Πώς να την Κερδίσεις στο Πρώτο Ραντεβού - Men's Bible

Πώς να την Κερδίσεις στο Πρώτο Ραντεβού

Πώς να την Κερδίσεις στο Πρώτο Ραντεβού

Αν και είναι καθαρά θέμα εμπειρίας, είναι λογικό το φλερτ και οι ερωτικές γνωριμίες να σε αγχώνουν.

Ειδικά μάλιστα όταν επιτέλους γνωρίζεις κάποια η οποία σου αρέσει πολύ και με την οποία ετοιμάζεσαι να βγεις για πρώτη φορά.

Έψαχνες λοιπόν καιρό για μια τέτοια κοπέλα και τώρα που επιτέλους τη βρήκες και έχεις μπροστά σου το πρώτο ραντεβού μαζί της, νιώθεις πως δεν ξέρεις τι να κάνεις για να την κερδίσεις.

Φυσικά, το ίδιο το γεγονός πως θα βγεις ραντεβού με μια κοπέλα που σου αρέσει πολύ, λέει πολλά για εσένα και την πρόοδο σου στο φλερτ.

Σημαίνει πως αντιμετώπισες το αρχικό άγχος και τη προσέγγισες για να τη φλερτάρεις. Πως παρουσίασες, με ωραίο και αποτελεσματικό τρόπο, τον ελκυστικό εαυτό σου. Και πως την έκανες να απολαύσει την κουβέντα σας και να θέλει να σε ξαναδεί.

Το να κερδίσεις μια ελκυστική γυναίκα, ειδικά όταν σου αρέσει πολύ, δείχνει από μόνο του πόσο έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου. Οπότε μπράβο σου.

Ωστόσο το ότι θα βγείτε ραντεβού, δε σημαίνει πως την έχεις κερδίσει εντελώς.

Ναι, έχεις το αρχικό της ενδιαφέρον. Ωστόσο χρειάζεται να κλιμακώσεις ερωτικά, να εμβαθύνετε τη γνωριμία σας και να την κερδίσεις και στο ραντεβού για να προχωρήσετε τη γνωριμία, στη σχέση, το σεξ κλπ.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, αν και το παρόν άρθρο δεν είναι ένας πλήρης οδηγός που σου εξηγεί βήμα – βήμα τι να κάνεις σε ένα πρώτο ραντεβού – αν θες προσωπική, βήμα-βήμα καθοδήγηση για το πώς θα χειριστείς ένα πρώτο ραντεβού επικοινώνησε μαζί μας – ακολουθούν τρία πρακτικά tips που με σωστή εφαρμογή, θα σε βοηθήσουν να την κερδίσεις και να την κάνεις να νιώσει άνετα, ώστε το πρώτο ραντεβού να της μείνει αξέχαστο.

Το κλειδί στα ραντεβού είναι πάντα η ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Και για να κυλήσει όμορφα και επιτυχημένα, πρώτα θα πρέπει να κάνεις τη γυναίκα να νιώθει άνετα μαζί σου σα να γνωρίζεστε οι δυο σας για χρόνια.

Φυσικά το πώς θα το πετύχεις αυτό και το πόσο χρόνο θέλει, διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Με κάποιες θα βγει εύκολα, αβίαστα και φυσικά, ενώ με άλλες θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια από μεριάς σου για να τις κάνεις να ανοιχτούν.

Αν ωστόσο, χτίσεις με σωστό τρόπο την άνεση μεταξύ σας, δημιουργήσεις ένα δεσμό ανάμεσα σας και δημιουργήσεις στιγμές θετικής συναισθηματικής έντασης, τότε το ραντεβού σας θα εξελιχθεί από μέτριο σε ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Δοκίμασε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές στα ραντεβού σου, δες ποια ή ποιες ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα και την προσωπικότητα σου, εξάσκησε τες και δημιούργησε μαζί της μια ερωτική, άνετη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.10 τρόποι να ξεχωρίσεις από το μέσο άντρα, Πώς να την Κερδίσεις στο Πρώτο Ραντεβού

Για να την κερδίσεις θα πρέπει να ξεχωρίσεις

Ξέρω πως ίσως είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, αλλά για τις περισσότερες γυναίκες με τις οποίες θες να φλερτάρεις, δεν είσαι παρά μια από τις πολλές επιλογές που έχουν. Ειδικά μάλιστα όταν εκείνες βγαίνουν έξω πρόθυμες να κάνουν γνωριμίες.

Όταν λοιπόν βγαίνεις πρώτο ραντεβού με κάποια, ενδέχεται να μην είσαι ο μόνος άνδρας με τον οποίο βγαίνει ραντεβού εκείνη την περίοδο.

