής.

#3 Στυλ

Ο δεύτερος παράγοντας της εξωτερικής εμφάνισης, που μπορούμε να τον καθορίσουμε πλήρως. Πάμε να δούμε μερικά tips.

Εφαρμογή

Φρόντισε τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς, να είναι εφαρμοστά στο σώμα σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα να επιλέγεις την Skinny γραμμή, αν δεν σου αρέσει, αλλά να μην δείχνει το ρούχο πάνω σου σαν βάρκα. Επίλεξε τα ρούχα και τα παπούτσια, που ταιριάζουν μεταξύ τους και σε αναδεικνύουν.

Χρωματικοί Συνδυασμοί

Ιδιαίτερα τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες, έχουμε ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, που μπορούμε να συνδυάσουμε μεταξύ τους. Για παράδειγμα, λευκή ή κίτρινη μπλούζα με (σκούρο) μπλε παντελόνι, κόκκινο T-shirt με πράσινο παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι με καφέ παντελόνι και φυσικά το all time classic λευκή μπλούζα με μαύρο παντελόνι. Ιδανικά για την ημέρα, αλλά και το βράδυ σου.

Γιατί να θυμάσαι όμως πως η υπερβολή δεν είναι αρετή. Δε χρειάζεται να θυμίζεις ουράνιο τόξο. Από την άλλη δεν θες να ντύνεσαι όπως όλοι οι άνδρες με τα κλασικά μαύρο, γκρι, μπλε ή μπεζ.

Σίγουρα τα χρώματα αυτά είναι ευέλικτα και διαχρονικά όμως και τα υπόλοιπα χρώματα μπορούν επίσης να είναι διαχρονικά. Χρώματα όπως το πράσινο, το μουσταρδί και διάφορες αποχρώσεις του μπλε τα φοράς όλο το χρόνο και μπορούν να ξεχωρίσουν ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο σύνολο.

Θες να αναβαθμίσεις μόνιμα την προσωπική σου εικόνα; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!