Πώς να την κάνεις να Ενδιαφερθεί Ερωτικά - Men's Bible

Πώς να την κάνεις να Ενδιαφερθεί Ερωτικά

Πώς να την κάνεις να Ενδιαφερθεί Ερωτικά, Πώς να δημιουργήσεις Έλξη: Οι ατάκες δε μετράνε

Όταν αναρωτιέσαι πώς να κάνεις αυτή που σου αρέσει να ενδιαφερθεί ερωτικά για εσένα, εύκολα πέφτεις στην παγίδα της υπερπροσπάθειας.

Νιώθεις πως πρέπει να κάνεις ολοένα και περισσότερα και να προσπαθήσεις όλο και πιο πολύ.

Στην πραγματικότητα όμως χρειάζεται να κάνεις το αντίθετο.

Φυσικά υπάρχει θέση, χώρος και χρόνος για τις ωραίες και ρομαντικές κινήσεις στο φλερτ. Όμως, όλα εξαρτώνται από το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε.

Αν είστε στα αρχικά στάδια της γνωριμίας που η κοπέλα δε σε γνωρίζει πολύ και δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα, ή η στάση της είναι χλιαρή, τότε είναι καλύτερα να είσαι πιο χαλαρός.

Για να ενδιαφερθεί εκείνη, πρέπει πρώτα εσύ να χαλαρώσεις

Ένα από τα παράδοξα του φλερτ είναι πως ο καλύτερος τρόπος να κάνεις μια γυναίκα να ενδιαφερθεί ερωτικά, είναι να μην προσπαθήσεις πάρα πολύ.

Οτιδήποτε λοιπόν και αν κάνεις ήδη για να της κινήσεις το ενδιαφέρον, ξεκίνα να κάνεις τα μισά.

Ξέρω πως αρκετοί θα μεταφράσουν λανθασμένα τη στρατηγική αυτή, ως άδεια να φέρονται στη γυναίκα ως κόπανοι ή κακά παιδιά με την ελπίδα πως έτσι θα της πυροδοτήσουν αισθήματα έλξης.

Όχι, δεν εννοώ κάτι τέτοιο.

Αναφέρομαι περισσότερο στον αέρα και την αύρα που βγάζεις όταν αλληλεπιδράς με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Μια αύρα που της περνάει το μήνυμα πως ναι μεν ενδιαφέρομαι, αλλά δεν εξαρτώμαι από την αποδοχή σου.

Αν μη τι άλλο ως άνδρας θα χρειαστεί να ηγηθείς και να εστιάσεις στο να γνωριστείτε (να δείξεις δηλαδή ενδιαφέρον) και όχι να της δείξεις πόσα μπορεί να ξοδέψεις για ένα ραντεβού μαζί της (να μην υπερβάλεις).

Άσε που συχνά αυτές οι ιδιαίτερες και εντυπωσιακές ιδέες για ραντεβού, συχνά κάνουν τη γυναίκα να νιώθει πίεση.

Αν λοιπόν μπορείς είσαι χαλαρός και άνετος όταν μιλάς μαζί της ή όταν βγαίνετε ραντεβού, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς να την κάνεις να ενδιαφερθεί ερωτικά.

Απλά θα συμβεί. Γιατί είτε το πιστεύεις, είτε όχι, την ικανότητα να φλερτάρεις και να γοητεύσεις μια κοπέλα την έχεις.

Σου είναι έμφυτη και είναι στη φύση σου ως άνδρας να την πειράζεις και  να παίζεις μαζί της το ερωτικό παιχνίδι.

Για να βγει φυσικά όμως αυτό το ενιστικό χρειάζεται να παραμένεις χαλαρός και ήρεμος. Να αντιληφτείς πως το φλερτ σχετίζεται περισσότερο με την προσωπικότητα σου και λιγότερο με τα ρούχα που φοράς ή το που θα την βγάλεις ραντεβού.

Θες να μάθεις πώς να την κάνεις να ενδιαφερθεί ερωτικά για εσένα; Δες εδώ

Κράτα το φλερτ απλό

Αν αναρωτιέσαι πώς να ξεκινήσεις να φλερτάρεις με κάποια και δεν είσαι σίγουρος τι να της πεις και πώς να προχωρήσεις, κράτα στο μυαλό σου τα εξής:

  • Να έχεις θετική διάθεση
  • Να μην υπερβάλεις στο ενδιαφέρον που δείχνεις
  • Να μην είσαι υπερβολικά επιθετικός
  • Να την κάνεις να απολαύσει το χρόνο της μαζί σου

Όταν είσαι πολύ σοβαρός δείχνεις σφιγμένος και αυτό δεν βοηθάει ιδιαίτερα στο φλερτ. Θες λοιπόν να είσαι χαλαρός, ο λόγος να ρέει αβίαστα και να νιώθεις άνετα να εκφράσεις τον εαυτό σου και την ταυτότητα σου.