Για να ξεχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους λοιπόν, χρειάζεται να δημιουργήσεις σύνδεση ανάμεσα σε εσένα και εκείνη.

Οι στιγμές και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν αυτόν τον δεσμό ανάμεσα σας δημιουργούνται πανεύκολα μέσα από δραστηριότητες που κάνετε μαζί. Μπόουλινγκ, μπιλιάρδο, κάποιο παιχνίδι σε λούνα Παρκ. Οποιαδήποτε ανταγωνιστική δραστηριότητα σου κάνει αρκεί μπορείτε να ανταγωνιστείτε αθώα ο ένας τον άλλο ως μέρος ενός παιχνιδιού.

Κάτι τέτοιο όχι μονάχα αυξάνει το ερωτικό ενδιαφέρον, καθώς και αυτός ο αθώος ανταγωνισμός αποτελεί ένα είδος παιχνιδιάρικης πρόκλησης για τη γυναίκα, αλλά σας δίνει και την μοναδική ευκαιρία να κάνετε το ραντεβού σας μοναδικό.

Το ραντεβού άλλωστε δεν είναι κάτι στο οποίο παραβρίσκεσαι, αλλά κάτι στο οποίο συμμετέχεις ενεργά και περνάς όμορφα.

Οι έξοδοι για φαγητό ή ποτό, εκτός από κλισέ αφήνουν την ευθύνη της διασκέδασης αποκλειστικά σε εσένα, όταν όμως την προσκαλείς να κάνετε κάτι διαδραστικό, δίνεις στη γυναίκα όμορφες στιγμές τις οποίες θα θυμάται για πάντα.

Αν μάλιστα μπορεί να πάρει και κάτι μαζί της ως ενθύμιο, όπως πχ ένα λούτρινο κουκλάκι που κερδίσατε σε παιχνίδι σκοποβολής σε κάποιο Λούνα Παρκ, τότε η σύνδεση μεταξύ σας ενισχύεται ακόμα και όταν δε θα είστε μαζί, και θα ανυπομονεί να βγείτε και δεύτερο ραντεβού.

Προσκάλεσε τη σε μια περιπέτεια με μη λεκτικό τρόπο

Αυτή είναι μια πολύ απλή αλλά σημαντική τεχνική σχεδιασμένη να χτίσει εμπιστοσύνη και άνεση μεταξύ σας και η οποία μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με το παραπάνω tip.

Κάποια στιγμή λοιπόν, κατά τη διάρκεια του ραντεβού και αφού έχετε γνωριστεί λίγο και έχει καθιερωθεί μια ρομαντική – ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σας, την κοιτάς στα μάτια με χαμόγελο και της δίνεις το χέρι σου.

Δε μιλάς, δε λες τίποτα, απλά την κοιτάς στα μάτια με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση και απλώνεις το χέρι σου μπροστά σου, σαν να την προσκαλείς να το πιάσει και να σε ακολουθήσει.

Αν το κάνεις, δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα.

Είτε θα σε κοιτάξει απορημένη, είτε θα πιάσει ενστικτωδώς το χέρι σου και θα σε ακολουθήσει.

Αν συμβεί το πρώτο και σε κοιτάξει απορημένη, απλά δείξε της το χέρι σου, πάλι χωρίς να πεις λέξη διατηρώντας αυτή την έκφραση αυτοπεποίθησης, σαν της λες «πιάσε μου το χέρι».

Εδώ είτε θα απορρίψει την πρόταση σου, είτε θα την δεχτεί. Αν την απορρίψει δε χάνεις κάτι – απλά σημαίνει ότι δε νιώθει ακόμα αρκετή άνεση μαζί σου. Κάτι που πρέπει να το λάβεις υπ’ όψιν σου και να το αλλάξεις.

Αν όμως δεχτεί την πρόταση σου και πιάσει το χέρι σου τότε όχι μονάχα νιώθει άνετα μαζί σου, αλλά έχετε αποκτήσει και μια σωματική οικειότητα μέσω του αγγίγματος.

Σε αυτή την περίπτωση όμως χρειάζεσαι και έναν προορισμό. Δεν μπορείς να της προσφέρεις το χέρι σου χωρίς να έχεις πρόθεση να την οδηγήσεις σε έναν νέο προορισμό.

Στην ουσία αυτό το άπλωμα του χεριού είναι μια πρόσκληση σε μια περιπέτεια και από τη στιγμή που η κοπέλα τη δεχτεί, εσύ πρέπει να μπορείς να την κάνεις πραγματικότητα.

