Οι Συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις Περίεργος στο Φλερτ - Men's Bible

Οι Συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις Περίεργος στο Φλερτ

Οι Συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις Περίεργος στο Φλερτ

Το πώς να μιλάς με μια γυναίκα και να μην δείχνεις περίεργος στο φλερτ εκείνη την ώρα είναι κάτι που προβληματίζει πολλούς.

Ειδικά αν έχεις κάνει 1-2 άτσαλες προσπάθειες να φλερτάρεις και δεν είχες καλή κατάληξη είναι πιθανόν να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου.

Αυτό το συναίσθημα του να σου αρέσει κάποια αλλά να μην γνωρίζεις το σωστό τρόπο για να την πλησιάσεις σε αφήνει να νιώθεις απογοήτευση και λύπη. Ειδικά αν δεν ξέρεις ακριβώς τον σωστό τρόπο και φοβάσαι ότι θα δείχνεις περίεργος στο φλερτ και στη συζήτηση.

Και η αλήθεια είναι ότι τέτοια παραδείγματα βλέπουμε όλοι δίπλα μας:

Θυμάμαι μια φορά που ήμουν σε ένα δημοφιλές μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και παρατήρησα έναν τύπο να «την πέφτει» διαδοχικά σε όλες τις κοπέλες στη σειρά (λες και ήταν μέρος κάποιου διαγωνισμού για το πόσο γρήγορα θα πάει από τη μία στην άλλη). Σέβομαι το γεγονός ότι βρήκε το θάρρος να φλερτάρει, ωστόσο ο τρόπος που το έκανε δεν έδειχνε σεβασμό από την πλευρά του.

Άλλες φορές έχω δει σε λεωφορεία τύπους να μιλάνε σε κοπέλες και να στέκονται δέκα εκατοστά από το πρόσωπό τους λέγοντας «Πως σε λένε εσένα;». Αυτό κι αν είναι εισβολή στον προσωπικό χώρο του άλλου.

Τι κάνουν λάθος όμως όλοι αυτοί και γιατί κάποιος δείχνεις περίεργος στο φλερτ;

Αυτό που κάνουν λάθος είναι ότι δεν τηρούν τους τρόπους καλής συμπεριφοράς. Δεν σέβονται τα όρια της κοπέλας που πλησιάζουν με αποτέλεσμα να βγάζουν κακή εικόνα προς τα έξω. Και αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να δείχνεις περίεργος στο φλερτ.

Αν όμως έχεις υπόψη σου κάποιες βασικές κατευθύνσεις θα σου είναι πιο εύκολο να δείξεις ότι είσαι ελκυστικός άνδρας και να την κάνεις να θέλει να παραμείνει στη συζήτησή σας.

#1 Μην παραβιάζεις τον προσωπικό της χώρο

Αυτό είναι και το πιο συχνό πρόβλημα που βλέπω εκεί έξω και δικαίως είναι το πρώτο στη λίστα μας με τις συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις περίεργος στο φλερτ. Ευτυχώς όμως είναι κάτι που μπορείς να διορθώσεις πολύ εύκολα. Ο λόγος που κάνει στους ανθρώπους κακή εντύπωση είναι επειδή σηματοδοτεί απόγνωση και πίεση.

Είναι σαν ένας ασυνείδητος τρόπος να «παγιδεύσεις» τον άλλο προκειμένου να αναγκαστεί να μείνει να σου μιλήσει, αλλά στην πράξη έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Βλέπεις, ο καθένας μας γύρω του έχει τον προσωπικό του χώρο, τον οποίο δεν θέλουμε να παραβιάζουν οι άλλοι χωρίς την άδειά μας. Ειδικά μάλιστα άνθρωποι που είναι άγνωστοι σε εμάς.

Επιπλέον κάτι που εμείς οι άνδρες γενικά δεν λαμβάνουμε υπόψη είναι ότι οι γυναίκες νιώθουν κίνδυνο για την σωματική τους ασφάλεια πιο εύκολα από ότι εμείς.

Αν, για παράδειγμα, ένας άνδρας καθίσει πολύ κοντά μας στο μετρό, θα το βρούμε κάπως εκνευριστικό, αλλά αν καθίσει πολύ κοντά σε μια κοπέλα, πιθανότατα θα την κάνει να νιώσει όχι μόνο άβολα αλλά και απειλημένη. Οι Συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις Περίεργος στο Φλερτ

#2 Μην χαμογελάς ψεύτικα γιατί δείχνεις περίεργος στο φλερτ

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το χαμόγελο είναι απολύτως απαραίτητο στο φλερτ, ειδικά όταν προσεγγίζουμε. Όμως αν το παρακάνεις και ειδικά αν το χαμόγελο σου δείχνει πολύ «ψεύτικο», τότε είναι πιθανό να νομίσει ότι κάτι κρύβεις.

Και αυτό αποτελεί το νούμερο 1 παράγοντα για να δείχνεις περίεργος στο φλερτ.