Επίσης, μην μπερδεύεις το φλερτ με τα κομπλιμέντα. Κομμάτι του φλερτ είναι να δείχνεις την εκτίμηση σου στην κοπέλα όταν εκείνη την κερδίζει, αλλά στο μεγαλύτερο του ποσοστό φλερτ είναι το παιχνίδι που γίνεται με τα πειράγματα και τις λέξεις.

Για αυτό το λόγο θα έχεις πολύ καλύτερη επιτυχία αν δεν παίρνεις τα πράγματα στο φλερτ, όπως και την μεταξύ σας κουβέντα, πολύ στα σοβαρά.

Άσε την να σε κυνηγήσει και εκείνη

Μια γυναίκα, ειδικά αν είναι αρκετά εμφανίσιμη, προσεγγίζεται συνεχώς από διάφορους άνδρες με διάφορους τρόπους.

Όταν όμως κάθε άνδρας προσπαθεί να την κάνει να ενδιαφερθεί ερωτικά για εκείνον, η γυναίκα αυτή δεν έχει ποτέ της την ευκαιρία να κυνηγήσει εκείνη τον άνδρα και να τον διεκδικήσει.

Αν λοιπόν της δώσεις αυτή την ευκαιρία, αν συγκρατηθείς και δεν της στέλνεις τακτικά και δεν προσπαθείς συνεχώς να την πείσεις να βγει μαζί σου, τότε θα αρχίσει να σε ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους άνδρες που συναντά.

Μην ξεχνάς: στο παιχνίδι του φλερτ δεν τερματίζει πρώτος αυτός που βιάζεται, αλλά αυτός που κάνει την κίνηση του στο σωστό χρόνο.

Το timing παίζει μεγάλο ρόλο, για αυτό να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου συγκρατημένα μέχρι τα πράγματα μεταξύ σας να γίνουν πιο σοβαρά.Μην Κολλάς: Τι να πεις σε μια Κοπέλα που σου αρέσει, Πώς να την κάνεις να Ενδιαφερθεί Ερωτικά

Ο χρυσός κανόνας για να την κάνεις να ενδιαφερθεί

Υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο να μένεις εντελώς απαθής στο να γνωρίζεις πότε δείχνεις υπερβολικό ενδιαφέρον. Χρειάζεται εξάσκηση και χρειάζεται να είσαι τίμιος με τον εαυτό σου.

Όσο νωρίτερα δεις τις γυναίκες ως ανθρώπους σαν εσένα, τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να πάρεις το μυαλό σου από το πώς να τις εντυπωσιάσεις και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως είναι ως άνθρωποι και αν ταιριάζετε.

Θα αρχίσεις να συνδέεσαι μαζί τους με έναν πιο φυσικό τρόπο και αυτό θα σε βοηθήσει όχι μόνο να φλερτάρεις καλύτερα αλλά και να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερο σου εαυτό σε κάθε περίσταση.

Και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος για οποιονδήποτε θέλει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί στο φλερτ.

Μην το πολυσκέφτεσαι λοιπόν, άσε το αποτέλεσμα στην άκρη, εμπιστεύσου τη διαδικασία και απόφυγε την υπερπροσπάθεια.

Μην αναρωτιέσαι: Θεώρησε δεδομένο πως ενδιαφέρεται

Ο νούμερο ένα λόγος που οι άνδρες προσπαθούν πάρα πολύ είναι η ανασφάλεια. Αισθάνονται πως δεν είναι αρκετά καλοί για εκείνη και έτσι θέλουν να υπερκαλύψουν την αδυναμία που θεωρούν πως έχουν, με άλλους τρόπους.

Προσπαθούν πολύ να φανούν άνδρες με χιούμορ, να εντυπωσιάσουν, να φανούν δυναμικοί ή να δείξουν πως είναι κακά παιδιά.

Όλα αυτά όμως της μεταδίδουν το μήνυμα πως προσπαθούν να αντισταθμίσουν  μια αδυναμία.

Δεν έχει σημασία αν εκείνη ξέρει ποια αδυναμία είναι, σημασία έχει το τι αύρα λαμβάνει.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ είναι πρώτα απ’ όλα να πιστεύεις στον εαυτό σου και να αντιμετωπίζεις το φλερτ με κάθε γυναίκα σαν εκείνη ήδη να ενδιαφέρεται για εσένα.

Από τη στιγμή που εκείνη νιώσει πως είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητες του, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να την εντυπωσιάσεις.

Και μόνο αυτό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους. Άλλωστε αυτό που θέλει μια γυναίκα και κάθε γυναίκα, είναι έναν άνδρα που είναι αυθεντικός, έχει αυτοπεποίθηση και με τον οποίο περνάει καλά.

Και αν θες να μάθεις πώς να καλλιεργήσεις τα χαρακτηριστικά του ελκυστικού άνδρα με πρακτικό τρόπο, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!