Πώς να Ξανακερδίσεις το Ενδιαφέρον της όταν το Χάνεις - Men's Bible

Πώς να Ξανακερδίσεις το Ενδιαφέρον της όταν το Χάνεις

Σπάσε το μοτίβο: Πώς να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον της, όταν το χάνεις, «Τι κάνω λάθος;»: Όταν η κοπέλα που φλερτάρεις χάνει το Ενδιαφέρον της

Η επικοινωνία λειτουργεί με μοτίβα. Οι κλασικές και βαρετές ερωτήσεις, όπως και γενικά ο διάλογος τύπου συνέντευξης, γίνονται πληκτικές γιατί πολύ απλά ακολουθούν ένα προβλέψιμο μοτίβο. Ένα μοτίβο το οποίο η κοπέλα έχει ξαναδεί και το οποίο οδηγεί σε ένα σενάριο το οποίο έχει ξαναζήσει και χάνει το ενδιαφέρον της.

Και το γνωρίζεις κι εσύ πως όταν κάτι γίνεται υπερβολικά προβλέψιμο, γίνεται και ανιαρό.

Το βαριόμαστε και διακόπτουμε την επαφή μαζί του προς αναζήτηση πραγμάτων που προκαλούν την περιέργεια μας και το ενδιαφέρον μας.

Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που βάζουμε πείραγμα στο φλερτ. Κάθε φορά που την πειράζεις, αντί να απαντήσεις με πλήρη σοβαρότητα στις ερωτήσεις και τις δηλώσεις της, σπας ένα μοτίβο στην επικοινωνία.

Κάνεις τον μεταξύ σας διάλογο περισσότερο απρόβλεπτο και άρα ενδιαφέροντα.

Ωστόσο, το σπάσιμο του επικοινωνιακού μοτίβου δεν σχετίζεται μονάχα με τα πειράγματα.

Αποτελεί μια ευρεία έννοια, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται στο σύνολο της επικοινωνίας σου με την κοπέλα που φλερτάρεις – από την πρώτη φράση που θα της πεις, μέχρι το πώς θα ζητήσεις το τηλέφωνο της – μέσω σωστά διατυπωμένων ερωτήσεων και δηλώσεων.

Ξανακέρδισε το ενδιαφέρον της μέσα από τις σωστές ερωτήσεις και δηλώσεις

Κάνοντας ερωτήσεις που την ιντριγκάρουν ή ημιτελείς δηλώσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον της και την περιέργεια της, βάζεις αναπόφευκτα την κοπέλα στην θέση του ενδιαφερόμενου.

Εκείνου δηλαδή που έκδηλα ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάει και αναζητά να μάθει όλο και περισσότερα για εκείνον.

Αυτά τα επικοινωνιακά «δολώματα» αποτελούν χρήσιμες και αποτελεσματικές τεχνικές οι οποίες σε βοηθούν να μετατρέψεις από συνηθισμένη σε ιδιαίτερη και ξεχωριστή, την κουβέντα που κάνεις με κάποια κοπέλα.

Φυσικά, η περιέργεια της και το ενδιαφέρον της προς τα εσένα, δεν ισοδυναμούν με ερωτικό πάθος και έλξη προς το πρόσωπο σου, διευκολύνουν την όλη διαδικασία.

Οι διάφορες δηλώσεις και ερωτήσεις που κάνεις λειτουργούν ως ευέλικτα εργαλεία που εξυπηρετούν το σκοπό σου στο φλερτ, όταν ξέρεις πώς να τις χειριστείς και κυρίως πώς να τις διατυπώσεις.

Και το κάνεις μέσα από προβοκατόρικες ερωτήσεις όπως για παράδειγμα:

  • «Θες να μάθεις κάτι πραγματικά ενδιαφέρον;»
  • «Έχει ποτέ ταξιδέψει σε κάποιο μέρος όπου…;»
  • «Σου έχει πει ποτέ κάνεις ότι …;»
  • «Να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό;»

Ή μέσα από προβοκατόρικες δηλώσεις όπως για παράδειγμα:

  • «Ξέρεις τι, παρατήρησα κάτι πολύ ενδιαφέρον πάνω σου…»
  • «Υπάρχει κάτι που πρέπει να σου πω και είναι σημαντικό…»
  • «Ξέρω ότι δεν πρόκειται να το πιστέψεις αλλά…»

Το πώς συνεχίζεις αυτές τις ερωτήσεις και αυτές τις δηλώσεις δεν έχει τόσο σημασία, όσο το πώς τις διατυπώνεις. Μπορείς να συνεχίσεις με κάποιο πείραγμα, με κάποια δική σου προσωπική ιστορία ή με κάτι που έχεις μαντέψει για την κοπέλα.