Πιάσε της το χέρι λοιπόν και οδήγησε την από την καφετέρια στην οποία βρισκόσασταν, στο διπλανό χώρο διασκέδασης για bowling, στο αγαπημένο σου μαγαζί με παγωτά, στο αγαπημένο σου πάρκο για βόλτα κλπ.

Δεν έχει σημασία τόσο το που, όσο το να χτίσεις την προσδοκία της περιπέτειας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Αν μη τι άλλο, δε θα την κερδίσεις με τις λέξεις αλλά με το συναίσθημα και με το πώς θα την κάνεις να νιώσει μαζί σου.

Κάνε της μασάζ στο χέρι

Το άγγιγμα είναι όχι απλά απαραίτητο, αλλά κρίσιμο για την επιτυχία στο φλερτ και τις ερωτικές γνωριμίες. Και αυτό γιατί αν γίνει με τον σωστό τρόπο και σεβασμό σε αυτήν, κάνει ταυτόχρονα πολλά πράγματα καλά.

Αυξάνει την άνεση μεταξύ σας, ανεβάζει την ερωτική και σεξουαλική ένταση, βοηθάει στην ερωτική κλιμάκωση και δείχνει πως είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση.

Στοιχεία απαραίτητα για να την κερδίσεις στο πρώτο ραντεβού, αλλά και σε κάθε ραντεβού.

Ωστόσο, είναι και πολύ εύκολο να το κάνεις λάθος και να βάλεις αυτογκόλ.

Το άτσαλο, απότομο ή πολύ προσωπικό άγγιγμα, πριν η κοπέλα νιώσει αρκετά άνετα μαζί σου, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να γκρεμίσει οτιδήποτε έχετε χτίσει ανάμεσα σας μέχρι εκείνη τη στιγμή. Γιατί κάτι τέτοιο δείχνει ότι δεν την σέβεσαι ως άνθρωπο και ότι ξεπερνάς τα όρια.

Χρειάζεται λοιπόν να αξιοποιήσεις τη συναισθηματική νοημοσύνη και την ενσυναίσθηση σου, για να καταλάβεις πως νιώθει η κοπέλα και χρειάζεται και επιδεξιότητα ώστε να μην είσαι πολύ απότομος.

Εδώ λοιπόν γίνετε χρήσιμη μια τεχνική όπως το μασάζ στο χέρι.

Ο χρόνος και η ατμόσφαιρα παίζουν κρίσιμο ρόλο στην εκτέλεση της, ειδικά αν δεν έχει υπάρξει μια σχετική άνεση μεταξύ σας. Αν όμως εφαρμόσεις την τεχνική αυτή σωστά και επιδέξια, τότε μπορείς να καθιερώσεις πανεύκολα το άγγιγμα μεταξύ σας.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Κατά τη διάρκεια του ραντεβού και εφόσον σου έχει επικοινωνήσει ότι ενδιαφέρεται, πιάσε της το χέρι (και εννοώ την παλάμη και όχι τον βραχίονα), κράτησε το για λίγα δευτερόλεπτα απλά στο χέρι σου, σχολίασε κάποιο δαχτυλίδι, ρολόι ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φοράει και πες της πως το νιώθεις τους μύες λίγο σφιγμένους.

Εκεί ξεκινάς απαλά να της κάνεις μασάζ. Προσοχή ο στόχος εδώ είναι απλά να της κρατήσεις το χέρι για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να ανεβεί η ένταση μεταξύ σας και να καθιερωθεί η σωματική επαφή μέσα από το άγγιγμα, όχι να της κρατάς το χέρι με τις ώρες.

Η διάρκεια και η ένταση του αγγίγματος κάνουν μεγάλη διαφορά στο πως μπορεί να ερμηνεύσει το άγγιγμα η κοπέλα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι πιο πάνω συμβουλές αποτελούν απλά και μικρά εργαλεία τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να την κερδίσεις στο ραντεβού, αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την έλλειψη αυτοπεποίθησης, δυνατών κοινωνικών δεξιοτήτων ή σωστών πρώτων εντυπώσεων.

Όπως λέμε συχνά, το φλερτ δεν είναι συγκεκριμένες τεχνικές και ατάκες. Είναι κάτι ρευστό και έχει άμεση σχέση με το πόσο επενδύεις και εξελίσσεις τον εαυτό σου. Για αυτό το λόγο η προσωπική εξέλιξη και επένδυση πρέπει να είναι ο πρώτος και βασικότερος στόχος σου.

Το θέμα δεν είναι να δώσεις την εντύπωση πως είσαι ελκυστικός, αλλά να είσαι ελκυστικός.

Και αν θες να μάθεις πώς να καλλιεργήσεις μέσα σου τον ελκυστικό άνδρα που επιθυμεί κάθε γυναίκα, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!