Αν το χαμόγελό σου δεν δείχνει αυθεντικό τότε υποεπικοινωνείς ότι θες να την «καλοπιάσεις» και να την κάνεις να μείνει εκεί, γιατί είσαι πολύ απεγνωσμένος για την αποδοχή της. Επιπλέον καταλαβαίνει ότι δεν είσαι αρκετά χαλαρός, αλλά ότι προσποιείσαι.

Προσπάθησε λοιπόν να χαμογελάς με τον σωστό τρόπο και να μην το παρακάνεις.

#3 Μην επιμένεις παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται

Θα περίμενε κανείς ότι αυτό είναι αυτονόητο, αλλά παρ’ όλα αυτά το βλέπω να συμβαίνει.

Παρατηρώ μερικούς που την πλησιάζουν λένε την αρχική τους εισαγωγή, η κοπέλα ανταποκρίνεται αρνητικά και αυτοί συνεχίζουν και κάθονται ακόμα δίπλα της και περιμένουν. Αυτό φυσικά είναι λάθος. Της δημιουργείς την αίσθηση ότι είσαι περίεργος στο φλερτ και ότι θα δυσκολευτεί να ξεφύγει.

Αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται όπως θα ήθελες, ευχαρίστησέ την και φύγε με αυτοπεποίθηση όπως πήγες. Δεν έχεις κανένα λόγο να κάθεσαι από πάνω της λες και ζητιανεύεις. Καλύτερα να δείξεις ότι δεν έχεις ανάγκη την αποδοχή.

#4 Αναγνώρισε την κατάσταση

Αναγνώρισε την κατάσταση και εξήγησέ την ο ίδιος. Το να την σταματήσεις στο δρόμο και να της μιλήσεις, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου, και προκειμένου να δείξεις καλή κοινωνική νοημοσύνη, μπορείς να αναγνωρίσεις την κατάσταση και να εξηγήσεις γιατί είσαι εκεί.

Για παράδειγμα, χθες σε μια έξοδό μας με μαθητή, αυτός πλησίασε μια κοπέλα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Την είδε που πέρναγε τρώγοντας …chips και την πλησίασε: «Το ξέρω ότι δεν συνηθίζεται να διακόπτουμε την ώρα του φαγητού, αλλά σε είδα όπως πέρναγες και σκέφτηκα ότι ήθελα να σε γνωρίσω».

Όχι μόνο της εξήγησε για ποιο λόγο ήταν εκεί, αλλά βάζοντας και λίγο χιούμορ κατάφερε να σπάσει τον πάγο.

Και αφού την έκανε εξαρχής να νιώσει άνετα, πήρε το τηλέφωνό της και από ότι μου είπε σήμερα, ήδη αντάλλαξαν μηνύματα για να βγούνε.

Θες κι εσύ να έχεις αποτελέσματα στο φλερτ; Δες εδώ

#5 Βάλε χρονικό περιορισμό

Το ανέφερα περιληπτικά και λίγο πιο πάνω, αλλά είναι πολύ σημαντικό.

Το να βάλεις έναν αρχικό χρονικό περιορισμό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να την κάνεις άμεσα να νιώσει πιο άνετα μαζί σου.

Γιατί; Μα γιατί της λες ότι ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μετά από λίγο θα πρέπει να διακόψεις την επικοινωνία γιατί βιάζεσαι.

Ακόμα κι αν το vibe είναι θετικό, είναι καλύτερο να έχει στο μυαλό της αυτή τη δικλίδα ασφαλείας προκειμένου να είναι πιο χαλαρή καθώς μιλάτε. Λέγοντας λοιπόν ότι «με περιμένουν οι φίλοι μου σε λίγο» και συνεχίζοντας με αυτό που έχεις να πεις, μειώνεις την ανησυχία της και την αμυντικότητά της.

#6 Μην κάνεις μόνο ερωτήσεις

Μίλα για συγκεκριμένα θέματα και μην την αρχίσεις σε ένα σωρό ερωτήσεις. Έχουμε ξαναπεί για την αξία των προσωπικών ιστοριών, γιατί σίγουρα δεν είναι το πιο ωραίο πράγμα να τη σταματάει ένας άγνωστος στο δρόμο και να της κάνει ένα σωρό προσωπικές ερωτήσεις. Κάτι τέτοιο θα σε κάνει να φαίνεσαι περίεργος στο φλερτ.

Ξεκίνα λοιπόν να μιλάς για κάτι συγκεκριμένο. «Αυτό μου θυμίζει τότε που…».

Και εννοείται ότι όσο πιο καλά ξέρεις το θέμα που συζητάς, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα φαίνεται πως έχεις.

Σταδιακά θα διαπιστώσεις ότι κι εκείνη θα είναι πιο άνετη στο να ανοιχτεί σε θέματα που την ενδιαφέρουν.

Θυμήσου ότι κι αυτή θέλει να σε γνωρίσει, όμως συχνά την δυσκολεύει να κατανοήσει ποιος είναι καλός τύπος και ποιος περίεργος. Οπότε μην διστάζεις να της μιλήσεις. Απλά δούλεψε ώστε να μπορείς να της μιλήσεις με ομαλό τρόπο για να την κάνεις να καταλάβει ότι είσαι μια χαρά και ελκυστικός τύπος!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!