Το θέμα είναι να σπάσεις το προβλέψιμο μοτίβο με το οποίο εξελίσσεται ως εκείνη τη στιγμή η επικοινωνία σου με την κοπέλα, ώστε να της δημιουργήσεις περισσότερο ενδιαφέρον και να την ωθήσεις να εστιάσει την προσοχή της σε εσένα.

Θες να την κάνεις να μη ξεκολλάει από πάνω σου; Δες εδώ

Πότε χρησιμοποιείς αυτήν την τακτική για να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον της

Αυτού του τύπου οι δηλώσεις και οι ερωτήσεις, βοηθούν σε ένα ευρύ φάσμα της επικοινωνίας.

Φυσικά δεν αποτελούν την απόλυτη και μοναδική λύση σε όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζεις στο φλερτ και στις ερωτικές γνωριμίες. Και για να αποδώσουν, βασίζονται αρκετά στην ικανότητα σου να δρας αυθόρμητα και με ετοιμολογία.

Το κυρίως κέρδος που αποκομίζεις με αυτά τα «επικοινωνιακά δολώματα» είναι πως διατηρείς το ενδιαφέρον της κοπέλας για αρκετή ώρα ώστε να αρχίζεις να μοιράζεσαι πράγματα για τον εαυτό σου και το ποιος είσαι ώστε εκείνη να σε γνωρίσει καλύτερα και να χτίσει μια ελκυστική εικόνα στο μυαλό της για εσένα.

Πράγμα που δύσκολα πετυχαίνεις όταν ο διάλογος εξελίσσεται με τρόπο προβλέψιμο και αδιάφορο με αποτέλεσμα να κρατάει το πολύ ένα λεπτό.

Κράτα λοιπόν αυτή την τακτική για την περίπτωση που η κοπέλα με την οποία μιλάς, δείχνει να χάνει το ενδιαφέρον της και χρησιμοποίησε τις προβοκατόρικες ερωτήσεις και δηλώσεις ως το μαγνήτη που θα την τραβήξει ξανά πάνω σου.Γίνε πιο ζωηρός: 3 τρόποι να ανεβάσεις την Διάθεση της παρέας, Σπάσε το μοτίβο: Πώς να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον της, όταν το χάνεις

Χρησιμοποίησε τες όταν φαίνεται πως ο διάλογος στερεύει από ενδιαφέρον και γίνεται βαρετός, όταν υπάρχουν αμήχανες σιωπές ή όταν η κοπέλα δείχνει πως σύντομα θα σου πει ότι έχει να κάνει κάτι άλλο ώστε να φύγει απ’ την κουβέντα (με λίγα λόγια να σε απορρίψει).

Δοκιμασε το

Δοκίμασε το λοιπόν προκειμένου να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον της.

Προσπάθησε να κάνεις τέτοιου τύπου δηλώσεις και ερωτήσεις σε όσο περισσότερες περιστάσεις μπορείς και όσο συχνότερα γίνεται, ώστε να διαπιστώσεις ποιο είναι το αποτέλεσμα τους στην κοπέλα με την οποία μιλάς αλλά και να εξασκηθείς.

Μην ανησυχήσεις για το πώς θα συνεχίσεις. Δε χρειάζεται να μιλήσετε για κάποιο φοβερό και τρομερό θέμα για να έχεις την προσοχή της.

Αν μη τι άλλο τα απλά καθημερινά θέματα που μας απασχολούν όλους, είναι και εκείνα για τα οποία θα ενδιαφερθεί και εκείνη καθώς και αυτά στα οποία θα εντοπίσετε τα περισσότερα κοινά.

Άλλωστε αυτό είναι το φλερτ: Τράβηξε της το ενδιαφέρον, κάνε την να εστιάσει σε εσένα και πυροδότησε μέσα της την προσδοκία για όλα όσα θα συμβούν μεταξύ σας στο μέλλον.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!